Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Δημοσίευση από bane1980 »

gika έγραψε:Αν έχουμε κερδίσει τον γαύρο στην Τούμπα, θα είναι σχεδόν αδιάφορος ο γαύρος καθώς η αποφυγή της 4ης θέσης θα παιχτεί τελευταία αγωνιστική με βάζελο για αυτούς.

Ουσιαστικά αν κερδίσουμε, ο γαύρος διαλέγει που θα δώσει το πρώταθλημα.

Εσείς τι λέτε να διαλέξει; ;)

Αν μας κερδίσει στην Τούμπα, ναι, η ΑΕΚ δεν έχει τύχη εκεί μέσα.
Δηλαδή ο γαυρος θα παει για 0/2 με πιθανότητα για 0/3 και θα δώσει τον τίτλο στην κουλα την οποία κατηγορεί ανοιχτά ότι ελέγχει την κεδ, μέσα στην έδρα του, για να πάει οικειοθελώς να παίξει ενδεχομένως την Ευρώπη μέσα στο βαζέλα που θα έχει εν μέρει τον ίδιο στόχο?

Να μπορεί δηλαδή να στείλει το βαζέλα 4ο και ίσως εκτός Ευρώπης (ο οαρης στον τελικό θα εξαργυρωσει τα ανοιχτά ποδαρακια) και να κόψει τίτλο στην έδρα του από το νιάου, και να μην το κάνει? Ενώ θα υπάρχουν ακόμα θεωρητικά μαθηματικές ελπίδες και με χ της κουλας εαν την κερδίσει με 2 γκολ?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

DamoN έγραψε:
gika έγραψε:Δεν θα πω ψέματα, το έχω ξανά γράψει.

Δεν θεωρώ ότι μπορούμε το πρωτάθλημα, και ταυτόχρονα φοβάμαι την τέταρτη θέση, όπου αν καταλήξουμε σε αυτή, είμαι σίγουρος ότι ο άρης θα πάρει το κύπελο και εμείς θα μείνουμε εκτός ευρώπης.

Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου, πάντως, και το τι προσπαθείς να πεις...
Πριν το ματς με την Λαμία ακόμα ,μετά την ήττα απο τον γαύρο είχαμε μια ανάλογη συζήτηση πολλά άτομα (όχι οι 2 μας )που ο καθένας έλεγε πως το βλέπει με τους περισσότερους απαισιόδοξους μέσα σε αυτούς και εσυ .λογικό . Μετά το ματς με την Λαμία ανάλογο έργο όπου γίναν οι περισσότεροι απαισιόδοξοι πιο πολύ διοτι το επιχείρημα είναι ότι ξεφουσκώσαμε παραδώσαμε πνεύμα .πάλι λογικό.
Αλλά μετά την νίκη την χθεσινή που η ομάδα έδειξε ότι δεν τα παρατάει με τίποτα και το πιστευει σε οπαδικό φόρουμ πόσες φορές πρέπει να πείτε να μην βγούμε 4οι. Τελείως αντικειμενικά δηλαδή να το δεις να μην είσαι βλαμμένος ΠΑΟΚΤΣΗΣ σαν εμένα που ειμαι σίγουρος Ότι θα το πάρουμε ,για να βγεις τέταρτος θα πρέπει να σε περάσει το φάντασμα του βαζελου που τον έχεις τούμπα και μετά έχει γαύρο , να σε περάσει ο γαύρος που έχει ΑΕΚ και βαζελο εκτός και να πάρει το κύπελλο το σκουλήκι μετά από 200 χρόνια . Αλλά ακόμα και να το πιστεύεις πόσες φορές θα το γράψεις μετά από την χθεσινή επική νίκη μας;
Αντικειμενικός να είσαι , πόσες πιθανότητες δίνεις σε αυτό;
Πριν την χθεσινή νίκη μας, έδινα 80% να βγούμε τέταρτοι.

