Καλά μεταξύ μας πιο πολλές πιθανότητες θα είχε αυτό να συμβεί με βραζιλιάνο παρά με ΓάλλοKabamaru11 έγραψε:Εγω φοβαμαι μη μας βγει μερακλης,χομπιστας,τουριστας.....ειναι γλυκια η ζωη στην Θεσσαλονικη.
Γνωριζει κανεις αν εκανε προπονησεις με την πρωτη ομαδα της Μπενφικα;Αν επαιξε σε καποιο φιλικο;
Η λογικη λεει πως θα παρει σταδιακα καποια λεπτα,θα βοηθησει κ η διακοπη για τις εθνικες.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
- figurehead4
Ο Μεϊτέ μπορεί να μην συγκρίνεται με Μαξίμοβιτς ή Μάρκος Αντόνιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι πάνω από το επίπεδο της σούπα λίγδα, ενώ δεν παύει να αποτελεί την αρχική επιλογή του προπονητή, από τις αρχές καλοκαιριού. Οπότε όλα σταματούν εκεί. Αν όντως έρθει θα πρόκειται για τρομερή ενίσχυση.
Ο παίχτης επίσης δεν έχει δείξει πουθενά σημάδια τουρίστα. Παντού έδειχνε φιλόδοξος. Τώρα σε μας θα αράξει; Δεν το πιστεύω.
Επίσης δεν πιστεύω τίποτα μέχρι να έρθει εδώ. Αρκετό παπά φάγαμε και φτάνει. Σκάει και του Νάρεϊ. Για μένα το λέω ξεκάθαρα, μεγάλη μαγκιά της ΠΑΕ να τον πουλήσει. Αρκεί να έχει ήδη κλείσει καλύτερο.
Βέβαια, μέχρι τώρα λέγαμε θέλουμε εξτρέμ ενώ θα είχαμε και Νάρεϊ. Εγώ νομίζω ότι δεν θα πάρουμε δεύτερο.
Ζίφκοβιτς, Τάισον, μεταγραφή, Βρακάς
{πως και δεν θα πάρουμε άλλο χαφ.
Μεϊτέ, Οζντόεφ, Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Γιαξής είναι αρκετοί και φτάνουν για πρωταθλητισμό
(Ο Σβαμπ έχει πει πως δεν πάει πουθενά)
Ο παίχτης επίσης δεν έχει δείξει πουθενά σημάδια τουρίστα. Παντού έδειχνε φιλόδοξος. Τώρα σε μας θα αράξει; Δεν το πιστεύω.
Επίσης δεν πιστεύω τίποτα μέχρι να έρθει εδώ. Αρκετό παπά φάγαμε και φτάνει. Σκάει και του Νάρεϊ. Για μένα το λέω ξεκάθαρα, μεγάλη μαγκιά της ΠΑΕ να τον πουλήσει. Αρκεί να έχει ήδη κλείσει καλύτερο.
Βέβαια, μέχρι τώρα λέγαμε θέλουμε εξτρέμ ενώ θα είχαμε και Νάρεϊ. Εγώ νομίζω ότι δεν θα πάρουμε δεύτερο.
Ζίφκοβιτς, Τάισον, μεταγραφή, Βρακάς
{πως και δεν θα πάρουμε άλλο χαφ.
Μεϊτέ, Οζντόεφ, Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Γιαξής είναι αρκετοί και φτάνουν για πρωταθλητισμό
(Ο Σβαμπ έχει πει πως δεν πάει πουθενά)
Αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε από τώρα φίλε. Στη θεωρία ο Έκονγκ είναι μια χαρά παίκτης. Στη πράξη θα πάρει καιρό να μας δείξει αν είναι καλύτερος του Ίγκανσον. Το ίδιο ισχύει και για τον Σαμάττα και για όποιον έρθει στη θέση του Ντόουγκλας.joshua έγραψε:Πάντως αν μετά τα όλα όσα έχουνε γίνει αυτό το καλοκαίρι καταφέρουμε και καταληξουμε με ενισχυμένο ροστερ και χωρίς ευρωπαϊκές απώλειες,μιλάμε για ένα μικρό θαύμα και χαλάλι τα νεύρα και το σιχτιρσισμα...
