Γι αυτό λέω ότι τα νούμερα πρέπει να είναι καθρέφτης της εικόνας του καθενός μέσα στο χορτάρι...Πετάνε τον ΠΑΟΚ σα στημένη λεμονοκουπα, αυταρεσκα αλληλοθαυμαζονται και παροτρύνει ο ένας τον άλλον να φύγει από την ομάδα ..το ότι σηκώσανε αυτά που σηκώσανε σα τρόπαια είναι σημαντικό και για τον καθένα υπάρχει μερίδιο της επιτυχίας όμως λίγη αυτογνωσία δε βλάπτει...Λήμνιος, Γιαννούλη, Μιχαηλίδη κ.α. ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από σας!!! Ούτε που μπορείτε να τον νιώσετε!! Και αφού είμαστε στο τοπικό των μεταγραφων με αφορμή αυτά, να σταματήσουμε να πορευόμαστε με συναίσθημα..οκ προσφέρες δε μου κάνεις θέλω εξτρέμ με 8 γκολ και 6 ασίστ, έξω - αποχωρεις...σουξου μουξου δεν έχει...sourmenetes έγραψε:Εδώ λέει οτι ο πελκας έγινε σημαία του ΠΑΟΚ...Dimitris++++ έγραψε:Επειδή τρώμε τις ψυχές μας δείτε τι λέει ο άλλος ο Λημνιός ( ο Θεός να τον κάνει εξτρέμ τρομάρα του ) ...να κάνει ο κολλητός του ο Γιαννούλης το βήμα παραπάνω..βρε ουστ....βρε ουστ ...είδαμε και συ τι έκανες , στην Κολωνία τι νούμερα γράφεις...ρε σε δύο χρόνια στον ατρόμητο θα παίζεις....έτσι ρε βλέπετε τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη...για αυτά τα τέσσερα γράμματα άνθρωποι έχυσαν αίμα ρε.....άκου να κάνει το βήμα παραπάνω...ακόμη και αν το σκέφτεσαι δεν το λες, βλήμα.....τι είναι ο ΠΑΟΚ ? Γι αυτό η κλίκα ένας ένας την κάνει ή δείχνει να εκβιάζει για να φύγει...στον αγύριστο ρε .... Πρέπει να γίνουμε πιο αυστηροί..εξτρέμ χωρίς νούμερα δεν είναι εξτρέμ...τερματας χωρις να δίνει βαθμούς ουστ...σέντερ μπακ να δέχεται τέτοια γελοία ντρίπλα από οικοδόμο ισιωμα....παραειναι επιεικής ο κόσμος του ΠΑΟΚ σε μετριότητες και η οικογένεια επίσης. Είτε σε αγωνιστικό είτε σε διοικητικό ή εκτελεστικό επίπεδο .
Βλέπουν κάτι οράματα αυτά τα παιδιά...
Με αυτά που λένε καταλαβαίνεις γιατί δεν κάνανε ποτέ το κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Dimitris++++
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- paok re niamou
Κατα τα αλλα ειναι γελοιωτητες οταν γραφω για του συγκεκριμενους και την αγωνιστικη και εξωαγωνιστικη συμπεριφορα τους.sourmenetes έγραψε:Εδώ λέει οτι ο πελκας έγινε σημαία του ΠΑΟΚ...Dimitris++++ έγραψε:Επειδή τρώμε τις ψυχές μας δείτε τι λέει ο άλλος ο Λημνιός ( ο Θεός να τον κάνει εξτρέμ τρομάρα του ) ...να κάνει ο κολλητός του ο Γιαννούλης το βήμα παραπάνω..βρε ουστ....βρε ουστ ...είδαμε και συ τι έκανες , στην Κολωνία τι νούμερα γράφεις...ρε σε δύο χρόνια στον ατρόμητο θα παίζεις....έτσι ρε βλέπετε τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη...για αυτά τα τέσσερα γράμματα άνθρωποι έχυσαν αίμα ρε.....άκου να κάνει το βήμα παραπάνω...ακόμη και αν το σκέφτεσαι δεν το λες, βλήμα.....τι είναι ο ΠΑΟΚ ? Γι αυτό η κλίκα ένας ένας την κάνει ή δείχνει να εκβιάζει για να φύγει...στον αγύριστο ρε .... Πρέπει να γίνουμε πιο αυστηροί..εξτρέμ χωρίς νούμερα δεν είναι εξτρέμ...τερματας χωρις να δίνει βαθμούς ουστ...σέντερ μπακ να δέχεται τέτοια γελοία ντρίπλα από οικοδόμο ισιωμα....παραειναι επιεικής ο κόσμος του ΠΑΟΚ σε μετριότητες και η οικογένεια επίσης. Είτε σε αγωνιστικό είτε σε διοικητικό ή εκτελεστικό επίπεδο .
