MANIAKOS έγραψε:Ομαδα άλλης χώρας να ταν πιο μαλακα θα γράφανε
Ηθικά ναι είμαστε άλλη χώρα
MANIAKOS έγραψε:Ομαδα άλλης χώρας να ταν πιο μαλακα θα γράφανε
Μπραβο ρε φιλε, ακριβως οπως το λες, μπραβο και παλι μπραβο που βλεπει ο κοσμος ολο και περισσοτερο τις κοινες γραμμες αναμεσα στην ποδοσφαιρικη διαφθορα και την διεφθαρμενη πολιτεια που ειναι -δεκαετιες τωρα- ενα και το αυτο...Αντε να ενωσουμε τις φωνες μας για να χτυπησουμε την διαφθορα σε καθε επιπεδο τωρα που εχουμε ηγετη με δυναμη και κακαλα. Αντε οχι μονο μπαλα αλλα την γενικοτερη εικονα να βλεπουμε.V-olakiotis έγραψε:Έχουμε να κάνουμε με αυτούς που έδιναν χωρίς ντροπή στα έξιτ πολ ισοπαλία στο δημοψήφισμα του 2015 το οποίο έληξε με 22 μονάδες διαφορά υπέρ του ΟΧΙ.
Ο Αλαφούζος είναι μανούλα στην οργανωμένη προπαγάνδα για να επιβάλλει τα θέλω του στην κοινή γνώμη...Η αθλητική δημοσιογραφία στην Αθήνα και τα εν Θεσσαλονίκη παραρτήματα έχουν τα ίδια αφεντικά, χρησιμοποιούν τα ίδια όπλα. Προπαγάνδα κατά κύματα από όλα τα συνεργαζόμενα μέσα...
Το κείμενο του Σαμπράκου είναι ενδεικτικό αυτής της τακτικής. Το "γεγονός" ότι αδικήθηκε ο ΠΑΟ από τον Κύζα αποκτά διαστάσεις δόγματος, όπως το "μένουμε Ευρώπη" ένα πραγμα, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί...
Σε ΌΛΑ συμφωνω όσοι είναι 40 γνωρίζουν ,δεν συμφωνω με το οτι η ΠΑΕ πρέπει να απαντησει επικοινωνιακα , πρέπει να απαντησει ουσιαστικά ,θέλω 4 παικταραδες για να έρχονται οι τεσσαρες πιο εύκολα ,θέλω νομικα να τους κυνηγάει παντού ,να τους ελεγχει αν πληρωνουν τους παίκτες τους αν πληρώνει την εφορία ,να τους πατάει αγωνιστικά και νομικά . Ετσι πρέπει να απαντησει ο Ιβαν σε όλους. Και εμεις να ειμαστε ενωμενοι και να μην βάζουμε τρικλοποδιές στην ομάδα . Ουτε δυναμιτακια ουτε πεσίματα μονο φωνη και τρέλα....mpafos4 έγραψε:Καποιοι εισαστε μικροι.....δεν τους ξερετε καλα...Πωρωνεστε μονο οταν παιζουμε με τον gayρο.
Σας πληροφορω πως αυτοι ειναι χειροτεροι!Ειναι η ομαδα που μου εκλεψε....ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ...ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕ παικτη στο αεροδρομιο και ενω εχω κατεβει για να παιξω τελικο στην Αθηνα!
Ειναι η ομαδα που,ο προεδρος της,κατεστρεφε ταλεντα για να μην πανε σε αλλες ομαδες!Ειχε ομαδες δορυφορους και εκανε οτι ηθελε!Μονο ενας,ο Παρης Γεωργακοπουλος ειχε τα @ρχιδια,τα εδειξε στο Βαρδινογιαννη και σταματησε το ποδοσφαιρο παροτι ηταν ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα που περασαν απο τα γηπεδα.
Ειναι αυτοι που μας ΕΚΛΕΨΑΝ δυο χρονια την πρωτια στα play off....τη μια με γκολ offside και τη δευτερη πηγαινοντας στα δικαστηριο με την εφημεριδα GAYROS για να τιμωρηθουμε με -15 για τρια κιλα γαυρο!
Το 50-50 ή το 60-40 γι'αυτους ειναι σφαγη...Ξερετε γιατι?....Γιατι εχουν μαθει στο 80-20,90-10.....100-0!
