Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Logistis

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Logistis »

"Η Βόρεια Ελλάδα ήταν πάντα σε μειονεκτική θέση σε σχέση με το νότο, ιδιαίτερα πολιτικά. Οι άνθρωποι βρίσκουν αντίσταση ενάντια στο σύστημα στο ποδόσφαιρο. Και βλέπω τον εαυτό μου ως ηγέτη τους σε αυτόν τον αγώνα. Αυτή είναι η πίεση στους ώμους μου"

RESPECT
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

"Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου. Είμαι μέλος της οικογένειας αυτής της ομάδας. Βρίσκομαι εδώ για σχεδόν πέντε χρόνια, τη μεγαλύτερη περίοδο της καριέρας μου. Ταυτίζομαι με τη μαχητικότητα αυτής της ομάδας, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει μεγάλη πίεση πάνω μου, γιατί ο κόσμος περιμένει ακόμα πολλά. Δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί, αλλά ότι με αναγκάζει. Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι κάτι πέρα ​​από το ποδόσφαιρο. .
Είναι μέρος του εαυτού μου."
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Logistis έγραψε:"Η Βόρεια Ελλάδα ήταν πάντα σε μειονεκτική θέση σε σχέση με το νότο, ιδιαίτερα πολιτικά. Οι άνθρωποι βρίσκουν αντίσταση ενάντια στο σύστημα στο ποδόσφαιρο. Και βλέπω τον εαυτό μου ως ηγέτη τους σε αυτόν τον αγώνα. Αυτή είναι η πίεση στους ώμους μου"

RESPECT
Ειπε αυτο το πραμα; ε ρε τι τρελος ειναι [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Ηγέτης! Τεράστιος!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

«Δεν ξέρω τι θα είναι και δεν έχει νόημα να μιλάμε τώρα, ιδανικά θα μιλούσαμε μετά το τέλος της σεζόν, αλλά μάλλον δεν θα είναι δυνατό, οπότε θα το κάνουμε κάποια στιγμή τον Απρίλιο, τότε θα πάρουμε την απόφαση. Εγγυημένα όμως, η πρώτη ομάδα με την οποία θα συζητήσω για νέο συμβόλαιο είναι ο ΠΑΟΚ, το υποσχέθηκα και το οφείλω στον κόσμο εδώ.

Ελα Dim πες την αληθεια, μιλησες με τον κοουτς [FACE WITH TEARS OF JOY] πραγματικα ειπε οτι ακριβως λεει ο Dim
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Ενας ειναι ο ηγετης εναντιον του συστηματος και λεγεται Ιβαν Σαββιδης. Ηγετης δεν ηταν ποτε ο Λουτσεσκου, ουτε θα γινει. Ενας πετυχημενος προπονητης ειναι που μας παρατησε και ξαναηρθε.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Μόνο σεβας στον τεράστιο Λουτσε :pano:
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Υψώνει φωνή ενάντια σε όλο το σάπιο σύστημα και τη σάπια κοινωνία γενικότερα. Υπό αυτό το πρίσμα και με το ρόλο του προπονητή μιας μεγάλης ομάδας που χαρακτηρίζεται από τη μάχη που δίνει ενάντια στο κατεστημένο, ναι είναι ηγέτης. Ποιόν να συγκρίνω μαζί του? Τις μαριονέτες αθηνών και περιχώρων? Άστο!
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Επειδή δεν εμπιστεύομαι τις απομαγνητοφωνίσεις Ελλήνων αρδ από αγγλικά σε ελληνικά:

[youtube]im0VoWJI56A[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Από τη συνέντευξη: Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως όταν ρωτήθηκε για το νέο συμβόλαιο, μίλησε και πάλι για τον Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πέρα από την επαγγελματική σχέση, είναι «συναισθηματικά συνδεδεμένος» με τον ιδιοκτήτη της ομάδας:

«Έχω μια καλή, πολύ καλή σχέση με όλους, είμαι επίσης συναισθηματικά συνδεδεμένος με τον ιδιοκτήτη αυτού του συλλόγου, με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος με εκτίμησε και με εκτιμά. Το μόνο που με νοιάζει πλέον είναι ο ΠΑΟΚ».

Λες να έχει ήδη κλείσει την ανανέωση?? Ωχ ωχ ωχ εγκεφαλικά ο Ντιμ :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

How many questions we have?

:lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο Σαββίδης, τώρα που φαίνεται να ξαναζεσταίνεται, δύσκολα θα τον αφήσει να φύγει, λέω εγώ μήνα Οκτώβριο. Τον εμπιστεύεται. Δεν είναι ο καλύτερος προπονητής του πλανήτη. Για τον ΠΑΟΚ της Ελλάδας όμως συνιστά την απόλυτη σταθερά.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

aivas19 έγραψε:«Δεν ξέρω τι θα είναι και δεν έχει νόημα να μιλάμε τώρα, ιδανικά θα μιλούσαμε μετά το τέλος της σεζόν, αλλά μάλλον δεν θα είναι δυνατό, οπότε θα το κάνουμε κάποια στιγμή τον Απρίλιο, τότε θα πάρουμε την απόφαση. Εγγυημένα όμως, η πρώτη ομάδα με την οποία θα συζητήσω για νέο συμβόλαιο είναι ο ΠΑΟΚ, το υποσχέθηκα και το οφείλω στον κόσμο εδώ.

Ελα Dim πες την αληθεια, μιλησες με τον κοουτς [FACE WITH TEARS OF JOY] πραγματικα ειπε οτι ακριβως λεει ο Dim
Plot twist: Ο Dim είναι ο Ρασβαν και κράζει τον εαυτό του σε τόσο υπερβολικό βαθμό που το υπόλοιπο φόρουμ να μπαίνει σε mode υπεράσπισης του
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Respect στο Ραζβαν για αυτά που καταφερε τοσα χρονια απεναντι στη σαπιλα της χαβουζας (αθλος)αλλα πλεον σ αυτη την ηλικια τα "Ειμαι ΠΑΟΚ " τ ακουω βερεσέ .Φετος που εχει ενα ροστερ της προκοπης μετα απο καιρο θα φανει το ποσο καλος προπονητης ειναι.Κι αυτο ειναι που μετραει περισσοτερο για μένα .Απο δηλωσεις ναι μεν γουσταρω αλλα τα λογια δε μετρανε οσο τ αποτελεσμα.

ΥΓ Εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

aivas19 έγραψε:«Δεν ξέρω τι θα είναι και δεν έχει νόημα να μιλάμε τώρα, ιδανικά θα μιλούσαμε μετά το τέλος της σεζόν, αλλά μάλλον δεν θα είναι δυνατό, οπότε θα το κάνουμε κάποια στιγμή τον Απρίλιο, τότε θα πάρουμε την απόφαση. Εγγυημένα όμως, η πρώτη ομάδα με την οποία θα συζητήσω για νέο συμβόλαιο είναι ο ΠΑΟΚ, το υποσχέθηκα και το οφείλω στον κόσμο εδώ.

Ααα τωρα καλος ειναι ο Ντιμ ε? :lol: Ρε το αυτονοητο ειπα, να τελειωσουν οι υποχρεωσεις και μετα να δουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”