Φίλε Ντίνο, παράκληση έκανα, όταν έχεις μια πληγή στο σώμα βάζεις ένα τσιροτο, μια γάζα βρε αδελφέ κάτι, για να προστατέψεις την πληγή να μην μπουν μικρόβια μεχρι να επουλωθει και να μην μολυνθεί το σώμα, με αυτή τη λογική το προτεινα.Dinos_Liverpool έγραψε:Ε, όχι, βέβαια! Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι και όταν καμιά φορά το κλειδώνουμε, το κάνουμε με βαριά καρδιά. Έλεος! Ας συμμαζευτούνε ορισμένοι "θερμόαιμοι" και δεν θα υπάρχει κανένα θέμα.
Δεν κατάλαβα, δηλαδή! Εάν συνεχίζει να παίζει έτσι, τότε δικαίως να ακούει τα εξ' αμάξης για τις εμφανίσεις που κάνει. Κριτική και μόνο κριτική!
14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- back in black
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Ας έπαιρνα κι εγώ ένα 500άρι ετήσιο καθαρό.
Θα έμπαινα ο ίδιος στο τόπικ μου για χουλιαμά.
Δεν κάνω πλάκα.
Θα έμπαινα ο ίδιος στο τόπικ μου για χουλιαμά.
Δεν κάνω πλάκα.
- Μπαρκαρούτσος
Βεβαίως!RoMaN έγραψε:Λες να το κάνει κι αυτός...;
Και έχει και άβαταρ έναν μαύρο άγγελο!
- hasio_john
Κι αυτο παραλίγο πλάγιο να το στείλει!hasio_john έγραψε:Πάντως, μερικά πράγματα τα κλοτσάει μια χαρά ....![]()
- Μπαρκαρούτσος
Με πρόλαβε ο Ale, θα έλεγα ότι το έστειλε άουτ.
Ή μήπως αρχίζει από "Krana" και τελειώνει σε "tos";Ale έγραψε:Βεβαίως!RoMaN έγραψε:Λες να το κάνει κι αυτός...;
Και έχει και άβαταρ έναν μαύρο άγγελο!
Σουτ φωτοβολίδα ρε φίλε!Ale έγραψε:Κι αυτο παραλίγο πλάγιο να το στείλει!hasio_john έγραψε:Πάντως, μερικά πράγματα τα κλοτσάει μια χαρά ....![]()
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
νταξει ρε ντινο ωραιος, εσυ γιατι δεν εκφραζεις την κριτικη σου εδωπερα?guardian4 έγραψε:Guardian4, Θα πρέπει τάχιστα να αλλάξεις "τροπάριο". Έχω αρκετή υπομονή, όμως μην το παρατραβάς...
Ξακαθαρίζω ότι, όσον αφορά στην αγωνιστική του συμπεριφορά, έχεις απόλυτο δίκιο. Χάλι μαύρο και αγωνιστική κατρακύλα! Όμως, περιορίσου σε κριτική και όχι σε ειρωνείες. Εάν νομίζεις ότι και μένα δεν με βγάζει από τα ρούχα μου, είσαι βαθιά γελασμένος.
Δεν θα δεχτώ άλλη πλάκα ούτε εδώ, ούτε στο "καφενείο". Σεβάσου το γεγονός ότι σας έχω παρακαλέσει τόσες φορές! Και συ και οι υπόλοιποι!
Ντίνος
δεν καταλαμβαινω νομιζω μονο αγωνιστικη κριτικη εκανα
δεν ειμαι και τελειως σιγουρος δεν θυμαμαι κιολας
αλλα
ντινο αυτο με το καφενειο ειναι τραβηγμενο
πολυ τραβηγμενο
ελεος σιγα μην ασχολειτε κανεις με το καφενειο ρε ντινο
αστο να εκτονονομαστε εκει που δεν διαβαζει ο κοσμος
ε αμα διαβαζει και εκει καλα να παθει στην τελικη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Τρί 10 Φεβ 2015, 10:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4 έγραψε:Γιατι να το κλεισει οριστικα?georgedoulk2008 έγραψε:Εγω θα περιμενω υπομονετικα μεχρι το καλοκαιρι που θα το κλειδωσει οριστικά ο Φυλακας.
Γιατι ? λογαριαζει να πιασει και ποστο στην ΠΑΕ ο δημητρης μας?