Ειναι αδιανοητο γι'αυτους να βουταει παικτης τους και να μην παιρνει πεναλτι....ειναι αδιανοητο να απανταει αντιπαλος με ξυλο στο ξυλο που δινουν οι παικτες τους!Ειναι σφαγη οταν τρωει κοκκινη δικος τους!
Δεν φταινε αυτοι....ετσι γεννηθηκαν,ετσι μεγαλωσαν,ετσι τους διδαξαν οι μεγαλυτεροι.Εχουν φτιαξει δικους τους κανονισμους με δυναμομετρα,με στραβες γραμμες στα offside.....με....με....με..........!Πριν δεκαπεντε μερες,στο πρωτο ματς μαθαμε πως για να δωθει πεναλτι σε χερι πρεπει να κοιταζει τη μπαλα ο παικτης!......
Εαν εμεις καναμε την εμφανιση που εκαναν οι πρασινες π@υτανες στο 2ο ημιχρονο,κατα πασα πιθανοτητα,θα διωχναμε τον Ιβιτς και θα την πεφταμε στους παικτες.Κανω λαθος?..
Για μενα ειναι λαθος της ΠΑΕ που ακομα δεν εχει απαντησει!Πρεπει να τους ξεσκισει.Το οφειλει σε ολους εμας που απο τοτε που θυμομαστε τον εαυτο μας,μας βιαζουν την ψυχη και το μυαλο!
Φαντασμα έγραψε:Μπραβο ρε φιλε, ακριβως οπως το λες, μπραβο και παλι μπραβο που βλεπει ο κοσμος ολο και περισσοτερο τις κοινες γραμμες αναμεσα στην ποδοσφαιρικη διαφθορα και την διεφθαρμενη πολιτεια που ειναι -δεκαετιες τωρα- ενα και το αυτο...Αντε να ενωσουμε τις φωνες μας για να χτυπησουμε την διαφθορα σε καθε επιπεδο τωρα που εχουμε ηγετη με δυναμη και κακαλα. Αντε οχι μονο μπαλα αλλα την γενικοτερη εικονα να βλεπουμε.V-olakiotis έγραψε:Έχουμε να κάνουμε με αυτούς που έδιναν χωρίς ντροπή στα έξιτ πολ ισοπαλία στο δημοψήφισμα του 2015 το οποίο έληξε με 22 μονάδες διαφορά υπέρ του ΟΧΙ.
Ο Αλαφούζος είναι μανούλα στην οργανωμένη προπαγάνδα για να επιβάλλει τα θέλω του στην κοινή γνώμη...Η αθλητική δημοσιογραφία στην Αθήνα και τα εν Θεσσαλονίκη παραρτήματα έχουν τα ίδια αφεντικά, χρησιμοποιούν τα ίδια όπλα. Προπαγάνδα κατά κύματα από όλα τα συνεργαζόμενα μέσα...
Το κείμενο του Σαμπράκου είναι ενδεικτικό αυτής της τακτικής. Το "γεγονός" ότι αδικήθηκε ο ΠΑΟ από τον Κύζα αποκτά διαστάσεις δόγματος, όπως το "μένουμε Ευρώπη" ένα πραγμα, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί...
Συμφωνώ σε όλα για το σκουλήκι της Αθήναςmpafos4 έγραψε:Καποιοι εισαστε μικροι.....δεν τους ξερετε καλα...Πωρωνεστε μονο οταν παιζουμε με τον gayρο.
Σας πληροφορω πως αυτοι ειναι χειροτεροι!Ειναι η ομαδα που μου εκλεψε....ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ...ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕ παικτη στο αεροδρομιο και ενω εχω κατεβει για να παιξω τελικο στην Αθηνα!
Ειναι η ομαδα που,ο προεδρος της,κατεστρεφε ταλεντα για να μην πανε σε αλλες ομαδες!Ειχε ομαδες δορυφορους και εκανε οτι ηθελε!Μονο ενας,ο Παρης Γεωργακοπουλος ειχε τα @ρχιδια,τα εδειξε στο Βαρδινογιαννη και σταματησε το ποδοσφαιρο παροτι ηταν ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα που περασαν απο τα γηπεδα.
Ειναι αυτοι που μας ΕΚΛΕΨΑΝ δυο χρονια την πρωτια στα play off....τη μια με γκολ offside και τη δευτερη πηγαινοντας στα δικαστηριο με την εφημεριδα GAYROS για να τιμωρηθουμε με -15 για τρια κιλα γαυρο!
