Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Slade

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Slade »

Σοβαρέψου επιτέλους.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Νομίζω είστε υπερβολικοί.

Μην ξεχνάτε, ότι είναι παιδί ακόμα.
Ή ότι είναι ''ένας από μας''.
Ξεχάσατε μήπως ότι η οικογένειά του έσωσε τον ΠΑΟΚ;
Ή μήπως θέλετε τίποτα Γούμενους;
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

"Αυτός που ήταν κάτι παραπάνω από καλός" μαζί σου Γιώργο Σαββίδη, τα πολλά τελευταία χρόνια της ζωής του, επέλεξε να είναι το φερέφωνο της πιο σιχαμερης ομάδας από καταβολής κόσμου.
Επέλεξε να καταντήσει στα γεράματα του, ο επικεφαλής της επικοινωνίας ενός μηχανισμού που εκτόξευε μίσος, απαξίωση και μηνύσεις (προσωπικές μηνύσεις έτσι?) ενάντια στους αντιπάλους. Αυτού του μηχανισμού που σας αποκάλεσε οικογενειακά, περιττώματα και Ρώσσους, Γιώργο.
Επέλεξε να καταντήσει στην δύση της ζωής του και όντας άρρωστος απ' την ανίατη ασθένεια, ο επικεφαλής της προπαγάνδας του γαύρου, το μπουλντόγκ που έβγαινε κάθε Κυριακή βράδυ, να φοβίσει με κάθε τρόπο, ποδοσφαιρικές αρχές, διαιτητές και δικαστές, να καλεί σε ξεσηκωμό τα υποτιθέμενα 5 εκατομμύρια των οπαδών της ομάδας του και να υποδαυλίζει έτσι φανερά την βία, σε πανελλήνια μετάδοση, οπλίζοντας τα χέρια διαφόρων ανεγκεφαλων να επιτεθούν εναντίον όποιου υποτίθεται βλάπτει τα συμφέροντα της ομάδας του.
Επέλεξε εν γνώσει του, λίγο πριν φύγει απ' την ζωή, τότε που υποτίθεται ο κάθε άνθρωπος συναισθανομενος το τέλος να πλησιάζει, παίρνει αποστάσεις από πάθη και εμπάθειες, λειαίνει τις οπτικές γωνίες του, φροντίζει περισσότερο την πνευματικότητα του και ενδιαφέρεται για πιο ευρύτερες αποδοχές, τότε ακριβώς αυτός επέλεξε για τον εαυτό του, την χειρότερη δυνατή πορεία προς το τέλος.
Προτίμησε τον ρόλο του φανατικού (και γραφικού) οπαδού, την συμπεριφορά μηδενικού σεβασμού και απαξίωσης, όχι μόνο σε αντιπάλους αλλά και σε τρίτους. Τότε προφανώς ο σεβασμός από οποιονδήποτε άλλο πέραν του περίγυρου της ομάδας του, του ήταν αδιάφορος.
Τα credits του πιστού στρατιώτη της ομάδας του, με τον τρόπο που επέλεξε να ζήσει και να συμπεριφερθεί, ας του τα αποδώσουν εκείνοι που τους ήταν χρήσιμος στο ρόλο του.
Πέρα από τον συγκεκριμένο χώρο, δεν δικαιούται τον παραμικρό σεβασμό από κανέναν, γιατί έτσι διάλεξε να ζήσει.
Προσωπικά δεν χάρηκα για τον θάνατο του, όσο κι αν αντανακλαστικά μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το ματς που ως αρχηγός αποστολής ήταν ο κύριος υπεύθυνος της διακοπής και της απώλειας του πρώτου πρωταθλήματος μας, ύστερα από τριάντα πέντε ολόκληρα χρόνια Γιώργο, τότε που μάλλον εσύ δεν ζούσες καν.
Τότε που 30χιλ κόσμος στο γήπεδο και ποιός ξέρει πόσες χιλιάδες ακόμα, φάγαμε την βροχή επί ώρες, την απογοήτευση και το δούλεμα απ' αυτόν για να κάνει το κομμάτι του, να κλέψει το ματς, ώστε να το αποδώσει σαν το πιστό σκυλί στο χοντρό αφεντικό του.
Ο Θεός ας τον συγχωρέσει Γιώργο, εμείς αν τιμούμε στο ελάχιστο τον ΠΑΟΚ και ότι αυτός αντιπροσωπεύει, καλό θα ήταν να απέχουμε δια της δημόσιας σιωπής μας.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αυτός που ηταν καλος με τον Γιωργη ηταν προβοκατορας με τον ΠΑΟΚ μας.
Εμετος καθε Κυριακη.
Προπαγανδιστης αθλιος.
Εχθρος του ΠΑΟΚ και ο,τι πρεσβευουμε.
Αλλα μαλλον μετραει τελικα να ειναι καλος μαζι μας και ποιος νοιαζεται για τον ΠΑΟΚ...
Το ο "ΠΑΟΚ πανω απ ολα" μαλλον αφορα τους οπαδους αποκλειστικα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εγω πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν πεθαινει καποιος πρεπει ντε και καλα να πουμε κατι καλο, ή τελος παντων να του κανουμε μια μινι αφεση αμαρτιων. Αυτος ο ανθρωπος για τους δικους του λογους αποφασισε στην ζωη του να ειναι αυτο που ηταν. Ουτε κατα λαθος το εκανε, ουτε νεος ηταν και μπερδευτηκε, δεν ηξερε και λοιπα. 80 χρονων αντι να καθεται με την οικογενεια του και αντι να ειναι ενας σοφος παππους για τα εγγονια του, εβγαινε στα καναλια και εβριζε τον ΠΑΟΚ και εριχνε σαλιο για εναν εμπορο ναρκωτικων.

