Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Λοιπόν η ενημέρωση του κολκα απο τον Π.Α.Ο.Κ είναι ο κυρ κυρ σε θεμα μεταγραφών και αλλων νεων κ γράφει τώρα ότι έχουν γίνει προτάσεις σε παιχτες που σου αλλάζουν επίπεδο και περιμενουν απαντησεις μεσα στο σκ το γραφω αυτό για να σας πω οτι δεν παιζει ρολο αν περάσουμε την ριεκα η οχι αυτα.
-
Μάλλον πληρώνουμε την έλλειψη τεχνικού διευθυντή και το απαξιωμένο ελληνικό πρωτάθλημα
ο ψυχρας ειναι Π.Α.Ο.Κ ειναι ικανος τα τα διορθώσει μονος του τα κακως κειμενα στην παε οποτε αν ξερει κατι καλο ειναι.Guitarman έγραψε:ΑΝ λέω ΑΝ ισχύουν αυτά που γράφει ο ψύχρας στο φβ... κάποιοι είναι για σφαλιάρες στην ΠΑΕ...
Αυτό που όλη την εβδομάδα επικρατεί μουγκαμαρα για να προμοταρεται η Φόρτσα του Σαββάτου το λες και εκνευριστικο.
Ονόματα που δεν έχουν καν γραφτεί λέει τώρα ο Κόλκας...
Ονόματα που δεν έχουν καν γραφτεί λέει τώρα ο Κόλκας...
λίγο αυτό το "πάνω ράφι" μου το εξηγείτε;
αλήθεια, οι γκάμα, σάσα του ρούλη, ήταν απο το πάνω ράφι;
αυτός ο σκύλος του γαύρου ο μαντύ καμαρά ηρθε απο τα πάνω ράφια;
ο γκαρσία της κούλας έβαλαν σκάλα να τον φέρουν;
τα πάνω ράφια είναι για τα αεροδρόμια.
κανένας σοβαρός παίχτης δεν θα ερθει στην ελλαδίτσα εκτός αν είναι στα τελειώματα οπως ο καγκάβα ή ο Μπερμπάτοβ.
Εγώ θέλω παίχτες που να βοηθήσουν την ομάδα.
Θέλω έναν νέο μπίσεσβαρ (πόσοι τον χαρακτηρίζαμε πάνω ράφι οταν τον πρωτοακούσαμε; ), ένας νέο ματος, έναν νέο ροντρίγκεζ.
τέτοιουε θέλω. και ας μην τουε θεωρούν πολλοί πάνω ραφι.
αλήθεια, οι γκάμα, σάσα του ρούλη, ήταν απο το πάνω ράφι;
αυτός ο σκύλος του γαύρου ο μαντύ καμαρά ηρθε απο τα πάνω ράφια;
ο γκαρσία της κούλας έβαλαν σκάλα να τον φέρουν;
τα πάνω ράφια είναι για τα αεροδρόμια.
κανένας σοβαρός παίχτης δεν θα ερθει στην ελλαδίτσα εκτός αν είναι στα τελειώματα οπως ο καγκάβα ή ο Μπερμπάτοβ.
Εγώ θέλω παίχτες που να βοηθήσουν την ομάδα.
Θέλω έναν νέο μπίσεσβαρ (πόσοι τον χαρακτηρίζαμε πάνω ράφι οταν τον πρωτοακούσαμε; ), ένας νέο ματος, έναν νέο ροντρίγκεζ.
τέτοιουε θέλω. και ας μην τουε θεωρούν πολλοί πάνω ραφι.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν, θα γίνουν..TheCursed έγραψε:Λοιπόν η ενημέρωση του κολκα απο τον Π.Α.Ο.Κ είναι ο κυρ κυρ σε θεμα μεταγραφών και αλλων νεων κ γράφει τώρα ότι έχουν γίνει προτάσεις σε παιχτες που σου αλλάζουν επίπεδο και περιμενουν απαντησεις μεσα στο σκ το γραφω αυτό για να σας πω οτι δεν παιζει ρολο αν περάσουμε την ριεκα η οχι αυτα.
Θα μας βγάλουν την ψυχή αλλά στο τέλος θα χαμογελασουμε πιστεύω
- Σουριναμέζος
Έφτασε στην Θεσσαλονίκη 14 Αυγούστου η Κενυάτισσα Έσσε Ακίντα, έκανε δεν έκανε 2 προπονήσεις και σήμερα 18 Αυγούστου έκανε ντεμπούτο μπαίνοντας αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και πέταξε χατ τρικ... Αυτές είναι μεταγραφές, περιμένουμε τους άλλους να βρουν ρυθμό μέχρι τον Δεκέμβριο

