Λογικά για άλλη χρονιά μιλάς.RoMaN έγραψε:Όταν ξεκίνησε η χρονιά, θέλαμε καλή πορεία στην Ευρώπη και τίτλο. Είτε πρωτάθλημα, είτε κύπελλο.
...
Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Μια χαρά τα λέει..
Ξέχασες μου φαίνεται ότι οι παίκτες σαν μαιντανοί βγαίναν στα ραδιόφωνα και στις εφημερίδες και μιλούσαν για πρωτάθλημα..
Ξέχασες μου φαίνεται ότι οι παίκτες σαν μαιντανοί βγαίναν στα ραδιόφωνα και στις εφημερίδες και μιλούσαν για πρωτάθλημα..
Το να βγει κάποιος παίχτης και να πει τη μαλακία του, εμένα δε μου λέει κάτι, έχω ακούσει πολλές.
Το ακούσατε ποτέ από επίσημα χείλη; Προπονητή ή διοίκησης;
- navigator11
Δλδ αν ο Δώνης,εξυπηρετούμενος στον όποιο σχεδιασμό έχει για τους αγώνες λχ του Μαρτίου καλύτερα με βασικό στο κέντρο Κάτσε,Κατσουράνη ή άλλον,έχει στον πάγκο τον Πάμπλο,αυτό θεωρείτε πως δε θα προκαλέσει εκ νέου χολοσκάσιμο στον παίχτη;Προσωπικά,δεν <<ψήνομαι>>.Εντάξει,ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι,που θέλει να παίζει no matter what.Αλλά τα περί μη σεβασμού κλπ και πονάει η ψυχή μου ίσως να'ναι κομματάκι παραπέτασμα.moican4 έγραψε:psykoman, όλοι οι παίκτες δεν είναι ο ΚΑΘΕΝΑΣ ξεχωριστά που λες.
Κάποιοι έχουν ένα ειδικό βάρος, και σαν παίκτες και σαν προσωπικότητες.
Ο Γκαρσία είναι ίσα και όμοια με τον Κάτσε?
Μην τα λέτε αυτά..
Αν δεν μπορείς να το διαχειριστείς αυτό δεν κάνεις..
Ο Προπονητής σε μια ομάδα είναι πάνω απ όλα, αν ο άλλος σε έχει γραμμένο στα @@ του, άστο..
Και κάτι που ήθελα να πω..
Πως θα νιώθατε εσείς αν ήσασταν ο Γλύκος και βλέπατε τον προπονητή με μια προπόνηση και χωρίς να έχεις δώσει δικαίωμα (ίσα ίσα ο Γλύκος ήταν καλός τελευταία και σε έσωσε από κάτι Τρίπολες κτλ) να βάζει τον νεό παίκτη βασικό?
Το έχει ξανακάνει με τον Ιντζίδη στην Βέροια, που αντί να τον βάλει μέσα, έβαλε τον Σταφυλίδη σέντερ μπακ...
Έτσι κερδίζεις τους παίκτες?
Ότι να ναι..

Και κάτι ακόμα.Υποθέτω πως πρέπει πλέον και ο σχηματισμός να διαμορφωθεί ανάλογα με την κατάσταση και τις αντοχές του Πάμπλο,που θα μπεί εντεκάδα και για όσο αγωνίζεται,για να μην εκτεθεί.
Στις μεγάλες ομάδες οι προπονητές φροντίζουν να αξιοποιούν πλήρως παίκτες από τους οποίους λείπει μόνο η αντοχή. Τέτοιοι παίκτες είναι υπερόπλα για όποιον ξέρει να τους αξιοποιεί.
Άρα χτίζεις την ομάδα πάνω τους, ώστε να καλύψεις τις ελλείψεις τους σε ταχύτητα - αντοχή και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τα υπόλοιπα χαρίσματα, τα οποία δεν τα βρίσκεις ούτε συνολικά σε όλους τους υπόλοιπους.