Με αυτά που λένε καταλαβαίνεις γιατί δεν κάνανε ποτέ το κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ.
Βλεπεις τι γραφεις η σου ξεφευγουν ?
Δεν μαζευεται το πραγμα με το πολυ ανικανο και ακριβοπληρωμενο ροστερ που εχουμε.
2-3 χρονιες το κεφαλι κατω, οικονομικο σκουπισμα και μετα βλεπουμε.
Εγω αν ημουνα Ιβαν και με το κυνηγητο που πεφτει απο 100 πλευρες, οχι φρενο αλλα χειροφρενο θα τραβουσα, ηρθε και η πουστοαρρωστια και εδεσε το γλυκο.
- sourmenetes
- Moderator
Όταν συγκρίνεις τον αντελινο, παίκτη που πήρε παγκόσμιο κύπελλο έκανε πράγματα και θάματα με τον ΠΑΟΚ , με τον πέλκα και το λημνιο που νομίζει ότι πελκας έγινε σημαία, χάνεις το δίκιο σου.paok re niamou έγραψε:Κατα τα αλλα ειναι γελοιωτητες οταν γραφω για του συγκεκριμενους και την αγωνιστικη και εξωαγωνιστικη συμπεριφορα τους.sourmenetes έγραψε:Εδώ λέει οτι ο πελκας έγινε σημαία του ΠΑΟΚ...Dimitris++++ έγραψε:Επειδή τρώμε τις ψυχές μας δείτε τι λέει ο άλλος ο Λημνιός ( ο Θεός να τον κάνει εξτρέμ τρομάρα του ) ...να κάνει ο κολλητός του ο Γιαννούλης το βήμα παραπάνω..βρε ουστ....βρε ουστ ...είδαμε και συ τι έκανες , στην Κολωνία τι νούμερα γράφεις...ρε σε δύο χρόνια στον ατρόμητο θα παίζεις....έτσι ρε βλέπετε τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη...για αυτά τα τέσσερα γράμματα άνθρωποι έχυσαν αίμα ρε.....άκου να κάνει το βήμα παραπάνω...ακόμη και αν το σκέφτεσαι δεν το λες, βλήμα.....τι είναι ο ΠΑΟΚ ? Γι αυτό η κλίκα ένας ένας την κάνει ή δείχνει να εκβιάζει για να φύγει...στον αγύριστο ρε .... Πρέπει να γίνουμε πιο αυστηροί..εξτρέμ χωρίς νούμερα δεν είναι εξτρέμ...τερματας χωρις να δίνει βαθμούς ουστ...σέντερ μπακ να δέχεται τέτοια γελοία ντρίπλα από οικοδόμο ισιωμα....παραειναι επιεικής ο κόσμος του ΠΑΟΚ σε μετριότητες και η οικογένεια επίσης. Είτε σε αγωνιστικό είτε σε διοικητικό ή εκτελεστικό επίπεδο .
Βλεπεις τι γραφεις η σου ξεφευγουν ?
Δεν μαζευεται το πραγμα με το πολυ ανικανο και ακριβοπληρωμενο ροστερ που εχουμε.
2-3 χρονιες το κεφαλι κατω, οικονομικο σκουπισμα και μετα βλεπουμε.
Εγω αν ημουνα Ιβαν και με το κυνηγητο που πεφτει απο 100 πλευρες, οχι φρενο αλλα χειροφρενο θα τραβουσα, ηρθε και η πουστοαρρωστια και εδεσε το γλυκο.
