Ότι να 'ναι!!!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
-Είναι αυτό που έχει μια τρούπα στη μέση; Δεν ξέρω να σας πω τι μάρκα είναι κυρία γιατρέσσα, γιατί βλέπω πολλά μασκαριλίκια απ΄έξω. Δεν πρέπει να είναι ελληνικής κατασκευής, πρέπει να είναι αλλοδαπής προελεύσεως, γιατί τα γράμματα είναι τ' ανάσκελα. Βλέπω πολλά μασκαραλίκια απ΄έξω. Κάτι γατιά, κάτι λιοντάρια. Πάντως εσείς θα τα φάτε; Θα τ΄ανάψετε. Ε, αν ανάψουν, ανάψανε...
- dreamwarrior
ΣΤΑΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τέλος οι παρακμιακές ατάκες του πρώην διασκεδαστικού υποτονικού ελληνικού κινηματογράφου......
Παρακαλώ πολύ να συνεχίσουμε τους ότι να 'ναι διαλόγους μου!!!!
Τέλος οι παρακμιακές ατάκες του πρώην διασκεδαστικού υποτονικού ελληνικού κινηματογράφου......
Παρακαλώ πολύ να συνεχίσουμε τους ότι να 'ναι διαλόγους μου!!!!
- aspromauri
Με τον εαυτό σου συζητάς .... ??????!!!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Παρακαλώ πολύ να συνεχίσουμε τους ότι να 'ναι διαλόγους μου!!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Αέναος πλεύσις...Κενό μνήμης....Μάτια υγρά, μελαγχολικά. Ζηλωτές ονείρων που δεν έζησα.....Ταξιδευτές δίχως φωνή, δίχως ψυχή, δίχως αύριο....Να προσδοκούν το απροσδόκητο...Να λυπούνται για τη ζωή που δεν έζησαν.....Που δεν θα ζήσουν.....Που δεν θα νιώσουν.....
Κι εσύ εκεί, να κοιτάς με άδεια σωθικά, τον ήλιο που δεν είδες όταν έπρεπε. Και τον βλέπεις τώρα, λίγο πριν δύσει. Τι κρίμα, δεν αξιώθηκες το μεγαλείο του...
Κι αναρωτιέσαι πως να ήταν εκείνο το καλοκαίρι. Της προσδοκίας, της ανεμελιάς, της αναζήτησης...
Κρίμα, απαντήσεις δεν θα πάρεις ποτέ.....
ΥΓ: Φάνη, πιάσε ένα διπλόπιττο με κεμπάπ τώρα γιατί η ποιητική μου έμπνευση μου ανοίγει την όρεξη!!!
Κι εσύ εκεί, να κοιτάς με άδεια σωθικά, τον ήλιο που δεν είδες όταν έπρεπε. Και τον βλέπεις τώρα, λίγο πριν δύσει. Τι κρίμα, δεν αξιώθηκες το μεγαλείο του...
Κι αναρωτιέσαι πως να ήταν εκείνο το καλοκαίρι. Της προσδοκίας, της ανεμελιάς, της αναζήτησης...
Κρίμα, απαντήσεις δεν θα πάρεις ποτέ.....
ΥΓ: Φάνη, πιάσε ένα διπλόπιττο με κεμπάπ τώρα γιατί η ποιητική μου έμπνευση μου ανοίγει την όρεξη!!!

- dreamwarrior
Ενώ ένα ακόμη ΠΙΚΡΟΧΟΛΟ ΣΧΟΛΙΟ της κατά τα άλλα αγαπητής-αξιαγάπητης-αξιολάτρευτης αντιπάλου μας πέφτει στο τραπέζι της αντιπαράθεσης ο πεινάλας πάλι ζητάει κάτι να μασαμπουκιάσει.......έχω μία καντίνα ολόκληρη για σένα ρε μαν!!!!!!!!
- aspromauri
Εγώ απλά μία ερώτηση έκανα!!!!!!dreamwarrior έγραψε:ΠΙΚΡΟΧΟΛΟ ΣΧΟΛΙΟ
Και επιτέλους ΤΑΙΣΤΕ ΤΟΝ Κο ΔΙΕΘΥΝΤΗ!!!!!!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Να με ταϊσει πνευματική τροφή παρακαλώ. Καβάφη, Καζαντζάκη, Ελύτη.
Καλύτερα όμως ένα...Σολωμό περιποιημένο, με μπόλικη γαρνιτούρα και μαγιονέζα. Και 5-6 Μαλαματίνες για ξεκάρφωμα!!!

Καλύτερα όμως ένα...Σολωμό περιποιημένο, με μπόλικη γαρνιτούρα και μαγιονέζα. Και 5-6 Μαλαματίνες για ξεκάρφωμα!!!

- ContrerasPablo
- evripidis4
- ContrerasPablo