Πχ στην υπόθεση Ναρει είναι δυνατόν να σέρνεται ένα θέμα 2 μήνες κοντά με τον παικτη να είναι εμφανως επηρεασμένος και εσυ να μην έχεις πάρει ούτε καν το πρώτο εξτρεμ που ηθελες; Δηλαδή γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;
Ενισχυμένο άμεσα, είναι ένα ρόστερ που δεν έχασε καμία βασική μονάδα και αντικατέστησε τους 2ο-3ους με καλύτερους.
Να έφευγαν δηλαδή πχ οι Κούρτιτς, Καντουρί, Μπίσεσβαρ και να έρχονταν Οζντόεφ και άλλοι δυο. Δεν έπαιζε σενάριο αποδυνάμωσης.
Όταν όμως σου έχουν φύγει 4 βασικοί (Ίγκανσον, Ντόουγκλας, Ντάντας, Ολιβέιρα) και πας να δώσεις και 5ο (Νάρεϊ), θα χρειαστείς ένα αρκετά μεγάλο διάστημα για να καταλήξεις αν ενισχύθηκες ή αποδυναμώθηκες.
Και χώρια το θέμα της ομοιογένειας που τουλάχιστον εγώ το θεωρώ τρομερά σημαντικό και γι' αυτό παρακαλούσα για ελάχιστες βασικές αλλαγές φέτος.
Τρεις παίκτες χρειαζόμασταν, ένα χαφ δίπλα στον Ντόουγκλας, ένα αριστερό εξτρέμ και έναν φορ. Όλοι βασικοί, χωρίς να φύγει άλλος βασικός.
Τώρα πας για 5 αλλαγές στην ενδεκάδα και ακόμα δεν ξέρουμε αν τελείωσαν οι αποχωρήσεις.
Πάντως εμένα κατι μου λεει ότι ο Λουτσεσκου από τους τρεις τον Μειτε ήθελε. Είναι κλασικό χαφ Λουτσε.
Επίσης κατι μου λεει ότι αν περάσουμε τους Σκωτσέζους και ο Μαξίμοβιτς δεν έχει πουληθεί ακόμα, θα τον πάρουμε κι αυτόν.
Αν γίνει και το θαύμα πουλήσουμε Ναρει και πάρουμε και ένα καλό εξτρέμ τότε μιλάμε για ένα από τα πιο κουλά καλοκαίρια.
Πολλά ΑΝ βέβαια αλλά ας πάρουμε ενα καλό αποτέλεσμα αύριο και βλέπουμε μετά.
Επίσης κατι μου λεει ότι αν περάσουμε τους Σκωτσέζους και ο Μαξίμοβιτς δεν έχει πουληθεί ακόμα, θα τον πάρουμε κι αυτόν.
Αν γίνει και το θαύμα πουλήσουμε Ναρει και πάρουμε και ένα καλό εξτρέμ τότε μιλάμε για ένα από τα πιο κουλά καλοκαίρια.
Πολλά ΑΝ βέβαια αλλά ας πάρουμε ενα καλό αποτέλεσμα αύριο και βλέπουμε μετά.
- sourmenetes
- Moderator
2 ουσιαστικά ήταν οι βασικοι
Αουγκούστο ΙΓΚΑΝΣΟΝ.
Ο ολιβειρα ήταν βασικός αλλά η προσφορά ήταν από αναπληρωματικου και κάτω. Και ο νταντας μια αλλαγή πολυτελείας.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αουγκούστο ΙΓΚΑΝΣΟΝ.
Ο ολιβειρα ήταν βασικός αλλά η προσφορά ήταν από αναπληρωματικου και κάτω. Και ο νταντας μια αλλαγή πολυτελείας.
Αν αποκτηθουν δύο παίκτες θα έχουμε μια εντεκαδα που μπορεί και να αποδειχθεί καλύτερη από τη περσινή αλλά με μεγάλο πρόβλημα στο βάθος. Αν αποκτηθουν 4 παίκτες θα έχουμε ένα ροστερ που μπορεί να αποδειχθεί ακρως ανταγωνιστικο.
