70. Mbwana Ally Samatta
Re: 70. Mbwana Ally Samatta
Στη φάση με τη συρτή παράλληλη σέντρα του Βιερίνια, κοντά στο τέλος της παράτασης φάνηκε ποσο κακός επιθετικός είναι.
Κάνει τη κάθετη ο Τισουντάλι στο Βιερίνια ο οποίος κάνει τη συρτή χαμηλή σέντρα. Ο Τισουντάλι κάνει κίνηση καθετη μέσα στη περιοχή, που δε προλαβαίνει στη τελικη τη μπάλα, ενώ ο Σαμάτα (που είναι μέσα στη περιοχή) κάθεται και κοιτάει τον Βιερίνια. Που αν έκανε κίνηση κατα πάσα πιθανότητα θα έβαζε γκολ.
Μηδέν αίσθηση σωστού επιθετικού.
Τελιώστε το ανέκδοτο
Κάνει τη κάθετη ο Τισουντάλι στο Βιερίνια ο οποίος κάνει τη συρτή χαμηλή σέντρα. Ο Τισουντάλι κάνει κίνηση καθετη μέσα στη περιοχή, που δε προλαβαίνει στη τελικη τη μπάλα, ενώ ο Σαμάτα (που είναι μέσα στη περιοχή) κάθεται και κοιτάει τον Βιερίνια. Που αν έκανε κίνηση κατα πάσα πιθανότητα θα έβαζε γκολ.
Μηδέν αίσθηση σωστού επιθετικού.
Τελιώστε το ανέκδοτο
- Μπαρκαρούτσος
Μπάρκα μην ασχολείσαι . Βλέπουν Σαματτα και νομίζουν ότι φοράει κιτρινόμαυρα .
- Μπαρκαρούτσος
Όχι, θα ασχοληθώ. Θα μιλήσει ποδοσφαιρικά, αλλιώς να παραδεχτεί ότι είναι άμπαλος, εμμονικός και κομπλέξας.
Έχουμε πήξει...
Έχουμε πήξει...
Τρίτος παίκτης του ΠΑΟΚ σε ενάμιση χρόνο, που υποδέχεται μπαλιά-καμινάδα με τον σβέρκο
Είναι κάποιου είδους κατόρθωμα
(Ιγκασον στον τελικό και Μιχαηλίδης στο Αγρίνιο, οι άλλοι δυο)
-
Θα σε παρακαλέσω να μη μου απευθύνεις τον λόγο κ να μην είσαι αγενής απέναντι μου. Επίσης μη πετάς χαρακτηρισμους πράγμα το οποίο εγω απέναντι σου δεν το έχω κάνει. Ευχαριστώ
Οταν τα έκανε ο Ρόνι και έδινε πάσα με την πλάτη ζητωκραύγαζε το κοινό .Equalizer έγραψε:Τρίτος παίκτης του ΠΑΟΚ σε ενάμιση χρόνο, που υποδέχεται μπαλιά-καμινάδα με τον σβέρκο
Οταν ο τίμιος και απλός Τανζανος μεγαλουργεί τον αποπαίρνουμε χαχαχαχα
Εν τω μεταξύ σήμερα κάνει η ενα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, μόνη ας το πούμε παραφωνία τη φάση στο 112, όπου αν την έσπαγε από πίσω του στον despo ήταν κατά 99% γκολ.
Συγνώμη αλλά οι περισσότεροι δεν βλέπετε ποδόσφαιρο ή κρίνετε μονάχα με το θυμικό
200 φορές καλύτερος σήμερα από τον πολύ Πιερο
Συγνώμη αλλά οι περισσότεροι δεν βλέπετε ποδόσφαιρο ή κρίνετε μονάχα με το θυμικό
200 φορές καλύτερος σήμερα από τον πολύ Πιερο
- Μπαρκαρούτσος
Έχεις δίκιο για τους χαρακτηρισμούς, αλλά κρατιέμαι μήνες.τσιριγωτης έγραψε:Θα σε παρακαλέσω να μη μου απευθύνεις τον λόγο κ να μην είσαι αγενής απέναντι μου. Επίσης μη πετάς χαρακτηρισμους πράγμα το οποίο εγω απέναντι σου δεν το έχω κάνει. Ευχαριστώ
Το λόγο θα σε τον απευθύνω όσο θέλω και όσο με επιτρέπουν οι μοντς.