Κι έτσι βγαίνεις κερδισμένος αγωνιστικά, ενώ παράλληλα, αν πρόκειται για παίκτες γεννημένους αρχηγούς, κερδίζεις και έναν βοηθό προπονητή στο χορτάρι που κρατά τις ισορροπίες στα αποδυτήρια.
Αυτά κάνουν οι έξυπνοι προπονητές.
Βέβαια, αν ο προπονητής έχει στο μυαλό του άλλο τρόπο στησίματος της ομάδας, στον οποίο δεν περιλαμβάνονται τέτοιοι παίκτες, τότε επιλέγει ξεκάθαρα το δικό του τρόπο. Πρέπει όμως αυτό που επιλέγει να κάνει, να έχει κάποιο αποτέλεσμα, να του "βγαίνει" βρε αδερφέ. Τότε δεν μπορείς να του πεις τίποτα.
Αν λοιπόν ο Δώνης δεν κατέληγε να βιάζει το 4-4-2, το ρόμβο, τα μάτια και τα μυαλά μας, αλλά πετύχαινε να εμφανίσει ένα αξιοπρεπές σύνολο χωρίς τον Γκαρσία, τότε όποιος τον κατηγορούσε ότι παραγκωνίζει τον Πάμπλο, θα ήταν λίαν επιεικώς κομπλεξάρας. Και προσωπικά δεν θα δικαιολογούσα στο ελάχιστο την όποια δυσαρέσκεια του Πάμπλο.
Καταλήγοντας, δεν πιστεύω ότι στον τόσο κακό φετεινό ΠΑΟΚ ο Γκαρσία περισσεύει, ακόμη και με τις μισές ανάσες από πέρυσι.
Άρα χτίζεις την ομάδα πάνω τους, ώστε να καλύψεις τις ελλείψεις τους σε ταχύτητα - αντοχή και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τα υπόλοιπα χαρίσματα, τα οποία δεν τα βρίσκεις ούτε συνολικά σε όλους τους υπόλοιπους.
Κι έτσι βγαίνεις κερδισμένος αγωνιστικά, ενώ παράλληλα, αν πρόκειται για παίκτες γεννημένους αρχηγούς, κερδίζεις και έναν βοηθό προπονητή στο χορτάρι που κρατά τις ισορροπίες στα αποδυτήρια.
Αυτά κάνουν οι έξυπνοι προπονητές.
Βέβαια, αν ο προπονητής έχει στο μυαλό του άλλο τρόπο στησίματος της ομάδας, στον οποίο δεν περιλαμβάνονται τέτοιοι παίκτες, τότε επιλέγει ξεκάθαρα το δικό του τρόπο. Πρέπει όμως αυτό που επιλέγει να κάνει, να έχει κάποιο αποτέλεσμα, να του "βγαίνει" βρε αδερφέ. Τότε δεν μπορείς να του πεις τίποτα.
Αν λοιπόν ο Δώνης δεν κατέληγε να βιάζει το 4-4-2, το ρόμβο, τα μάτια και τα μυαλά μας, αλλά πετύχαινε να εμφανίσει ένα αξιοπρεπές σύνολο χωρίς τον Γκαρσία, τότε όποιος τον κατηγορούσε ότι παραγκωνίζει τον Πάμπλο, θα ήταν λίαν επιεικώς κομπλεξάρας. Και προσωπικά δεν θα δικαιολογούσα στο ελάχιστο την όποια δυσαρέσκεια του Πάμπλο.
Καταλήγοντας, δεν πιστεύω ότι στον τόσο κακό φετεινό ΠΑΟΚ ο Γκαρσία περισσεύει, ακόμη και με τις μισές ανάσες από πέρυσι.
Ναι, από τον ΓΔeleos έγραψε:Το να βγει κάποιος παίχτης και να πει τη μαλακία του, εμένα δε μου λέει κάτι, έχω ακούσει πολλές.
