Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
-
Black_White_Heart
- Aigle_Noir
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Διαφωνώ φίλε μου. Κι εγώ τους ακούω καθημερινά. Σπάνια θα πουν κάτι άσχημο για την ομάδα τους. Ακόμα και για τον Βέμερ που κάνει μπαμ ότι το παιδί απλά δεν ξέρει μπάλα, δες το άρθρο του στο γκαζέττα πως κάνει κριτική: "Δεν έδειξε και πολλά μέχρι τώρα, ΑΛΛΑ δεν έχει πάρει και συνεχή ματς να αποκτήσει ρυθμό". Αντίθετα, για την Ευαγγελία που πήρανε τώρα, δες πως τον εκθειάζει, χωρίς να τον έχει δει καν σε ματς! Μια χαρά αβάντα τους κάνουν.markos4 έγραψε:Θα μου επιτρεψεις να εχω αντιθετη αποψη για τους αρδ των αθηνων....Aigle_Noir έγραψε:Μένω τα τελευταία χρόνια Αθήνα και τους ακούω! Οι άνθρωποι δεν παίζονται! Και οι 3 του ΠΟΚ έχουν είτε τρομοκρατήσει είτε σαλιώσει τους ΑΡΔ τους. Η αβάντα που τους κάνουν, δεν παίζεται! Τα παιχτάκια της σειράς που ήρθαν για τον βάζελο τώρα, τους παρουσιάζουν παιχταράδες επιπέδου ΤΣ.Λ.! Η σύγκριση με τους κωλοΑΡΔ του ΠΑΟΚ προκαλεί θλίψη, υποψίες και οργή.eorptol έγραψε:
να διαβασει και κανενα αρθρο και βαζελων αρδ θα ελεγα εγω
Ετυχε και ακουσα τι ελεγε ο νικολογιαννης για τους νεους παιχτες του βαζελου και πραγματικα
τους λυπηθηκα...
Αφηστε τις υποψιες και τα φαντασματα.
Σκέφτομαι αν είχαμε εμείς στην ομάδα μας Βέμερ και Ευαγγελία τι θα γινόταν στα ραδιόφωνα της πόλης! Η χαρά του εξυπνάκια ΑΡΔ.
Εντάξει εσύ τώρα επειδή έτυχε και διάβασες όπως λες ένα άρθρο κατάφερες και σχημάτισες γενικότερη άποψη για το αν είναι κατευθυνόμενοι στο σύνολο τους οι ΑΡΔ των Αθηνων και θεώρεις και έξυπνο να κάνεις και συστάσεις.markos4 έγραψε:Θα μου επιτρεψεις να εχω αντιθετη αποψη για τους αρδ των αθηνων....Aigle_Noir έγραψε:Μένω τα τελευταία χρόνια Αθήνα και τους ακούω! Οι άνθρωποι δεν παίζονται! Και οι 3 του ΠΟΚ έχουν είτε τρομοκρατήσει είτε σαλιώσει τους ΑΡΔ τους. Η αβάντα που τους κάνουν, δεν παίζεται! Τα παιχτάκια της σειράς που ήρθαν για τον βάζελο τώρα, τους παρουσιάζουν παιχταράδες επιπέδου ΤΣ.Λ.! Η σύγκριση με τους κωλοΑΡΔ του ΠΑΟΚ προκαλεί θλίψη, υποψίες και οργή.eorptol έγραψε:
να διαβασει και κανενα αρθρο και βαζελων αρδ θα ελεγα εγω
Ετυχε και ακουσα τι ελεγε ο νικολογιαννης για τους νεους παιχτες του βαζελου και πραγματικα
τους λυπηθηκα...
Αφηστε τις υποψιες και τα φαντασματα.
Επειδή προσωπικα ανέφερα κάτι συγκεκριμένο για mainstream δημοσιογράφους της ΑΕΚ για το οποίο επίτηδες δεν έδωσα περισσότερα στοιχεία επειδή θεωρώ κάτι τέτοιο ανήθικο να το κάνω εκμεταλευόμενος την ανωνυμία μου σε ένα δημόσιο φόρουμ είμαι στην διάθεση σου να σου δώσω μέσω mail περισσότερα στοιχεία.
Τη συνέντευξη του Αρνεσεν τη διάβασες?Athens έγραψε:καμια μεταγραφη δεν πρεπει να κανει ο Ιβαν να τους αφησει να πνιγουν στο πλανο που εκπονησαν και φερανε παικτες που ουτε το συστημα που ηθελε ο Τουντορ δεν μπορουσαν να παιξουν 3-5-2
ειχαν το περιθωριο να διαλεξουν και αυτοι φερανε Σαμπο, Ζαιρο, Λεοβατς και ενα σωρο αλλους που ουτε στον ολυμπιακο βολου δεν δεχτηκαν να παρουν
Για να κρίνεις σωστά πρέπει να γνωρίζεις τα δεδομένα του χρόνου κάθε απόφασης.
