Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- kataramenos5
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
karl έγραψε:Ρε μαγκες - το τοπικ λεγεται
Προβληματα και λυσεις για το φορουμ
Εσεις εχετε φυγει τελειως.
Ας παρουμε στροφη on topic.
Μου εχουν πει φιλαρακια μου οτι στο Roman Forum τελευταια οι καφεδες εχουν χαλασει.
Επειδη θα ανεβω προσεχως Thess/Win ξερει κανεις καμια καλη εναλλακτικη για καφε στο
Roman Forum.
Παρακαλω θερμα μονο on topic απαντησεις σχετικα με προβληματα και λυσεις
για το Forum - κατα προτιμηση απο το Roman.
Η αληθεια ειναι οτι εχω πιει λιγο παραπνω αλλα ..δε καταλαβαινω Χριστό ρε γμτ.Asimos έγραψε:FL220
Καταρχάς φίλε notorious, έχεις ιδέα τι κόστος έχει μια σελίδα τέτοιου μεγέθους από άποψη σέρβερ πχ; Είναι πολλά, και βγαίνουν με μεγάλη δυσκολία
Επίσης, υπάρχουν εδώ μέσα άτομα πως ο teacher που θα πάει ΣΕ ΚΆΘΕ εντός έδρας από την Κατερίνη, ώστε να υπάρχει live. Έξοδα κτλ βγαίνουν από την τσέπη του, όχι από το...paokmania
Όχι τίποτα, αλλά μη νιώθω χαμενος που δε βγάζω τίποτα
Επίσης, υπάρχουν εδώ μέσα άτομα πως ο teacher που θα πάει ΣΕ ΚΆΘΕ εντός έδρας από την Κατερίνη, ώστε να υπάρχει live. Έξοδα κτλ βγαίνουν από την τσέπη του, όχι από το...paokmania
Όχι τίποτα, αλλά μη νιώθω χαμενος που δε βγάζω τίποτα

- Μπαρκαρούτσος
karl έγραψε:Ρε μαγκες - το τοπικ λεγεται
Προβληματα και λυσεις για το φορουμ
Εσεις εχετε φυγει τελειως.
Ας παρουμε στροφη on topic.
Μου εχουν πει φιλαρακια μου οτι στο Roman Forum τελευταια οι καφεδες εχουν χαλασει.
Επειδη θα ανεβω προσεχως Thess/Win ξερει κανεις καμια καλη εναλλακτικη για καφε στο
Roman Forum.
Παρακαλω θερμα μονο on topic απαντησεις σχετικα με προβληματα και λυσεις
για το Forum - κατα προτιμηση απο το Roman.
Δεν κατάλαβα τίποτα...

