Μετα απο ενα καλοκαιρι εδω μεσα και αμετρητες ωρες να διαβαζω αναλυσεις, εχω βρει οτι το παθος του 70% του φορουμ ειναι το παραπανω.

Στο τόπικ του Αθανασιάδη έχω προβλέψει ότι θα είναι το φορ μας σε 5 έτη (μετά τον Κλαους, φυσικά...)KOSTAS54 έγραψε:Παιχταράς!!!simba έγραψε:Θενξ γκαις.
Χμμμμ, αν κ με τέτοιο μάνατζερ κ με φουσκωμενα μυαλα, μπροστα δν πας, ξερει πολλα κιλα, ατοφιο ταλεντο.
Ε ας χωθουμε.
Απτην κ17 μας, μεγαλη εντύπωση μου εχει κάνει ο Γκαργκαλατζίδης..
Γεννήθηκε το 2000.
7 ή 7,5 μύρια ρήτρα έχει το συμβόλαιό του.Demir έγραψε:Το 4 Τσαούσης ,21 Τζοβαρας , Κόζακ και ο στοπερ μ άρεσε Δημητρίου...
Απορώ ο Δεληγιαννίδης γιατι θεωρείται ταλεντο ... Έχω δει πάνω απο 10 ματς με κ20 κ κ17 και πραγματικά δεν δειχνει τιποτα ...
Γιατί θεωρεί ότι σ' αυτή τη θέση έχει Cimirot και Χαρίση, οπότε δεν συντρέχει λόγος μεταγραφήςTupac έγραψε:Αυτόν τον Σιμαο που έμεινε ελεύθερος από Ισπανια γιατί δεν τον τσιμπάει ο Μιχελ ? Για αλλαγή του Κανιας είναι καλός
Αν ποτέ κάνει καριέρα μ αυτό το επίθετο θα είναι θαύμα!simba έγραψε: Απτην κ17 μας, μεγαλη εντύπωση μου εχει κάνει ο Γκαργκαλατζίδης..
το δεληγιαννιδη φιλε μου τον καταστρεψανε...κλεψαμε ενα απο τα μεγαλυτερα μεσοεπιθετικα ταλεντα της γενιας του και καταφεραμε με αυτη την διαχειριση να τον καψουμε...δεξι μπακ, αριστερο μπακ, εσωτερικος μεσος καποιες φορες και οπου αλλου μπορεις να φανταστεις...ΑποστόληςΑ έγραψε:7 ή 7,5 μύρια ρήτρα έχει το συμβόλαιό του.Demir έγραψε:Το 4 Τσαούσης ,21 Τζοβαρας , Κόζακ και ο στοπερ μ άρεσε Δημητρίου...
Απορώ ο Δεληγιαννίδης γιατι θεωρείται ταλεντο ... Έχω δει πάνω απο 10 ματς με κ20 κ κ17 και πραγματικά δεν δειχνει τιποτα ...
φιλε μου οι τραυματισμοι ειναι μεσα στο παιχνιδι και ειναι αλλο θεμα...το να δουλευεις το παιδι σε τετοια ηλικια σε 3-4 διαφορετικες θεσεις με τελειως διαφορετικες απαιτησεις ειναι θεμα ομως του οργανισμου...αυτη ειναι η αποψη μου παρακολουθωντας και απο κοντα την πορεια του παιδιου...BigBaby έγραψε:Το παιδι εχει πολλους τραυματισμους (Δεληγιαννιδης)....δεν τον καταστρεψαν στην ακαδημια....
Ηταν απο τα μεγαλυτερα ταλεντα της γεννιας του γιατι ειχε σωμα επαγγελματια αθλητη
απο τα 16 οταν και επαιξε για πρωτη φορα στην Τουμπα σε φιλικο αγωνα.
Το ταλεντο χωρις την δουλεια δεν φτανει να κανεις καριερα....πολλα τα παραδειγμα
Ελληνων που παιρνουν αερα τα μυαλα τους....