5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από psykoman »

Ο κόσμος τι φώναζε με τον ρούλη στο τέλος του ματς;
ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥ...ΛΑ.
Ε αυτό έκανε και ο Πάυλος. Εβγαλε την φανέλα και έφυγε.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ρωτάν όλοι ποιος είναι ο Χάβος.
Δεν ξέρετε;
Να σας πω εγώ.
Προπονητής του ΠΑΟΚ έστω και υπηρεσιακός επιλογή του (μην μασάς, μια ζωη μαζι, ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα, σκύλε, κτλ) Θοδωρή Ζαγοράκη. Και αυτός ο θεσμός του ΠΑΟΚ χτυπιετε απο συμπεριφορές τύπου Γκαρσία και όχι ο Χάβος.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ε πως δεν εισαι προσωπολατρης τωρα ρε φοφανα δες τι εγραψες στο προηγουμενο ποστ...μα τι να κατσει να συζητησει δουλευομαστε τωρα???να τον πιασει και απο το χερακι και να τον πει ''συγνωμη κυριε παυλο με ολο το σεβασμο να εγω ενας καημενουλης ειμαι σε παρακαλω πολυ μηπως λεω μηπως αν δεν σου κανει κοπο κιολας σε μια δοκιμη που θελω να κανω να παιξεις εκει???χιλια συγνωμη κιολας αν σε προσβαλω να εγω μια σκεψη εκανα...'' :lol: :lol:

ε πως δεν ηταν ιδια ακριβως φαση με τον μπακα δεν εκτελουσε σωστα την ασκηση τον εκανε ο σαντος παρατηρηση και τον αντιμιλησε...ποση διαφορα εχει???

τεσπα δεν θελω να δωσω περισσοτερη εκταση στο θεμα εφοσον εγινε οπως τα ειπαν οι αρδ(σαμπως ειναι ευκολο να τους πιστεψεις κιολας??) ελπιζω ο γκαρσια να καταλαβε την μακακια του...γιατι σκεψου πχ στη θεση του γκαρσια να ηταν ο κουτσιανικουλης τι θα εγραφες...ολοι οι παιχτες χριζουν ιδιας μεταχειρησης και ολοι οι παιχτες ειναι κατω απο τον προπονητη...και ολοι μα ολοι ειναι κατω απο τον ΠΑΟΚ....αυτη ειναι η ουσια στην οποια ολοι συμφωνουμε(αλλιως υπαρχει θεμα)...
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

Φανταστείτε τον Allegri να πει στον Ibrahimovic ή τον Ronaldinho στην προπόνηση, να παίξει δεξί μπακ...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

για κατσε ρε ντεμον μεσα αριστερα τον ειπε(μπροστα απο τον κοφτη και διπλα στο φωτακη) να παιξει δεν τον εβαλε και σεντερ φορ ηρεμησε... 8-)
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Όπως ένας προπονητής θέλει να τον σέβονται οι παίχτες του,έτσι πρέπει να τους σέβεται και αυτός...Τέλος....
Ο Μπακαγιόκο ήταν σχεδόν μόνιμα εκτός 11άδας.Και άρχισε να γράφει στα @@ του τις προπονήσεις.Γι αυτό έγινε ότι έγινε.Και να ρε αδερφέ.Να το συζητήσουν.Δεν είπαμε να πιουν και καφεδάκι.Στην προπόνηση είσαι.Όχι μέσα στον αγώνα.
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

Είμαι σίγουρος ότι θα του ζήτησε κάτι, για το οποίο ο Γκαρσία θα πίστευε ή ότι είναι γελοίο ή ότι ο ίδιος θα ξεφτιλιζόταν σαν παίχτης
black death

Δημοσίευση από black death »

Εγώ θεωρώ πιθανό ακόμα και το να σπάστηκε απλά στο άκουσμα της λέξης "αριστερά" ο Πάμπλο...
Αλλά δεν θα τα ρίξω όλα σε αυτόν. Αυτός είναι ο Παμπλο Γκαρσία, ή μαθαίνεις να τον κουμαντάρεις ή τον διώχνεις.
Παράδειγμα, ο Μουρίνιο τον κουμάνταρε τον Ιμπραίμοβιτς (με τα καλά του και τα κακά του), ο Γκουαρντιόλα τον σούταρε, μέσες λύσεις δεν υπάρχουν...
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Αγαπάμε το Γκαρσία αλλά πιο πολύ αγαπάμε τον ΠΑΟΚ.Εύκολο να το λέμε αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε κιόλας.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Είναι γενικά παραδεκτό, οτι στα "ελεύθερα καθεστώτα" οι ΙΔΕΕΣ έχουν ασυλία.