Στα φρένα και χειρόφρενα δε διαφωνώ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έχω μια αίσθηση πως με την αυριανή forza θα έχουμε ειδήσεις με το τι μέλλει γενέσθαι
- bersekeros
Δεν ξέρω τι έχει γραφεί στην ειδησεογραφία με λεπτομέρειες σήμερα, γιατί είχα μία πάρα πολύ δύσκολη μέρα σε προσωπικό επίπεδο και θέλω και να αποφεύγω να ξεσκίζω και τις σάρκες μου....
Ο Στεργιάδης λέει ότι έχει κλείσει ο Δουβίκας, αλλά δεν είναι της ώρας για ποσά διάρκειες κλπ
Είπε επίσης ότι ο Καντουρί όχι μόνο δεν φεύγει, αλλά ανανεώνει για 2 χρόνια (έως Ιούνιο 2023).
Ο Στεργιάδης λέει ότι έχει κλείσει ο Δουβίκας, αλλά δεν είναι της ώρας για ποσά διάρκειες κλπ
Είπε επίσης ότι ο Καντουρί όχι μόνο δεν φεύγει, αλλά ανανεώνει για 2 χρόνια (έως Ιούνιο 2023).
- paok re niamou
Σουρμε δεν με ενδιαφερει τι εκανε οποιοσδηποτε παικτης περυσι προπερσι και που το εκανε.
Σημερα τι κανει και αν δουλευει για τα φραγκα που τον πληρωνει η ομαδα ΣΗΜΕΡΑ
Με τους δικαιολογημενους μεχρι ενος σημειου συναισθηματισμους φτασαμε να εχουμε πανακριβο ροστερ με πολυ μικρους σε αναστημα παικτες.
Ο Αντρε ειναι μεγαλο κεφαλαιο στην ιστορια της ομαδας αλλα περυσι αυτο ξεθωριασε αρκετα.
Και φυσικα δεν μπορει με τιποτα να συγκριθει σε τιποτα με τους καβλοπιτσιρικαδες που την ειδαν παικταραδες.
Σημερα τι κανει και αν δουλευει για τα φραγκα που τον πληρωνει η ομαδα ΣΗΜΕΡΑ
Με τους δικαιολογημενους μεχρι ενος σημειου συναισθηματισμους φτασαμε να εχουμε πανακριβο ροστερ με πολυ μικρους σε αναστημα παικτες.
Ο Αντρε ειναι μεγαλο κεφαλαιο στην ιστορια της ομαδας αλλα περυσι αυτο ξεθωριασε αρκετα.
Και φυσικα δεν μπορει με τιποτα να συγκριθει σε τιποτα με τους καβλοπιτσιρικαδες που την ειδαν παικταραδες.
- sourmenetes
- Moderator
Αρα το κλείσαμε.
Εγώ ξερω ότι αν δεν υπήρχε ένας άσχετος από μπάλα, με όνομα Ιβάν Σαββίδης, ο ΠΑΟΚ θα επαιζε το ροντριγκο δεξί μπακ. Τα. Μυαλά μας πονάνε.
Αυτά από έναν άσχετο με Μπάλα.
Ας μας πουνε οι σχετικοί τι θα κάνουνε που τα γκολ του Ματος ανά σεζόν, πότε θα μας τα δώσει το φορ που φέρανε ρεμπε και φερευρα.
Τεσπα...
Η ομάδα θα το γυρίσει!
Το πιστεύω! Και θεωρώ πως και ο Ιβάν θα κάνει κάτι. Αίσθηση μου και τπτ παραπάνω.
Εγώ ξερω ότι αν δεν υπήρχε ένας άσχετος από μπάλα, με όνομα Ιβάν Σαββίδης, ο ΠΑΟΚ θα επαιζε το ροντριγκο δεξί μπακ. Τα. Μυαλά μας πονάνε.
Ας μας πουνε οι σχετικοί τι θα κάνουνε που τα γκολ του Ματος ανά σεζόν, πότε θα μας τα δώσει το φορ που φέρανε ρεμπε και φερευρα.
Τεσπα...
Η ομάδα θα το γυρίσει!
Το πιστεύω! Και θεωρώ πως και ο Ιβάν θα κάνει κάτι. Αίσθηση μου και τπτ παραπάνω.
