Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- BlackBlockAttack
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Τραβηγμενη γιατι?
Ο ενας εχει πεταξει λευκη πετσετα ο τουιτις δεν ασχολειτε ενεργα με τις εκλογες και απομενουν 2 με τον Ιβαν πριν καποιες μερες να κανει δηλωσεις για τον Γραμμενο....
Οτι δεν εχουν καλες σχεσεις Ιβαν και νιαου οπως παλια δε νομμιζω να το αμφισβητει κανεις...Στο ελληνικο ποδοσφαιρο νομιζω οτι ολοι μας ξερουμε τι παιζει και πως λειτουργει...Τα ψεκασμενα μαθηματικα σου δινουν την ισχυ....
Ο ενας εχει πεταξει λευκη πετσετα ο τουιτις δεν ασχολειτε ενεργα με τις εκλογες και απομενουν 2 με τον Ιβαν πριν καποιες μερες να κανει δηλωσεις για τον Γραμμενο....
Οτι δεν εχουν καλες σχεσεις Ιβαν και νιαου οπως παλια δε νομμιζω να το αμφισβητει κανεις...Στο ελληνικο ποδοσφαιρο νομιζω οτι ολοι μας ξερουμε τι παιζει και πως λειτουργει...Τα ψεκασμενα μαθηματικα σου δινουν την ισχυ....
Ειναι τραβηγμενο διοτι την στιγμη που εχει συμφωνηθει εδω και εναν χρονο, ανεξαρτητα με τον ποιος τον προτεινε, ο ανθρωπος που θα ηγηθει των Ενωσεων να ειναι ο Γραμμενος, τωρα πλεον ειναι εντελως ηλιθιο να προσπαθησεις να του κανεις επικοινωνιακο πολεμο. Αντιθετα ενας εξυπνος ανθρωπος που βοηθησε στην προσπαθεια να πεισθουν οι Ενωσεις να συμπορευθουν με τον Γραμμενο, τωρα που ειναι ξεκαθαρο οτι ο τελευταιος θα ειναι ο νεος προεδρος της ΕΠΟ, την δεδομενη χρονικη στιγμη θα προσπαθει να συνδεθει με τον συγκεκριμενο ανθρωπο οσο γινεται περισσοτερο, οχι να του κανει επικοινωνιακο πολεμο. Η στρατηγικη του να θελει να τον κανει περα προωθοντας αλλον ανθρωπο ειναι εντελως παλαβομαρα. Οι ισσοροπιες μεσα στις ενωσεις ειναι ευθραστες, το να βρεις ανθρωπο κοινης αποδοχης ειναι πολυ δυσκολο και πολυ ευκολα κατι τετοιο θα εβαζε ξανα στο παιχνιδι των εκλογων τον Ολυμπιακο.
Χτες προτιμησα να μην μιλησω γιατι τα νευρα βαρεσαν κοκκινο την στιγμη που υπηρχε παιχνιδι σε λιγες ωρες.Λοιπον σημερα απλα θα πω πως οσο το φορουμ ελεγχεται απο συγκεκριμενα ατομα τα οποια δεν εχουν σκοπο την ευρυθμη λειτουργια του, ως οφειλουν, αλλα την επι της ουσιας χειραγωγηση και τον ελεγχο του υφους και του περιεχομενου του, εγω δεν εχω καμια δουλεια εδω.Αποκορυφωμα ολων τα χτεσινα, οταν και ποστ με αποκλειστικα υβριστικο χαρακτηρα εναντιον μου απλα επεξεργαστηκε, την ιδια στιγμη που ποστ μου που απλα επεξηγουσε προηγουμενη θεση μου διαγραφτηκε ολοκληρο με προφανη για μενα στοχο το τοπικ να μεινει με ποστ στο υφος που ηθελε ο συγκεκριμενος που εκανε την παρεμβαση.Προσπαθησα εως παρακαλεσα 3-4 φορες με ποστ στο αναλογο τοπικ να επισημανω στους μοντς την προσοχη σε συγκεκριμενα προβληματα που αντιμετωπιζει εδω και καιρο το φορουμ αλλα προφανως δεν υπαρχει η διαθεση να ακουστουν συγκεκριμενες αποψεις.Να ειστε καλα παλικαρια και καλη επιτυχια στην συνεχεια στην ομαδα.Ξερω οτι πιθανοτατα δεν θα αντεξω και καποιοι λιγοι που θελουν την παρουσια μου εδω θα με υποστουν ξανα καποια στιγμη...