- Notorious4
Το ξαναλέω γιατί ίσως δικού μου λάθους δεν γίνομαι αντιληπτώς.Έγω δεν λέω οτί αποκομίζεται όφελος σαν άτομα (πληρώνεστε) μέσο του σάιτ και κατα επέκταση του ΠΑΟΚ.Απλά θεωρώ λάθος να γίνεται τόσο ντόρος για τους ΑΡΔ απο την μία και απο την αλλή να δημοσιεύονται εδώ άρθρα τους και πολύ απλα θεωρώ πως αυτό γίνεται για χάρη του κέρδους.Τώρα αν όλα τα χρήματα πηγαίνουν στα λειτουργικά έξοδα η όχι εγώ δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα και ούτε είναι κατακριτέο γιατι ξέρω πολύ καλά οτι αφιερώνετε πάρα πολύ χρόνο στην ομαλή διατήρηση του σαιτ αλλά και του φόρουμ.
Pgetsos , εφόσον λες οτί όλα τα χρήματα πηγαίνουν σε έξοδα το δέχομαι και τελειώνει εκεί το θέμα αλλά μπορείτε να μου πείτε για ποιο λόγο αναπαράγεται άρθρα απο άλλα σαιτ ; Έχω δίκιο για τα λεγόμενα μου η υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που εγώ δεν μπορώ να εντοπίσω;
Pgetsos , εφόσον λες οτί όλα τα χρήματα πηγαίνουν σε έξοδα το δέχομαι και τελειώνει εκεί το θέμα αλλά μπορείτε να μου πείτε για ποιο λόγο αναπαράγεται άρθρα απο άλλα σαιτ ; Έχω δίκιο για τα λεγόμενα μου η υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που εγώ δεν μπορώ να εντοπίσω;
- Dinos_Liverpool
Να τελειώνει εδώ το θέμα για κλικ και κέρδη και τα λοιπά! Ναι, από τα μπατζάκια μας τρέχουν!
Το site αναδημοσιεύει τα νέα του ΠΑΟΚ από τα περισσότερα site ( του ΠΑΟΚ και μη ) και παράλληλα έχει και ίδια αρθρογραφία, στο μέτρο του δυνατού. Ρεπόρτερ ΔΕΝ είμαστε! Δημοσιογράφοι ΔΕΝ είμαστε! Από πού στον κόρακα θα μαθαίναμε τα νέα της ομάδας μας; Από τα δημοσιογραφικά site, φυσικά, και μερικές φορές από τις πηγές και τις γνωριμίες που έχουμε κάνει τόσα χρόνια μέσα στην ομάδα. Το ότι συχνά-πυκνά τους κατηγορούμε για τις θέσεις τους, για την πλύση εγκεφάλου που κάνουν και για οτιδήποτε άλλο, είναι έταιρον εκάτερον!
Τέλος εδώ η κουβέντα, για να μη τρελαθούμε κιόλας που μιλάμε για και κλικ και κέρδη...
Το site αναδημοσιεύει τα νέα του ΠΑΟΚ από τα περισσότερα site ( του ΠΑΟΚ και μη ) και παράλληλα έχει και ίδια αρθρογραφία, στο μέτρο του δυνατού. Ρεπόρτερ ΔΕΝ είμαστε! Δημοσιογράφοι ΔΕΝ είμαστε! Από πού στον κόρακα θα μαθαίναμε τα νέα της ομάδας μας; Από τα δημοσιογραφικά site, φυσικά, και μερικές φορές από τις πηγές και τις γνωριμίες που έχουμε κάνει τόσα χρόνια μέσα στην ομάδα. Το ότι συχνά-πυκνά τους κατηγορούμε για τις θέσεις τους, για την πλύση εγκεφάλου που κάνουν και για οτιδήποτε άλλο, είναι έταιρον εκάτερον!
Τέλος εδώ η κουβέντα, για να μη τρελαθούμε κιόλας που μιλάμε για και κλικ και κέρδη...
Κατ, ακομα περιμενω μια απαντηση στο παραπανω (thread με γαυρο)..simba έγραψε:Τι εννοεις ρε Κατ..Ποιες οι ενστασεις σου και ποια τα σημεια που αντιφασκω?kataramenos5 έγραψε: Ρε Simba...![]()
![]()
![]()
Μετα απορειτε που σπαταλαω χρονο για 10' λεπτα ψαχνωντας παλια ποστ

