Ρε σεις αμαρτια Εχει αγωνα κι εμεις ασχολουμαστε με.....Γκαντεμια.
Αν καθομασταν σ ενα τραπεζι με 5-6 ρετσινες θα ταν αλλιως..
Κόψε τα χαζά ,δεν θυμάσαι που τα Χριστούγεννα ανεβαζες φωτο από αλπεις μαζί με τον Ντίνο?pgetsos έγραψε:Καταρχάς φίλε notorious, έχεις ιδέα τι κόστος έχει μια σελίδα τέτοιου μεγέθους από άποψη σέρβερ πχ; Είναι πολλά, και βγαίνουν με μεγάλη δυσκολία
Επίσης, υπάρχουν εδώ μέσα άτομα πως ο teacher που θα πάει ΣΕ ΚΆΘΕ εντός έδρας από την Κατερίνη, ώστε να υπάρχει live. Έξοδα κτλ βγαίνουν από την τσέπη του, όχι από το...paokmania
Όχι τίποτα, αλλά μη νιώθω χαμενος που δε βγάζω τίποτα
simba έγραψε:Καλα τα λες Κατ![]()
Θετικη ενεργεια κ ας αφησουμε τα "μιση" (οχι και να πιασουμε το αλλο βεβαια)
Καταρχάς φίλε Κ_Geo συγνώμη για την αργή ανταπόκριση και σε ευχαριστώ που μου έδωσες μια ολοκληρωμένη απάντηση και θεωρητικά συμφωνώ με τα λεγόμενα σου.Βέβαια δεν είναι λίγες οι φορές που το 90% τον σάιτ έχει δημοσιεύσει άρθρα κατά του ΠΑΟΚ τα οποία δεν έχουν εξοστρακιστεί ακόμα.Αν θεωρείται οτι δεν έχουν δώσει αρκετές αφορμές .....καλώς και δεν θέλω να το συνεχίσω παραπάνω περιμένω βέβαια να μην τα χαρακτίριζεται ως Αρδιές γιατι θεωρητικά είναι αξιόλογα και τα άρθρα τους είναι κατα κύριο λόγο αληθή και αποδεκτά από εσάςK_geo έγραψε:στα δεξια γίνεται αποδελτιοποίηση (δωσε σημασία στη λεξη) των μμε, όπως πχ κάνει το nairepaok. φυσικά, επειδή υπάρχουν πολλά παιδιά που ασχολούνται με το σαϊτ, υπάρχει μια συνεχής συζήτηση περι ιστοτόπων που το..ξεφτιλίζουν και για το αν πρέπει ή όχι να υπάρχουν έστω και ως αποδελτιοποιηση. πχ πρόσφατο "θύμα" μας είναι το ποδοσφαιρικό ρεπορταζ του κοντρα ενώ προσωπικά έχω θέσει και θέμα μετροσπορτ.
αλλά δεν είναι εκεί το ζουμί. Η ουσία είναι ο στόχος και αυτός δεν είναι άλλος, περα απο το να μπορεί ο καθένας μας χωρίς να κάνει βόλτες και να δίνει ανούσια κλικ, να βλέπει τι γίνεται και γράφεται στα περισσότερα μμε για τον ΠΑΟΚ και τι για τους αντιπάλους του.
Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει αποδοχή των όσων γράφονται και αυτό θεωρώ ότι εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα απο τα άρθρα που ανεβαίνουν απο πολλά παιδιά στην κεντρική.
αν θες να το κατανοήσεις καλώς. αν οχι δεν πιστεύω ότι μπορεί να ειπωθεί κάτι παραπάνω γιατί μπορεί να μας κατηγορείς για επιθετικό ύφος ή ελλιπείς...εξηγήσεις αλλά δεν βλέπω και καμία διάθεση απο εσένα στο να κατανοήσεις κάποια πράματα.
αυτά. παω στο ατμ να παρω το σημερινό μου μεροκάματο. το κέρδισα άξια.
Ταγμα αλτσχαιμερ ρε μη σκας, θα μαθει...ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Dinos....και ξερω ψωμι...![]()
.... ψυχουλα..εισαι..ρε...νιωθεις..τον πονο και τον καημο μας....τι να λεμε τωρα...
Υ.Γ.ρε συ Ντινο...χωρις παρεξηγηση....δε λεω ...αστερι το μωρο![]()
![]()
....
....αλλα αφου ξερεις ...ρε γκαρντασι ....ο Ταγμα δυο. ''.καψουρες εχει....
..το 'ξενιτεμενο' μας στις φαμπρικες της Γερμανιας ...ΠΑΟΚτσακι....
Και την θεα ,την ανεπαναληπτη......την μια και μοναδικη SARA....
Βαλε ρε ''αδελφουλη''μια φωτο της να '''φωτισει' ολο το φορουμ με τα καλλη της....