- sourmenetes
- Moderator
Για δουβικα άκουσα και γω ότι έχει κλείσει για καλοκαίρι.bersekeros έγραψε:Δεν ξέρω τι έχει γραφεί στην ειδησεογραφία με λεπτομέρειες σήμερα, γιατί είχα μία πάρα πολύ δύσκολη μέρα σε προσωπικό επίπεδο και θέλω και να αποφεύγω να ξεσκίζω και τις σάρκες μου....
-
Κι εγώ το πιστεύω.sourmenetes έγραψε:Αρα το κλείσαμε.
Τεσπα...
Η ομάδα θα το γυρίσει!
ΥΓ Το ότι τα αθλητικά σάιτς από την χαβούζα, θάβουν ομαδικά τον Πάμπλο και παράλληλα εκθειάζουν τον Φέρει τα, πρέπει να μας ξυπνήσει. Εκτός αν θεωρούμε ότι κόπτονται για το καλό του ΠΑΟΚ, οπότε πάσο.
30/09/2017 Λάρισα-ΠΑΟΚ 1-1
Ο ΠΑΟΚ με ρόστερ όλους εκείνους τους παίκτες που λίγο καιρό μετά έφεραν δύο ντάμπλ. Μετά από εκείνη την ισοπαλία και μέχρι να γυρίσει στο κουμπί στο ματς με την Ξάνθη οι περισσότεροι από τους μελλοντικούς μπαμπάδες των γαβροχαρτινων ήταν άχρηστοι και λίγοι για τον μέσω ΠΑΟΚτση.
Όχι λιγουρευομασταν κάτι σιμοες,κάτι χουλτ κ.α,όπως κάνουμε σήμερα με κάτι σακάκια τύπου Σάσα Μπάστα.
Ο ΠΑΟΚ το λέω και θα το φωνάζω και ας γίνω γραφικός ή κουραστικος,για αυτό το επίπεδο πρωταθλήματος και με αυτούς τους ανταγωνιστές έχει ένα πολύ καλό ρόστερ.
Αυτό που δεν είναι σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα.
Αν δεν γίνει οι 11 παίκτες που βπαιζουν μέσα σύνολο,θα συνεχίσουμε να τους βλέπουμε λίγους.
Γιατί τι είναι στην ουσία μια κακή ομάδα?
Είναι η ομάδα αυτή που κάνει να φαίνονται τα μειονεκτήματα του κάθε παίκτη όσο γίνεται πιο τρανταχτά.
Για αυτό θα βλέπουμε την ποδοσφαιρική αφέλεια και αμυντική ανικανότητα του Γιαννούλη,το ποσο Άργος είναι ο σβαμπ,το πρόβλημα στο ποζισιονιγκ και στο ατομικό μαρκάρισμα του Αουγκούστο,το πρόβλημα να γράφει νούμερα ο ζιφκο και ούτω καθεξής.
Δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος προπονητής έχει την ικανότητα να κάνει σύνολο αυτή την ομάδα. Τουλάχιστον θα έχει χρόνο μέχρι το καλοκαίρι να μας δείξει τι μπορεί να κάνει και από κει και πέρα βλέπουμε
Ο ΠΑΟΚ με ρόστερ όλους εκείνους τους παίκτες που λίγο καιρό μετά έφεραν δύο ντάμπλ. Μετά από εκείνη την ισοπαλία και μέχρι να γυρίσει στο κουμπί στο ματς με την Ξάνθη οι περισσότεροι από τους μελλοντικούς μπαμπάδες των γαβροχαρτινων ήταν άχρηστοι και λίγοι για τον μέσω ΠΑΟΚτση.
Όχι λιγουρευομασταν κάτι σιμοες,κάτι χουλτ κ.α,όπως κάνουμε σήμερα με κάτι σακάκια τύπου Σάσα Μπάστα.
Ο ΠΑΟΚ το λέω και θα το φωνάζω και ας γίνω γραφικός ή κουραστικος,για αυτό το επίπεδο πρωταθλήματος και με αυτούς τους ανταγωνιστές έχει ένα πολύ καλό ρόστερ.
Αν δεν γίνει οι 11 παίκτες που βπαιζουν μέσα σύνολο,θα συνεχίσουμε να τους βλέπουμε λίγους.
