Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
επειδη εγω ειμαι λιγο βλακς και δεν εχω καταλαβει γιατι υπαρχουν τοσα χαχανισματα και φατσουλες? ειμαστε τοσο καλα που να δικαιολογει κατι τετοιο?
τελικα η μονη μεγαλη ομαδα (με δηναμικη) χωρις δηναμικη ειμαστε εμεις, τελικα ειμαστε υποχειρια του καθε ΑΡΔ του καθε συνδεσμοπατερα και της βλακιας μας της ιδιας, ειμαστε ανικανοι να προστατεψουμε και να διασφαλησουμε τα συμφεροντα της ομαδας μας οτι παθενουμε το αξιζουμε και με το παραπανω
τελικα η μονη μεγαλη ομαδα (με δηναμικη) χωρις δηναμικη ειμαστε εμεις, τελικα ειμαστε υποχειρια του καθε ΑΡΔ του καθε συνδεσμοπατερα και της βλακιας μας της ιδιας, ειμαστε ανικανοι να προστατεψουμε και να διασφαλησουμε τα συμφεροντα της ομαδας μας οτι παθενουμε το αξιζουμε και με το παραπανω
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
μάλλον έρχεσαι από άλλον πλανήτη και μας τσαμπουνάς αυτές τις κακόγουστες ψευδοθεωρίες.H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε: Ρε φίλε δεν είναι καφενείο εδώ μέσα να λες ότι νάνε. Είναι κουμπάροι για μία μπύρα ή για τα λεφτά;
Αυτός τους έφερε. Ή λοιπόν δεν πιστεύεται σε αυτόν και είναι λαμόγιο και αυτός ή κάποιοι άλοι δεν τους θέλουν. Τόσο απλό είναι.
Τα ΜΕΣΑ και τα μέσα που δεν τους θέλουν προσπαθούν να τους χτυπήσουν με διάφορους τρόπους έτσι ώστε παρόλο που έχουν τα λεφτά να βγουν και να πουν που θα πάω να μπλέξω μας έχουν γαμήσει πριν καλά καλά μπούμε. Αυτό είδαν και οι Άραβες και τγην έκαναν.
Αυτοί όμως ήταν Άραβες . Ήταν μπίζνεσμαν δεν είχαν λόγο να επιμείνουν.Οι άλλοι εκτός από επιχειρηματίες είναι ΠΑΟΚ. Ο Σαχπ έχει δώσει και πολύ χρήμα σε μεταγραφές παλιότερες (ίσως και για τον Γκαρσία αν θυμάμαι καλά) και έχουν και το χαρτί του Βρύζα.
Ειίναι καθαροί; Όχι κανείς ισχυρός οικονομικά στην Ελλάδα δεν είναι καθαρός. Εμείς τα λεφτά τους θέλουμε. Για την διαχείρηση έχουμε ζήση και τέο... Σωστά;
Απλά είναι τα πράγματα.

αυτά που γράφεις είναι αβάσιμα 100% γιατί δεν μπορείς να τα αποδείξεις. Κουμπαριές γίνονται στην ελλάδα για ψήλου πήδημα, κλάιν μάιν. Δεν μου λεει τίποτα αυτή η παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί για την κουμπαριά του Βρύζα με τον Σαχπα.
Μας δουλεύεις? αυτοί δεν έχουν βρακί στο κώλο τους να βάλουν. Αντε να δούμε θα σκάσουν τα 5.000.000 εγγυητική? Τι αρώτηξες?

υγ. και δεν θα μου πεις αν εδώ είναι καφενείο ρε!

H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Τι ήταν για πες μας εσύ..teratios2 έγραψε:τελικά οι άραβες ήταν μπίζνεσμεν;
κοίτα τι μαθαίνει κανείς βραδιάτικα...

NA ME SYGXWREIS ADERFEAlekakius έγραψε:teratios2 έγραψε:τελικά οι άραβες ήταν μπίζνεσμεν;
κοίτα τι μαθαίνει κανείς βραδιάτικα...
TERATIE MIN IRONEBESE GIA KATI POU DEN KSERIS...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
πολύ παπά ταϊζετε καποιοι εδώ μέσα τα μικρά παιδάκια! 