- Notorious4
Και εγώ λόγο του επιθετικού τόνου σου και την συνειδητή η όχι στόχευση περι κλικ και κερδών θα το σταματήσω εδώ.
Προφανώς και είναι δικαίωμα σας να συνεχίζετε να αναπαράγετε δημοσιεύματα τα οποία κάνουν πλύση εγκεφάλου και πόλεμο στην ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ και θα συνεχίσω να το θεωρώ εντελώς παράλογο και υποκριτικό καθώς από κανέναν μπλέ μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει σαφή απάντηση.Τέλος αν θεωρείται αναγκαίο κακό την άντληση πληροφοριών απο τον βόθρο της αθλητικής δημοσιογραφίας για να ενημερώνεστε για την ομάδα τότε αναλογιστείται αν αυτό είναι προς όφελος του ΠΑΟΚ ή όχι.
Προφανώς και είναι δικαίωμα σας να συνεχίζετε να αναπαράγετε δημοσιεύματα τα οποία κάνουν πλύση εγκεφάλου και πόλεμο στην ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ και θα συνεχίσω να το θεωρώ εντελώς παράλογο και υποκριτικό καθώς από κανέναν μπλέ μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει σαφή απάντηση.Τέλος αν θεωρείται αναγκαίο κακό την άντληση πληροφοριών απο τον βόθρο της αθλητικής δημοσιογραφίας για να ενημερώνεστε για την ομάδα τότε αναλογιστείται αν αυτό είναι προς όφελος του ΠΑΟΚ ή όχι.
στα δεξια γίνεται αποδελτιοποίηση (δωσε σημασία στη λεξη) των μμε, όπως πχ κάνει το nairepaok. φυσικά, επειδή υπάρχουν πολλά παιδιά που ασχολούνται με το σαϊτ, υπάρχει μια συνεχής συζήτηση περι ιστοτόπων που το..ξεφτιλίζουν και για το αν πρέπει ή όχι να υπάρχουν έστω και ως αποδελτιοποιηση. πχ πρόσφατο "θύμα" μας είναι το ποδοσφαιρικό ρεπορταζ του κοντρα ενώ προσωπικά έχω θέσει και θέμα μετροσπορτ.
αλλά δεν είναι εκεί το ζουμί. Η ουσία είναι ο στόχος και αυτός δεν είναι άλλος, περα απο το να μπορεί ο καθένας μας χωρίς να κάνει βόλτες και να δίνει ανούσια κλικ, να βλέπει τι γίνεται και γράφεται στα περισσότερα μμε για τον ΠΑΟΚ και τι για τους αντιπάλους του.
Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει αποδοχή των όσων γράφονται και αυτό θεωρώ ότι εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα απο τα άρθρα που ανεβαίνουν απο πολλά παιδιά στην κεντρική.
αν θες να το κατανοήσεις καλώς. αν οχι δεν πιστεύω ότι μπορεί να ειπωθεί κάτι παραπάνω γιατί μπορεί να μας κατηγορείς για επιθετικό ύφος ή ελλιπείς...εξηγήσεις αλλά δεν βλέπω και καμία διάθεση απο εσένα στο να κατανοήσεις κάποια πράματα.
αυτά. παω στο ατμ να παρω το σημερινό μου μεροκάματο. το κέρδισα άξια.
αλλά δεν είναι εκεί το ζουμί. Η ουσία είναι ο στόχος και αυτός δεν είναι άλλος, περα απο το να μπορεί ο καθένας μας χωρίς να κάνει βόλτες και να δίνει ανούσια κλικ, να βλέπει τι γίνεται και γράφεται στα περισσότερα μμε για τον ΠΑΟΚ και τι για τους αντιπάλους του.
Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει αποδοχή των όσων γράφονται και αυτό θεωρώ ότι εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα απο τα άρθρα που ανεβαίνουν απο πολλά παιδιά στην κεντρική.
αν θες να το κατανοήσεις καλώς. αν οχι δεν πιστεύω ότι μπορεί να ειπωθεί κάτι παραπάνω γιατί μπορεί να μας κατηγορείς για επιθετικό ύφος ή ελλιπείς...εξηγήσεις αλλά δεν βλέπω και καμία διάθεση απο εσένα στο να κατανοήσεις κάποια πράματα.
αυτά. παω στο ατμ να παρω το σημερινό μου μεροκάματο. το κέρδισα άξια.