Τα απαξιωτικά σχόλια έπονται της γνώσης και ανάλυσης.
αλλαξτε ονομα στο τοπικ
αρδ και ιντριγκα
ελεος ρε παιδια
εγω παντως απ τα δειγματα του ιβαν ξερω οτι θα γινουν 2 με 3 προσθηκες ακομα σιγουρα
ακομα να καταλαβετε πως λειτουργρι ο ιβαν και τζαμπα μαλωνεται μεταξυ σας ... καλα μερικοι το κανουν οπως ειπε και ο πριστ μονο για να επιβεβαιωσουν το εγω τους και αυτο ειναι τραγικο
ετοιμαστε δευτερο τοπικ μεταγρταφων προβλεπω 100 ποστ μονο για το δεκαρι που θα ερθει

αρδ και ιντριγκα
ελεος ρε παιδια
εγω παντως απ τα δειγματα του ιβαν ξερω οτι θα γινουν 2 με 3 προσθηκες ακομα σιγουρα
ακομα να καταλαβετε πως λειτουργρι ο ιβαν και τζαμπα μαλωνεται μεταξυ σας ... καλα μερικοι το κανουν οπως ειπε και ο πριστ μονο για να επιβεβαιωσουν το εγω τους και αυτο ειναι τραγικο
ετοιμαστε δευτερο τοπικ μεταγρταφων προβλεπω 100 ποστ μονο για το δεκαρι που θα ερθει
O verdu βασικος στον αγωνα με Torino.....δυσκολο κ αυτο το βλεπω....
- ace79grpaok
Αν παίζει σημερα ξέχασε τον,ποιο πιθανό ο βνβ που είναι εκτός αποστολής παλιcambiaso έγραψε:O verdu βασικος στον αγωνα με Torino.....δυσκολο κ αυτο το βλεπω....
- kataramenos5
Που ειναι η υπερβολη?Black_White_Heart έγραψε:Η ΠΑΟΚτσηδικη υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο...no offence
Τι δειγματα του πηρες ρε μπαγασα?Για αναλυση?che4 έγραψε: εγω παντως απ τα δειγματα του ιβαν ξερω οτι θα γινουν 2 με 3 προσθηκες ακομα σιγουρα
Συμφωνουμε κατα τ αλλα
- john4serres
βασικος ο παλαιμαχος Ισπανός στην 4η ομαδα της Serie A.cambiaso έγραψε:O verdu βασικος στον αγωνα με Torino.....δυσκολο κ αυτο το βλεπω....
-
Black_White_Heart
Η υπερβολή ειναι στο οτι οι παίχτες δεν θα παίζανε ούτε καν στον γαύρο Βόλου ..
η λαθος λεξη σε πειραξεkataramenos5 έγραψε:Που ειναι η υπερβολη?Black_White_Heart έγραψε:Η ΠΑΟΚτσηδικη υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο...no offence![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι δειγματα του πηρες ρε μπαγασα?Για αναλυση?che4 έγραψε: εγω παντως απ τα δειγματα του ιβαν ξερω οτι θα γινουν 2 με 3 προσθηκες ακομα σιγουρα
Συμφωνουμε κατα τ αλλα
ουρων αιματος κτλ
παντως περαν της κακης ορθογραφιας του πληκτρολογιου ο ιβαν παντα μα παντα εφερε παιχτες και μαλιστα παιχταραδες γεναρη
νατχο νομποα κοστα σιλντ ινσα κτλ
βεβαια φορτωθηκε και πολλα παλτα
μαντουρο μαρτενς χουσεν κτλ κτλ
αλλα παντα εφερνε παιχτες
- ace79grpaok
Στον αλμωπο αριδαιας με τα χίλια ζοριαBlack_White_Heart έγραψε:Η υπερβολή ειναι στο οτι οι παίχτες δεν θα παίζανε ούτε καν στον γαύρο Βόλου ..
Το αποτέλεσμα του ντέρμπι κρίνει το «ok» Σαββίδη
Τι διαβάζουμε ρε φούστη...
Τι διαβάζουμε ρε φούστη...
Η λογική θα έλεγε αυτό, αλλά επειδή έχει χαθεί εδώ και καιρό, το άρθρο υποστηρίζει το αντίθετο.