Το 50-50 ή το 60-40 γι'αυτους ειναι σφαγη...Ξερετε γιατι?....Γιατι εχουν μαθει στο 80-20,90-10.....100-0!
Ειναι αδιανοητο γι'αυτους να βουταει παικτης τους και να μην παιρνει πεναλτι....ειναι αδιανοητο να απανταει αντιπαλος με ξυλο στο ξυλο που δινουν οι παικτες τους!Ειναι σφαγη οταν τρωει κοκκινη δικος τους!
Δεν φταινε αυτοι....ετσι γεννηθηκαν,ετσι μεγαλωσαν,ετσι τους διδαξαν οι μεγαλυτεροι.Εχουν φτιαξει δικους τους κανονισμους με δυναμομετρα,με στραβες γραμμες στα offside.....με....με....με..........!Πριν δεκαπεντε μερες,στο πρωτο ματς μαθαμε πως για να δωθει πεναλτι σε χερι πρεπει να κοιταζει τη μπαλα ο παικτης!......
Εαν εμεις καναμε την εμφανιση που εκαναν οι πρασινες π@υτανες στο 2ο ημιχρονο,κατα πασα πιθανοτητα,θα διωχναμε τον Ιβιτς και θα την πεφταμε στους παικτες.Κανω λαθος?..
Για μενα ειναι λαθος της ΠΑΕ που ακομα δεν εχει απαντησει!Πρεπει να τους ξεσκισει.Το οφειλει σε ολους εμας που απο τοτε που θυμομαστε τον εαυτο μας,μας βιαζουν την ψυχη και το μυαλο!
sic-4 έγραψε:Φαντασμα έγραψε:Μπραβο ρε φιλε, ακριβως οπως το λες, μπραβο και παλι μπραβο που βλεπει ο κοσμος ολο και περισσοτερο τις κοινες γραμμες αναμεσα στην ποδοσφαιρικη διαφθορα και την διεφθαρμενη πολιτεια που ειναι -δεκαετιες τωρα- ενα και το αυτο...Αντε να ενωσουμε τις φωνες μας για να χτυπησουμε την διαφθορα σε καθε επιπεδο τωρα που εχουμε ηγετη με δυναμη και κακαλα. Αντε οχι μονο μπαλα αλλα την γενικοτερη εικονα να βλεπουμε.V-olakiotis έγραψε:Έχουμε να κάνουμε με αυτούς που έδιναν χωρίς ντροπή στα έξιτ πολ ισοπαλία στο δημοψήφισμα του 2015 το οποίο έληξε με 22 μονάδες διαφορά υπέρ του ΟΧΙ.
Δεν ειναι καθολου ασχημη αφορμη ο ΠΑΟΚ για να ξεκινησει κοινωνικο, ακομματιστο κινημα κατα της διαφθορας. Ιδιως ετσι που ξεβρακωνονται οι αλλοι απο το μενος τους. Οκ, λιγο ουτοπικη σκεψη, ξερω, αλλα θα μπορουσε...
Δεν είναι διεφθαρμένη δεκαετίες.Φαντασμα έγραψε:Μπραβο ρε φιλε, ακριβως οπως το λες, μπραβο και παλι μπραβο που βλεπει ο κοσμος ολο και περισσοτερο τις κοινες γραμμες αναμεσα στην ποδοσφαιρικη διαφθορα και την διεφθαρμενη πολιτεια που ειναι -δεκαετιες τωρα- ενα και το αυτο...Αντε να ενωσουμε τις φωνες μας για να χτυπησουμε την διαφθορα σε καθε επιπεδο τωρα που εχουμε ηγετη με δυναμη και κακαλα. Αντε οχι μονο μπαλα αλλα την γενικοτερη εικονα να βλεπουμε.V-olakiotis έγραψε:Έχουμε να κάνουμε με αυτούς που έδιναν χωρίς ντροπή στα έξιτ πολ ισοπαλία στο δημοψήφισμα του 2015 το οποίο έληξε με 22 μονάδες διαφορά υπέρ του ΟΧΙ.
Πες τα ρε μπαφο (και γραφε πιο συχνα).Ειδικα στο τελευταιο,σκισιμο παντου.Μη τους αφηνετε ν αλωνιζουν.mpafos4 έγραψε:Καποιοι εισαστε μικροι.....δεν τους ξερετε καλα...Πωρωνεστε μονο οταν παιζουμε με τον gayρο.