Σήμερα δίνω 40%. Έχουμε τρία παιχνίδια φωτιά, σε γήπεδο/αντιπαλους που μετράμε ήδη από μια ήττα στην σεζόν (Χαριλάου, τούμπα με γαύρο για πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό για κύπελλο). Η ομάδα που εμφανίστηκε με την Λαμία εύκολα κάνει 3 ήττες. Η ομάδα που εμφανίστηκε με ΑΕΚ (κυρίως λόγω πάθους) μπορεί να κάνει και 3 νίκες. Και κανεις δεν ξέρει ποια ομάδα θα εμφανιστεί στο γήπεδο μετά την διακοπή.

Τα αποτελέσματα αυτά καθ’ αυτά δεν είναι κακά.

Σε ένα υποθετικό σενάριο που είχαμε κερδίσει την Λαμία και είχαμε φέρει Χ με ΑΕΚ, θα ήμασταν χειρότερα μιας και η αεκ θα είχε έναν βαθμό παραπάνω. Και δεν θα ήταν κακά αποτελέσματα.

Αυτό που προβληματίζει είναι ο ΠΑΟΚ των πλέι οφ και όσα έχουμε δει και περσι και πρόπερσι.

Μακάρι να κερδίσουμε τον βαζελο, μακάρι να χάσει ο βαζελος και από γαύρο τελευταία αγωνιστική και να πάμε σε ένα ωραίο καλοκαίρι. Μακάρι να κερδίσουμε και Ολυμπιακό και Αρη και να πάρουμε και το πρωτάθλημα.

Αλλα τον ΠΑΟΚ της Λαμίας, τον ΠΑΟΚ που κατεβαίνει με τον Αρη, εγώ τον φοβάμαι. Χαίρομαι που εσυ είσαι πιο αισιόδοξος, γλυτωνεις άγχος!
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Miles έγραψε:Άσ' τον αυτόν, πολιτική κάνει γιατί, φαντάζομαι, υπάρχει ακόμα η συμμαχία και κάνουμε το κορόιδο σε κάποια πράγματα, ιδίως αν θέλουμε και τον Γκαγκάτση για ΕΠΟ. Σε σένα πήγαινε και στην τελείως άστοχη δήλωσή σου να τον δικαιολογήσεις, σε σχέση και με το τι θα έγραφες αν το ίδιο έκανε ο Λουτσέσκου.

Οταν ο Αντιπροεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ π εχει θεσμικο ρολο να κανει πραγματα, κανει πολιτικη, οπως λες, ο,τι κ να λεει ο εκαστοτε Μπαμπης στα σοσιαλ, ειναι να 'χαμε να λεγαμε, για να περναει ωρα
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Όντως, με κάποια πράγματα που διαβάζουμε εδώ, ωραία περνάει η ώρα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Κάτι πρέπει να βρούμε να κραξουμε τώρα που νίκησε η ομάδα..
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ας κραξουμε τον αστειο τον Ιωαννιδη, για να περναει η ωρα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Doomlord4 έγραψε:
danirifle έγραψε:πώς καταφέραμε και αποφύγαμε τον λημνιό...
φτου φτου φτου
Από την άλλη,αν τον αγοράζαμε θα παίζαμε τελικό κυπέλλου :mrgreen:
:lol:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Miles έγραψε:Άσ' τον αυτόν, πολιτική κάνει γιατί, φαντάζομαι, υπάρχει ακόμα η συμμαχία και κάνουμε το κορόιδο σε κάποια πράγματα, ιδίως αν θέλουμε και τον Γκαγκάτση για ΕΠΟ. Σε σένα πήγαινε και στην τελείως άστοχη δήλωσή σου να τον δικαιολογήσεις, σε σχέση και με το τι θα έγραφες αν το ίδιο έκανε ο Λουτσέσκου.
Ξέρω πολύ καλά που πήγαινε
Βέβαια στις έως τώρα πάρα πολλές φορές που βγήκε ο λουτσέσκου εκτός εαυτού ( με μέγιστη την μακακια στο Χαριλάου) δεν έχω γράψει ούτε μισή φορά αρνητικό σχόλιο για τέτοιο ζήτημα.
Αντιθέτως πέρσι τέτοιον καιρό σε ανταλλαγή μηνυμάτων με τον Νάπολη ο οποίος τον " εκραζε" για την συμπεριφορά του μέσα στον ρουλη εγώ τον υπερασπιζομουν.

