Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
TheCursed

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από TheCursed »

Λοιπόν η ενημέρωση του κολκα απο τον Π.Α.Ο.Κ είναι ο κυρ κυρ σε θεμα μεταγραφών και αλλων νεων κ γράφει τώρα ότι έχουν γίνει προτάσεις σε παιχτες που σου αλλάζουν επίπεδο και περιμενουν απαντησεις μεσα στο σκ το γραφω αυτό για να σας πω οτι δεν παιζει ρολο αν περάσουμε την ριεκα η οχι αυτα.
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Μάλλον πληρώνουμε την έλλειψη τεχνικού διευθυντή και το απαξιωμένο ελληνικό πρωτάθλημα
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Guitarman έγραψε:ΑΝ λέω ΑΝ ισχύουν αυτά που γράφει ο ψύχρας στο φβ... κάποιοι είναι για σφαλιάρες στην ΠΑΕ...
ο ψυχρας ειναι Π.Α.Ο.Κ ειναι ικανος τα τα διορθώσει μονος του τα κακως κειμενα στην παε οποτε αν ξερει κατι καλο ειναι.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτό που όλη την εβδομάδα επικρατεί μουγκαμαρα για να προμοταρεται η Φόρτσα του Σαββάτου το λες και εκνευριστικο.
Ονόματα που δεν έχουν καν γραφτεί λέει τώρα ο Κόλκας...
gpap

Δημοσίευση από gpap »

λίγο αυτό το "πάνω ράφι" μου το εξηγείτε;

αλήθεια, οι γκάμα, σάσα του ρούλη, ήταν απο το πάνω ράφι;
αυτός ο σκύλος του γαύρου ο μαντύ καμαρά ηρθε απο τα πάνω ράφια;
ο γκαρσία της κούλας έβαλαν σκάλα να τον φέρουν;

τα πάνω ράφια είναι για τα αεροδρόμια.
κανένας σοβαρός παίχτης δεν θα ερθει στην ελλαδίτσα εκτός αν είναι στα τελειώματα οπως ο καγκάβα ή ο Μπερμπάτοβ.

Εγώ θέλω παίχτες που να βοηθήσουν την ομάδα.
Θέλω έναν νέο μπίσεσβαρ (πόσοι τον χαρακτηρίζαμε πάνω ράφι οταν τον πρωτοακούσαμε; ), ένας νέο ματος, έναν νέο ροντρίγκεζ.
τέτοιουε θέλω. και ας μην τουε θεωρούν πολλοί πάνω ραφι.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

TheCursed έγραψε:Λοιπόν η ενημέρωση του κολκα απο τον Π.Α.Ο.Κ είναι ο κυρ κυρ σε θεμα μεταγραφών και αλλων νεων κ γράφει τώρα ότι έχουν γίνει προτάσεις σε παιχτες που σου αλλάζουν επίπεδο και περιμενουν απαντησεις μεσα στο σκ το γραφω αυτό για να σας πω οτι δεν παιζει ρολο αν περάσουμε την ριεκα η οχι αυτα.
Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν, θα γίνουν..
Θα μας βγάλουν την ψυχή αλλά στο τέλος θα χαμογελασουμε πιστεύω
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Έφτασε στην Θεσσαλονίκη 14 Αυγούστου η Κενυάτισσα Έσσε Ακίντα, έκανε δεν έκανε 2 προπονήσεις και σήμερα 18 Αυγούστου έκανε ντεμπούτο μπαίνοντας αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και πέταξε χατ τρικ... Αυτές είναι μεταγραφές, περιμένουμε τους άλλους να βρουν ρυθμό μέχρι τον Δεκέμβριο

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Μακάρι τελικά 31 Αυγούστου να είναι όλα στη θέση τους... το θέμα είναι να μη λέμε "ρε γμτ αν είχαμε το εξτρέμ με τη Ριέκα..."
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

@πορκυ.

4-0 αδελφε. Αλλιώς θα μας πιάσει κανα άγχος και θα έχουμε παλι κάναν Μουργκ. Χρήσιμος παίκτης αλλά σε θέση που είμασταν ΟΚ. Και αρκετά χρήματα. Καλύτερα 4-0.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Rain/Sourme ταιριάζει η πληροφόρηση σας με του ψυχρα;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

black_star_ninja έγραψε:Ο ψυχρας μόλις ανέβασε παντως μια ανάρτηση που έλεγε οτι πλακώνονται ο λουτσεσκου με το τμήμα σκαουτινγκ γιατί του προτείνουν παίκτες που δεν κάνουν τη διαφορα και γιαυτο δεν δίνει πράσινο φως. Θα φανεί κατα ποσο ισχύει. Αγριεύει η φάση.
το ειπε μεσες ακρες και ο GINOLA, οτι ο Ραζβαν κοβει τις εισηγησεις του τμηματος σκαουτινγκ. εγω παλι, τον Ραζβαν εμπιστευομαι (σορρυ αρη :P )
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

jibbie έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:Ο ψυχρας μόλις ανέβασε παντως μια ανάρτηση που έλεγε οτι πλακώνονται ο λουτσεσκου με το τμήμα σκαουτινγκ γιατί του προτείνουν παίκτες που δεν κάνουν τη διαφορα και γιαυτο δεν δίνει πράσινο φως. Θα φανεί κατα ποσο ισχύει. Αγριεύει η φάση.
το ειπε μεσες ακρες και ο GINOLA, οτι ο Ραζβαν κοβει τις εισηγησεις του τμηματος σκαουτινγκ. εγω παλι, τον Ραζβαν εμπιστευομαι (σορρυ αρη :P )
Ισχυει, αλλα ο GINOLA ειπε για πολυ δυνατο εξτρεμ. Αρα εδω εχουμε την αναποδη περιπτωση, οτι ηταν καλος ο παικτης αλλα στον Λουτσε δεν αρεσε. Πιο πολυ πιστευω παντως αυτο που λεει ο ψυχρας. Ιδωμεν
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ποιος ειπε οτι εχουμε την αναποδη περιπτωση; εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ο Ραζβαν εχει ψηλοτερα τον πηχη απο το τμημα σκαουτινγκ, ενδεχομενως και απο τον GINOLA και απο εμας εδω μεσα. οποτε κουλ ;)
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Εγώ πιστεύω ότι έχουν πάρει λίστες από το σκαουτινγκ, παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον μας, πρώην παίκτες μας και γνωστούς ποδοσφαιριστών.

Κόβει το Μαράκι τους αλμιρούς, κόβει ο Ρασβαν τους κάτω των 29 :D και ρέμπελους, ότι περισσέψει το βάζουν σε σειρά προτίμησης και αρχίζει η διαπραγμάτευση για το κάθε ευρώπουλο.

Τελική επιλογή και προτάσεις στάνταρ τις δίνουν το Μαράκι και ο ΚυρΚυρ και αφού πάρουν το ΟΚ του μεγάλου, ρίχνουν τα bids.

Λογικά αν υπάρχουν αντιστατήρες που καθυστερούν τις προτάσεις στους τελικούς στοχους λόγο ευθυνοφοβίας είναι ανάμεσα στους 2 παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Τελικά σίγουρα 6 μήνες εκτός ο Ολιβέιρα οπότε η μεταγραφή είναι μονόδρομος δεν μπορεί να καλυφθεί εσωτερικά η θέση για τόσο μεγάλο διάστημα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”