Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Zed

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από Zed »

Billy4 έγραψε:
paok87 έγραψε:Jérôme Rothen (born 31 March 1978 in Châtenay-Malabry, Paris) is a French footballer, who plays as a left winger for PAOK F.C. on loan from Paris Saint-Germain.

http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%A9r%C3%B4me_Rothen

:?: :?: :?:

Παπάς?
Είπαμε, wikipedia=μπαίνω κι εγώ και σου φέρνω στην εντεκάδα του ΠΑΟΚ Ιμπραίμοβιτς, Κριστιάνο, Νάνι, Μέσι, Ρούνεϊ. Μπορεί να ισχύει και να το έγραψε κάποιος που όντως ξέρει κάτι μπορεί όμως και να είναι κάποιος ο οποίος παίζει.
This page was last modified on 25 August 2010 at 15:30.
Τι στο διάολο?
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Billy4 έγραψε: Είπαμε, wikipedia=μπαίνω κι εγώ και σου φέρνω στην εντεκάδα του ΠΑΟΚ Ιμπραίμοβιτς, Κριστιάνο, Νάνι, Μέσι, Ρούνεϊ.
Είναι ελεύθεροι;;;;;
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Θα τα κανονίσω όλα εγώ. 5 Κλικ στο wikipedia είναι :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

Jeremy4 έγραψε:Εδώ η Άντερλεχτ έδινε ένα κάρο λεφτά για τον Σικαμπάλα και πάλι άκρη δε βγάλανε... Πώς το συζητάμε για τον ΠΑΟΚ;
ε δεν υπαρχει καλυτερο ονομα για την μεταγραφικη περιοδο απο σικαμπαλα ρωτα και τον μινο αν θες :D
αλλα και γιατι ειναι και παιχταρας

για φερναντεζ αμυντικο χαφ ενταξει αλλα για εξτρεμ με τιποτα

ευτυχως περάσαμε στο γιουροπα λιγκ και ξεσαλώνουμε λιγο πάντως με μεταγραφές.. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
panilee

Δημοσίευση από panilee »

http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%A9r%C3%B4me_Rothen

ups τωρα παει αλλου το Ροτεν
PaokArxis

Δημοσίευση από PaokArxis »

τώρα έγινε καλύτερο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
panilee

Δημοσίευση από panilee »

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Zed

Δημοσίευση από Zed »

:lol: :lol: :lol:
Τώρα νομίζω κι εγώ ότι το έφτιαξες σωστά!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τι μ@λ@κες .... ξύπνησα την γυναίκα μου απ' τα γέλια .... F(απα)C λέει ....
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

paok24
''Αυτό που θέλει να βρει ο ΠΑΟΚ – έχουν ξεχωρίσει τρεις με τέσσερις επιλογές αφορά έναν παίκτη που παίζει ως καθαρός εξτρέμ, αλλά έχει τη δυνατότητα να παίξει και ως μέσα αριστερά στον ρόμβο, αλλά και πίσω από τα φορ.''

4 ΕΠΙΛΟΓΕΣ
300-400-500-600 χιλ τον χρόνο η καθεμία.
Εγώ θέλω τον 600αρη και ας μου βγει παλτό.Αλλά θέλω όταν ακουστεί το όνομα να τρίξουν τα γερασμένα τσιμέντα της Τούμπας.Αλλά Γκαρσία περίπτωση να γίνει χαμός και να τρέχουμε τώρα στα γεράματα στα αεροδρόμια :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Απλα θεικο!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

εγω παλι τον 500αρη κι ας βγει ... ΒΙΖΟΝ :!:
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Την καληνύχτα μου φιλαράκια.Απόψε δηλαδή σήμερα το πρωί δεν θα μάθουμε τίποτα και αύριο στη δουλειά θα είμαι αβέρτα στην ανανέωση σε όλα τα σάιτ.
Κάτι η πρόκριση κάτι που έμεινε μόνος ο Θόδωρας και τον πείσμωσε ακόμα περισότερο πιστεύω ότι θα ακούσουμε ένα γαμάτο μπαμ και φέτος στην Τούμπα θα κόβουμε ταρίφες 4-5-6αρες ανεξαρτήτως αντιπάλου.
Τα λέμε....
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

Bono έγραψε:
scorpio4 έγραψε:
gika έγραψε:Δεν θα πάρουμε αμυντικό χαφ. Γκαρσία Βιτόλο Φωτάκης Μπαλάφας και άμα λείπουν και οι τέσσερις υπάρχει ο Κοντρέρας που μπορεί να σταθεί εκεί όπως και ο Μαλεζάς που επί Σάντος δοκιμάστηκε σε εκείνη τη θέση.

