Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο άσχετος ποδοσφαιρικά Σαββίδης αποκλείεται δηλαδή να αποδείχτηκε λίγος αναφορικά με πραγματική θέληση να στηρίξει την επιλογή του;Είναι ανυπόμονο αγόρι,τι να κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Για μενα εχει μεγαλη ευθυνη και ο ιδιος ...Το εγραψα εξαλλου...

'Η τον στηριζεις ευθυς εξ' αρχης και του δινεις τα κλειδια των αποδυτηριων με συμβολαιο ηγεμονικο( αναφορικα με τη χρονικη διαρκεια ) 'η τον αφηνεις ερμαιο στις ορεξεις των λιγουριων και των παρατρεχαμενων της διοικησης ....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Θα προσθέσω,τη μεγαλύτερη για να μην πω αποκλειστική.Ο Ζαγόρ στο συγκεκριμένο θέμα αποδείχθηκε πρώτος μάγκας.Απλά ο Ρώσσος δεν πείστηκε.Όπως δεν είχε πειστεί για Ντομίγκος.Ας ξαναπλερώσει και πάμε για άλλα.Βαστάει το πορτοφόλι απ'ότι δείχνει το πράμα!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Οτι εγινε, εγινε...Απο το καλοκαιρακι με τον Μηχανικο στον παγκο για μια 3τια θα τα ξεχασουμε ολα...
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

stathis73 έγραψε:
lefis έγραψε:δεν εχω κανα κολλητιλικη με κανενα εκει μεσα ουτε ξερω πραγματα "απο μεσα".μπορει καποιος να μου εξηγησει για αυτην (τουλαχιστον πιστευω το αναγνωριζουμε ολοι αν όχι αποτυχία τουλαχιστον δεν ειδαμε κατι να αλλαζει στην ομαδα τους 8 μηνες του χουμπ) που φταιει ο βρυζας και οι λοιποι εκει μεσα και που φταινε οι αρδ. γιατι εγω πιστευω οτι μονος υπευθυνος ειναι ο προπονητης και μετα οι παιχτες, γιατί και οι παιχτες να θελουν να φανε τον προπονητη κατι δεν κανει καλα ο προπονητης. δουλεια του ειναι να τους πεισει να δινουν το 100% και απο το συνολο που εχει να παρει το καλυτερο δυνατο, και αυτος δεν το καταφερε.
Αδελφέ ξεκίνησα το πρωι να γράψω καποια πράγματα και τα έσβησα σεβόμενος το οτι αποχώρησε απο την ομάδα και δεν ήθελα να τον κρίνω για το οποιο εργο του (εγω παντος δεν εχω να θυμάμαι κανενα εργο).

Οταν υπάρχει διοικητική-οικονομική σταθερότητα, απο κει και μετα 1000% ειναι υπεύθυνος ο προπονητής και μονο για την οποια εικόνα της ομάδος, ολα τα άλλα ειναι δικαιολογίες και να είχαμε να λέγαμε.
ΜΠΡΑΒΟ ρε αδερφέ!
σε 2 σειρές τα είπες όλα! +1926
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλα διοικητκη σταθεροτητα δεν το λες ακριβως αυτο που εχουμε,οικονομικη ναι,διοικητικα ενα ψιλομπαχαλο αρμοδιοτητων επικρατει και ακομα περισσοτερο λειπει το λαικο ερεισμα για πολλους απο τους συμμετεχοντες στην διοικηση κατι που αποτελει και τον σημαντικοτερο λογω αποσταθεροποιησης αλλα αυτο ειναι ενα θεμα και εντελως αλλο ειναι η αδυναμια των παικτων να αλλαξουν τρεις πασες μεταξυ τους χωρις να γυρισουν την μπαλλα στον Γλυκο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

