Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Maximus έγραψε:
darklord έγραψε:

Αρα και το ποσο που πωληθηκε ειναι καλο για καποιους δλδ οκ;
Ρε μαγκες... κλαιω! Βγηκε ο Ζαγορακης και ο Βρυζας και ειπαν μονοι τους οτι τα καναν σκατα κ εδω υπαρχουν ατομα που συνεχιζουν κ λενε "οοοχι , ολα καλα ειναι, δεν κανα τπτ λαθος!" :lol: :cry:
Πότε είπαν ότι τα εκαναν σκ@τα με την υποθεση Βιερινια? Για αυτό δεν συζηταμε? Γιατί σε άλλα θέματα, μπορεί και να τα έκαναν σκατά...Με τον Βιερινια που συζηταμε, τι σχέση έχει αυτο?
Μπορεί ??

WTF
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Maximus »

Μην απομονώνεις μία λέξη... Το νόημα είναι ξεκαθαρο και ξερεις πολύ καλά τι θέλω να πω. Αν ψάχνεις στο πρόσωπο μου καποιον που έχεις ως "ιερη αγελαδα" τον Ζαγορακη, κανεις λάθος.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΤΕΛΙΝΟ!
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Maximus έγραψε:Μην απομονώνεις μία λέξη... Το νόημα είναι ξεκαθαρο και ξερεις πολύ καλά τι θέλω να πω. Αν ψάχνεις στο πρόσωπο μου καποιον που έχεις ως "ιερη αγελαδα" τον Ζαγορακη, κανεις λάθος.
Καταρχήν αναφέρομαι ανοιχτά στον eorptol.
Κατα δεύτερον η λέξη που χρησιμοποιείς αλλάζει εντελώς την πρόταση που σχηματίζεις και δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις,έστω και άθελα σου(το δέχομαι).
Δημιουργεί τέτοιες όμως, γιατί στις τελευταίες 2 Σ.Τ. οι δηλώσεις των ΖΖ αναφέρονταν σε "δεδομένα λάθη" κι όχι σε "ίσως λάθη".
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Οκ, το δέχομαι και εγώ, ότι δημιούργησα λανθασμένες εντυπώσεις... :D Ο δαίμων του τυπογραφείου.

Και για να πάμε στην ουσία, ναι, εκαναν λάθη. Εδώ όμως εξαρχής συζητούσαμε για το ενδεχόμενο να έκαναν λάθος στην υπόθεση Βιερινια. Εκαναν ή όχι?
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

EIΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ
Άβαταρ μέλους
Maxmad

Δημοσίευση από Maxmad »

ποσες συμμετοχες και ποσα γκολ ειχε συνολικα ολα αυτα τα χρονια?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

128 σ 28 γκολ
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου για όλες τις αξέχαστες στιγμές που μας πρόσφερες.
Στο καλό και να είσαι πάντα υγιής.
Άβαταρ μέλους
Maxmad

Δημοσίευση από Maxmad »

MANIAKOS έγραψε:128 σ 28 γκολ
εισαι σιγουρος? εχεις πηγη?

αλλου διαβαζω 124-49
αλλου 118-51
αλλου 100-19

:shock:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

http://www.transfermarkt.de/de/vieirinh ... 35247.html

ειναι αξιοπιστοι σε αυτα τουλ
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Αποψε ειπαν οτι κλεινουν το τοπικ με το δικο σου, και του Παπλο.
Τον ινδιανο τον αποχαιρετουμε,και τον ευχαριστουμε για την τιμη που μας εκανε να παιξει στην ομαδα μας.
να σαι καλα μεγαλε αρχηγε.....
Εσενα Αετοπουλο .....δεν σε αποχαιρετουμε.....
σε αφηνουμε να ανοιξεις τα φτερα σου και να πεταξεις προς την δοξα και τις επυτιχιες.....
......ξερω οτι δεν ηθελες να φυγεις....αλλα οι καταστασεις ηρθαν ετσι που δεν γινοταν αλλιως.....
εμεις θα ειμαστε εδω....
....παντα θα σε περιμενουμε να γυρισεις στο σπιτι σου.....
....γιατι οΠΑΟΚ ειναι το σπιτι σου....και εμεις οι οικογενεια σου....
στο καλο ....μεγαλε ΠΑΟΚΤΣΗ ....Αντελινο Βιερινια.....
Quefor

Δημοσίευση από Quefor »

Εις το επανιδείν ΠΑΟΚτσάκι!
Δίδαξε ΠΑΟΚ στους γερμανούς και εμείς θα σε περιμένουμε εδώ αφού κάνεις την καριέρα που σου αναλογεί στο εξωτερικό!
:pano:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εμένα πάντως δεν μου πάει η καρδιά να το κλειδώσω.. :evil:
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