Είναι η ομάδα αυτή που κάνει να φαίνονται τα μειονεκτήματα του κάθε παίκτη όσο γίνεται πιο τρανταχτά.
Για αυτό θα βλέπουμε την ποδοσφαιρική αφέλεια και αμυντική ανικανότητα του Γιαννούλη,το ποσο Άργος είναι ο σβαμπ,το πρόβλημα στο ποζισιονιγκ και στο ατομικό μαρκάρισμα του Αουγκούστο,το πρόβλημα να γράφει νούμερα ο ζιφκο και ούτω καθεξής.
Δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος προπονητής έχει την ικανότητα να κάνει σύνολο αυτή την ομάδα. Τουλάχιστον θα έχει χρόνο μέχρι το καλοκαίρι να μας δείξει τι μπορεί να κάνει και από κει και πέρα βλέπουμε
- paok re niamou
Η κακη νοοτροπια και τεμπελια των παικτων υπαρχει ακομα και την χρονια του αηττητου. Που δεν θελανε Ευρωπη ( τα αποτελεσματα θα τα λουστουμε απο το καλοκαιρι) στο πρωταθλημα παιζανε 20λεπτα μονο, γιατι τοσο χρειαζοτανε για το 2-0 και μετα κωλοβαρουσαν. Ο κοσμος που πληρωνε εισιτηριο και διαρκειας και ΤΒ δεν πηγαινε στο γηπεδο ομως μνο για το 20λεπτο. Γιαυτο φανταζομαι και τα μπινελικα στο Λουτσε για τις εμφανισεις τοτε. Γιατι ρε φιλε εχεις οντως ομαδαρα και παιζεις με πολυ κατωτερους αντιπαλους, μπαινεις σε ολα τα ματς και οχι απλα νικας αλλα τους διαλυεις με 4-5-6-7 γκολ. Ποιο ροτεισον και πουτσες μπλε με ενα ματς την εβδομαδα που κουρζοταν τα κακομαθημενα.
Το βρηκαν απο τοτε προσφορο το εδαφος και εγινε κακη συνηθεια το τεμπελιο. Με την εικονα της περυσινης χρονιας να περπατανε ΟΛΟΙ και να κανουν μουτρακια.
Δρομο ρε ολοι, μονο παικτες που θα ιδρωνουν και θα ματωνουν οπως ο Τζολης θελουμε και χρειαζομαστε.
Και πουσε Τζολη αυτην την παπαρια με το πεναλτι μην την ξανακανεις
Το βρηκαν απο τοτε προσφορο το εδαφος και εγινε κακη συνηθεια το τεμπελιο. Με την εικονα της περυσινης χρονιας να περπατανε ΟΛΟΙ και να κανουν μουτρακια.
Δρομο ρε ολοι, μονο παικτες που θα ιδρωνουν και θα ματωνουν οπως ο Τζολης θελουμε και χρειαζομαστε.
Και πουσε Τζολη αυτην την παπαρια με το πεναλτι μην την ξανακανεις
Ναι ο πέλκας είναι μια από τις σημαίες και τους σημαντικότερους παίκτες των τελευταίων χρόνων...που το κακό?sourmenetes έγραψε:Εδώ λέει οτι ο πελκας έγινε σημαία του ΠΑΟΚ...Dimitris++++ έγραψε:Επειδή τρώμε τις ψυχές μας δείτε τι λέει ο άλλος ο Λημνιός ( ο Θεός να τον κάνει εξτρέμ τρομάρα του ) ...να κάνει ο κολλητός του ο Γιαννούλης το βήμα παραπάνω..βρε ουστ....βρε ουστ ...είδαμε και συ τι έκανες , στην Κολωνία τι νούμερα γράφεις...ρε σε δύο χρόνια στον ατρόμητο θα παίζεις....έτσι ρε βλέπετε τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη...για αυτά τα τέσσερα γράμματα άνθρωποι έχυσαν αίμα ρε.....άκου να κάνει το βήμα παραπάνω...ακόμη και αν το σκέφτεσαι δεν το λες, βλήμα.....τι είναι ο ΠΑΟΚ ? Γι αυτό η κλίκα ένας ένας την κάνει ή δείχνει να εκβιάζει για να φύγει...στον αγύριστο ρε .... Πρέπει να γίνουμε πιο αυστηροί..εξτρέμ χωρίς νούμερα δεν είναι εξτρέμ...τερματας χωρις να δίνει βαθμούς ουστ...σέντερ μπακ να δέχεται τέτοια γελοία ντρίπλα από οικοδόμο ισιωμα....παραειναι επιεικής ο κόσμος του ΠΑΟΚ σε μετριότητες και η οικογένεια επίσης. Είτε σε αγωνιστικό είτε σε διοικητικό ή εκτελεστικό επίπεδο .