shark4 έγραψε:Οτι εγινε, εγινε...Απο το καλοκαιρακι με τον Μηχανικο στον παγκο για μια 3τια θα τα ξεχασουμε ολα...
Ευσεβεις ποθοι.οποιοσδηποτε κ αν ειναι ο αντικαταστατης θε χρεωθει στον πολυμηχανο βρυζα.ηδη εχει αρχισει η φαγωμαρα.το δηλητηριο ειναι παντου.
Διωξτους ρε στοκε ιβαν επιτελους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καπου εκει εκγκειται Κεν η αδυναμια του Σαββιδη να υπερασπιστει την επενδυση του αρνουμενος πεισματικα να κατανοησει ειτε απο κακη πληροφορηση ειτε λογω διαφορετικης κουλτουρας το ποσο απομακρυσμενος ειναι ο κοσμος απο αυτους που παιρνουν τις αποφασεις.Κακα τα ψεμματα ρουθουνι δεν θα ειχε ανοιξει κατα την απομακρυνση Στεφενς αν την αποφαση την ειχαν παρει καποιοι αλλοι το πολυ πολυ καποιοι να διαμαρτυρονταν για νεοπλουτισμο οχι ομως για συνομωσιες και σκοτεινα σχεδια διαδοχης και διαπλοκης.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

stathis73 έγραψε: Αδελφέ ξεκίνησα το πρωι να γράψω καποια πράγματα και τα έσβησα σεβόμενος το οτι αποχώρησε απο την ομάδα και δεν ήθελα να τον κρίνω για το οποιο εργο του (εγω παντος δεν εχω να θυμάμαι κανενα εργο).
Απ τα 2 πρώτα χρόνια του Σάντος τι έχουμε να θυμόμαστε δηλαδή βρε Στάθη.Απο Οκτώβριο της τρίτης χρονιάς και μετά τα καλαμπόκια είδαμε κάτι.Εσυ έχεις παίξει μπάλα και ξέρεις, αμα αλλάζεις σεντερ μπακ σαν τα πουκάμισα(Βιτορ,Λοπεζ,Κατσικας,Ινσα) και όλο τον άξονα (Νατχο,Κατσε,Μαντουρο,Μαρτενς) γίνεται να έχεις ομοιογένεια,σταθερότητα και αποτελέσματα?Γίνεται να δημιουργήσεις ΟΜΑΔΑ?Θα ξεχάσουμε και τα βασικα ρε παιδιά.Το θέμα καποιοι παίκτες να μη τον ήθελαν το αφήνω εκτός μιας και αλλιώς το αντιλαμβάνεται ο καθένας.Αλλα με βαση αυτα που συμφωνούμε οτι όντως γίνανε, πιστεύεις οτι τα πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά με οποιοδήποτε άλλο προπονητή?

Η Εθνική τελειώνει κάπου στης 24/6 αρα Σάντος απο 25/6 :o παίζουμε προκριματικα (αν περάσουμε) Τσ.Λ. 23/7 νομίζω.Προλαβαίνουμε?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο επομενος προπονητής του ΠΑΟΚ (σύμφωνα με την ΠΑΕ πάντα) ΠΡΕΠΕΙ απο την 1η χρονιά να:

- ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. η 2η θέση είναι αποτυχία.
- ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. Το να μην πάμε τελικό είναι αποτυχία.
- ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΣ.Λ. το να μην περάσουμε (ανεξαρτήτως ποιος θα είναι ο αντίπαλος) είναι αποτυχία.

και όλα αυτά με πάνω απο 10 φάσεις σε κάθε αγώνα και μίνιμουμ 3 γκολ στα εντός.

αυτά απο εμένα τα λέμε του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ως τοτε θα μας αδειασεις τη γωνια?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

kataramenos5 έγραψε:
stathis73 έγραψε: Αδελφέ ξεκίνησα το πρωι να γράψω καποια πράγματα και τα έσβησα σεβόμενος το οτι αποχώρησε απο την ομάδα και δεν ήθελα να τον κρίνω για το οποιο εργο του (εγω παντος δεν εχω να θυμάμαι κανενα εργο).
Απ τα 2 πρώτα χρόνια του Σάντος τι έχουμε να θυμόμαστε δηλαδή βρε Στάθη.Απο Οκτώβριο της τρίτης χρονιάς και μετά τα καλαμπόκια είδαμε κάτι.Εσυ έχεις παίξει μπάλα και ξέρεις, αμα αλλάζεις σεντερ μπακ σαν τα πουκάμισα(Βιτορ,Λοπεζ,Κατσικας,Ινσα) και όλο τον άξονα (Νατχο,Κατσε,Μαντουρο,Μαρτενς) γίνεται να έχεις ομοιογένεια,σταθερότητα και αποτελέσματα?Γίνεται να δημιουργήσεις ΟΜΑΔΑ?Θα ξεχάσουμε και τα βασικα ρε παιδιά.Το θέμα καποιοι παίκτες να μη τον ήθελαν το αφήνω εκτός μιας και αλλιώς το αντιλαμβάνεται ο καθένας.Αλλα με βαση αυτα που συμφωνούμε οτι όντως γίνανε, πιστεύεις οτι τα πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά με οποιοδήποτε άλλο προπονητή?