Ε τι να πουμε τωρα; Με το ζορι οτι ηταν καλος ανθρωπος; Επειδη πεθανε; Ενταξει ολοι θα πεθανουμε. Δεν πεθανε ουτε για την επιστημη ή ουτε στον πολεμο ξερω γω. Στα 85 του εφυγε.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Τις μηνύσεις που είχε υποβάλλει ο τεθνεώτας, ποιος τις κληρονόμησε? γιατί ήταν προσωπικές του νομίζω
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

paok düsseldorf έγραψε:ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟΛΥΤΗ,
Προσωπικα σε θεωρω ΝΤΡΟΠΗ για τον ΠΑΟΚ.
Μονο ΓΙΑ το ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ιβαν σε ανεχεται ΑΚΟΜΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Να μιλάς για τον εαυτό σου, άμα συντάξουμε όλοι συντονιστική θα σου πούμε
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Χμ και τον Ιβάν για το χρήμα τον ανέχετε ο κόσμος, σωστά μιλάς ζούμε έναν εφιάλτη με τους σαβιδαιους που αν πιστέψουμε κάποιους απογόνους του Υψηλάντη δεν είναι καν πόντιοι και θα υποβιβάσουν τον ιστορικό ΠΑΟΚ........

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Παντως ειναι τελειως,περιεργο το γεγονος οτι ο μικρος παντα μιλουσε καλα για αυτον. Τι παιζεται/παιχτηκε δεν ξερω αλλα αν δειτε οποτε αναφεροταν σε αυτον εσταζε μελι. Μου εκανε εντυπωση απο πριν. Δεν μου εκανε εκλπηξη το τωρινο.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Bono. έγραψε:"Αυτός που ήταν κάτι παραπάνω από καλός" μαζί σου Γιώργο Σαββίδη, τα πολλά τελευταία χρόνια της ζωής του, επέλεξε να είναι το φερέφωνο της πιο σιχαμερης ομάδας από καταβολής κόσμου.
Επέλεξε να καταντήσει στα γεράματα του, ο επικεφαλής της επικοινωνίας ενός μηχανισμού που εκτόξευε μίσος, απαξίωση και μηνύσεις (προσωπικές μηνύσεις έτσι?) ενάντια στους αντιπάλους. Αυτού του μηχανισμού που σας αποκάλεσε οικογενειακά, περιττώματα και Ρώσσους, Γιώργο.
Επέλεξε να καταντήσει στην δύση της ζωής του και όντας άρρωστος απ' την ανίατη ασθένεια, ο επικεφαλής της προπαγάνδας του γαύρου, το μπουλντόγκ που έβγαινε κάθε Κυριακή βράδυ, να φοβίσει με κάθε τρόπο, ποδοσφαιρικές αρχές, διαιτητές και δικαστές, να καλεί σε ξεσηκωμό τα υποτιθέμενα 5 εκατομμύρια των οπαδών της ομάδας του και να υποδαυλίζει έτσι φανερά την βία, σε πανελλήνια μετάδοση, οπλίζοντας τα χέρια διαφόρων ανεγκεφαλων να επιτεθούν εναντίον όποιου υποτίθεται βλάπτει τα συμφέροντα της ομάδας του.
Επέλεξε εν γνώσει του, λίγο πριν φύγει απ' την ζωή, τότε που υποτίθεται ο κάθε άνθρωπος συναισθανομενος το τέλος να πλησιάζει, παίρνει αποστάσεις από πάθη και εμπάθειες, λειαίνει τις οπτικές γωνίες του, φροντίζει περισσότερο την πνευματικότητα του και ενδιαφέρεται για πιο ευρύτερες αποδοχές, τότε ακριβώς αυτός επέλεξε για τον εαυτό του, την χειρότερη δυνατή πορεία προς το τέλος.
Προτίμησε τον ρόλο του φανατικού (και γραφικού) οπαδού, την συμπεριφορά μηδενικού σεβασμού και απαξίωσης, όχι μόνο σε αντιπάλους αλλά και σε τρίτους. Τότε προφανώς ο σεβασμός από οποιονδήποτε άλλο πέραν του περίγυρου της ομάδας του, του ήταν αδιάφορος.
Τα credits του πιστού στρατιώτη της ομάδας του, με τον τρόπο που επέλεξε να ζήσει και να συμπεριφερθεί, ας του τα αποδώσουν εκείνοι που τους ήταν χρήσιμος στο ρόλο του.
Πέρα από τον συγκεκριμένο χώρο, δεν δικαιούται τον παραμικρό σεβασμό από κανέναν, γιατί έτσι διάλεξε να ζήσει.
Προσωπικά δεν χάρηκα για τον θάνατο του, όσο κι αν αντανακλαστικά μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το ματς που ως αρχηγός αποστολής ήταν ο κύριος υπεύθυνος της διακοπής και της απώλειας του πρώτου πρωταθλήματος μας, ύστερα από τριάντα πέντε ολόκληρα χρόνια Γιώργο, τότε που μάλλον εσύ δεν ζούσες καν.
Τότε που 30χιλ κόσμος στο γήπεδο και ποιός ξέρει πόσες χιλιάδες ακόμα, φάγαμε την βροχή επί ώρες, την απογοήτευση και το δούλεμα απ' αυτόν για να κάνει το κομμάτι του, να κλέψει το ματς, ώστε να το αποδώσει σαν το πιστό σκυλί στο χοντρό αφεντικό του.
Ο Θεός ας τον συγχωρέσει Γιώργο, εμείς αν τιμούμε στο ελάχιστο τον ΠΑΟΚ και ότι αυτός αντιπροσωπεύει, καλό θα ήταν να απέχουμε δια της δημόσιας σιωπής μας.
+1926
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