-
Δηλαδή, η έγνοια μας ήταν να μην είμαστε χειρότεροι από πέρυσι, δηλαδή να μην βγούμε 5οι;
Άμα συζητάμε υπό αυτό το πρίσμα, έχετε δίκιο ότι γκρινιάζουμε υπερβολικά.
Εγώ νόμιζα θέλαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και με αυτό το κριτήριο γινόταν η κριτική
Άμα συζητάμε υπό αυτό το πρίσμα, έχετε δίκιο ότι γκρινιάζουμε υπερβολικά.
Εγώ νόμιζα θέλαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και με αυτό το κριτήριο γινόταν η κριτική
Θέλουμε ένα εξτρεμοδέκαρο...αν πουλήσουν και τον Νάρει είναι αυτονόητο ότι πρέπει να βρουνε άμεσα και τον αντικαταστάτη του
Αν παρουμε τελικά Μειτέ, το θέμα Μαξιμοβιτς έχει τελειώσει οριστικά. 2 εξάρια με συμβόλαιο εκατομμυρίου δεν είναι ρεαλιστικό σενάριο. Αντίθετα ο Αντόνιο θα ταίριαζε, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε άλλο χαφ γενικά.
Σχετικά με τα εξτρέμ, 2 θέλαμε πριν φύγει ο Νάρει. Αλλά το πιο πιθανό με τους ρυθμούς που κινούμαστε είναι να φύγει ο Νάρει και να πάρουμε μόνο έναν δανεικό.
Σχετικά με τα εξτρέμ, 2 θέλαμε πριν φύγει ο Νάρει. Αλλά το πιο πιθανό με τους ρυθμούς που κινούμαστε είναι να φύγει ο Νάρει και να πάρουμε μόνο έναν δανεικό.
Δέχομαι του Ολιβέιρα αν και ακόμα δεν είδαμε τον Σαμάττα, αλλά ο Ντάντας έπαιξε 39 ματς και πάνω από 2.500 λεπτά. Μόνο αλλαγή δεν ήταν.sourmenetes έγραψε:2 ουσιαστικά ήταν οι βασικοι
Αουγκούστο ΙΓΚΑΝΣΟΝ.
Επίσης ανέφερα και τον Νάρεϊ (αν ισχύουν όσα διαβάζουμε).
Οπότε πας μίνιμουμ για 4 αλλαγές στην ενδεκάδα σου και η μοναδική θέση που ξέρεις πως όντως ενισχύθηκες, είναι αυτή του αριστερού μπακ που ο περσινός βασικός σου, έχει πλέον τον Μπάμπα μπροστά του, ενώ πέρσι έπαιζε μόνος του με τον Τσαούση από πίσω.
- Caballo Viejo
Ο Μεϊτέ είναι τουλάχιστον σίγουρος ή θα έχουμε πάλι τα ίδια μπρος - πίσω αύριο το πρωί; Έχουμε κουραστεί πια μ' αυτή την κατάσταση. Πάρα πολύ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- abc_o_ karpouzas
joshua έγραψε:Αν αποκτηθουν δύο παίκτες θα έχουμε μια εντεκαδα που μπορεί και να αποδειχθεί καλύτερη από τη περσινή αλλά με μεγάλο πρόβλημα στο βάθος. Αν αποκτηθουν 4 παίκτες θα έχουμε ένα ροστερ που μπορεί να αποδειχθεί ακρως ανταγωνιστικο.
Και μετά αντε και βγες να πεις...οχι εσύ αλλά με αφορμή αυτό που λες..οτι ο κυρ κυρ είναι...πασοκ...
Ενα χαφ ακόμη θέλουμε και έναν που να είναι καλύτερος από τον...γερμανο...