Ότι γράφεις σεντόνι, για το οποίο θες πόση ώρα και εμείς εξίσου για να το διαβάσουμε, αλλά του την "λες" που ψάχνειsimba έγραψε:Κατ, ακομα περιμενω μια απαντηση στο παραπανω (thread με γαυρο)..simba έγραψε:Τι εννοεις ρε Κατ..Ποιες οι ενστασεις σου και ποια τα σημεια που αντιφασκω?kataramenos5 έγραψε: Ρε Simba...![]()
![]()
![]()
Μετα απορειτε που σπαταλαω χρονο για 10' λεπτα ψαχνωντας παλια ποστ
Ποτε εγραψα σεντονι στο thread με το γαυρο και ποτε την ειπα στον Κατ οτι εψαξε ποστ?
Πετρο, απαντας δικηγοριστικα για αλλους σε ζητηματα που ουτε καν συμμετειχες ή ξερεις, κατι που εχεις κανει ηδη 3-4 φορες..Να θεωρησω οτι υπαρχει ιχνος ρεβανσισμου, κρινοντας και απ΄το ταχυτατο response time και το κοφτο υφος περι ωρας αναγνωσης?
Πετρο, απαντας δικηγοριστικα για αλλους σε ζητηματα που ουτε καν συμμετειχες ή ξερεις, κατι που εχεις κανει ηδη 3-4 φορες..Να θεωρησω οτι υπαρχει ιχνος ρεβανσισμου, κρινοντας και απ΄το ταχυτατο response time και το κοφτο υφος περι ωρας αναγνωσης?
- kataramenos5
Ρε σεις τα
τα βαλα αντι για respect μιας και πρεπει να φαγε τη διπλασια ωρα απ οσο κρατησε ο αγωνας για να το κανει και να βαλει τα σχολια.Εντυπωσιασμενος.Τα περι "παλιων ποστ" ηταν γενικο σχολιο . "Απορειτε" εγραψα ,πληθυντικός
καποιοι το ειχαν αναφερει για την ωρα που σπαταλαω ψαχνωντας .Δε πηγαινε στο simba.Σορρυ βρε δεν ειχα δει το πρ. ποστ σου γι αυτο δεν απαντησα:oops:
ΥΓ Ποσο ευκολη ειναι η παρεξηγηση στο φορουμ τελικα.Κρατατε μια πισινη
εδιτ οκ δε μπηκα σημερα στο γαυρος ΠΑΟΚ γι αυτο δε τοδα.

ΥΓ Ποσο ευκολη ειναι η παρεξηγηση στο φορουμ τελικα.Κρατατε μια πισινη
εδιτ οκ δε μπηκα σημερα στο γαυρος ΠΑΟΚ γι αυτο δε τοδα.

Απλα ηθελα μια διευκρινιση για να σιγουρευτω..
Και στην τελικη, ακομα κ να μου την ελεγες, προθυμα θα το συζητουσα!
Υ.Γ. Ε οπως κοιτουσα το ματσακι 2η φορα, ειπα για να κανω καμια σημειωση..Μπαμ μπαμ εγινε

εδιτ Ναι, ρε σιγα, ολα καλα!
Λίγα ποστ πιο πριν, έστω σεντονακι. Όσο για τον κατ, μάλλον άλλον θυμάμαιsimba έγραψε:Ποτε εγραψα σεντονι στο thread με το γαυρο και ποτε την ειπα στον Κατ οτι εψαξε ποστ?
Τα διάβαζα τα μηνύματα, όλα σχεδόν τα διαβάζω. Άσε τα "ζητήματα που δε ξέρεις κτλ". Μην αρχίζεις πάλι με τις αηδίες με τα ρεβανσισμου και τα λοιπά, δε τα αντέχω πια
Συγγνώμη που σου απάντησα, δε θα γίνει ξανά, υπόσχομαι, ούτε γρήγορα ούτε ποτέ.
Μετανιώνω που έγινα mod και δεν έχω ignore list
Και με το προηγουμενο αβασιμο ποστ σου (που ανακαλυψες οτι του την ειπα που ψάχνει), και με τις ειρωνιες απο το πουθενα περι "πόση ώρα και εμείς εξίσου για να το διαβάσουμε", και απ'το γεγονος οτι δεν εχεις την παραμικρη ευθιξια να πεις οτι εκανες λαθος για την "αθωα" και καθολου δηκτικη παρεμβαση και απ'τις αναφορες περι αηδιες και ignore,
δειχνεις ξεκαθαρα τις διαθεσεις σου..
Κριμα! Ελπιζω ναναι λογω του νεαρου της ηλικιας..
δειχνεις ξεκαθαρα τις διαθεσεις σου..
Κριμα! Ελπιζω ναναι λογω του νεαρου της ηλικιας..