Γιατί είναι δηλαδή σημαία ο Γκαρσία και όχι ο πέλκας?
Ααα ξέχασα μας στέρησε τρεις προκρίσεις λολ
Ιβάν να χαρεις μην κανεις καμια μεταγραφη μεχρι να απαλλαγουμε.απο τα βαριδια.
Πιασε και τον Ρεμπε και πες του... ή με απαλλασσεις απο Μπισε Ζαμπα Εσιτι Τσολακ κλπ ή σηκω και φυγε.
Η χρονια ειναι καμμενη.
Ευρωπη (κονφερενς) θα βγουμε ακομη και με την Κ19.
Αν συμεχισουμε απλα να φερνουμε μετρια ακριβοπληρωμενα μπαλωματα θα διαιωνιζεται αυτη η αηδια.
Πιασε κ μια σκουπα στα γραφεια και δωσε μπουλο στους δημοσιους υπαλληλους.
Μεχρι το καλοκαίρι να ξεβρωμισουμε και με το καλο να χτίσουμε.
Ειλικρινα δεν θελω να ρθει κανεις. Αρκει να ξεβρωμισει το πράγμα και να απαλλαγουμε απο τεμπεληδες και κοπριτες.
Α! και κατι τελευταιο...
Κουτσολιακος και rogon ουτε ζωγραφιστους σε παρακαλω. Αν ο Ρεμπε δεν ξερει να βρισκει παιχτες μονος του και δουλεύει αποκλειστικα μ αυτους, στειλτον κι αυτον αμεσα.
Κρατα τον Γκαρσια. Δεν ειναι τέλειος αλλα αντέχει και την πιεση και το χρεωμα.
Ας μεινει να παλεψει με οσους αξιζουν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιασε και τον Ρεμπε και πες του... ή με απαλλασσεις απο Μπισε Ζαμπα Εσιτι Τσολακ κλπ ή σηκω και φυγε.
Η χρονια ειναι καμμενη.
Ευρωπη (κονφερενς) θα βγουμε ακομη και με την Κ19.
Αν συμεχισουμε απλα να φερνουμε μετρια ακριβοπληρωμενα μπαλωματα θα διαιωνιζεται αυτη η αηδια.
Πιασε κ μια σκουπα στα γραφεια και δωσε μπουλο στους δημοσιους υπαλληλους.
Μεχρι το καλοκαίρι να ξεβρωμισουμε και με το καλο να χτίσουμε.
Ειλικρινα δεν θελω να ρθει κανεις. Αρκει να ξεβρωμισει το πράγμα και να απαλλαγουμε απο τεμπεληδες και κοπριτες.
Α! και κατι τελευταιο...
Κουτσολιακος και rogon ουτε ζωγραφιστους σε παρακαλω. Αν ο Ρεμπε δεν ξερει να βρισκει παιχτες μονος του και δουλεύει αποκλειστικα μ αυτους, στειλτον κι αυτον αμεσα.
Κρατα τον Γκαρσια. Δεν ειναι τέλειος αλλα αντέχει και την πιεση και το χρεωμα.
Ας μεινει να παλεψει με οσους αξιζουν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αδερφέ προσυπογράφωrenegade έγραψε:30/09/2017 Λάρισα-ΠΑΟΚ 1-1
Και Ελπίζω η επιστροφή Λάμπρου ουαρντα, το συνεχές ροτεισον και οι πειραματισμοί να γινονται για αναζήτησή σταθερών και γενικο ξεσκαρτάρισμα..
Δυστυχώς έχουμε δρόμο μπροστά μας