''το να μιλάνε οι παίκτες μου για δεύτερη θέση είναι ντροπή''
Κάνεις ΛΑΘΟΣ dimbar και πρέπει να σταματήσει ΚΑΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτή η λασπολογία.
Ο Ιβάν το είπε αυτό, όταν επίσης είπε στον ίδιο λόγο του, ότι και τη Μπαρτσελόνα να φέρουμε, πάλι δεύτεροι θα βγούμε...
Πήρες ένα κομμάτι που είπε κάποιος άλλος, τόβγαλες απο τα συμφραζόμενα που το ακυρωνουν και το έβαλες στο στόμα του Δώνη...
Ε, τι να πω τώρα.
Ο Ιβάν το είπε αυτό, όταν επίσης είπε στον ίδιο λόγο του, ότι και τη Μπαρτσελόνα να φέρουμε, πάλι δεύτεροι θα βγούμε...
Πήρες ένα κομμάτι που είπε κάποιος άλλος, τόβγαλες απο τα συμφραζόμενα που το ακυρωνουν και το έβαλες στο στόμα του Δώνη...
Ε, τι να πω τώρα.
Για να λεμε και του στραβου το δικιο ο ΓΔ ΠΟΤΕ δεν ειχε πει τιποτα περι θεσης , στοχων και λοιπα...Απλως σε καθε παιχνιδι κατεβαζε την ομαδα λες και επαιζε σε πρωταθλημα 5Χ5 και απολαμβαναμε ολοι την αδρεναλινη του παιχνιδιου.... Και η μονιμη επωδος ηταν "προχωραμε "....Βεβαια το που παμε δεν το ειπε ποτε αλλα λιγη σημασια εχει....
Ο ιβαν του ξεκαθαρισε ποιους στοχους εχει η ομαδα και απο τοτε του μπηκε το αυγο στον κ@λο , που λεει και ο θυμοσοφος λαος....
Ο ιβαν του ξεκαθαρισε ποιους στοχους εχει η ομαδα και απο τοτε του μπηκε το αυγο στον κ@λο , που λεει και ο θυμοσοφος λαος....

Να σε τσιγκλισω λίγο και να σε ρωτήσω τι ώρα πήγε?nikolasf έγραψε:Είμαι έκπληκτος που υπάρχει ακόμα λόγος να υφίσταται το παρόν τοπικ

Λοιπόν ....
Εχουμε και λέμε, από καιρό έχω γράψει ότι το μεγαλύτερο τακτικό πρόβλημα του Δώνη είναι ότι παίζει με συγκεκριμένο τρόπο (τρόπους), γι'αυτό χρειάζεται πάικτες με συγκεκριμένα προσόντα και τακτική!!! Οπου πέτυχε (Λάρισσα, Ατρόμητος), διάλεξε αυτός από την αρχή ή ενδιάμεσα το ρόστερ, ή είχε παίκτες πιτσιρικάδες, ευμετάβλητους και εύκολους να προσαρμοστούν στο δικό του σύστημα (συστήματα).
Είναι όμως ΑΝΙΚΑΝΟΣ να φανταστεί, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει σύστημα (συστήματα) πέραν των δικών του όταν το ρόστερ δεν είναι και ακριβώς όπως το θέλει!!! Δεν μπορεί λοιπόν να βρεί σύστημα που να πάιρνει έστω και το 90% όλων των παικτών..... μόνο ορισμένων που ταιριάζουν. Αυτό και μόνο χωρίς να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες τον κάνει προβλέψιμο στον αντίπαλο και γενικά ΜΙΣΟ προπονητή!!!
Από την άλλη δεν έχει την προσωπικότητα και το κύρος ή την έμφυτη ικανότητα να ηγηθεί, να εμπνέυσει και να πειθαρχήσει (από σεβασμό και όχι φόβο) την πλειονότητα των έμπειρων παικτών. (ΑΕΚ, Ριβάλντο)
Ο Παύλος δεν χωράει στο πλάνο Δώνη και ο Δώνης είναι ανίκανος να βρει σύστημα που να αξιοποιεί ένα εργαλείο σαν τον Παύλο δεδομένου και της ηλικίας του!!! Φοβάμαι το ίδιο πιθανόν να συμβεί στο άμεσσο μέλλον και με άλλους παίκτες!