Ποδοσφαιρικά επιχειρήματα σε ζήτησα, όχι να με λύσεις διαφορικές εξισώσεις.
- PAOK_Antarctica
Να καταγράφουν οι καλές ενέργειές του Σαματα σαν επιθετικό σήμερα, μήπως κάνουμε λάθος. Να ξαναδούμε τον αγώνα. Τι σημαίνει καλό παιχνίδι για επιθετικό χωρίς γκολ, αξιολογη τελικη, ασίστ η παραλίγο ασίστ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Πέμ 09 Ιαν 2025, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μάθε πρώτα τι πρέπει να κάνει ένας επιθετικός στο γήπεδο κ μετά μιλάμε. Επίσης έχει ενδιαφέρον να μου πεις την γνώμη σου για το κάθετο ποδόσφαιρο κ που βοηθάει ο μαραντονα της Τανζανίας. Επίσης εάν σου πω ότι η μπάλα είναι στρογγυλή θα το πιστέψεις ή θα αρχίσεις τις προσβολές πάλι ;;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχεις δίκιο για τους χαρακτηρισμούς, αλλά κρατιέμαι μήνες.τσιριγωτης έγραψε:Θα σε παρακαλέσω να μη μου απευθύνεις τον λόγο κ να μην είσαι αγενής απέναντι μου. Επίσης μη πετάς χαρακτηρισμους πράγμα το οποίο εγω απέναντι σου δεν το έχω κάνει. Ευχαριστώ
Γκουγκλαρε το εάν δε με πιστεύεις
Η καλυτερη τελικη του Ταισον ειναι απο παραλιγο ασιστ του Σαματαtzoker έγραψε:Να καταγράφουν οι καλές ενέργειές του Σαματα σαν επιθετικό σήμερα, μήπως κάνουμε λάθος. Να ξαναδούμε τον αγώνα. Τι σημαίνει καλό παιχνίδι για επιθετικό χωρίς γκολ, αξιολογη τελικη, ασίστ η παραλίγο ασίστ.
- Μπαρκαρούτσος
Βασικά, σφαιρική είναι.τσιριγωτης έγραψε:Μάθε πρώτα τι πρέπει να κάνει ένας επιθετικός στο γήπεδο κ μετά μιλάμε. Επίσης έχει ενδιαφέρον να μου πεις την γνώμη σου για το κάθετο ποδόσφαιρο κ που βοηθάει ο μαραντονα της Τανζανίας. Επίσης εάν σου πω ότι η μπάλα είναι στρογγυλή θα το πιστέψεις ή θα αρχίσεις τις προσβολές πάλι ;;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχεις δίκιο για τους χαρακτηρισμούς, αλλά κρατιέμαι μήνες.τσιριγωτης έγραψε:Θα σε παρακαλέσω να μη μου απευθύνεις τον λόγο κ να μην είσαι αγενής απέναντι μου. Επίσης μη πετάς χαρακτηρισμους πράγμα το οποίο εγω απέναντι σου δεν το έχω κάνει. Ευχαριστώ
Γκουγκλαρε το εάν δε με πιστεύεις
Με πρόλαβες στο φίνις.psykoman έγραψε:Η καλυτερη τελικη του Ταισον ειναι απο παραλιγο ασιστ του Σαματαtzoker έγραψε:Να καταγράφουν οι καλές ενέργειές του Σαματα σαν επιθετικό σήμερα, μήπως κάνουμε λάθος. Να ξαναδούμε τον αγώνα. Τι σημαίνει καλό παιχνίδι για επιθετικό χωρίς γκολ, αξιολογη τελικη, ασίστ η παραλίγο ασίστ.