Parolos έγραψε:Μάλλον μόνο εγώ είμαι ο "αιρετικός", που θέλω ποιοτικό CB, και εξτρεμ ας είναι ένα ταλέντο-λαχείο.
Και εξηγούμαι..
Δεν χρειαζεται να εξηγείσαι εισαι αιρετικος τελεια και παυλα
Parolos έγραψε:Μάλλον μόνο εγώ είμαι ο "αιρετικός", που θέλω ποιοτικό CB, και εξτρεμ ας είναι ένα ταλέντο-λαχείο.
Και εξηγούμαι..
Ναι ρε, ο Σάλπι. Και μετά θα κερδίζουμε κόρνερ. Σε πειράζει?lamosas έγραψε:Να πετάει 40αρες ο Νομποα και να τις κατεβαζει ποιος; Ο Σαλπι;;;; Φέρτε Εξτρέμ ΧΘΕΣ
η φαουλ...astronaut έγραψε:Ναι ρε, ο Σάλπι. Και μετά θα κερδίζουμε κόρνερ. Σε πειράζει?lamosas έγραψε:Να πετάει 40αρες ο Νομποα και να τις κατεβαζει ποιος; Ο Σαλπι;;;; Φέρτε Εξτρέμ ΧΘΕΣ
+φωνω...+άδελφε...Parolos έγραψε:Μάλλον μόνο εγώ είμαι ο "αιρετικός", που θέλω ποιοτικό CB, και εξτρεμ ας είναι ένα ταλέντο-λαχείο.
Και εξηγούμαι..
Η ομάδα έχει την 1η καλύτερη επίθεση με 37 γκολ σε 16 παιχνίδια.
Ενώ έχει την 10η καλύτερη άμυνα με 19 γκολ παθητικό σε 16 παιχνίδια.
Το 1,18 γκολ/αγώνα παθητικο είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ για ομάδα που πάει για πρωτάθλημα..
Προτεραιοτητα ποιοτικό CB-ορχήστρα, να κρατάμε στο 0 τα χωριά. Εκεί να γίνει η υπέρβαση..
Δε γίνεται σε κάθε αντεπίθεση να είμαστε τρικυμία.
Στα της επίθεσης και με Μακ-Περειρα-Κλαους καλά είμαστε για 1 ματς τη βδομάδα.
astronaut έγραψε:Ναι ρε, ο Σάλπι. Και μετά θα κερδίζουμε κόρνερ. Σε πειράζει?lamosas έγραψε:Να πετάει 40αρες ο Νομποα και να τις κατεβαζει ποιος; Ο Σαλπι;;;; Φέρτε Εξτρέμ ΧΘΕΣ
Περιπτερος έγραψε:Who is μπαλτας ?Rizla έγραψε:Περιπτερος έγραψε:8 Φεβρουαρίου πρέπει να σκίσουμε το γαύρο, άρα ... τώρα οι μεταγραφές.
Τοτε να παρει τον μπαλτα ο Κωτσος και θα του πω εγω αμα θελει να γυρισει ή οχι...

ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟΣ τροπος να κλεισουμε τις θεσεις των ξενων με αυτον(εχουμε 1 ακομα αν δεν κανω λαθος)RoMaN έγραψε:http://www.transfermarkt.com/evgen-khac ... eler/69004
Ήθελα να δω τι κάνει η αιώνια καψούρα του Σαββίδη, έχει 9 εκατομμύρια λίρες transfer value, συμβόλαιο ως το '17 και 10 συμμετοχές φέτος.
Μα τι λεει?MANIAKOS έγραψε:Απο φιρενζε καπό λοιπόν να παρουμε
obanebane έγραψε:Ποιος καπο ρε μανιακε μας καραφλιασες παλι,ο μπαμπριζ ειναι καλυτερος.
Ναι αλλα ειναι 8-10 οχι εξτρεμDemir έγραψε:λετε η αγορα να ειναι ο beuvue της γκινκαμπ??
ο προπονητης της πριν 2 βδομαδες ειπε οτι ο ΠΑΟΚ εκανε προταση κ οτι η τιμη ειναι 2 μυρια!!!!!!!!!!!
επαιξε αντιπαλος ,σκοραρε... τι αλλο θελουμε?