Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από zaffodb »

Napoli4 έγραψε:
Logistis έγραψε:
prist64 έγραψε:M΄Baye Niang

Τι λετε γι αυτον,σας ψηνει?
Ο τουιτερας ποσταρε τώρα για αυτόν:
Προτάθηκε αλλά δεν μας άρεσε
Kyri = prist
Του στέλνει φιλιά πάντως :)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είπε ο prist ότι την επόμενη φορά θα πετάξει έναν παπά και θα τον αφήσει για να ξεφτιλιστούν κάποιοι.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Logistis έγραψε:Ο εβριτης στο ινστα λέει ότι μέχρι αύριο είναι η διορία για Πετκοβιτς και ότι δεν είναι η μόνη περίπτωση που περιμένουμε
Ποιο είναι το ινστα του; Αν επιτρέπεται να το γράψουμε εδώ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Napoli4 έγραψε: Kyri = prist
χαχαχαχα ΟΧΙ .Δεν υπάρχει αυτο.
dev

Δημοσίευση από dev »

κυρι οτι βγαζει ο πριστ το αναπαραγει πιο μετα αλλαλεει οτι προταθηκε και απορριφθηκε

ο κυρι ειναι ενα αμπαλο τρολ που εχει πληροφορηση πιθανως απο μανατζερ αλλα οχι απο ψηλα στην ιεραρχια του ΠΑΟΚ γιαυτο την πατησε με Ντελια

επισης μιλαει για Λουτσε ( οτι βλεπει Πετκο και αλλαζει δρομο ) αλλα δεν εχει καμια απολυτως πληροφορηση απο την πλευρα Λουτσε

αλλιως θα γνωριζε οτι ο Λουτσεσκου ζητησε προσωπικα απο Ιβαν να μεινει ο Ντελιας.....

νομιζω απο ολους ινσαιντ πληροφορηση εχουν οι inside (Κουβεντιδης) που συμφωνα και με τον ιδιο τον Λουτσεσκου αποκαλυψαν το ενδιαφεριν για Μαριν και ο Κολκας που ειπε πρωτος οτι του νιγηριανου εξτρεμ και του δανου φορ δεν θα προχωρησουν
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

nunies4 έγραψε:
Logistis έγραψε:Ο εβριτης στο ινστα λέει ότι μέχρι αύριο είναι η διορία για Πετκοβιτς και ότι δεν είναι η μόνη περίπτωση που περιμένουμε
Ποιο είναι το ινστα του; Αν επιτρέπεται να το γράψουμε εδώ
Paoktsis έχει φωτό το παλιό σημα
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Ο κολκας φέτος τη μόνη πληροφόρηση που έχει είναι ότι μάθει από άλλον αρδ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν μη τι αλλο παντως αυριο θα εχουμε ειδηση,το πιο πιθανο βεβαια για μη μεταγραφη,καθως ληγουν οι 2 ρητρες των Πετκοβιτς και Μπρειθγουειτ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και τους παίρνουμε πακέτο λέει..... :D
dev

Δημοσίευση από dev »

πετκοβιτς γιατι να διαλεγε να μεινει δυναμο με λιγοτερα?

το θεμα ειναι εχουμε κανει εμεις πραγματικα προταση 1.5 στον παικτη?
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Από μετροκολις:
Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ο Τιάγκο Ντάντας οι Πορτογάλοι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, ο νεαρός μέσος δεν βρισκεται στα πλάνα του Ρόγκερ Σμιντ για τη νεά αγωνιστική περίοδο και αναμένεται να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι είναι πιθανό να βρεθεί ξανά στον ΠΑΟΚ καθως γνωρίζει το περιβάλλον και δεν θα χρειαστεί χρόνο συμμετοχής. Να υπενθυμίσουμε ότι Ντάντας είχε καταγράψει 39 συμμετοχές και ειχε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα πέντε φορές και μοίρασε δύο ασίστ με τη φανέλα του Δικεφάλου.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

