Falegkos έγραψε:πιανει το κεφαλι συνέχεια , γκρινιάζει με τον εαυτο του.
9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- ΑποστόληςΑ
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
-
Dimg4
Ξερεις τι πρεπει να κανεις. Αρκει να παιξουμε κατω με καθετες. Τοτε θα γελασει και καθε πικραμενος με τα ορθια κουτσουρα που εχουν.
Βιερινια Γεωργιαδης Σαλπι... αν βρισκονται θα γινει παρτυ... αν αρχισουμε τις σεντρες γαμτα
Βιερινια Γεωργιαδης Σαλπι... αν βρισκονται θα γινει παρτυ... αν αρχισουμε τις σεντρες γαμτα
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ποιος θα μαρκαρει τα σεντερ μπακ τους με καιει περισσοτερο...ενας περισσευει αν παει πανω τους ο ιβιτσ...εχουν και τον φατι...
- ΑποστόληςΑ
χωμα λασπη......γιτι ρε μητσο....ακομα και αμυντικα που συνηθως καλα τα πας ο μισελ σε...ο μισελ

γεμισε αιματα το γηπεδο.dj_timo έγραψε:2-3 καθετες να βγουνε καλες και θα τους ξ***
Πειρε πολλα μαθηματα απο καραγκουνι. δεν προλαβενει να τον πλησιάσει παίκτης και σταματάει περιμένοντας να τον ακουμπισει για να πεσει.
εχει κουρασει η κατασταση.
Αυτος ο τυπος παιρνει 800.000 ? ΚΑλο βραδυ.
Παίκτης του ΠΑΟΚ έιναι και άσε την ειρωνεία..;Άκου "τύπος" .
Moican4
Moican4
Δυστυχώς άλλη μια εμφάνιση κάτω του μέτριου. Ούτε κοντρόλ δεν μπορει να κανει πλέον. Δεν ξέρω τι έχει πάθει αλλα είναι σαν να παίζουμε με δυο μπακ. Ούτε ο Καραγκούνης τόσες βουτες...
slidar έγραψε:Αυτος ο τυπος παιρνει 800.000 ? ΚΑλο βραδυ.
Moican4
Ναι 800 παίρνει.....που είναι το πρόβλημα?Βρηκες τη μέρα να δυναμιτίσεις ε?
Μητσάρα δεν ήσουν καλός .. Κριμα.
Μακάρι να είχα δυνατότερο κέντρο , να μπορούσα να σε βάλω 2ο επιθετικό .. δυστυχως δεν το εχω, οπότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Δεν εχω καταλάβει πως θα βγουμε απο το αδιέξοδο
Μακάρι να είχα δυνατότερο κέντρο , να μπορούσα να σε βάλω 2ο επιθετικό .. δυστυχως δεν το εχω, οπότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Δεν εχω καταλάβει πως θα βγουμε απο το αδιέξοδο