Ο Παυλάρας πλέον είναι ΙΔΕΑ.
Είναι αυτός που ενσαρκώνει το "όραμα" του μέσου ΠΑΟΚτσή.

Δεν το λέω εγώ, είναι ιστορική καταγραφή, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους από εμάς είτε όχι.

Κάθε σύγκρισή του με άλλους παίκτες αγγίζει τα όρια του κωμικού !

ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.-ΡΑΣ !

:pano:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ο ΠΑΟΚ ειναι ΙΔΕΑ και οχι ο καθε επαγγελματιας παικτης που σημερα ειναι αυριο δεν ειναι...

Το "οραμα" του μεσου ΠΑΟΚτση τον ενσαρκωσε ο Ζαγορακης που ηγηθηκε της προσπαθειας ανακαμψης του ΠΑΟΚ..
Ο Γκαρσια αυριο μπορει να φυγει και να ερθει στην θεση ενας πολυ καλυτερος...

η ομαδα κατηντησε μπαχαλο εξαιτιας της ασυλιας απο την διοικηση και της δικης μας ενθερμης -υπερβολικης αγαπης προς αυτους...

Αρκετα, η ομαδα δεν ειναι δα και πρωτη για να τον /τους δικαιολογησω..

Φτανει..
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

ο Δερμιτζάκης, που ήταν προπονητής, ενώ είχε θέματα, ΔΕΝ εδιωξε παιχτη από την προπόνηση.
Ακόμη και πριν το ντέρμπυ με τον αρη, έστειλε το θέμα Ζουέλα στη διοίκηση.
Καλώς;; ΟΧΙ!
Αλλά κάτσε ρε Χάβο...........
Σε τρεις μέρες ίσως είσαι σπίτι σου, και διώχνεις παίχτες από την προπόνηση;;
Δηλαδή πως την είδες;;
Θα διορθώσεις τώρα το μπάχαλο που και ΕΣΥ δημιούργησες ως μέλος του τεχνικού τημ τον τελευταίο καιρό;
Και το θυμήθηκες μόλις έγινες πρώτος προπονητής για 1 μέρα;
Μήπως να κατέβουμε από κανένα καλάμι;

Έκανε μλκα ο Γκαρσία;
Έκανε.
Τι μεγέθους;
Διαφώνησε με τον Χάβο σε άσκηση.
Και τι του είπε ο Χάβος;
Να φύγει....
Μάλιστα!
Και τώρα τι γίνεται;;;;;;;;;;;
Ή τελειώνει ο Γκαρσία ή τελειώνει ο Χάβος.

ΓΙΑΤΙ;;;;;;
Α) Αν κάποιος είχε πει στο Χάβο πως αν κάνει το παραμικρό ο Γκαρσία να τον σκίσει γιατί θεωρεί πως το έχει παρακάνει, τελειώνει ο Γκαρσία.
β) Αν ο Χάβος την είδε κάπως και έκανε του κεφαλιου του, τελειώνει ο Χάβος.

Κοντός ψαλμός......
kos

Δημοσίευση από kos »

nikos55 έγραψε:Καλα αν δω τον Γκαρσια να αποπεμπεται εξαιτιας του Χαβου (λεμε τωρα) θα μπορω να φυγω ησυχος απο τον ματαιο τουτο κοσμο. Στο κατω κατω τι αλλο θα μπορουσα να περιμενω.
Μαλακια εκανε ο Παμπλο. Αλλα η μαλακια του ηταν που δεν του ριξε καμια σφαλιαρα, που την ειδε Δερμιτζακης για 3 μερες να κανει τις αλχημειες του.
Ρε Τεο φερε επιτελους εναν προπονητη που τους εχεις σπασει τα νευρα με την καθε καρικατουρα που τους εχεις φορτωσει. Φερε εναν προπονητη και μετα οποιος κουνηθει κοψε του τα ποδια. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.
Αλλα τωρα τι να λεμε. Τον εβαλε λεει καποιος Χαβος να παιξει τερματοφυλακας και σηκωθηκε κι εφυγε. Στ' αρχ.. μου.
Χαλαρωστε, βαλτε δειτε το ματς στην Κων/πολη που ειπε κι ο Ουγγρος (BTW Respect σε ο,τι εγραψε) να δειτε ποιος πηρε μονος του την προκριση. Να δειτε την μεγαλυτερη εμφανιση παιχτη του ΠΑΟΚ τις τελευταιες δεκαετιες κι αφηστε τα ηθοπλαστικα κηρυγματα.
Η πειθαρχια εχει σχεση με το ποιος προσπαθει να την επιβαλλει. Να σας βαλω στην δουλεια σας εναν τσομπανη πανω απο το κεφαλι σας να σας λεει το μακρυ του και τον κοντο του να σας δω εγω ποσο πειθαρχημενοι θα ειστε.
Και παρεπιπτοντως τον Δερμιτζακη κανονικα ο Γκαρσια και ο Ιβιτς θα επρεπε να τον εχουν παρει με τις κλωτσιες, γιατι απο οταν αρχισε να ξεδιπλωνει το προπονητικο του ταλεντο ηταν σαν να προσπαθουσε να τους εκθεσει οσο πιο πολυ μπορουσε. Απλωνε την ομαδα στα 4 σημαιακια του κορνερ και μετα επρεπε τα χαφ να καλυπτουν ολοκληρα στρεματα στο κεντρο. Και φυσικα μετα ολοι "α, για δες, παλι χωμα ο Παμπλο, μαλλον δεν θα γουσταρει τον προπονητη". Ε φυσικα ειναι χωμα ρε γαμω τον Ατσαλενιο μου μεσα αφου προσπαθεις να τονισεις το αδυνατο σημειο του, την ταχυτητα, βαζοντας τον σε αδειο γηπεδο.
Το σκεφτηκαμε, το αναλυσαμε και καταληξαμε οτι το προβλημα του φετινου ΠΑΟΚ ειναι ο Γκαρσια. Θα τρελαθουμε τελειως
μπραβο φιλε νικο. οπως ακριβως τα λες.