καλησπέρα τσακάλια. Πρώτη φορά βρίσκομαι εδώ μέσα και διαβάζω σχόλια κάτι ώρες. Γενικά βαρέθηκα να ακούω νέα από κάτι Τσορμπα (τον οποίο αντιπαθώ πραγματικά) και λοιπούς. Οι μόνοι δημοσιογράφοι που έχω σε κάποια εκτίμηση είναι ο Τσακαλεας και ο Τοσκιτσης χωρίς να ξέρω εάν είναι 100% έγκυροι και οι ίδιοι αλλά τουλάχιστον όχι ΑΡΔ. Σε συζητήσεις με φίλους για το που μπορώ να μαθαίνω νέα και όχι τον κάθε ΑΡΔ ένας με έστειλε εδώ και να'μαι και εγώ.
Ας πω και εγώ το κομμάτι μου χωρίς βέβαια να έχω κάποια πληροφορία.

Εμένα πλέον με έχει ξενερώσει ο Μειτε, και θεωρώ ότι μπορούμε να βρουμε καλύτερο του στα λεφτά που ζητάει αλλά απ'οτι καταλαβαίνω τον θέλει ο λουτσεσκος σαν τρελός όποτε πάω πάσο.

Η ομάδα στα δικά μου μάτια θέλει χάφ και ΦΟΡ. Αλλά όταν λέω φορ εννοώ ΦΟΡΑΚΛΑ. Καψούρα μου ανέκαθεν ήταν ο γιοβιτσ αλλά δεν πατάει Ελλάδα ούτε με πιστόλι. Αυτό που γίνεται με τις λίγες αλλά κομβικές μεταγραφές που χρειαζόμαστε με έχει εκνευρίσει προσωπικά. Λέμε ότι ο στόχος είναι το τσαμπιολι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει υπέρβαση στον φορ. Τα υπόλοιπα νιώθω ότι μπορούν να περιμένουν ο φορ όμως ΟΧΙ. Αν και από αυτούς που έχω ακούσει κανένας δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα εκτός του Inglesias που αμφιβαλλω οτι θα ερχοτανε Ελλαδα.

Το αριστερό εξτρέμ για εμένα είναι σε δεύτερη μοίρα δηλαδή φέρε έναν καλό αλλά στις ευκαιρίες του Αυγούστου. μετά είναι προσθαφαιρέσεις ανάλογα ποιοι θα φύγουν. Νιώθω όμως ότι ήδη έχουμε αργήσει στο φορ και στο χάφ αλλά στο χάφ παίζει να είναι λόγω της λόξας που έχει ο λουτσεσκου με τον Μειτε...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O Νταντας θα ηταν ενδιαφερουσα προσθηκη με πολλα ΑΝ...Αν εμενε ελευθερος,αν ερθει πρωτα ο Μειτε,αν φυγει ο Τσιγγαρας...
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Logistis έγραψε:Από μετροκολις:
Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ο Τιάγκο Ντάντας οι Πορτογάλοι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, ο νεαρός μέσος δεν βρισκεται στα πλάνα του Ρόγκερ Σμιντ για τη νεά αγωνιστική περίοδο και αναμένεται να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι είναι πιθανό να βρεθεί ξανά στον ΠΑΟΚ καθως γνωρίζει το περιβάλλον και δεν θα χρειαστεί χρόνο συμμετοχής. Να υπενθυμίσουμε ότι Ντάντας είχε καταγράψει 39 συμμετοχές και ειχε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα πέντε φορές και μοίρασε δύο ασίστ με τη φανέλα του Δικεφάλου.

πάλι κοιτάμε για χάφ τελεταμπις;
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Logistis έγραψε:Από μετροκολις:
Προτίνω και Τέιλορ μαζί με Σιντκλει. Και με αυτούς στους 8 πήγαμε. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”