Ξέρω πολύ καλά πόσο εύκολο είναι να ξεφύγεις με 150 παλμούς είτε είσαι ποδοσφαιριστης είτε προπονητής είτε ακόμα και διοίκηση κ δεν θα καθήσω να γράφω τις μαλακίες που γράφουν οι από κάτω ( μάγκας ο Καρεμπέ ,αλήτης ο Γκαρσία)

Με λίγα λόγια...δεν πήγε κ πολύ καλά η ειρωνεία σου.
Τουλάχιστον από σένα έχω πολύ υψηλότερες απαιτήσεις από κάτι τέτοιες ειρωνείες. Αυτές αστες για άλλους που μόνο μέχρι εκεί μπορούν
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Εξαρτάται πότε ήταν πέρσι το ματς στο Χαριλάου, όταν ήσουν Παύλος ή όταν έγινες Σαούλ; :mrgreen:
Δεν γίνεται να μην πέσει και ειρωνεία όταν κι εσύ τον χειμώνα έλεγες για τον αρνητικό Τσιγγάρα, και ο οποίος λογικό είναι, παρ' όλα αυτά, να νιώθει δυσαρεστημένος, αν ισχύει, με τον προπονητή του. Δηλαδή αμφισβητείς ότι ο Λουτσέσκου τα πάει καλά με τους παίχτες του εκτός σπανίων εξαιρέσεων;

Και κάτι γενικό, να αναρωτηθείτε γιατί και η κούλα, τουλάχιστον μέχρι τώρα, επίσημα δεν έχει πει κουβέντα για το σκηνικό, ενώ θα μπορούσε να ισχυριστεί το οτιδήποτε.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

gika έγραψε:Αν έχουμε κερδίσει τον γαύρο στην Τούμπα, θα είναι σχεδόν αδιάφορος ο γαύρος καθώς η αποφυγή της 4ης θέσης θα παιχτεί τελευταία αγωνιστική με βάζελο για αυτούς.

Ουσιαστικά αν κερδίσουμε, ο γαύρος διαλέγει που θα δώσει το πρώταθλημα.

Εσείς τι λέτε να διαλέξει; ;)

Αν μας κερδίσει στην Τούμπα, ναι, η ΑΕΚ δεν έχει τύχη εκεί μέσα.
Καλά και περυσι έτσι έλεγαν και με την νίκη του επί του βάζελου του στέρησε το πρωτάθλημα.

Αλλά κι έτσι να μην είναι δεν θα είναι αδιάφορος. Θέλει τους βαθμούς για να παίξει με καλύτερες προϋποθέσεις το παιχνίδι με τον βάζελο.
renegade

Δεν με πειράζει η ειρωνεία,αλλά τουλάχιστον καν την να αξίζει. Για τέτοιας ποιότητας έχω και τον Γιαπας που η τύφλωση από το προσωπικό κόμπλεξ δεν του επιτρέπει για κάτι καλύτερο.

Όσο για το σχόλιο με τον Τσιγγαρα δύο επισημάνσεις
Πρώτον ότι όντως ο χάρης φέτος δεν έδειξε σημάδια βελτίωσης και το έχω γράψει δυο-τρεις φορές.
Από κει και πέρα όμως αυτό που καυτηρίασα είναι ο ελάχιστος χρόνος που πήρε από τον οκτώβριο και μετά, με αποτέλεσμα τη βγάλουμε στην ουσία με μόλις τρεις παίκτες στο κέντρο,ενώ θα μπορούσε να δώσει περισσότερες ανάσες σε κάποια παιχνίδια ,όπως και ο Τζίμας. Πάει αυτό