Η Εθνική τελειώνει κάπου στης 24/6 αρα Σάντος απο 25/6 :o παίζουμε προκριματικα (αν περάσουμε) Τσ.Λ. 23/7 νομίζω.Προλαβαίνουμε?
Για να μην ξεχνόμαστε, το ματς που ήταν οριακό και μας έσωσε από πιθανή αλλαγή προπονητή τότε επί πορτογάλου ήταν αυτό. Από εκεί και μετά ήρθαν αποτελέσματα στη σειρά και στρώσαμε λιγάκι. Στο 1/3 της τριτης χρονιάς σερνόμασταν.

Ας μην το παστέλωνε ο Βλάνταν και θα σας έλεγα που θα ήταν ο Κουρασμένος Μηχανικός.

[youtube]zc3Jgu9Tsuc[/youtube]

Με ημίμετρα δε πας πουθενα.

Ριζική ανανέωση σε ΟΛΑ θελει...
black death

Δημοσίευση από black death »

Υπάρχει λόγος να μένει ακόμα ανοιχτό αυτό;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

barlow4 έγραψε:Ως τοτε θα μας αδειασεις τη γωνια?
γιατι, πονάει η ψυχούλα σου;

τα λεμε στο γήπεδο. εδώ τώρα που έφυγε ο καρκίνος του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάτι να πουμε. σωστά;

λύθηκαν όλα τώρα που έφυγε αυτός που έφταιγε....
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

K_geo έγραψε:ο επομενος προπονητής του ΠΑΟΚ (σύμφωνα με την ΠΑΕ πάντα) ΠΡΕΠΕΙ απο την 1η χρονιά να:

- ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. η 2η θέση είναι αποτυχία.
- ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. Το να μην πάμε τελικό είναι αποτυχία.
- ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΣ.Λ. το να μην περάσουμε (ανεξαρτήτως ποιος θα είναι ο αντίπαλος) είναι αποτυχία.

και όλα αυτά με πάνω απο 10 φάσεις σε κάθε αγώνα και μίνιμουμ 3 γκολ στα εντός.

αυτά απο εμένα τα λέμε του χρόνου.
Όχι Κ_geo, ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ από την 1η χρονιά να

- Κάνει ξεκάθαρο ότι δεν τίθεται ΚΑΝΕΝΑ θέμα για το ποιος θα τερματίσει στη 2η θέση (όχι να παλεύει γι'αυτή με
αντίπαλο ομάδες τύπου διαλυμμένου ΠΑΟ και Ατρόμητου με φυλακισμένο πρόεδρο, ή Αστέρα Τρίπολης). Να έχει
τον ΟΣΦΠ από κοντά, και όχι με διαφορα 20 βαθμών.
- Να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου, και ιδανικά να το κατακτήσει.
- Να διεκδικήσει στα ίσια όποιες πιθανότητες έχει για τους ομίλους, ανάλογα και με τον αντίπαλο, αλλιώς να κάνει
μια αξιοπρεπή πορεία στο Γιουρόπα. (Ό,τι ακριβώς ζητούσαμε δλδ κι από τον Στέφενς, που σε γενικές γραμμές το
πέτυχε.)

Πάνω απ' όλα όμως θα ΠΡΕΠΕΙ να παρουσιάσει ένα πλάνο που να πείθει, μια ομάδα εμφανώς δουλεμένη με συγκεκριμένη νοοτροπία και χαρακτήρα, με αγωνιστικότητα, με πειθαρχία και προσήλωση στο στόχο, μια ομάδα που να ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Αν το κάνει αυτό (πράγμα στο οποίο ο Χουμπ κατά τη γνώμη μου απέτυχε), κανείς δε θα έχει να του προσάψει τίποτα. Εκτός αν δεν πετύχει κανένα από τους παραπάνω τρεις στόχους. Αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να πετύχει να δώσει στην ομάδα αυτά τα χαρακτηριστικά, και ταυτόχρονα να μην πετύχει κανένα από τα παραπάνω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”