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
desperando έγραψε:επειδη εγω ειμαι λιγο βλακς και δεν εχω καταλαβει γιατι υπαρχουν τοσα χαχανισματα και φατσουλες? ειμαστε τοσο καλα που να δικαιολογει κατι τετοιο?

αν δεν ηρεμησουμε αδερφε μου θα τρελαθουμε..εξελιξεις 1 ωρα δεν εχει..οποτε χαλαρωσε..αλλιως δεν θα την παλεψεις.
αλλωστε οσοι καθονται 1 ωρα εδω μεσα και γραφουν αρρωστοι ΠΑΟΚ ειναι..κανενας μας δεν αξιζει χλευασμο
αλλωστε οσοι καθονται 1 ωρα εδω μεσα και γραφουν αρρωστοι ΠΑΟΚ ειναι..κανενας μας δεν αξιζει χλευασμο
Αληθεια?Η προεδραρα που ηταν οταν ο Δροσος πηρε την ΚΑΕ??Αντε να μπουν και οι μπασκετικοι

-
Ο Γκαγκάτσης ο γιος και ο πατέρας με ποιον είναι κουμπάροι και πόσα χρήματα έχουν βάλει στον ΠΑΟΚKolokotronis_4 έγραψε:μάλλον έρχεσαι από άλλον πλανήτη και μας τσαμπουνάς αυτές τις κακόγουστες ψευδοθεωρίες.H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε: Ρε φίλε δεν είναι καφενείο εδώ μέσα να λες ότι νάνε. Είναι κουμπάροι για μία μπύρα ή για τα λεφτά;
Αυτός τους έφερε. Ή λοιπόν δεν πιστεύεται σε αυτόν και είναι λαμόγιο και αυτός ή κάποιοι άλοι δεν τους θέλουν. Τόσο απλό είναι.
Τα ΜΕΣΑ και τα μέσα που δεν τους θέλουν προσπαθούν να τους χτυπήσουν με διάφορους τρόπους έτσι ώστε παρόλο που έχουν τα λεφτά να βγουν και να πουν που θα πάω να μπλέξω μας έχουν γαμήσει πριν καλά καλά μπούμε. Αυτό είδαν και οι Άραβες και τγην έκαναν.
Αυτοί όμως ήταν Άραβες . Ήταν μπίζνεσμαν δεν είχαν λόγο να επιμείνουν.Οι άλλοι εκτός από επιχειρηματίες είναι ΠΑΟΚ. Ο Σαχπ έχει δώσει και πολύ χρήμα σε μεταγραφές παλιότερες (ίσως και για τον Γκαρσία αν θυμάμαι καλά) και έχουν και το χαρτί του Βρύζα.
Ειίναι καθαροί; Όχι κανείς ισχυρός οικονομικά στην Ελλάδα δεν είναι καθαρός. Εμείς τα λεφτά τους θέλουμε. Για την διαχείρηση έχουμε ζήση και τέο... Σωστά;
Απλά είναι τα πράγματα.![]()
![]()
αυτά που γράφεις είναι αβάσιμα 100% γιατί δεν μπορείς να τα αποδείξεις. Κουμπαριές γίνονται στην ελλάδα για ψήλου πήδημα, κλάιν μάιν. Δεν μου λεει τίποτα αυτή η παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί για την κουμπαριά του Βρύζα με τον Σαχπα.
Μας δουλεύεις? αυτοί δεν έχουν βρακί στο κώλο τους να βάλουν. Αντε να δούμε θα σκάσουν τα 5.000.000 εγγυητική? Τι αρώτηξες?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υγ. και δεν θα μου πεις αν εδώ είναι καφενείο ρε!![]()
Ποια παραφιλολογία; Αυτός τους έφερε
Όλος ο καλός ο κόσμος εδώ είμαστε μαζεμένοι απόψε...!! Χαχαχα... Ρε μ@λ@κες sorry που γελάω αλλά έχω τρελαθεί με την όλη φάση... Γύρισα απο το γραφείο μου το μεσημέρι με ένα κεφάλι καζάνι, έτοιμος για εγκεφαλικό αλλά "με νέο επενδυτή προ των πυλών"... Ξάπλωσα μερικές ωρίτσες και όταν ξύπνησα δεν είχα πλέον κεφάλι καζάνι αλλά δεν είχα και επενδυτή μιας και τον μπουζουριάσανε και τον έχωσαν στην ψειρού... Και μπαίνω εδω μέσα μπας και βγάλω κανα συμπέρασμα και γίνεται χαμός, της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν παραπέτασμα...!! Έξυπνες ατάκες, ωραίες απόψεις, συζητήσεις, τοποθετήσεις, συνθήματα, ξεμπροστιάσματα, καυγάδες, μπινελίκια, παράνοια, εντελώς cult κατάσταση, αλλά γουστάρω τρελά...
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ Π.Α.Ο.Κ.....!!
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ Π.Α.Ο.Κ.....!!