Απλά θα πάρουμε έναν παίκτη που θα παίζει αριστερά και (ελπίζω) δεκάρι!!
υπαρχει και ο ζουελα που μπορει να παιξει αμυντικο χαφ και σκληροτραχηλο οπως το θελουμε..
Καλά, μην το συνεχίζετε γιατί έτσι όπως το πάτε σε λίγο θα μας πείτε πως μπορεί και ο Μουσλίμοβιτς να προσφέρει σ΄αυτήν τη θέση γιατί την έπαιζε στα εφηβικά του....
+11111111100000000000

κανονικα αμυντικα χαφ εχουμε 2 και τον μπαλαφα που δεν υπολογιζεται μαλλον.κ αυτα τα 2 που εχουμε μην ξεχναμε οτι ειναι ανθρωποι οι οποιοι κουραζονται ,τραυματιζονται ,ντεφορμαρονται και γενικα δεν ειναι σουπερμαν για να παιζουν παντα κ παντου στο επιπεδο που τους εχουμε συνηθισει.και δεν βαζω καθολου τις καρτες που τις παιρνουν σαν τυροπιτες ειτε γιατι ειναι οξυθυμοι ειτε γιατι παιζουν στον παοκ ειτε για καποιους μεταφυσικους λογους οπως σημερα με τον βιτολο.

χρειαζομαστε χαφ ο κοσμος να χαλασει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Έτσι θα καλυφθεί ο Σορλέν

30 Αυγ 2010 01:57, Από Σταύρος Κόλκας

Επειδή τα ερωτήματα που γίνονται για το πως θα καλυφθεί το κενό του Ολιβιέ Σορλέν στην ομάδα, κρίναμε πως πρέπει να σας μεταφέρουμε πως το σκέφτονται στη ΠΑΕ.

Ο «Όλι» αναμενόταν να χρησιμοποιηθεί φέτος κυρίως ως εξάρι, ως δεύτερη επιλογή πίσω από τους Βιτόλο – Γκαρσία όταν αυτοί θα απουσίαζαν για κάποιον λόγο.

Σίγουρα – όπως και σήμερα – θα έπαιζε και κάποια παιχνίδια στ αριστερά, αλλά ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ θέλει να βρει έναν διαφορετικό παίκτη αντί του Γάλλου.

Αυτό που θέλει να βρει ο ΠΑΟΚ – έχουν ξεχωρίσει τρεις με τέσσερις επιλογές – αφορά έναν παίκτη που παίζει ως καθαρός εξτρέμ, αλλά έχει τη δυνατότητα να παίξει και ως μέσα αριστερά στον ρόμβο, αλλά και πίσω από τα φορ.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι είναι σχετικά καλυμμένοι στο «6» με τους Βιτόλο – Γκαρσία πρώτος επιλογές, Ίβιτς – Φωτάκη εναλλακτικές και Μπαλάφα αν και εφόσον χρειαστεί.

Θα πρέπει να υπολογίζουν όλοι, πως θα υπάρχουν παιχνίδια στην Ελλάδα που ο ΠΑΟΚ θα παίξει με έναν κόφτη – έτσι ώστε να πάρει ανάσες ο Γκαρσία – και θα πρέπει να φορτωθεί η ομάδα επιθετικογενείς παίκτες στον άξονα και τα άκρα.

Είναι σίγουρο για παράδειγμα, αν αποκτηθεί ο μεσοεπιθετικός που ψάχνει ο ΠΑΟΚ, να οπισθωχωρήσει ο Ίβιτς σε κάποια παιχνίδια και να υπάρξει η τριπλέτα Σαλπιγγίδη, Βιείρίνια – καινούργιας μεταγραφής και κορυφή τον Μουσλίμοβιτς, πάντα βέβαια με αντιπάλους χαμηλής δυναμικότητας.

Η απώλεια του Σορλέν, ναι μεν είναι σημαντική γιατί ο ΠΑΟΚ χάνει μία σταθερά, αλλά δεν μπορείς να κρατήσεις έναν παίκτη με σοβαρά προβλήματα στο σπίτι του, τα οποία κρατούν εδώ και ένα χρόνο απλά μετά τη γέννηση της κόρης του δείχνουν να έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο του Γάλλου ποδοσφαιριστή.

paok24.com
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”