Υ.Γ Θα ξαναγραψω εδω το ποστ που σβηστηκε,αν δεν σβηστει και αυτο.Οταν μιλησα χτες για πικρα Σαββιδη αναφερθηκα στην πιθανοτητα οι συνεργατες του να μην φροντισαν να καλυψουν καθε νομικο παραθυρακι που θα εδινε την δυνατοτητα στους αντιπαλους που μεχρι τελευταια στιγμη θα παλευουν εναντια στα σχεδια της εξυγιανσης να καθυστερησουν τις οποιες διαδικασιες.
Υ.Γ Θα ξαναγραψω εδω το ποστ που σβηστηκε,αν δεν σβηστει και αυτο.Οταν μιλησα χτες για πικρα Σαββιδη αναφερθηκα στην πιθανοτητα οι συνεργατες του να μην φροντισαν να καλυψουν καθε νομικο παραθυρακι που θα εδινε την δυνατοτητα στους αντιπαλους που μεχρι τελευταια στιγμη θα παλευουν εναντια στα σχεδια της εξυγιανσης να καθυστερησουν τις οποιες διαδικασιες.
Αυτά που λες είναι θεωρητικά υποθέσεις κάνεις.... Που μπορεί να είναι πολύ πιθανό αυτό εκτός πραγματικότητας..... Φεύγω μένω αφού θα μείνεις άστο..... Όλοι είμαστε απαραίτητοι με τις ιδισιτεροτητες του ο καθένας....
- ΑποστόληςΑ
Θα συμφωνήσω με τον Joshua. H κριτική του πιλότου ήταν εκτός ελέγχου. Οι mods έκαναν λάθος που άφησαν τον χαρακτηρισμό περί αφέλειας που εκτοξεύει ο πιλότος στον Josh, ενώ την ίδια ώρα επεξεργάστηκαν την απάντηση του "αφελούς".
Joshua καταρχήν εγώ έσβησα τα μηνύματα χωρίς να θέλω να δείξω κάτι. Σας φιμώνουμε λες έχεις πρόβλημα με τους μοντ λες.Πριν 1 βδομάδα είχες πρόταση να γίνεις μοντ και δεν δέχτηκες. Γιατί δε δέχτηκες αν είναι έστω και το λίγο χρόνο που έχεις να βοηθήσεις. Στα προβλήματα δεν έχεις ποστάρει ποτέ ούτε μία πρόταση μόνο γκρίνια. Το paokmania είναι τα μέλη του και μεις μέλη απλά ήμασταν δεν έχουμε το μπατζανακη μας στην ΠΑΕ. Αν θες να αλλάξεις ένα "σύστημα" κάντο από μέσα.
Επίσης @pilotos πρόσεχε από εδώ και πέρα το ύφος σου λίγο, γιατί προκαλεί.. μπορείς να πεις τα ίδια πράγματα πολύ πιο ήρεμα αλλιώς θα υπάρχουν κυρώσεις
- ΑποστόληςΑ
Αυτή η τοποθέτηση δεν είναι σωστή. Μ' αυτά που γράφεις εν ολίγοις λες: Δεν φταίω εγώ που άφησα να σε βρίσουν και δεν το έσβησα, φταις εσύ που δεν δέχθηκες να γίνεις mod.sn0ufel4 έγραψε:Joshua καταρχήν εγώ έσβησα τα μηνύματα χωρίς να θέλω να δείξω κάτι. Σας φιμώνουμε λες έχεις πρόβλημα με τους μοντ λες.Πριν 1 βδομάδα είχες πρόταση να γίνεις μοντ και δεν δέχτηκες. Γιατί δε δέχτηκες αν είναι έστω και το λίγο χρόνο που έχεις να βοηθήσεις. Στα προβλήματα δεν έχεις ποστάρει ποτέ ούτε μία πρόταση μόνο γκρίνια. Το paokmania είναι τα μέλη του και μεις μέλη απλά ήμασταν δεν έχουμε το μπατζανακη μας στην ΠΑΕ. Αν θες να αλλάξεις ένα "σύστημα" κάντο από μέσα.
ΑποστοληΑ
και τα δυο επεξεργαστηκαν, το αρχικο ποστ του τζοσουα που εξεφραζε την αποψη του για ενα θεμα, έμεινε αναλλοίωτο ενώ του πιλότου επεξεργάστηκε στο βαθμό που να μείνει αναλοίωτη και η δική του άποψη για το θέμα. Μετέπειτα ποστ του τζόσουα, που δεν ειχε να κανει με το θεμα, αλλα με τους μοντ και τα γνωστα κτλ, σβηστηκε όπως είναι λογικό. δεν ειχε να κανει με το θεμα προς συζήτηση.