-υπαρχει καποιος που πιστευει οτι ο γκαρσια δεν θα αντιδρουσε σε εντολη χαβου να παιξει αριστερο χαφ?
εγω λεω οχι και πρωτος απο ολους το ηξερε ο χαβος.
-ποσο λογικο ειναι ενας υπηρεσιακος προπονητης που θα κατσει στον παγκο για 1-2 ματς να κανει μια κινηση που ειναι δεδομενο οτι θα αναστατωσει την ομαδα?
-ποσο λογικο ειναι να δοκιμασει κατι στο οποιο ο γκαρσια αντεδρασε οταν του το ζητησε ο σαντος?
εχει ή δεν εχει σχεση οτι ο χαβος σε 10 το πολυ μερες θα ειναι ανεργος? εκτος εαν ερθει ο καθε λε γκεν με χαβο βοηθο :lol:
-ειναι ή δεν ειναι λογικο ενας ποδοσφαιριστης που ειναι προβληματισμενος για την εικονα της ομαδας αλλα και την δικη του αγωνιστικη κατασταση να αντιδρασει οταν ο προπονητης του ζηταει να παιξει εκει που ξερει (ο ποδοσφαιριστης) οτι δεν μπορει να αποδωσει?

ο χαβος ειναι ασχετος ή στημενος ή εκδικητικος απεναντι στον γκαρσια. δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ρε μάγκες 2 μήνες και κάτι ο Χάβος στο προπονητικό τιμ τι έκανε;
Κρατούσε σημειώσεις; Δε συζητούσε με τον Δερμιτζάκη τίποτα; Δεν είχανε αποφασίσει καμία τέτοια δοκιμή;
Τόμπολα παίζανε τότε και ήρθε τώρα ο σκάουτερ της αεκ να κάνει τον προπονητή;
Ύποπτο πολύ....Υπηρεσιακός σημαίνει να πας απλά για να υπάρχει κάποιος και όχι για να το παίξεις νταής....
Μιλάμε για ένα παίκτη που ενσαρκώνει το πνεύμα του νικητή...Δεν λέω ότι πρέπει να τα κάνει με τους προπονητές αυτά...
Αλλά αν μου βρει κάποιος ένα λογικό επιχείρημα για να τα κάνει χωρίς λόγο μπουρδέλο Γκαρσία να μου το πει...
Και όσο για το μότο ο ΠΑΟΚ πάνω από τους παίκτες...ε είναι και πάνω από τον όποιο άσχετο και τυχάρπαστο προπονητάκο...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

paokmono έγραψε:... Σε τρεις μέρες ίσως είσαι σπίτι σου...
Εννοείται ότι σε τρείς μέρες θα είναι σπίτι του. Λες να έρθει ο Άντιτς και να τον κρατήσει για βοηθό; Άρα τί θα ηταν πιο εύκολο για αυτόν; Να τραβήξει κι αυτός μια παραίτηση κι ας πάει να γ@μηθεί και ο πρόεδρος και η ομάδα κι ο κάθε Γκαρσία. Αντί αυτού όμως, θα οδηγήσει μια ψιλο-διαλυμένη ομάδα σε εναν π-ο-λ-ύ δύσκολο αγώνα. Αυτό μου δείχνει άνθρωπο που ξέρει να σέβεται. Η συμπεριφορά του Γκαρσία εμένα μου δείχνει άνθρωπο που δεν σέβεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”