cellophan έγραψε:[

Karl, εχω διαβάσει κατά καιρούς αυτά που γράφεις και ευθύς εξ΄αρχής θα σου πω, πως τείνω να συμφωνήσω στο 90% αυτών που συχνά πυκνά λες. Μου φαίνεται πως και μπάλα βλέπεις, και σοβαρός και ψύχραιμος είσαι. Συμφωνώ λοιπόν πως ο παίκτης δεν είναι μοσχάρι. Είναι όμως ένας καλοπληρωμένος υπάλληλος που καθημερινά συμβάλλει στην παραγωγή ενός αθλητικού προϊόντος με σημαντικές άυλες υπεραξίες. Ως εκ τούτου και κατά την άποψη μου, το σωστό μάνατζμεντ μιας ΠΑΕ 'επιβάλλει' στον παίκτη τη μεταγραφή του με βάση το συμφέρον της ομάδας παρέχοντας του ταυτόχρονα και την ηθική κάλυψη που χρειάζεται. Ο χοντρός ακόμα και φέτος θα έδινε 4 μύρια για τον Βιέρι, μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις, + 2-3 παίκτες εντεκάδας. Εγώ λοιπόν αυτό θα το θεωρούσα καλό ντηλ και θα εκτιμούσα ακόμα πιο πολύ το Βιέρι επειδή έκανε την καρδιά του πέτρα για το καλό του ΠΑΟΚ και το δικό του φυσικά. Βλέπετε όλα είναι θέμα εμπιστοσύνης. Αν πιστεύεις ότι κάποιος σε αγαπάει, αν πραγματικά έχεις δεθεί μαζί του και αν χωρίζεις για το καλό όλων, τότε η αγάπη είναι παντοτινή. Δυστυχώς, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου το μάνατζμεντ που έχουμε είναι ημιεπαγγελματικό (ή ημιερασιτεχνικό αν προτιμάτε) και μου θυμίζει τους πολιτικούς μας. Παίρνουμε αποφάσεις αλλά χαϊδεύουμε και αυτιά.

Υ.Σ. Μοσχάρι δεν είναι κανένας παίκτης. Δε με ανησυχεί αυτό. Η αγωνία που έχω είναι μήν τυχόν και είμαστε εμείς βόδια.

:pano:
Ευπρόσδεκτη η ένσταση σου - και γενικά δεν έχεις άδικο θέτοντας το οικονομικό κέρδος του συλλόγου στο επίκεντρο. Είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί σίγουρα.
Αλλα εδώ υπάρχουν ιδιάζουσες συνθήκες που καθιστούν σχεδόν απαγορευτική μια πώληση στο γαύρο. Και έχουν να κάνουν με όλο το πλέγμα σχέσεων μεταξύ συλλόγων και φιλάθλων και το εν γένει τρόπο λειτουργίας του πρωταθλήματος. (O - Έγραψα λειτουργία :D )Και φυσικά και οι παίκτες μπαίνουν στο κλίμα. Ας πούμε ο Βιέρι έτσι όπως γαλουχήθηκε στον ΠΑΟΚ :opaokara: (και βλέποντας και το πάθημα του Σαλπιγγίδη) ήταν ποτε δυνατόν να έχει βλέψεις προς gay; Βάλε και το ταλέντο του που τον προορίζει για ανωτερα! Εννοώ όταν έχεις δεθεί με τέτοιο τρόπο, όταν έχεις δώσει ψυχή και σώμα στην ομάδα σου αυτό κατά κάποιον τρόπο θα θελήσεις να το διαφυλάξεις.
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου κάποιες μεταγραφές προσκρουουν σε ένα όριο.

Κατά τα αλλα - όπως είπα πριν - θα πρέπει κανεις σίγουρα να προβληματιστεί για το πως θα προκύψουν στο μέλλον πιο ψηλά έσοδα από μεταγραφές.
Είναι απλά και μονο οι νομοι της αγοράς και οι νομοι της ανανγκης; Ας πούμε από που προέκυψε η Wolfsburg; Αρκεί μια ματια στα ονόματα τον εκπροσωπων παικτών της Wolfsburg - και να που σου εμφανίζεται και ένα ελληνικό όνομα. Όνομα ενός manager για τον οποιο έγινε και μνεία τις τελευταίες μέρες, όχι όμως πέρσυ τέτοιο καιρό όταν ακούστηκε πρώτη φορα το όνομα Wolfsburg.
Ενώ δηλ. εκ πρώτης όψεως η αγορά φαίνεται τεραστια (είτε για αγορές, είτε για πωλήσεις) λόγω ενός συγκεκριμένου δικτύου μεσολάβησης τα πραγματικά περιθώρια κινήσεων μοιάζουν πολύ περιορισμένα.
Άλλο παράδειγμα: ο Arias (επίσης έλληνας εκπρόσωπος) Το ίδιο ο Bölöni (για καλή μας τύχη βεβαια ;) )

Στην αρχή λοιπόν λες: "Μπράβο ρε - πως κατάφεραν να τους βρούν." Και στη συνεχεια καταλήγεις στη διαπίστωση ότι υπήρχε ένας δάκτυλος. Κάτι όχι βεβαια κακό - αλλα σου γίνεται εκ των υστερων αντιληπτό το ποσο περιορισμένο πρέπει να ήταν το περιθώριο δράσης.

Με αυτή λοιπόν την έννοια θα υπέγραφα και τα περί ημιεπαγγελματισμού στη διοίκηση σε ότι αφορά τα μεταγραφικά.

Καταλήγοντας: Σημειώστε στα ημερολόγια σας

Μοναχο Σάββατο 28.1.2012 - 15.30 - 20. αγωνιστικη Bundesliga: Bayern - Wolfsburg

Schweinsteiger / Ribery /Merkelina / Robben / Lahm / Kleinmein / Müller / Boateng / Κresic / Kroos / Rafinha / Gomez /

Θα πας λοιπόν εκεί Αντελίνο και θα τους εξηγηθείς mit ohne Sprechen ...

Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

καλά για μια παλιά ιστορία

Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

und mit ohne Eleos bitte!

:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”