Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Εγώ θέλω να μείνει ο Άγγελος για πάντα. Αν ήταν δυνατό να απαγορευθούν και οι μεταγραφές, τότε ακόμη καλύτερα. Έχουν κουράσει αφάνταστα ο ερασιτεχνισμός και η ανοργανωσιά. Θα ψάχνουμε τάχαμου προπονητή και παίχτες... πάλι... αρχδια! Και θα περάσουμε όλο το καλοκαίρι με το δάχτυλο στο F5 (και μετά στον κώλο).
- navigator11
Ο Μάκης ο Χάβος ειναι καλό παιδί Άγγελε και ΠΑΟΚτσακι, αν του ζητήσεις την ταυτότητα και το σώβρακο που σου πήρε το Σάββατο, θα στα δώσει πίσω... 
Και όσο για το ποιος φταίει για τις μεταγραφές και τα κενά, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει μάγκες... Ο καθένας κρίνει ανάλογα με το ποιον συμπαθεί ή αντιπαθεί... Εγώ ελεγα το καλοκαίρι οτι έχουμε 9 στόπερ...? ή μήπως ο προπονητής...? Αν ο προπονητής έβγαινε και έλεγε στη διοίκηση "εχω τρυπιο ρόστερ και χρειάζομαι οπωσδήποτε εξτρεμ", ο Βρύζας μπορούσε να μην πάρει εξτρεμ...? Ποιος είπε στη διοίκηση οτι μπορεί και χωρίς εξτρεμ και θα το καλύψει εκ των έσω (με τον βασικό και αναντικατάστατο δεξί κώνο προφανώς)...?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Δευ 02 Φεβ 2015, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εδω ρε παιδια οδηγησε ποδοσφαιριστη της ακαδημιας στην εξοδο,τον πηρανε λεει απο τον βολο και του ζητησαν τον Ποζατζιδη.
Και ποιος εισαι εσυ ρε μπαγλαμα που θα κανεις δουλειες με τον γαυρο βολου;
Τι νομιζεις οτι ο ΠΑΟΚ ειναι το μαγαζακι σου;
Δε μπορω να συνελθω απο εχθες,εχω φαει μεγαλο σκαλωμα με αυτη τη περιπτωση την οποια διουγουταν στην καμερα σαν να μην τρεχει τιποτα.
Δε μπορω να συνελθω απο εχθες,εχω φαει μεγαλο σκαλωμα με αυτη τη περιπτωση την οποια διουγουταν στην καμερα σαν να μην τρεχει τιποτα.
- kataramenos5
Obane πιστευεις οτι κατι τετοιο μπορει να γινει χωρις τη συμφωνη γνώμη της διοικησης σε οποιαδήποτε ομαδα του κόσμου?Ξεσκαρτάρισμα στο ροστερ δεν τον εφεραν να κάνει?Αν δε πιστευε στον παίκτη τι να κανε ,να τον κραταγε?
-
paokpantou
και που εισαι ακομα...εχεις να μαθεις και να δεις ακομα πολλα απο τον αα...αναστασιαδη δεν ξεχνω!!!τον τρυπημα με ολισαντεμπε...δεν ξεχνω!!το τρυπημα με λιασο λουκα...obanebane έγραψε:Εδω ρε παιδια οδηγησε ποδοσφαιριστη της ακαδημιας στην εξοδο,τον πηρανε λεει απο τον βολο και του ζητησαν τον Ποζατζιδη.
ερώτηση.
αν μας βγάλει 2ους και στα πλέυ οφ και συνεπώς προκριματικά τσουλού, θα θεωρηθεί παταγωδώς αποτυχημένος ναι ή όχι;
αυτό προσπαθώ να απαντήσω εδώ και λίγη ώρα άλλα δε μπορώ.
αν μας βγάλει 2ους και στα πλέυ οφ και συνεπώς προκριματικά τσουλού, θα θεωρηθεί παταγωδώς αποτυχημένος ναι ή όχι;
αυτό προσπαθώ να απαντήσω εδώ και λίγη ώρα άλλα δε μπορώ.
- desperando
- Επικοινωνία:
αυτο παλι που ξανακουστηκε?obanebane έγραψε:Εδω ρε παιδια οδηγησε ποδοσφαιριστη της ακαδημιας στην εξοδο,τον πηρανε λεει απο τον βολο και του ζητησαν τον Ποζατζιδη.
