kataramenos5 έγραψε:Ατιμη κενωνια ρε Γιαννη... Χαθηκε να σαι ρεμπουμπλικανος απ το Τέξας ρε παιδι μου?

kataramenos5 έγραψε:Ατιμη κενωνια ρε Γιαννη... Χαθηκε να σαι ρεμπουμπλικανος απ το Τέξας ρε παιδι μου?
V-olakiotis έγραψε:Αγωγή στην Cosmote για χειραγώγηση της απόφασης του διαιτητή μέσω των πλάνων που του έδειξαν στο Var!
Η κλοπή του αιώνα!
Κάποιος να στείλει το βίντεο στον ίδιο τον διαιτητή, να ζητηθεί η γνώμη του. Δεν πρέπει να περάσει έτσι αυτό, μας έκλεψαν έναν τίτλο και πλέον έχουν βρει έναν έξυπνο τρόπο να χειραγωγουν διαιτητικές αποφασεις!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Eagle1980 έγραψε:Την νέα σεζόν θα ηθελά η οικογένειά σας έστω ο Γιώργος να είναι πιο κοντά στην ομάδα . Σε ευχαριστούμε για ότι εχετέ κάνει στον συλλόγο και σε οσα προγραμματίζετε να κάνεται (Γήπεδο, προπονητικό) .
:ugeek: :ugeek::ugeek: :ugeek:
Προσωπικά τον θέλω για ηγέτη σαν τρελός, με τα ελαττώματά του, που σίγουρα δεν είναι η εμφάνισηAye4 έγραψε:Eagle1980 έγραψε:Την νέα σεζόν θα ηθελά η οικογένειά σας έστω ο Γιώργος να είναι πιο κοντά στην ομάδα . Σε ευχαριστούμε για ότι εχετέ κάνει στον συλλόγο και σε οσα προγραμματίζετε να κάνεται (Γήπεδο, προπονητικό) .
ποιος Γιώργος ρε αδελφέ. Είδες εμφάνιση στο ΟΑΚΑ? Είναι αυτή εμφάνιση σοβαρού μεγαλομετόχου, ιδιοκτήτη κλαμπ που φιλοδοξεί να ενταχθεί στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου?
Είναι αυτή εμφάνιση καποιου που τον διακρίνει η σοβαρότητα? Που δεν πνίγεται από τα απωθημένα του?
Σοβαρά τον θέλεις για ηγέτη του ΠΑΟΚ του μέλλοντος?
Η οικογένεια ΝΑΙ. Ο συγκεκριμένος όμως, όπως είναι σήμερα, ΟΧΙ
Γιατί δεν πληρώθηκε ο μπαλτακος για τις υπηρεσίες του?jibbie έγραψε:να σου πω εγω, γιατι απ αυτους απαντηση δε θα παρεις. ο Μπαλτακος ειναι βαζελος φυτευτος, αλλα του χουμε γραμματιο απο την υποθεση με τη μαρουπα οποτε θα στηριξουμε. ο βαζελος θελει κλατενμπεργκ για να δινει κουπες στην τριφυλλαρα οποτε ο μπαλτακος θα στηριξει κλατενμπεργκ. εμεις θα βγαλουμε νον πειπερ οτι θελουμε να μην ανανεωσει ο κλατενμπεργκ αλλα επι της ουσιας θα τον εχουμε στηριξει μεσω του βαζελομπαλτακου. στα εξηγω ομορφα στα εξηγω ωραια;
Aye4 έγραψε:Eagle1980 έγραψε:Την νέα σεζόν θα ηθελά η οικογένειά σας έστω ο Γιώργος να είναι πιο κοντά στην ομάδα . Σε ευχαριστούμε για ότι εχετέ κάνει στον συλλόγο και σε οσα προγραμματίζετε να κάνεται (Γήπεδο, προπονητικό) .
ποιος Γιώργος ρε αδελφέ. Είδες εμφάνιση στο ΟΑΚΑ? Είναι αυτή εμφάνιση σοβαρού μεγαλομετόχου, ιδιοκτήτη κλαμπ που φιλοδοξεί να ενταχθεί στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου?
Είναι αυτή εμφάνιση καποιου που τον διακρίνει η σοβαρότητα? Που δεν πνίγεται από τα απωθημένα του?
Σοβαρά τον θέλεις για ηγέτη του ΠΑΟΚ του μέλλοντος?
Η οικογένεια ΝΑΙ. Ο συγκεκριμένος όμως, όπως είναι σήμερα, ΟΧΙ