rainmaker έγραψε:ΚΥΡΙΟΙ (και κυρίες):
Υπάρχουν πολλά νέα μέλη και ακόμα περισσότερα παλιά που πρέπει λίγο να συνέλθουν
Όλους μας βαράει η μεταγραφομανια κάθε καλοκαίρι και κάθε χειμώνα
Είναι γνωστό πως το τοπικ των μεταγραφών έχει ζήσει φοβερές καλές ΑΛΛΑ ΚΑΙ κακές στιγμές
Προσπαθήστε να είστε νηφάλιοι
Και κυρίως, για ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΦΟΡΑ την τελευταία δεκαετία, επαναλαμβάνουμε:
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΝΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ Χ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ Η ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ
Έχουνε περάσει μέλη που όντως έκαναν ερευνα, είχαν γνωριμίες και ήταν σωστοί
Έχουνε περάσει μέλη που απλά ήταν ψωνάρες και επειδή ΕΤΥΧΕ να μάθουν κάτι μια φορά, εκμεταλλεύτηκαν το πάθος όλων και ψωνιστηκαν
Έχουνε περάσει εκολλαπτομενοι αρδ
Και τόσοι άλλοι
Φέτος ο Machο μεταφέρει κάποια πράγματα.
Όπως έχει πει ο Σουρμε όσο μπορούμε τα φιλτράρουμε
Τίποτα δεν είναι εγγυημένο όμως
Αν βγουν μπράβο του
Αν όχι θα δεχτεί κράξιμο
Ούτε στη μία ούτε στην άλλη περίπτωση όμως η υπερβολή προσφέρει κάτι
Μην αποθεωνετε για να μην κάνετε και αν απατημενες σύζυγοι μετα!!
Το θέμα δεν είναι τι λέει το χ μέλος αλλά το τι κάνει η ομάδα.
Το να μετατρέπουμε το Χ μέλος σε σημείο αναφοράς μετατοπίζει το ενδιαφέρον και δημιουργεί έριδες χωρίς λόγο.
Φίλαθλοι
Προστατέψτε την ομάδα σας
Aυτό φίλε @rain έπρεπε να το αναφέρατε πολύ ποιο πριν γιατί μπαίνει ο καθένας να διαβάσει πληροφορίες και όχι κραξίματα αν πουν κανένα παπά του κάθε @Macho στο "αν βγει" είτε μίλησε με κάποιο από εσάς και μπαίνουν καθημεινά χρήστες ΠΑΟΚτσίδες όπως και εγώ να διαβάσουμε απόψεις.
Τώρα αν φιλτράρεται κάποιον και μετά να τον κράζουμε ομαδικός τότε εδώ δεν είμαστε μια παρέα απλά να γράφει ο καθένας το κοντότου και το μακρύ του και να βρίζουμε ο ένας τον άλλον.
Όπως και εσύ φίλε έτσι και εγώ και οι καθημερινοί "πελάτες" κοιτάμε το καλύτερο για να πάρουμε το Πρωτάθλημα όσο χρονών είμαι εγώ που το πήρε η ομάδα μας.