Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Εγώ το να έρθουν 7-8 παίκτες στο υπάρχον ρόστερ το βρίσκω υπερβολή. Όπως είμαστε τώρα υπάρχει τεράστια ανάγκη για 3 ενδεκαδάτες κινήσεις: 6αρι, 10αρι και CB. Kαι περιφερειακός επιθετικός αν φύγει ο Λούκας. Σε αυτές τις 3+1 προσθήκες πιστεύω ότι θα πρεπει να πάει το μεγαλύτερο κομμάτι του διαθέσιμου budget και ο Άρνεσεν δεν θα πρέπει να κάνει καμμία έκπτωση στις προδιαγραφές που θέτει γι’αυτές τις κινήσεις διαφορετικά θα υπάρχει πρόβλημα. Ελπίζω αυτές τις κινήσεις να τις δουλεύει καιρό ο Δανός και να βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Σε αυτήν την περίπτωση προσωπικά θα είμαι πολύ ευχαριστημένος για πρώτη χρονιά χτισίματος Άρνεσεν και αισιόδοξος ότι θα μπορούμε να έχουμε προσδοκίες να κάνει η ομάδα πορεία σε τρεις διοργανώσεις, να βρει σταθερές και παράλληλα να βρεθεί χώρος να δολευτούν και να εξελιχθούν οι Πέλκας, Χαρίσης, Κίτσιου, Κουλούρης και Κωνσταντινίδης. Απο εκεί και πέρα 1-2 επιπλέον προσθήκες που ίσως και να γίνουν πιστεύω θα εξαρτηθούν με το πως θα εξελιχθεί το θέμα με τον Περειρα και τον Ρατς.
Τι λέτε ρε μαγκες ο παιχτης για το υψος του καλη ταχυτητα εχει..μην κοιτατε το πρώτο του ματς..εμενα μαρεσει και πιστευω θα ειναι απο τους καλυτερους
-
τσιριγώτης
ΠΑΟΚ 2015 με Τζαβέλας, τζιολη βασικό κ κοντό στην αποστολή. Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ
-
Black_White_Heart
Πολύ σωστό αυτο που λες ΑλεAle έγραψε:Αυτό το τόπικ είναι μόνο για τον χαβαλέ πλέον.
Η Κέρκυρα αθωώθηκε, ο μπουχέσας αθωώθηκε για το 2011, η ουέφα μάλλον σπούδαζε τόσα χρόνια, όπως ο Χριστόδουλος επί χούντας.
Κατά την άποψή μου το επόμενο μεγάλο βήμα για τον ΠΑΟΚ μετά την αποληρωμή των χρεών στο δημόσιο, είναι η δημιουργία μίας οικονομικά βιώσιμης ομάδας και η επαναφορά της αγάπης μας για τον ΠΑΟΚ.
Στα παπάρια μας αν γίνουν μεταγραφάρες, ή όχι.
Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και με τον Τασιόπουλο.
Tino-Sven Susic για τον άξονα τον θέλουμε??Δε θα πάρει ο Τούντορ έναν παίκτη απ την πρώην ομάδα του???Εγώ τον θέλω.......
Ρε φιλέ, τι κερδιζεις με την ειρωνία;τσιριγώτης έγραψε:ΠΑΟΚ 2015 με Τζαβέλας, τζιολη βασικό κ κοντό στην αποστολή. Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ
- ilovegame27
Δεν ξέρω πόσα έσκασε για Σουλειμάνι η Γιουνγκ Μπόις αλλά πολλοί συνοπαδοί εδώ μιλάνε για Susic και Kramaric παίχτες απλησίαστους ακόμα και για τον γαύρο.Αν δεν μπορείς να αποκτήσεις παίχτες επιπέδου Σουλειμάνι και τους παίρνουν ομάδες σχετικά μέτριες τότε βγάλε εσυ η ψάξε τους από μικρή ηλικία που δεν θα έχει μεγάλο κόστος και κάνουν οι πορτογαλικες και γαλλικές ομάδες
-
τσιριγώτης
Δεν είναι ειρωνεία, που την είδες; απογοήτευση για το κατάντημα είναι
ΑΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΝΟΛ ΚΑΙ ΣΑΛΜΟΝ ΗΣΟΥΝΑτσιριγώτης έγραψε:Δεν είναι ειρωνεία, που την είδες; απογοήτευση για το κατάντημα είναι
ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Η ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΩΧΕΥΣΑΜΕ
ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ
- ace79grpaok