τι ειναι ο ΠΑΟΚ ρε γαμωτο καμια ομαδουλα χωριου?
για ποιον λογο δεν μετεφερε την οποια προταση στην διοικηση και αυτη να κρινει σε συνεννοηση με τον προισταμενο του (βρυζα) το μελλον του παικτη
σε ποια αλλη εταιρια καποιος υπαλληλος θα προσπερνουσε ετσι απλα τον προισταμενο του κα δεν θα υπηρχαν επιπτωσεις?
ή μηπως ο αγγελος δεν δεχεται ως προισταμενο του τον ζηση βρυζα?
kataramenos5 έγραψε:Obane πιστευεις οτι κατι τετοιο μπορει να γινει χωρις τη συμφωνη γνώμη της διοικησης σε οποιαδήποτε ομαδα του κόσμου?Ξεσκαρτάρισμα στο ροστερ δεν τον εφεραν να κάνει?Αν δε πιστευε στον παίκτη τι να κανε ,να τον κραταγε?
Τις δηλωσεις του τις ακουσες;
Αυτος σημερα ειναι, το καλοκαιρι δεν ειναι με ποιο δικαιωμα οδηγει στην εξοδο περιουσια της ομαδας;
Τη δουλεια εχει αυτος ρε φιλε να μιλαει με τον βολο για παιχτη της ομαδας;
Μπορεις να μου απαντησεις σε αυτο το πραγμα;
Για να καταλαβω εκτος απο το να προπονει εχει καποια αλλη δουλεια στον ΠΑΟΚ;
Ολο αυτο το σκηνικο εφερε την ομαδα προ τετελεσμενων πηγε ο ποδοσφαιριστης και τους ειπε θελω να φυγω αφου ο προπονητης δεν με υπολογιζει.
Γιατι εχωσε τη μυτη του εξηγησε μου;
Πιο απλα δε μπορω να το γραψω.
- kataramenos5
Πολυ αμφιβάλω οτι εγιναν ετσι απλοικά.Δεν υπάρχει περιπτωση.Σε καμια ομαδα δε γινεται αυτο.
ΑΝ λεμε ΑΝ μια στο εκατομμύριο εγινε ετσι τοτε πολυ απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΕ,δεν υπάρχει διοίκηση κι ειναι αστειο να το πιστευουμε.Γενικα δεν ειμαστε στα καλύτερα μας σαν ΠΑΕ αλλα όχι κι έτσι.
ΑΝ λεμε ΑΝ μια στο εκατομμύριο εγινε ετσι τοτε πολυ απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΕ,δεν υπάρχει διοίκηση κι ειναι αστειο να το πιστευουμε.Γενικα δεν ειμαστε στα καλύτερα μας σαν ΠΑΕ αλλα όχι κι έτσι.
Γιατί νομίζει οτι είμαστε ακόμα στο 2004 στην καλύτερη. Μην πω και άλλα τόσα χρόνια πίσω.
Σόρρυ κόουτς, πιο ήρεμος από χθες και με μία μέρα σκέψης στην πλάτη, πια είμαι σίγουρος. Με έχασες.
Ο μόνος λόγος που πιστεύω οτι πρέπει να μείνεις μέχρι το Μάιο είναι α) επειδή διαφωνώ με τις αλλαγές προπονητή, ειδικά όταν ο νέος προπονητής είναι ο ΓΧ και β) επειδή πρέπει να κάνεις τον κύκλο σου στον ΠΑΟΚ και να πορευθούν και οι δύο πλευρές στο καλό χωριστά.
Σόρρυ κόουτς, πιο ήρεμος από χθες και με μία μέρα σκέψης στην πλάτη, πια είμαι σίγουρος. Με έχασες.
Ο μόνος λόγος που πιστεύω οτι πρέπει να μείνεις μέχρι το Μάιο είναι α) επειδή διαφωνώ με τις αλλαγές προπονητή, ειδικά όταν ο νέος προπονητής είναι ο ΓΧ και β) επειδή πρέπει να κάνεις τον κύκλο σου στον ΠΑΟΚ και να πορευθούν και οι δύο πλευρές στο καλό χωριστά.