14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Μπράβο Μήτσο, τα έδωσες όλα!
Μην ρισκάρεις όμως άλλο, δεν έχει νόημα. Καλύτερα ξεκουράσου τώρα καναδυοτρεις μήνες, επέστρεψε και ο Δεληγιαννίδης που μπορεί να καλύψει επάξια το κενό μπροστά δεξιά.
Μην ρισκάρεις όμως άλλο, δεν έχει νόημα. Καλύτερα ξεκουράσου τώρα καναδυοτρεις μήνες, επέστρεψε και ο Δεληγιαννίδης που μπορεί να καλύψει επάξια το κενό μπροστά δεξιά.
Guardian4, Θα πρέπει τάχιστα να αλλάξεις "τροπάριο". Έχω αρκετή υπομονή, όμως μην το παρατραβάς...
Ξακαθαρίζω ότι, όσον αφορά στην αγωνιστική του συμπεριφορά, έχεις απόλυτο δίκιο. Χάλι μαύρο και αγωνιστική κατρακύλα! Όμως, περιορίσου σε κριτική και όχι σε ειρωνείες. Εάν νομίζεις ότι και μένα δεν με βγάζει από τα ρούχα μου, είσαι βαθιά γελασμένος.
Δεν θα δεχτώ άλλη πλάκα ούτε εδώ, ούτε στο "καφενείο". Σεβάσου το γεγονός ότι σας έχω παρακαλέσει τόσες φορές! Και συ και οι υπόλοιποι!
Ντίνος
Ξακαθαρίζω ότι, όσον αφορά στην αγωνιστική του συμπεριφορά, έχεις απόλυτο δίκιο. Χάλι μαύρο και αγωνιστική κατρακύλα! Όμως, περιορίσου σε κριτική και όχι σε ειρωνείες. Εάν νομίζεις ότι και μένα δεν με βγάζει από τα ρούχα μου, είσαι βαθιά γελασμένος.
Δεν θα δεχτώ άλλη πλάκα ούτε εδώ, ούτε στο "καφενείο". Σεβάσου το γεγονός ότι σας έχω παρακαλέσει τόσες φορές! Και συ και οι υπόλοιποι!
Ντίνος
Σαν τον ρόκι μπαλμπόα στην τελευταία του ταινία. Δεν μπορείς και ξεφτιλίζεσαι, σε λυπήθηκα χθες.
ρομαν δεν παιζουν με αυτα.RoMaN έγραψε:Αν κληθεί στην εθνική, θα γελάω μέχρι να σταματήσει τη καριέρα του!
[youtube]ienp4J3pW7U[/youtube]
- back in black
Παράκληση: κλειδώστε το ρε παιδιά , έστω και προσωρινά, οτι ειχαμε να πουμε το ειπαμε, υπάρχει περίπτωση να ειπωθει για τον συγκεκριμενο κάτι καινουργιο; Νομιζω ότι πλεον μόνο κακο κάνει στη διάθεση όλων μας το να γράφουμε η να διαβάζουμε σχολια στο συγκεκριμενο τοπικ.
- Dinos_Liverpool
Ε, όχι, βέβαια! Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι και όταν καμιά φορά το κλειδώνουμε, το κάνουμε με βαριά καρδιά. Έλεος! Ας συμμαζευτούνε ορισμένοι "θερμόαιμοι" και δεν θα υπάρχει κανένα θέμα.
Δεν κατάλαβα, δηλαδή! Εάν συνεχίζει να παίζει έτσι, τότε δικαίως να ακούει τα εξ' αμάξης για τις εμφανίσεις που κάνει. Κριτική και μόνο κριτική!
Δεν κατάλαβα, δηλαδή! Εάν συνεχίζει να παίζει έτσι, τότε δικαίως να ακούει τα εξ' αμάξης για τις εμφανίσεις που κάνει. Κριτική και μόνο κριτική!
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Εγω θα περιμενω υπομονετικα μεχρι το καλοκαιρι που θα το κλειδωσει οριστικά ο Φυλακας.
- ΑποστόληςΑ
Κάθε χρόνο και χειρότερος από τότε που ήρθε. Φέτος δεν βλέπεται και είναι απορίας άξιο γιατί παίζει. Μακάρι στη θέση του να έπαιζε ο Πόζογλου.
συνηθως οι ομαδες χρειαζονται καλο πλαγιο για να κραταει πισω τον αντιπαλο μπακ...εμεις επαινουμε αμυντικο πλαγιο που αναγκαζει τον αντιπαλο μπακ να ειναι συνεχως εξω απο την περιοχη μας λογω ακινδυνοτητας...αυτοι ειμαστε...
Έλα κλείστε το.
Χαίλαιτ σε κάθε ματς του εν λόγω παίκτη, ΕΝΑ (1) τάκλιν στο ύψος του κέντρου καθώς πλέον μένει πίσω στα στημένα για να μην φάμε αντεπίθεση.
Χαίλαιτ σε κάθε ματς του εν λόγω παίκτη, ΕΝΑ (1) τάκλιν στο ύψος του κέντρου καθώς πλέον μένει πίσω στα στημένα για να μην φάμε αντεπίθεση.
Γιατι να το κλεισει οριστικα?georgedoulk2008 έγραψε:Εγω θα περιμενω υπομονετικα μεχρι το καλοκαιρι που θα το κλειδωσει οριστικά ο Φυλακας.