Όλα πανε καλά σήμερα ο ΠΑΟΚ κερδαει 3-0 ,χαρά στην ομάδα και τον κόσμο ,δηλώσεις τουντορ ότι περιμμενει άμεση ενίσχυση ,παρασκευή περιμένουμε να μείνει ελεύθερος ο γκαρι και να έρθει σε εμάς αλλά κάποια διαδικαστικά πανε την υπόθεση απο βδομάδα ,σαββατοκύριακο με 40 βαθμούς θέλετε μεταγραφές?ιλοι Χαλκιδική και απο βδομάδα και πάλι όπου .μεχρι τον επαναλληπτικο πάλι δνε θα γίνει τίποτα για να μην χαλάσει το κλίμα στην ομάδα ,πρόκριση ΠΑΟΚ και πάλι την παρασκευή ασχολούμαστε με την κλήρωση γι τα πλάι οφς του ελ ,είναι πάλι ένα χωριό και η ομάδας κρίνει οτι δεν χριαζεται προσθήκες για να προκριθεί μετα πάλι σ/κ Χαλκιδική λόγω ζεστης .ο αλε λέει δεν πειράζει εμεις είμαστε παοκ και με τον γιουκουδη και κάνει υπομονή ,ο μανιακός μαλλωνει στα ολλανδικα φόρουμ και απο τα νεύρα του βάζει βόμβα στο ολλανδικό προξενιό και εγω μαστιγωνομαι στην Αριστοτέλους απο τον σουρμε για την έλλειψη πίστης στο πλάνο αρνεσεν όπως έκανε ιερά εξέταση στους αιρετικούς παλια
Αλλά δεν αλλαξοπιστω και έτσι καταδικάζομαι απο τον σουρμε ,τον κγεο και τον αρμυ τα μελη της ιςρας εξετασης ,σορρυ μοντς εννοουσα ,να καώ στην πυρά σαν άπιστος και αιρετικός αλλά οι ιδέες μου δεν χάνονται και βρίσκονται άξιοι συνεχιστές μου.Τι γράφω ο πουστης πάλι χεχεχςχ
-
Dimg4
+1926paoktzis έγραψε:ΑΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΝΟΛ ΚΑΙ ΣΑΛΜΟΝ ΗΣΟΥΝΑτσιριγώτης έγραψε:Δεν είναι ειρωνεία, που την είδες; απογοήτευση για το κατάντημα είναι
- sourmenetes
- Moderator
ace79grpaok έγραψε:Όλα πανε καλά σήμερα ο ΠΑΟΚ κερδαει 3-0 ,χαρά στην ομάδα και τον κόσμο ,δηλώσεις τουντορ ότι περιμμενει άμεση ενίσχυση ,παρασκευή περιμένουμε να μείνει ελεύθερος ο γκαρι και να έρθει σε εμάς αλλά κάποια διαδικαστικά πανε την υπόθεση απο βδομάδα ,σαββατοκύριακο με 40 βαθμούς θέλετε μεταγραφές?ιλοι Χαλκιδική και απο βδομάδα και πάλι όπου .μεχρι τον επαναλληπτικο πάλι δνε θα γίνει τίποτα για να μην χαλάσει το κλίμα στην ομάδα ,πρόκριση ΠΑΟΚ και πάλι την παρασκευή ασχολούμαστε με την κλήρωση γι τα πλάι οφς του ελ ,είναι πάλι ένα χωριό και η ομάδας κρίνει οτι δεν χριαζεται προσθήκες για να προκριθεί μετα πάλι σ/κ Χαλκιδική λόγω ζεστης .ο αλε λέει δεν πειράζει εμεις είμαστε παοκ και με τον γιουκουδη και κάνει υπομονή ,ο μανιακός μαλλωνει στα ολλανδικα φόρουμ και απο τα νεύρα του βάζει βόμβα στο ολλανδικό προξενιό και εγω μαστιγωνομαι στην Αριστοτέλους απο τον σουρμε για την έλλειψη πίστης στο πλάνο αρνεσεν όπως έκανε ιερά εξέταση στους αιρετικούς παλια![]()
![]()
Αλλά δεν αλλαξοπιστω και έτσι καταδικάζομαι απο τον σουρμε ,τον κγεο και τον αρμυ τα μελη της ιςρας εξετασης ,σορρυ μοντς εννοουσα ,να καώ στην πυρά σαν άπιστος και αιρετικός αλλά οι ιδέες μου δεν χάνονται και βρίσκονται άξιοι συνεχιστές μου.Τι γράφω ο πουστης πάλι χεχεχςχ
Πολυ ζεστη μαν...
Διαβαζοντας το τοπικ (που κ που) εχω καταλαβει οτι,δεν κανει ο Αρνεσεν (μεγαλυτερο ξεσκαρταρισμα κ πωλησεις παικτων που οι ιδιοι τυποι που κραζουν αυτη την στιγμη εκραζαν για την αποδοση τους) ο Τουντορ δεν γνωριζει τι ακριβως παικτες θελει κ σε τι θεσεις τους θελει (αφου πουλαει κ διωχνει παικτες που μας χρειαζονται) ο Ιβαν δεν τα χωνει για μεταγραφες (γιατι δεν πηραμε τον Γκομεζ λεει ο αλλος......) κ παει λεγοντας.