ΠΡΟΣ Τολαρος,
Προσεχε μην σκισεις κανενα καλσον,ασε τις απειλες, και μαζεψε υπογραφες μαζι με τον γιωργακη για τον ΣΑΒΒΑ.
Ειναι δυνατον να ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ οπαδοι του ΠΑΟΚ ,οσοι στηριζουν την καθε μακκακια του γιωργακη.
ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ, ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ...........................,
Ποσο ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ακομη ,ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ,αν ειναι αντιθετη απο αυτα που λεω ,θα αυτοδιαγραφω απο το φορουμ.

ΤΟΛΑΡΕ ,περιμενω την αποφαση της συντονιστικης φιλων του ΣΑΒΒΑ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΟΥ.posting.php?mode=reply&f=5&t=6303&sid=1 ... 18fcba1065#
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Άλλο είναι να τον κριτικαρεις το Γιώργο για κάποια ενέργεια του, όπως η τελευταία με Σάββα πού φυσικά δεν συμφωνώ και εγώ.... Και άλλο να τον βρίζουμε ειρωνευομαστε απαξιωνουμε..... Υπάρχει τεράστια απόσταση ανάμεσα στα δύο.....

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Tolaros έγραψε:
Να μιλάς για τον εαυτό σου, άμα συντάξουμε όλοι συντονιστική θα σου πούμε
Του μιλάς πολύ λογικά και στραβοστομοιαζει οπότε τζάμπα κόπος....

trouman

Δημοσίευση από trouman »

Και μένα μου φάνηκε περίεργη η θέση του Γιώργου Σαββίδη, όπως και στο παρελθόν απέναντι στον....σαββα. Προφανώς κάτι μας διαφεύγει...
Δεν είναι χαζός ο μικρός όπως κάποιοι πιθανόν νομίζουν..
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

paok düsseldorf έγραψε:ΠΡΟΣ Τολαρος,
Προσεχε μην σκισεις κανενα καλσον,ασε τις απειλες, και μαζεψε υπογραφες μαζι με τον γιωργακη για τον ΣΑΒΒΑ.
Ειναι δυνατον να ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ οπαδοι του ΠΑΟΚ ,οσοι στηριζουν την καθε μακκακια του γιωργακη.
ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ, ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ...........................,
Ποσο ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ακομη ,ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ,αν ειναι αντιθετη απο αυτα που λεω ,θα αυτοδιαγραφω απο το φορουμ.

ΤΟΛΑΡΕ ,περιμενω την αποφαση της συντονιστικης φιλων του ΣΑΒΒΑ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΟΥ.posting.php?mode=reply&f=5&t=6303&sid=1 ... 18fcba1065#
Αδελφέ μου μαζί σου, έχεις απόλυτη δίκιο. Όλους μας εκνεύρισαν (τουλάχιστον) οι κινήσεις της οικογένειας, ήταν το ελάχιστο προσβλητικές για τον κάθε ΠΑΟΚΤΣΗ.
Βέβαια όσο και να κατανοώ την αγανάκτηση σου, τους χαρακτηρισμούς σου τους θεωρώ υπερβολικούς. Ο λόγος είναι ότι δεν πιστεύω ότι το έκαναν από κάποιου είδους δουλοπρέπειας, αλλά από μια ένδειξη ανθρωπιάς και ανωτερότητας. Αλλά τελικά βγήκε μια χοντροκοπιά υποκριτική, άκαιρη και εντελώς αδικαιολόγητη.
Ας πούμε ότι ο νεκρός πάντα δεδικαίωται και ας προχωρήσουμε (πάντως για μένα δεν ισχύει αυτό).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”