DamoN έγραψε:gika έγραψε:Δεν θα πω ψέματα, το έχω ξανά γράψει.
Δεν θεωρώ ότι μπορούμε το πρωτάθλημα, και ταυτόχρονα φοβάμαι την τέταρτη θέση, όπου αν καταλήξουμε σε αυτή, είμαι σίγουρος ότι ο άρης θα πάρει το κύπελο και εμείς θα μείνουμε εκτός ευρώπης.
Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου, πάντως, και το τι προσπαθείς να πεις...
Πριν το ματς με την Λαμία ακόμα ,μετά την ήττα απο τον γαύρο είχαμε μια ανάλογη συζήτηση πολλά άτομα (όχι οι 2 μας )που ο καθένας έλεγε πως το βλέπει με τους περισσότερους απαισιόδοξους μέσα σε αυτούς και εσυ .λογικό . Μετά το ματς με την Λαμία ανάλογο έργο όπου γίναν οι περισσότεροι απαισιόδοξοι πιο πολύ διοτι το επιχείρημα είναι ότι ξεφουσκώσαμε παραδώσαμε πνεύμα .πάλι λογικό.
Αλλά μετά την νίκη την χθεσινή που η ομάδα έδειξε ότι δεν τα παρατάει με τίποτα και το πιστευει σε οπαδικό φόρουμ πόσες φορές πρέπει να πείτε να μην βγούμε 4οι. Τελείως αντικειμενικά δηλαδή να το δεις να μην είσαι βλαμμένος ΠΑΟΚΤΣΗΣ σαν εμένα που ειμαι σίγουρος Ότι θα το πάρουμε ,για να βγεις τέταρτος θα πρέπει να σε περάσει το φάντασμα του βαζελου που τον έχεις τούμπα και μετά έχει γαύρο , να σε περάσει ο γαύρος που έχει ΑΕΚ και βαζελο εκτός και να πάρει το κύπελλο το σκουλήκι μετά από 200 χρόνια . Αλλά ακόμα και να το πιστεύεις πόσες φορές θα το γράψεις μετά από την χθεσινή επική νίκη μας;
Αντικειμενικός να είσαι , πόσες πιθανότητες δίνεις σε αυτό;
Πριν την χθεσινή νίκη μας, έδινα 80% να βγούμε τέταρτοι.
Σήμερα δίνω 40%. Έχουμε τρία παιχνίδια φωτιά, σε γήπεδο/αντιπαλους που μετράμε ήδη από μια ήττα στην σεζόν (Χαριλάου, τούμπα με γαύρο για πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό για κύπελλο). Η ομάδα που εμφανίστηκε με την Λαμία εύκολα κάνει 3 ήττες. Η ομάδα που εμφανίστηκε με ΑΕΚ (κυρίως λόγω πάθους) μπορεί να κάνει και 3 νίκες. Και κανεις δεν ξέρει ποια ομάδα θα εμφανιστεί στο γήπεδο μετά την διακοπή.
Τα αποτελέσματα αυτά καθ’ αυτά δεν είναι κακά.
Σε ένα υποθετικό σενάριο που είχαμε κερδίσει την Λαμία και είχαμε φέρει Χ με ΑΕΚ, θα ήμασταν χειρότερα μιας και η αεκ θα είχε έναν βαθμό παραπάνω. Και δεν θα ήταν κακά αποτελέσματα.
Αυτό που προβληματίζει είναι ο ΠΑΟΚ των πλέι οφ και όσα έχουμε δει και περσι και πρόπερσι.
Μακάρι να κερδίσουμε τον βαζελο, μακάρι να χάσει ο βαζελος και από γαύρο τελευταία αγωνιστική και να πάμε σε ένα ωραίο καλοκαίρι. Μακάρι να κερδίσουμε και Ολυμπιακό και Αρη και να πάρουμε και το πρωτάθλημα.
Αλλα τον ΠΑΟΚ της Λαμίας, τον ΠΑΟΚ που κατεβαίνει με τον Αρη, εγώ τον φοβάμαι. Χαίρομαι που εσυ είσαι πιο αισιόδοξος, γλυτωνεις άγχος!