Τζοσ...εξσκολουθω και πιστεύω ότι....οι άλλοι...δεν έχουν τίποτα καλύτερο από εμας
Το "στρουμφακι" δεν τον γνωριζω σαν παικτη, αλλα απ' οτι ειδα στα βιντεο του μαλλον θα θελει να τον πρεσαρουν 4 της κουλας για να νιωσει πιεση.joshua έγραψε:Ε μα για αυτό δεν ήθελα Αντονιο. Να πρεσαρει η κουλα πρώτη πασα στο στρουμφακι;
- Metagrafakias
Το θεμα ειναι αν ειμαστε καλυτεροι απο περυσι η με αυτη την ομαδα αν πας για πρωταθλημα;;;
Τι να το κανω αν ειμαστε καλυτεροι απο περυσι αλλα ξαναβγούμε 4οι και χωρις ευρωπη;;;
Να εχουμε πουλήσει οτι καλο ειχαμε στο ροστερ και να αντικαθιστάτε με το ζορι τελη Αυγούστου απο δανεικους για να βγει η χρονια;;σας γεμίζει αυτο το πραγμα εσας;;ειναι ΠΑΟΚ αυτο;;διεκδικούμε πρωταθλημα με αυτο το ροστερ σοβαρα το πιστευετε;;;
Ναι ειμαστε καλυτεροι απο περυσι αλλα με τρομερά κενά ακομα και φυσικα καθολου βάθος στον παγκο!!
Ναι αυτη τη στιγμη παραμένουμε φαβορι για την 4η θεση!!αμα παρουμε ενα χαφ και ενα εξτρεμ παλι για 4η θεση ειμαστε συγνωμη που σας το λεω!!
Να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοί δεν βλάπτει παιδες..κουλά και βαζελο δεν χτυπάς με το να ερθει ενα εξτρεμ απλα…ο γαβρος συνεχώς φερνει παικτες,χαλια ομαδα εχει αλλα δειχνει οτι προσπαθει να δυναμώσει…εμεις τα εχουμε αφησει ολα στη μοιρα τους…Αλλα την μοιρα του ο καθενας την καθορίζει μονος του…
Μακαρι να περασουμε ομιλους για να γεμίσουμε οι Πέμπτες μας Οχι τιποτα αλλο…
Μην αυταπατάστε οτι θα δειτε κατι καλυτερο απο περυσι…
Πουλήστε και τον Ναρει και παρτε κανα δανεικο ξερετε εσεις!!!
Σειρα ποιος εχει ο Ντελιας ο Κοταρσκι;;;
Τι να το κανω αν ειμαστε καλυτεροι απο περυσι αλλα ξαναβγούμε 4οι και χωρις ευρωπη;;;
Να εχουμε πουλήσει οτι καλο ειχαμε στο ροστερ και να αντικαθιστάτε με το ζορι τελη Αυγούστου απο δανεικους για να βγει η χρονια;;σας γεμίζει αυτο το πραγμα εσας;;ειναι ΠΑΟΚ αυτο;;διεκδικούμε πρωταθλημα με αυτο το ροστερ σοβαρα το πιστευετε;;;
Ναι ειμαστε καλυτεροι απο περυσι αλλα με τρομερά κενά ακομα και φυσικα καθολου βάθος στον παγκο!!
Ναι αυτη τη στιγμη παραμένουμε φαβορι για την 4η θεση!!αμα παρουμε ενα χαφ και ενα εξτρεμ παλι για 4η θεση ειμαστε συγνωμη που σας το λεω!!
Να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοί δεν βλάπτει παιδες..κουλά και βαζελο δεν χτυπάς με το να ερθει ενα εξτρεμ απλα…ο γαβρος συνεχώς φερνει παικτες,χαλια ομαδα εχει αλλα δειχνει οτι προσπαθει να δυναμώσει…εμεις τα εχουμε αφησει ολα στη μοιρα τους…Αλλα την μοιρα του ο καθενας την καθορίζει μονος του…
Μακαρι να περασουμε ομιλους για να γεμίσουμε οι Πέμπτες μας Οχι τιποτα αλλο…
Μην αυταπατάστε οτι θα δειτε κατι καλυτερο απο περυσι…
Πουλήστε και τον Ναρει και παρτε κανα δανεικο ξερετε εσεις!!!
Σειρα ποιος εχει ο Ντελιας ο Κοταρσκι;;;