- pirate_salonica
Μακάρι τελικά 31 Αυγούστου να είναι όλα στη θέση τους... το θέμα είναι να μη λέμε "ρε γμτ αν είχαμε το εξτρέμ με τη Ριέκα..."
@πορκυ.
4-0 αδελφε. Αλλιώς θα μας πιάσει κανα άγχος και θα έχουμε παλι κάναν Μουργκ. Χρήσιμος παίκτης αλλά σε θέση που είμασταν ΟΚ. Και αρκετά χρήματα. Καλύτερα 4-0.
4-0 αδελφε. Αλλιώς θα μας πιάσει κανα άγχος και θα έχουμε παλι κάναν Μουργκ. Χρήσιμος παίκτης αλλά σε θέση που είμασταν ΟΚ. Και αρκετά χρήματα. Καλύτερα 4-0.
το ειπε μεσες ακρες και ο GINOLA, οτι ο Ραζβαν κοβει τις εισηγησεις του τμηματος σκαουτινγκ. εγω παλι, τον Ραζβαν εμπιστευομαι (σορρυ αρηblack_star_ninja έγραψε:Ο ψυχρας μόλις ανέβασε παντως μια ανάρτηση που έλεγε οτι πλακώνονται ο λουτσεσκου με το τμήμα σκαουτινγκ γιατί του προτείνουν παίκτες που δεν κάνουν τη διαφορα και γιαυτο δεν δίνει πράσινο φως. Θα φανεί κατα ποσο ισχύει. Αγριεύει η φάση.

Ισχυει, αλλα ο GINOLA ειπε για πολυ δυνατο εξτρεμ. Αρα εδω εχουμε την αναποδη περιπτωση, οτι ηταν καλος ο παικτης αλλα στον Λουτσε δεν αρεσε. Πιο πολυ πιστευω παντως αυτο που λεει ο ψυχρας. Ιδωμενjibbie έγραψε:το ειπε μεσες ακρες και ο GINOLA, οτι ο Ραζβαν κοβει τις εισηγησεις του τμηματος σκαουτινγκ. εγω παλι, τον Ραζβαν εμπιστευομαι (σορρυ αρηblack_star_ninja έγραψε:Ο ψυχρας μόλις ανέβασε παντως μια ανάρτηση που έλεγε οτι πλακώνονται ο λουτσεσκου με το τμήμα σκαουτινγκ γιατί του προτείνουν παίκτες που δεν κάνουν τη διαφορα και γιαυτο δεν δίνει πράσινο φως. Θα φανεί κατα ποσο ισχύει. Αγριεύει η φάση.)
ποιος ειπε οτι εχουμε την αναποδη περιπτωση; εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ο Ραζβαν εχει ψηλοτερα τον πηχη απο το τμημα σκαουτινγκ, ενδεχομενως και απο τον GINOLA και απο εμας εδω μεσα. οποτε κουλ 

Εγώ πιστεύω ότι έχουν πάρει λίστες από το σκαουτινγκ, παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον μας, πρώην παίκτες μας και γνωστούς ποδοσφαιριστών.
Κόβει το Μαράκι τους αλμιρούς, κόβει ο Ρασβαν τους κάτω των 29
και ρέμπελους, ότι περισσέψει το βάζουν σε σειρά προτίμησης και αρχίζει η διαπραγμάτευση για το κάθε ευρώπουλο.
Τελική επιλογή και προτάσεις στάνταρ τις δίνουν το Μαράκι και ο ΚυρΚυρ και αφού πάρουν το ΟΚ του μεγάλου, ρίχνουν τα bids.
Λογικά αν υπάρχουν αντιστατήρες που καθυστερούν τις προτάσεις στους τελικούς στοχους λόγο ευθυνοφοβίας είναι ανάμεσα στους 2 παραπάνω.
Κόβει το Μαράκι τους αλμιρούς, κόβει ο Ρασβαν τους κάτω των 29

Τελική επιλογή και προτάσεις στάνταρ τις δίνουν το Μαράκι και ο ΚυρΚυρ και αφού πάρουν το ΟΚ του μεγάλου, ρίχνουν τα bids.
Λογικά αν υπάρχουν αντιστατήρες που καθυστερούν τις προτάσεις στους τελικούς στοχους λόγο ευθυνοφοβίας είναι ανάμεσα στους 2 παραπάνω.
- Σουριναμέζος
Τελικά σίγουρα 6 μήνες εκτός ο Ολιβέιρα οπότε η μεταγραφή είναι μονόδρομος δεν μπορεί να καλυφθεί εσωτερικά η θέση για τόσο μεγάλο διάστημα