Εχουμε ΤΔ με τις καλυτερες περγαμηνες στην Ευρωπη κ ειμαι σιγουρος οτι αυτα που μπορει κ θελει να τα κανει θα τα κανει,ο προπονητης απεδειξε οτι θελει να φτιαξει μια ομαδα που να ειναι συμπαγης κ να αποδιδει ομορφο ποδοσφαιρο,εχει αποδειξει οτι αν καποιος δεν του κανει δεν μασαει ουτε στα ονοματα ουτε σε τιποτα.
Για να κραταει τον Τζαβελλα κ τον Σαλπι κατι ξερει παραπανω απο εμας αλλιως θα τους εδιωχνε κ αυτους....
Δεν με ενδιαφερει αν αυτος που θα φερει εχει 277 Potential στο μανατζερ η εχει βαλει περυσι 20 γκολ,με ενδιαφερει οταν θα μπει μεσα στο γηπεδο να κανει οσο καλυτερα την δουλεια του κ ας τον λενε κ αμπαλουτσακε....
Δεν με ενδιαφερει αν φερουμε 3-4-5-6-7 μεταγραφες η αν κανουμε τα απολυτως απαραιτητα.
Το μονο που με νοιαζει πλεον ειναι οτι ο ΠΑΟΚ δεν χρωσταει σε κανεναν π@υστη κ σε καμμια κ@ργιολα.
Θελει να χωσει 5 ο ιβαν ας τα χωσει θελει να χωσει 10 ας τα χωσει δεν θελει να χωσει ας μην τα χωσει....
Κ για να μην νομιζετε οτι ζω σε αλλο συμπαν,ναι βλεπω οτι εχουμε ελειψεις σε 2-3 θεσεις κ θελουμε ΑΜΕΣΗ ενισχυση,αλλα εχω εμπιστοσυνη στον διδυμο Φρανκ-Τουντορ.
Εχουμε ΤΔ με τις καλυτερες περγαμηνες στην Ευρωπη κ ειμαι σιγουρος οτι αυτα που μπορει κ θελει να τα κανει θα τα κανει,ο προπονητης απεδειξε οτι θελει να φτιαξει μια ομαδα που να ειναι συμπαγης κ να αποδιδει ομορφο ποδοσφαιρο,εχει αποδειξει οτι αν καποιος δεν του κανει δεν μασαει ουτε στα ονοματα ουτε σε τιποτα.
Για να κραταει τον Τζαβελλα κ τον Σαλπι κατι ξερει παραπανω απο εμας αλλιως θα τους εδιωχνε κ αυτους....
Δεν με ενδιαφερει αν αυτος που θα φερει εχει 277 Potential στο μανατζερ η εχει βαλει περυσι 20 γκολ,με ενδιαφερει οταν θα μπει μεσα στο γηπεδο να κανει οσο καλυτερα την δουλεια του κ ας τον λενε κ αμπαλουτσακε....
Δεν με ενδιαφερει αν φερουμε 3-4-5-6-7 μεταγραφες η αν κανουμε τα απολυτως απαραιτητα.
Το μονο που με νοιαζει πλεον ειναι οτι ο ΠΑΟΚ δεν χρωσταει σε κανεναν π@υστη κ σε καμμια κ@ργιολα.
Θελει να χωσει 5 ο ιβαν ας τα χωσει θελει να χωσει 10 ας τα χωσει δεν θελει να χωσει ας μην τα χωσει....
Κ για να μην νομιζετε οτι ζω σε αλλο συμπαν,ναι βλεπω οτι εχουμε ελειψεις σε 2-3 θεσεις κ θελουμε ΑΜΕΣΗ ενισχυση,αλλα εχω εμπιστοσυνη στον διδυμο Φρανκ-Τουντορ.
-
τσιριγώτης
φάτε τα σαπακια στη μάπα λοιπόν. ΠΑΟΚΑΡΕ Σ ΜΟΥDimg4 έγραψε:+1926paoktzis έγραψε:ΑΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΝΟΛ ΚΑΙ ΣΑΛΜΟΝ ΗΣΟΥΝΑτσιριγώτης έγραψε:Δεν είναι ειρωνεία, που την είδες; απογοήτευση για το κατάντημα είναι
Κοψε το αυστηρο υφακι.Εμεις που ειμαστε ΠΑΟΚ θα τα φαμε.Τον εαυτο σου τον βγαζεις απο εξω??
sourmenetes
Σαπακια ξεσαπακια φορανε τον Δικεφαλο στο στηθος κ θα επρεπε να κανεις προετοιμασια με γαργαρες για να πας στο γηπεδο να ΦΩΝΑΞΕΙΣ οσο πιο δυνατα μπορεις ωστε αυτα τα σαπακια να κερδιζουν σε ΚΑΘΕ ματς