τωρα, εγω ειχα κανει μια προταση πριν απο λιγο καιρο και συνεχίζει να υφίσταται λόγω περιορισμένου μου χρόνου στο να ασχολούμαι ΚΑΙ με το φορουμ. αλλά το να βαζουμε φωτιες, να περιμενουμε μετα τους μοντερειτορ να τις σβηνουν..ε... ειναι λιγο καπως... τεσπα..
εσεις ξερετε. εμεις ειμαστε αλλωστε παρεακι, εμπαθεις και άλλα πολλα...
τεσπα...
εγω θα πω οτι μ@λακες ειμαστε και μ@λακιες κανουμε που αντι να δουμε λιγο τα παιδια μας τρεχουμε να ενημερωνουμε, να προωθούμε τμήματα ΤΟΥ ΠΑΟΚ και χιλιες δυο αλλες μ@λακιες αλλα...τεσπα. εγω λεω εδω και χρονια οτι τελικα ο Berners-Lee εκανε μεγαλη ππρια... αλλα ξανα, τεσπα..
ευχαριστουμε για τη στηριξη παντως, μας δινει κουραγιο για τη συνέχεια. εδω χθες διαβασα οτι το να λεμε τον κοσμο παντε σε τμηματα του ερασιτεχνη, στηριξτε τα κτλ ειναι ΠΑΟΚομετρο κτλ κτλ... τεσπα...
υγ: μολιες ειδα και την απαντηση σου παραπανω. να κανω μια ερωτηση. ειναι βρισια το να πει καποιος καποιον αφελη; ειναι βρισια το να πει καποιος καποιον ταγαρι; ειναι βρισια το να πει καποιος καποιον αρχοντα της παραποιησης; ειναι βρισια το να πει καποιος καποιον "ψαγμενο";
για να δουμε και εμεις τι ειναι πια αυτη...η βρισια ρε παιδι μου.. να μαθαίονουμε, να εξελισόμαστε έστω και λίγο καθε μέρα.
υγ2: ησουν και μοντ παναθεμα με.
και τα δυο επεξεργαστηκαν, το αρχικο ποστ του τζοσουα που εξεφραζε την αποψη του για ενα θεμα, έμεινε αναλλοίωτο ενώ του πιλότου επεξεργάστηκε στο βαθμό που να μείνει αναλοίωτη και η δική του άποψη για το θέμα. Μετέπειτα ποστ του τζόσουα, που δεν ειχε να κανει με το θεμα, αλλα με τους μοντ και τα γνωστα κτλ, σβηστηκε όπως είναι λογικό. δεν ειχε να κανει με το θεμα προς συζήτηση.
τωρα, εγω ειχα κανει μια προταση πριν απο λιγο καιρο και συνεχίζει να υφίσταται λόγω περιορισμένου μου χρόνου στο να ασχολούμαι ΚΑΙ με το φορουμ. αλλά το να βαζουμε φωτιες, να περιμενουμε μετα τους μοντερειτορ να τις σβηνουν..ε... ειναι λιγο καπως... τεσπα..
εσεις ξερετε. εμεις ειμαστε αλλωστε παρεακι, εμπαθεις και άλλα πολλα...
τεσπα...
εγω θα πω οτι μ@λακες ειμαστε και μ@λακιες κανουμε που αντι να δουμε λιγο τα παιδια μας τρεχουμε να ενημερωνουμε, να προωθούμε τμήματα ΤΟΥ ΠΑΟΚ και χιλιες δυο αλλες μ@λακιες αλλα...τεσπα. εγω λεω εδω και χρονια οτι τελικα ο Berners-Lee εκανε μεγαλη ππρια... αλλα ξανα, τεσπα..
ευχαριστουμε για τη στηριξη παντως, μας δινει κουραγιο για τη συνέχεια. εδω χθες διαβασα οτι το να λεμε τον κοσμο παντε σε τμηματα του ερασιτεχνη, στηριξτε τα κτλ ειναι ΠΑΟΚομετρο κτλ κτλ... τεσπα...
υγ: μολιες ειδα και την απαντηση σου παραπανω. να κανω μια ερωτηση. ειναι βρισια το να πει καποιος καποιον αφελη; ειναι βρισια το να πει καποιος καποιον ταγαρι; ειναι βρισια το να πει καποιος καποιον αρχοντα της παραποιησης; ειναι βρισια το να πει καποιος καποιον "ψαγμενο";
για να δουμε και εμεις τι ειναι πια αυτη...η βρισια ρε παιδι μου.. να μαθαίονουμε, να εξελισόμαστε έστω και λίγο καθε μέρα.
