Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Για τον Μπόλι πάντως επειδή και εγώ με βάση τα φετινά του στατς νόμιζα δεν έχει το γκολ τα νούμερα του είναι συνολια εξαιρετικά μόνο φέτος δεν σκοραρει πολύ.Λες Κλαους νο2;
Παντως Τζοσουα κπ θα χανει γιατι φαινεται να χει τοτ πακέτο να δουμε
Υγ ανσαριφαρντ χ9
Υγ ανσαριφαρντ χ9
Ο Μπόλι με το βιογραφικό του εάν σκόραρε ακατάπαυστα φέτος ,,, δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει ...
Αυτόν τον Boli πρώτη φορά τον ακούω. Οπότε άποψη δεν μπορώ να έχω.
Σίγουρα με βάση το βιογραφικό, τα στατιστικά και την ηλικία δε μου γεμίζει το μάτι, αλλά εφόσον δεν τον έχω δει και να παίζει ούτε μισό λεπτό δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος.
Έτσι στα τυφλά αν έπρεπε να επιλέξω αυτόν ή τον Ιρανό, θα επέλεγα τον δεύτερο, με μεγάλη πιθανότητα να έχω κάνει λάθος για τον παραπάνω λόγο.
Σίγουρα με βάση το βιογραφικό, τα στατιστικά και την ηλικία δε μου γεμίζει το μάτι, αλλά εφόσον δεν τον έχω δει και να παίζει ούτε μισό λεπτό δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος.
Έτσι στα τυφλά αν έπρεπε να επιλέξω αυτόν ή τον Ιρανό, θα επέλεγα τον δεύτερο, με μεγάλη πιθανότητα να έχω κάνει λάθος για τον παραπάνω λόγο.
- john4serres
- sourmenetes
- Moderator
Καποιοι που παρακολουθουν γαλλια μιλησαν με τα καλυτερα λογια εδω μεσα.chrisg4 έγραψε:Εγώ να ξαναρωτήσω. Αυτόν τον Endoy τον έχει δει κανεις να παίζει ολόκληρο αγώνα? Γιατί από τα βιντεάκια μου κάνει για ένα ψηλό αμπαλο εξάρι που τα μονα προσόντα που έχει είναι ο όγκος και το ψηλό παιχνίδι. Δεν βλέπω κάτι άλλο και δε μπορώ να καταλάβω τον ενθουσιασμό. Δηλαδή πέρα από τα παιχνίδια με Σάλκε και 2-3 ντέρμπι εκτός στην Ελλάδα δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο παιχνίδι που θα χρειαστεί να κατεβουμε με δίδυμο Canas Endoy στα χαφ. Κι αν παίζει οχτάρι στην ομάδα του τώρα είναι μάλλον επειδή είναι μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρια της και είναι λογικό να παίζει με τόσο αμυντικογενές οχτάρι. Το ξαναλέω αυτή την εντύπωση μου έδωσε από τα βιντεάκια. Δεν τον έχω δει ποτε και ούτε τον ξέρω γενικά γι αυτό ρωτάω αν τον έχει δει κανεις σε ολόκληρο αγώνα.
Τι λέτε για εδώ μάγκες το είδατε?agios έγραψε:Για να δούμε θα πετύχουν τίποτα οι πουθενάδες??
http://www.paok24.com/podosfairo/86139/ ... a-ton-stox
επισης "αμυντικογενες" 8αρι με τοσα γκολ χωρις μαλιστα να βαραει στημενα η πεναλτι.,..

κι εγω ακριβως αυτο οραματιζομαι για το θηριο... ιδανικος τροπος να σπας τα λεωφορεια... φαουλ γυρω απο την περιοχη, την στελνεις στο θηριο, το καρφωνει, ανοιγει το παιχνιδι, παρτε 2-3 ακομαK_geo έγραψε:εγω γιατί πιστεύω ότι απέναντι στις κλειστές άμυνες θα κάνει πάρτυ στον αέρα;
Αυτό γίνετε τα τελευτά 10-15 λεπτά στο 0-0 όταν πλέον προσπαθείς με οποιονδήποτε τρόπο να βάλεις τη μπάλα μέσα στη περιοχή. Ο ΠΑΟΚ φέτος προσπαθεί πιο ορθολογικά να φτιάξει φάσεις με τη μπάλα κάτω. Και ειδικά στα τελευταία παιχνίδια με Biseswar ακόμα και στις πλαγιοκοπήσεις σπανια σηκώνεται η μπάλα.K_geo έγραψε:εδω τον ανσφαριφαντ που παιζει στο πρωταθλημα μας, αναθεμα αν ενα 10% εδω μεσα τον εχει δει πανω απο 5 ολοκληρα ματς.
speedy.g, ο αριθμος των γεμισματων αυξανεται οταν εχεις να αντιμετωπισεις καταστασεις οπως πχ πρχθες στη λιβαδεια. αρα και οι πιθανοτητες το θηριο αυτο να κανει κινηση στην περιοχη για να εκμεταλλευτεί ενα τετοιο ερχόμενος μαλιστα με φόρα απο την πίσω ζώνη....υποθετικά παντα και ΑΝΝΝΝΝΝΝ έρθει, ολα στο χορτάρι. μα ολα.
Εγώ δεν λέω ότι δεν κάνει. Απλά από τα βιντεάκια δεν φαίνεται ότι είναι παίχτης που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο υπάρχει θετική άποψη. Μπορεί να έχει χαρακτηριστικά που δεν φαίνονται στα βιντεάκια που κυκλοφορούν και να τα έχουν δει Mihel και Ivic γι αυτό ρωτάω αν έχει δει κάποιος ολόκληρους αγώνες.
Η ένσταση μου δηλαδή δεν είναι για τον παίχτη, είναι γι αυτούς που τον βλέπουν ως θετική κίνηση και μάλιστα τον βλέπουν και ως οχτάρι.
joshua έγραψε:Για τον Μπόλι πάντως επειδή και εγώ με βάση τα φετινά του στατς νόμιζα δεν έχει το γκολ τα νούμερα του είναι συνολια εξαιρετικά μόνο φέτος δεν σκοραρει πολύ.Λες Κλαους νο2;
να τους κανουμε τραμπα να ξεμπουκωσει η ψυχολογια τους
Κάτι για το θηρίο που δεν φαίνεται στα βιντεάκια να ξέρετε είναι ότι ο τύπος σουτάρει.Όταν λέμε σουτάρει σουτάρει,βρωμόσουτο πως να το πω ευθυγραμμισμένο που πάει εστία,αν σε βρει η μπάλα σπάει η μύτη,δοκιμάζει πάρα πολύ το πόδι του.Τα 35 γκολ δεν τα έκανε με το κεφάλι μόνο.Πολύ σουτ κάτι που μας λείπει από το 6-8.
- john4serres
O Hugo Vieira του Ερυθρου Αστερα στην Ιαπωνεζικη Yokohama Marinos έναντι 500.000€
Μακαρι ρε συ αλλα αυτα που ελεγε ο σαββιδης τι ειναι;μας κοροιδευει;agios έγραψε:Τι λέτε για εδώ μάγκες το είδατε?agios έγραψε:Για να δούμε θα πετύχουν τίποτα οι πουθενάδες??
http://www.paok24.com/podosfairo/86139/ ... a-ton-stox