Αυτά για το τεχνικό κομμάτι .... Τα άλλα έχουν ήδη εξαντληθεί κατά την γνώμη μου.
Συγνώμη για την απλότητα των επιχειρημάτων, αλλά δεν είμαι τεχνικός ποδοσφαίρου, όμως παρακολουθώ ποδόσφαιρο τα τελευτάια 40 χρόνια (από 7 ετών), και κυρίως πιστεύω ότι έχω μια μικρή, λόγω επαγγέλματος, ικανότητα να διαβάζω χαρακτήρες.
Γιαυτό επαναλαμβάνω συνέχεια: Ο ΔΩΝΗΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Αυτά!
Εχουμε και λέμε, από καιρό έχω γράψει ότι το μεγαλύτερο τακτικό πρόβλημα του Δώνη είναι ότι παίζει με συγκεκριμένο τρόπο (τρόπους), γι'αυτό χρειάζεται πάικτες με συγκεκριμένα προσόντα και τακτική!!! Οπου πέτυχε (Λάρισσα, Ατρόμητος), διάλεξε αυτός από την αρχή ή ενδιάμεσα το ρόστερ, ή είχε παίκτες πιτσιρικάδες, ευμετάβλητους και εύκολους να προσαρμοστούν στο δικό του σύστημα (συστήματα).
Είναι όμως ΑΝΙΚΑΝΟΣ να φανταστεί, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει σύστημα (συστήματα) πέραν των δικών του όταν το ρόστερ δεν είναι και ακριβώς όπως το θέλει!!! Δεν μπορεί λοιπόν να βρεί σύστημα που να πάιρνει έστω και το 90% όλων των παικτών..... μόνο ορισμένων που ταιριάζουν. Αυτό και μόνο χωρίς να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες τον κάνει προβλέψιμο στον αντίπαλο και γενικά ΜΙΣΟ προπονητή!!!
Από την άλλη δεν έχει την προσωπικότητα και το κύρος ή την έμφυτη ικανότητα να ηγηθεί, να εμπνέυσει και να πειθαρχήσει (από σεβασμό και όχι φόβο) την πλειονότητα των έμπειρων παικτών. (ΑΕΚ, Ριβάλντο)
Ο Παύλος δεν χωράει στο πλάνο Δώνη και ο Δώνης είναι ανίκανος να βρει σύστημα που να αξιοποιεί ένα εργαλείο σαν τον Παύλο δεδομένου και της ηλικίας του!!! Φοβάμαι το ίδιο πιθανόν να συμβεί στο άμεσσο μέλλον και με άλλους παίκτες!
Αυτά για το τεχνικό κομμάτι .... Τα άλλα έχουν ήδη εξαντληθεί κατά την γνώμη μου.
Συγνώμη για την απλότητα των επιχειρημάτων, αλλά δεν είμαι τεχνικός ποδοσφαίρου, όμως παρακολουθώ ποδόσφαιρο τα τελευτάια 40 χρόνια (από 7 ετών), και κυρίως πιστεύω ότι έχω μια μικρή, λόγω επαγγέλματος, ικανότητα να διαβάζω χαρακτήρες.
Γιαυτό επαναλαμβάνω συνέχεια: Ο ΔΩΝΗΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Αυτά!