υγ2: ησουν και μοντ παναθεμα με.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτή η τοποθέτηση δεν είναι σωστή. Μ' αυτά που γράφεις εν ολίγοις λες: Δεν φταίω εγώ που άφησα να σε βρίσουν και δεν το έσβησα, φταις εσύ που δεν δέχθηκες να γίνεις mod.sn0ufel4 έγραψε:Joshua καταρχήν εγώ έσβησα τα μηνύματα χωρίς να θέλω να δείξω κάτι. Σας φιμώνουμε λες έχεις πρόβλημα με τους μοντ λες.Πριν 1 βδομάδα είχες πρόταση να γίνεις μοντ και δεν δέχτηκες. Γιατί δε δέχτηκες αν είναι έστω και το λίγο χρόνο που έχεις να βοηθήσεις. Στα προβλήματα δεν έχεις ποστάρει ποτέ ούτε μία πρόταση μόνο γκρίνια. Το paokmania είναι τα μέλη του και μεις μέλη απλά ήμασταν δεν έχουμε το μπατζανακη μας στην ΠΑΕ. Αν θες να αλλάξεις ένα "σύστημα" κάντο από μέσα.
Καταρχήν ο πιλότος δεν τον έβρισε αλλιώς θα είχε φάει μπαν. Δεν άφησα κανέναν να βρίσει κανέναν και τα δύο ποστ σβήστηκαν. Ο καθένας ότι καταλαβαίνει
Πάντως Αποστολη αν διάβαζα ποστ χωρίς να δω ποιος το έγραψε θα δυσκολευομουν να καταλάβω αν είναι δικό σου ή του Joshua χωρίς παρεξήγηση

- ΑποστόληςΑ
Εγώ είπα ένα απλό πράγμα: Ο χαρακτηρισμός ενός μέλους σε κάποιο άλλο μέλος ως αφελούς, που είναι ύβρις, παραμένει και σβήνεται η απάντηση. Επ' αυτού υπάρχει εξήγηση; Εγώ δεν μίλησα για παρεάκια κλπ.
Κι εγώ έχω περάσει από mod, κάποιο φεγγάρι, και ξέρω πόσο δύσκολο είναι.
Επίσης η απάντηση του Γιώργου (σνούφελ) δεν ήταν σωστή. Όλα αυτά δεν τα αναφέρω με καμιά άλλη πρόθεση παρά να συμβάλω στη καλή λειτουργία του φόρουμ.
Κι εγώ έχω περάσει από mod, κάποιο φεγγάρι, και ξέρω πόσο δύσκολο είναι.
Επίσης η απάντηση του Γιώργου (σνούφελ) δεν ήταν σωστή. Όλα αυτά δεν τα αναφέρω με καμιά άλλη πρόθεση παρά να συμβάλω στη καλή λειτουργία του φόρουμ.
- ΑποστόληςΑ
Του Joshua είναι καλύτερα δομημένα και τεκμηριωμένα.eorptol1 έγραψε:Πάντως Αποστολη αν διάβαζα ποστ χωρίς να δω ποιος το έγραψε θα δυσκολευομουν να καταλάβω αν είναι δικό σου ή του Joshua χωρίς παρεξήγηση![]()
και ρωτησα, αν το αφελης ειναι ..υβρη
το ταγαρι τι ειναι;
το "ψαγμενος" σε εισαγωγικα;
το αρχοντας της παραποιησης;
τα οσα μυρια διαβαζουμε καθημερινα απο αδικημενους και μη, απο παρεακι και ξεπαρεακια;
να μαθαινουμε ωστε να εξελισσόμαστε, έστω και λίγο...
το ταγαρι τι ειναι;
το "ψαγμενος" σε εισαγωγικα;
το αρχοντας της παραποιησης;
τα οσα μυρια διαβαζουμε καθημερινα απο αδικημενους και μη, απο παρεακι και ξεπαρεακια;
να μαθαινουμε ωστε να εξελισσόμαστε, έστω και λίγο...
- ΑποστόληςΑ
Λέει ο ένας: Αν ισχυουν παντως αυτα περι Γραμμενου δεν μπορω να φανταστω το μεγεθος της πικρας που θα φαει ο Ιβαν, ειτε ειναι συκοφαντια, ειτε ακομα περισσοτερο αληθεια.
