Logistis έγραψε:Και το γαυροσκυλο λέει για τους γουελτον και Κόρντομπα. Συνολικό κόστος κοντά στο μυριο
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Είναι άξιο απορείας οτι γαυροφυλλάδες βγάζουν νέο για αγορά δύο (!) παικτών. Αν είναι παπάς αναρωτιέμαι γιατί το κάνουν.
Αν μετα την σφινα και το σπορτντογκ το γραψει και η ελευθερη ωρα, εγω το παραδεχομαι οτι θα αρχισω να το πιστευω.
Gika, διαφωνώ, μια χαρά ήμασταν αναλογικά μέσα στη χρονιά. Το αναλογικά πάει ότι δεν υπήρχε μεγάλο rotation, καθώς κάποιοι παίχτες αποδείχτηκαν μάπα για να αναπληρώσουν σε πιο σταθερή βάση τους βασικούς.
Ειναι πολυ απλο. Αρκει να διαβασεις τα αρθα. Η ουσια ειναι οτι μας λενε τι τον θελετε τον Μποτο και το σκαουτινγκ αν ειναι να αγοραζετε απο αντιπαλους.Magpies4 έγραψε:Είναι άξιο απορείας οτι γαυροφυλλάδες βγάζουν νέο για αγορά δύο (!) παικτών. Αν είναι παπάς αναρωτιέμαι γιατί το κάνουν.
-
DonnieMcGrath
Τώρα αλήθεια, κάθεστε και διαβάζετε αυτά τα εκτρώματα? Και αναρωτιέστε κιόλας γιατί να τα γράφουν αν δεν είναι αλήθεια? Τα site και οι εφημερίδες που αρθρογραφούν σκουπίδια με προσωνυμία Χ. ΑΠ, Χ. ΣΠ, πριζακιας,αποδυτηριακιας και δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος.
Δηλαδή ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι από το σύνολο των δημοσιογράφων που ασχολούνται με την ομάδα, το 60% έχουν πλήρη απασχόληση στο να λασπολογουν με αισχρό και ξεδιάντροπο τρόπο κατά του συλλόγου, το 30% βασίζεται στην λογική "μόνο η κακή είδηση και η ίντριγκα πουλάει,αρα παρουσιάζουμε τα πάντα έτσι", και το υπόλοιπο 10% χωρίζεται στους αυλικούς και στους wannabe αυλικούς.
Και επειδή κάποιος θα πεταχτεί στα επόμενα 2 μηνύματα και θα γράψει "και ποιον να διαβάζουμε ρε εξυπνε", θα σας πω όποιον θέλετε , και όλους αν μπορείτε. Αλλά να μην πέφτετε από τα σύννεφα όταν ξαφνικά έρχεστε αντιμέτωποι με την αλήθεια και αναφωνειτε " μας εμάς αλλιώς μας τα ελεγαν".
Δηλαδή ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι από το σύνολο των δημοσιογράφων που ασχολούνται με την ομάδα, το 60% έχουν πλήρη απασχόληση στο να λασπολογουν με αισχρό και ξεδιάντροπο τρόπο κατά του συλλόγου, το 30% βασίζεται στην λογική "μόνο η κακή είδηση και η ίντριγκα πουλάει,αρα παρουσιάζουμε τα πάντα έτσι", και το υπόλοιπο 10% χωρίζεται στους αυλικούς και στους wannabe αυλικούς.
Και επειδή κάποιος θα πεταχτεί στα επόμενα 2 μηνύματα και θα γράψει "και ποιον να διαβάζουμε ρε εξυπνε", θα σας πω όποιον θέλετε , και όλους αν μπορείτε. Αλλά να μην πέφτετε από τα σύννεφα όταν ξαφνικά έρχεστε αντιμέτωποι με την αλήθεια και αναφωνειτε " μας εμάς αλλιώς μας τα ελεγαν".