Αντε να ερθει το καλοκαιρι να γινουν οι απαραιτητες εκκαθαρισεις να ησυχασει ο ΠΑΟΚ. Ειτε μεινει ο Παμπλο ειτε φυγει θα ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα κομματια της ιστοριας μας αλλα αυτη τη στιγμη γιναμε μπουρδελο και δυστυχως αμεσα εμπλεκομενοι ειναι Παμπλο και Δωνης. ΔΕν ειμαι μεσα στην παε να ξερω ποιος φταιει σε τι αλλα εγω βαζω την ηρεμια της ομαδας πανω απο ΟΛΟΥΣ και ΟΛΑ. Ειτε λεγεται Δωνης, ειτε Γκαρσια, ειτε Κουμαλο... οσο φορανε τα ασπρομαυρα θα τα τιμανε και θα βαζουν την ηρεμια του συλλογου πανω απο ολα. Τοσο απλο.
Τι να πείς, τίποτα απλά να προσέχειςeleos έγραψε:Κάνεις ΛΑΘΟΣ dimbar και πρέπει να σταματήσει ΚΑΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτή η λασπολογία.
Ε, τι να πω τώρα.
ΠΑΟΚ: Οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη για τη νίκη επί του Άρη και το επεισόδιο με τον Τάσο Κάκο
donis paok aris 4-1 diloseis kakosΟ Γιώργος Δώνης ανέλυσε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη με 4-1 και στάθηκε στον εκνευρισμό της ομάδας του. Αναλυτικά όσα είπε
Για τη νοοτροπία που έχει η ομάδα του ΠΑΟΚ: «Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Είναι υποτιμητικό να σκεφτόμαστε ότι πάμε για την 2η θέση. Δημιουργούμε μια τέτοια νοοτροπία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Οι παίκτες ακούνε καθημερινά στα αποδυτήρια ότι πρέπει να πηγαίνουμε για τη νίκη με οποιοδήποτε αντίπαλο κι αν αγωνιζόμαστε. Κι αυτό θα γίνεται κι όπου μας βγάλει. Αυτή η ομάδα όσο περνάει ο καιρός θα γίνει καλύτερη. Οι παίκτες είναι πειθαρχημένοι, επιστρέφουν κι οι τραυματίες και γενικότερα σας λέω ότι ως νοοτροπία δεν μπορούμε να δεχτούμε το υποτιμητικό σχόλιο ότι πάμε για την 2η θέση».
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.sportena.com/2012/10/paok-oi-diloseis-tou-giorgou-doni-gia-ti-niki-epi-tou-ari-kai-to-epeisodio-me-ton-taso-kako/
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανταποκριθεί στην Ευρώπη: «Αν μου λέγατε τι θα έθετα ως προτεραιότητα, θα σας έλεγα το πρωτάθλημα. Η Ευρώπη, αν εξαιρέσουμε το οικονομικό κομμάτι, είναι θέμα πρεστίζ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει ψηλά στο πρωτάθλημα. Οσον αφορά την Ευρώπη, προσπαθούμε να ετοιμάσουμε μια ομάδα με στόχο την πρόκριση στους ομίλους. Ο προγραμματισμός κινείται σε αυτήν την κατεύθυνση. Για να είναι καλά η ομάδα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Δεν θα έρθει βέβαια η καταστροφή, αν δεν τα καταφέρουμε, όμως θέλουμε να δώσουμε οικονομική ανάσα στη ομάδα. Το Κύπελλο είναι στόχος εφόσον φτάσεις στον τελικό για να το διεκδικήσεις. Για τη Λάρισα και τον Ατρόμητο το Κύπελλο είναι το παν, ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει στόχο το πρωτάθλημα».
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/stoxos_na_meinoyme_polla_xronia_ston_paok.1862713.html
Αυτά είναι δηλώσεις Δώνη και όχι Σαββίδη.
Θα σου απαντήσω στην επόμενη γκέλα!!!!!giapas έγραψε:Να σε τσιγκλισω λίγο και να σε ρωτήσω τι ώρα πήγε?nikolasf έγραψε:Είμαι έκπληκτος που υπάρχει ακόμα λόγος να υφίσταται το παρόν τοπικ

Η φάτσα δεν είναι για σένα αλλά για τη κατάσταση!!!!