Λέει ο δεύτερος: Τυχαία... Την μέρα που ο gay έχει χτυπήσει παίκτες ομάδας μέρα στα αποδυτήρια, το κοράκι δεν είδε, δεν έγραψε τίποτα, ο βρεντζος βρίζει το κοράκι, αλλά αυτό δεν έχει αυτιά, τα μέσα του gay, βγάζουν αυτό το θέμα... Το οποίο, αν ισχύει είναι γνωστό εδώ και χρόνια.
Και εσείς ασχολείστε. Μάλιστα
Η αφέλεια σε όλο της το μεγαλείο
Εδώ όφειλε να επέμβει ο mod. Δηλαδή εκφράζω εγώ μια άποψη και βγαίνει ο συμφορουμίτης και με λέει αφελή, επειδή αυτός ερμηνεύει την κατάσταση διαφορετικά, δηλαδή σωστά κατά την άποψή του, ενώ εγώ όντας δύο κλάσεις κατώτερος νοητικά (κατά την άποψή του) είμαι αφελής.
Αυτές οι απόψεις ότι η δική μου κρίση είναι η σωστή κι εσείς κοιμάστε που έχετε άλλη άποψη (εξ ου και η προτροπή να ξυπνήσουμε) δεν μπορούν να παραμένουν στο φόρουμ και πολύ περισσότερο δεν μπορούμε να λέμε: Εντάξει παιδιά και οι δύο έχετε άδικο μην το συνεχίζετε.
Το ψαγμένος του Josh είναι η αντίδραση στο αφελής του πιλότου και μάλιστα ήπια αντίδραση. Δεν μ' αρέσει, αλλά αφού θεωρείτε ότι δεν είναι ύβρις το αφελής (και το αφήνετε) γιατί ενοχλεί το ψαγμένος; Κι ούτε είναι σωστό να συμψηφίζονται αυτά τα δύο γιατί υπάρχει μια ουσιώδης διαφορά: Το πρώτο ειπώθηκε επειδή κάποιος εξέφρασε άποψη που δεν άρεσε. Το δεύτερο ειπώθηκε ως αντίδραση. Το δεύτερο ΔΕΝ θα υπήρχε αν δεν υπήρχε το πρώτο. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Λέει ο δεύτερος: Τυχαία... Την μέρα που ο gay έχει χτυπήσει παίκτες ομάδας μέρα στα αποδυτήρια, το κοράκι δεν είδε, δεν έγραψε τίποτα, ο βρεντζος βρίζει το κοράκι, αλλά αυτό δεν έχει αυτιά, τα μέσα του gay, βγάζουν αυτό το θέμα... Το οποίο, αν ισχύει είναι γνωστό εδώ και χρόνια.
Και εσείς ασχολείστε. Μάλιστα
Η αφέλεια σε όλο της το μεγαλείο
Εδώ όφειλε να επέμβει ο mod. Δηλαδή εκφράζω εγώ μια άποψη και βγαίνει ο συμφορουμίτης και με λέει αφελή, επειδή αυτός ερμηνεύει την κατάσταση διαφορετικά, δηλαδή σωστά κατά την άποψή του, ενώ εγώ όντας δύο κλάσεις κατώτερος νοητικά (κατά την άποψή του) είμαι αφελής.
Αυτές οι απόψεις ότι η δική μου κρίση είναι η σωστή κι εσείς κοιμάστε που έχετε άλλη άποψη (εξ ου και η προτροπή να ξυπνήσουμε) δεν μπορούν να παραμένουν στο φόρουμ και πολύ περισσότερο δεν μπορούμε να λέμε: Εντάξει παιδιά και οι δύο έχετε άδικο μην το συνεχίζετε.
Το ψαγμένος του Josh είναι η αντίδραση στο αφελής του πιλότου και μάλιστα ήπια αντίδραση. Δεν μ' αρέσει, αλλά αφού θεωρείτε ότι δεν είναι ύβρις το αφελής (και το αφήνετε) γιατί ενοχλεί το ψαγμένος; Κι ούτε είναι σωστό να συμψηφίζονται αυτά τα δύο γιατί υπάρχει μια ουσιώδης διαφορά: Το πρώτο ειπώθηκε επειδή κάποιος εξέφρασε άποψη που δεν άρεσε. Το δεύτερο ειπώθηκε ως αντίδραση. Το δεύτερο ΔΕΝ θα υπήρχε αν δεν υπήρχε το πρώτο. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.