Δεύτερον το συγκεκριμένο σχόλιο για την άποψη παίκτη προς τον προπονητή του αφορούσε απάντηση σε σχόλια ότι όλοι οι παίκτες γουστάρουν τον λουτσέσκου.
Όχι δεν γουστάρουν όλοι οι παίκτες τον λουτσέσκου.
Ο παίχτης που παίζει γουστάρει τον λουτσέσκου, ενώ ο παίκτης που δεν παίζει συνήθως δεν τα πάει κ πολύ καλά...κ αν υπάρχει και συνδυασμός κακών αποτέλεσμάτων τότε η συγκεκριμένη δυσαρέσκεια εξωτερικεύεται και παραεξω.
Αυτό γίνεται παντού σε όλο τον κόσμο.
Απλά είναι ο λόγος του Τάισον απέναντι στους τσιγγαρα
Είναι ο λόγος του σβαμπ απέναντι στους Φελίπε...και πάει λέγοντας.

Υγ μακάρι εσυ και κάποιοι άλλοι να υπερασπιζόσασταν με τόση θέρμη όπως υπερασπίζεστε τον προπονητή και παίχτες περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.

Υγ2 έχεις κερδίσει με το σπαθί σου το δικαίωμο να κουνάς το δάχτυλο σε κάποιους σαν και εμένα.
Και αφού σου αρέσει να το κουνάς... κάντο να αξίζει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 29 Απρ 2024, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μούγκα στη στρούγκα ,οι κύριοι της Νόβα,πριν λίγο στην εκπομπή τους,για το φάουλ που δεν ήταν του Κουλιερακη πάνω στον Πόνσε.
Το κατάπιαν,φυσικά κ το περίμενα αυτό(να μην το πουν),αλλά είπα μήπως κ το αναφέρουν.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν συμφωνώ ότι ο Τσιγγάρας πήρε λίγο χρόνο μετά τον Οκτώβρη, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια πραγματικά. Και δεν θυμάμαι κάποιον να λέει ότι όλοι οι παίχτες τα πάνε καλά, ή ακόμα και να το είπε κάποιος είναι πραγματικά ανάξιο σχολιασμού, εκτός αν θέλεις να πας αλλού τη συζήτηση.
Προσωπικά, έχω λιγότερα ποστ στήριξης στον Λουτσέσκου απ' τα αντίστοιχα δικά σου κριτικής και επίσης πάλι χρησιμοποιείς επιχείρημα που μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ, αν πιάσω την περίπτωση Τόμας :mrgreen:
renegade

Συγνώμη αλλά εσύ πιάστηκες από μια απάντηση μου σε σχόλιο του παπά για τον τσιγγαρα.
Το θέμα δεν είναι τι θυμάσαι εσύ αλλά το που, σε ποιον κ γιατί απαντάω εγώ.
Αν κάτι είναι ανάξιος σχολιασμού απλά δεν το σχολιάζεις. Εσύ πάλι έκανες το ακριβώς αντίθετο.
Ας βάλουμε όμως ένα τέλος εδώ για να μην κουράζουμε.

Υγ όσο για τον τόμας, δεν θυμάμαι να τον υπερασπίστηκε σ όταν έγγραφα ότι αυτό που παίζει δεν είναι ποδόσφαιρο
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Με τους παίχτες είμαι πολύ περισσότερο ανεκτικός στο τι λέει ο καθένας και δεν είναι τυχαίο ότι οι εντάσεις απ' όλους και η βαρύτητα δίνεται πάντα στον προπονητή, αφού αυτός αντιπροσωπεύει σε μεγαλύτερο φυσικά βαθμό την εικόνα της ομάδας. Το να μη σου αρέσει ο ένας παίχτης για χ, ψ λόγους και να βλέπεις παιχταρά κάποιον άλλον είναι σχετικά υποκειμενικό και μερικό ως προς το σύνολο της ομάδας, το διακύβευμα είναι πάντα ο προπονητής για το αν η ομάδα παίζει μοντέρνο ή αναχρονιστικό ποδόσφαιρο, αν χρησιμοποιεί τον έναν σωστά ή θάβει τον άλλον κλπ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”