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Τόσο υπερπλήρεις που σε ευρωπαικο αγώνα κατεβήκαμε με φορ Κούτσια και στον επαναληπτικό με Narey!!!!!!!!! ούτε μισό καθαρόαιμο εξτρέμ, εξτρέμ το τονίζω, όχι σαν εξτρέμ......Και βασικό τον...Κάργα που έδιωξε με τις κλωτσιές η Levski. Αν θεωρεις πως με αυτό το ρόστερ κάνεις πρωταθλητισμό, πάω πάσο!beyes4 έγραψε:Δεν τρολαρω καθόλου φιλε μου.Για πες,πού δεν είμαστε υπερπλήρεις;Σε ποιες θέσεις περιμένεις παίχτες;boogeyman77 έγραψε:Ωραίο τρολάρισμα σε παραδέχομαι! Κυρίως στο ποιοτικοτάτη & υπερπλήρης μου βγήκε ο καφές από την μύτηbeyes4 έγραψε:Δεν υπάρχει καμία λογική στο να γίνουν κι άλλες μεταγραφές.Και από το πάνω ράφι...Γαλαντομοι με τα λεφτά άλλου...Δηλαδή έλεος!!!Λες και πρέπει να φέρουμε τον εμπαπε για να κερδισουμε τον Λεβαδειακό.Ο Πρόεδρος έχει ξοδέψει 10.000.000€, έχει φέρει παιχταραδες που οι περισσότεροι παίζουν σε 3 θέσεις.Η ομάδα είναι ποιοτικοτατη και υπερπληρης.Δεν υπάρχει κανένα κενο.Ο προπονητής θα αξιοποιήσει τους παίχτες όπως πρεπει.Το μοναδικό πρόβλημα είναι το υπεράριθμο ροστερ.Ειμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί η πιο συμφέρουσα οικονομική λύση και θα φύγουν όσοι περισσευουν.
Σεντερ μπακ,που έχουμε 6;(Ινγκασον, Μιχαηλίδης,Καργας,Νασμπεργκ Κουλιερακης,Μιχαι)
10αρι,που μπορούν να παίξουν 5 παίχτες;(Κουαλιατα,Καντουρι,Μπισεσβαρ,Κωσταντελιας,Ρικαρντο)
Σέντερ φορ,που έχουμε 3 παιχταραδες;(Ολιβέιρα,Τόμας,Κουτσιας)
Πόσους και ποιους θέλουμε να φερουν ακομα για να κερδιζουμε τη Λαμία και τη Λιβαδειά; Δηλαδή κάπου όπα με την απαξίωση του ροστερ!Συμπεριφερόμαστε σαν κακομαθημένα παιδάκια που δεν τους πήρε ο μπαμπάς το παιχνίδι που ηθελαν.Γκρινια για τα παντα.Σπασαμε το κοντέρ της αχαριστιας.
Η πραγματική ζωή δεν είναι φούτμπολ μανατζερ.Δεν υπάρχει καμία απολύτως λογική για περισσότερες μεταγραφές.Και αυτό πιστεύω ότι θα συμβει.
μεγάλη αλητ..α το αρθρο της σφινας που κατηγορει τον Μποτο και το τμημα σκαουτιγκ της ομαδας....
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Η elite της αθλητικής δημοσιογραφίαςicue έγραψε:Αν μετα την σφινα και το σπορτντογκ το γραψει και η ελευθερη ωρα, εγω το παραδεχομαι οτι θα αρχισω να το πιστευω.
- navigator11
Εντάξει, δεν μπορούμε να πληρώνουμε 6 φορ για να έχουμε σε περίπτωση τραυματισμού του ενός.Αλλά και να ειχαμε, πάλι άχρηστους θα τους βγαζαμε όπως τα εξτρέμ και τα σέντερ μπακ.Πουθενα δεν πιανομαστε!boogeyman77 έγραψε:Τόσο υπερπλήρεις που σε ευρωπαικο αγώνα κατεβήκαμε με φορ Κούτσια και στον επαναληπτικό με Narey!!!!!!!!! ούτε μισό καθαρόαιμο εξτρέμ, εξτρέμ το τονίζω, όχι σαν εξτρέμ......Και βασικό τον...Κάργα που έδιωξε με τις κλωτσιές η Levski. Αν θεωρεις πως με αυτό το ρόστερ κάνεις πρωταθλητισμό, πάω πάσο!
Ο Καργας είναι πολύ καλός παιχτης.Το έδειξε πέρυσι με τον Πας.
Με τον Λουτσεσκου και αυτο το ρόστερ που τους απαξιώνετε όλοι,θα σηκώσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Το Conference ξέχασες.
Oh wait...
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Oh wait...
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Ο οποιος Κορντομπα(21 χρ) πηγε πριν κανα μηνα στη ΛεφσκιLogistis έγραψε:Και το γαυροσκυλο λέει για τους γουελτον και Κόρντομπα. Συνολικό κόστος κοντά στο μυριο
Αλήθεια αν φύγουν Κουρτιτς,Αγκουστο,ποιο θα ειναι το διδυμο στα χαφ αν δεν ερθει καποιος;