-
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Μπατιροεπενδυτές στάξτε 5.000.000 € και μπείτε στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
H_gynaika_tou_Proedrou, ο γιος γκαγκάτσης είναι υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό ξέρω. Ο πατέρας ήταν πρώην συνεργάτης (της π@@τσας). Ηταν υποψήφιοι επενδυτές? Τι μας μπερδεύεις?
Τώρα τι σχέση έχουν αυτά με τους μπατίρηδες, εσύ ξέρεις μόνο, αλλά στα @@δια μου δεν με νοιάζει κιόλας.
Μη μας κουράζεις με τις συνομοσιολογίες σου και τις αεροθεωρίες σου.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
H_gynaika_tou_Proedrou, ο γιος γκαγκάτσης είναι υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό ξέρω. Ο πατέρας ήταν πρώην συνεργάτης (της π@@τσας). Ηταν υποψήφιοι επενδυτές? Τι μας μπερδεύεις?
Τώρα τι σχέση έχουν αυτά με τους μπατίρηδες, εσύ ξέρεις μόνο, αλλά στα @@δια μου δεν με νοιάζει κιόλας.
Μη μας κουράζεις με τις συνομοσιολογίες σου και τις αεροθεωρίες σου.
Φίλε, ειλικρινά, κάτσε και γλέντα το.......desperando έγραψε:επειδη εγω ειμαι λιγο βλακς και δεν εχω καταλαβει γιατι υπαρχουν τοσα χαχανισματα και φατσουλες? ειμαστε τοσο καλα που να δικαιολογει κατι τετοιο?

Θυμίζει άλλες εποχές αυτή η κατάσταση...

Λεφτά, προέδρους που βγάζουν ανακοινώσεις "για σενα εχω κανει κρατητηριο" μέσα από το κελί, εγγυιτικές, μεταγραφές, παικταράδες, ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ, παπάδες, αρχιεπισκόπους.....
Ήμουν έτοιμος να σου γράψω τώρα να το απολαύσεις γιατί μπορεί να μη το ξαναζήσεις αλλά:
Πρώτον είμαστε τόσο αλλοπρόσαλοι που θα το ξαναζήσεις

Δεύτερον αν έγραφα να το ξαναΖΗΣΗΣ θα με λέγανε οπαδό του Ζήση=καθαρόαιμο και ποιος ακούει τον εορτπόλ..

Κάθησα να διαβάσω όσα γράφτηκαν και πονάει η κοιλιά μου από τα γέλια...

Δεν με βλεπω να κοιμάμαι σήμερα....
Τρελή φάση....
ΦΛΩΡΙΔΗ ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ....!
ΛΕ ΛΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ, ΑΥΡΙΟ ΕΣΥ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΦΥΛΛΑΚΗΗΗ,
ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΣΤΟ ΚΕΛΙΙΙΙ
ΠΑΟΚ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ...
ΠΑΟΚ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!