Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
ο Κρεσπο ειναι καλυτερος απο τον Ματος σαν φουλ δεξι μπακ?
θα τρελλαθουμε εντελως
ο Ματος δεν επρεπε να χρησιμοποιηθει μεχρι να βρουμε αντικαταστατη και να περασει σταδιακα στον παγκο και μετα εκτος?
οτι και να κανει ο Αμπελ την διαχειρηση δεν την εχει και αυτο θα του βγαινει παντα μπροστα θελει δεν θελει...και θα την πληρωνει ο ΠΑΟΚ
θα τρελλαθουμε εντελως
ο Ματος δεν επρεπε να χρησιμοποιηθει μεχρι να βρουμε αντικαταστατη και να περασει σταδιακα στον παγκο και μετα εκτος?
οτι και να κανει ο Αμπελ την διαχειρηση δεν την εχει και αυτο θα του βγαινει παντα μπροστα θελει δεν θελει...και θα την πληρωνει ο ΠΑΟΚ
Ζητάτε δεξί μπακ, έτσι; Προφανώς δεξί μπακ με τα χαρακτηριστικά του Γιαννούλη για να παίζεις έτσι από κάθε πλευρά.
Θα πω το εξής απλό. Μας δίνουν 6 μυρια για τον Γιαννούλη και λέμε "οοοχι 10 μυρια θέλουμε, τη ρήτρα! "
Δίνουμε εμείς τόσα λεφτά για δεξί μπακ; Αντε επειδή ειναι δυσεύρετοι οι αριστεροποδαροι, δίνουμε 4 μυρια για δεξί μπακ επιπέδου Γιαννούλη; Προφανώς όχι.
Αρα μήπως να κάνουμε λιγη υπομονή γιατί προφανώς ψάχνουμε το καλύτερο VfM και αυτό απαιτεί έξυπνους χειρισμούς και χρόνο;
Θα πω το εξής απλό. Μας δίνουν 6 μυρια για τον Γιαννούλη και λέμε "οοοχι 10 μυρια θέλουμε, τη ρήτρα! "
Δίνουμε εμείς τόσα λεφτά για δεξί μπακ; Αντε επειδή ειναι δυσεύρετοι οι αριστεροποδαροι, δίνουμε 4 μυρια για δεξί μπακ επιπέδου Γιαννούλη; Προφανώς όχι.
Αρα μήπως να κάνουμε λιγη υπομονή γιατί προφανώς ψάχνουμε το καλύτερο VfM και αυτό απαιτεί έξυπνους χειρισμούς και χρόνο;
- Aigle_Noir
Δεν ξέρει κανείς τι έχει παιχτεί με το θέμα Μάτος. Μπορεί να είναι χειρισμοί της διοίκησης λόγω υψηλού συμβολαίου.
Ξέρεις τι έκανε ο Ματος και έβγαλε εαυτόν εκτός ομάδος άμεσα; Γιατί εγώ έμαθα τι έκανε και είναι πολύ λογικό αν ισχύει - ΑΝ ΛΕΩ- να φύγει άμεσα από την ομάδα. Γιατί δεν ξύπνησε μια μέρα ο Αμπέλ και είπε δεν σε θέλω...Athens έγραψε:ο Κρεσπο ειναι καλυτερος απο τον Ματος σαν φουλ δεξι μπακ?
θα τρελλαθουμε εντελως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Παρ 18 Σεπ 2020, 13:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το πιο αρρωστο ΠΑΟΚτσακι εισαι.joshua έγραψε:2 εκατομμύρια δίναμε για Γιάγκο και φαντάζομαι 500-600 συμβόλαιο. Δεν βρίσκουμε δεξιά μπακ σε αυτά τα λεφτά; Σπάει ρε ο διάολος το ποδάρι και νιώθει ενοχλήσεις ο Κρεσπο που δεν είναι καν δεξί μπακ θα πάω εν γνώση μου στα πιο σημαντικά παιχνιδια της ευρωπαϊκής μου ιστορίας με Μπισεσβαρ δεξί μπακ;Τεσπα το κόβω γιατί με βαρέθηκα και εγώ και κάποιοι φαντασιώνονται θηλιές γιατί οπαδοί αγωνιούν για τις μεταγραφικές εξελίξεις στην ομάδα...
Καποτε εκνευριζομουν που δε χαλαρωνεις με τιποτα.
Τωρα οχι απλα δεν εκνευριζομαι αλλα μακαρι να μπορουσα να σου δωσω λιγη απο την ηρεμια μου γυρω απο το θεμα.
Τζος μη μασας.Ο ΠΑΟΚ ειναι καλα!
Ε μη μας σκαςklainmein έγραψε:Ξέρεις τι έκανε ο Ματος και έβγαλε εαυτόν εκτός ομάδος άμεσα; Γιατί εγώ έμαθα τι έκανε...Athens έγραψε:ο Κρεσπο ειναι καλυτερος απο τον Ματος σαν φουλ δεξι μπακ?
θα τρελλαθουμε εντελως
Δεν βρισκει ρε παιδακι μου σοβαρο δεξι μπακ σ αυτα τα λεφτα? Αντε να το δεχθω, αν και το βρισκω αστειο.
Βαλε τον Λυρατζη, δωσε μια ευκαιρια ακομη στον Ματος! Κανε κατι να λυσεις το θεμα εκ των εσω!
Οχι να αφηνεις την ομαδα με κενο και με αλχημειες!
Αυτα ειναι ασοβαρα!
Η ομαδα τη στιγμη που μιλαμε εχει μια σοβαρη ενδεκαδα και απο πισω το χαος. Αυτο δεν ειναι το 2 ισαξιοι π ζητησε ο Φερειρα.
Η ομαδα ετσι οπως ειναι τωρα εχει διαρκεια ζωης 2 μηνες βαρια...
Με 2 ματς τη βδομαδα ειναι δεδομενο πως σε καποια φαση θα παιζουμε με την Κ19 μεσα...
Βαλε τον Λυρατζη, δωσε μια ευκαιρια ακομη στον Ματος! Κανε κατι να λυσεις το θεμα εκ των εσω!
Οχι να αφηνεις την ομαδα με κενο και με αλχημειες!
Αυτα ειναι ασοβαρα!
Η ομαδα τη στιγμη που μιλαμε εχει μια σοβαρη ενδεκαδα και απο πισω το χαος. Αυτο δεν ειναι το 2 ισαξιοι π ζητησε ο Φερειρα.
Η ομαδα ετσι οπως ειναι τωρα εχει διαρκεια ζωης 2 μηνες βαρια...
Με 2 ματς τη βδομαδα ειναι δεδομενο πως σε καποια φαση θα παιζουμε με την Κ19 μεσα...
Ρε συ πρόλαβες και έκανες quote. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, προσθεσα...barlow4 έγραψε:Ε μη μας σκαςklainmein έγραψε:Ξέρεις τι έκανε ο Ματος και έβγαλε εαυτόν εκτός ομάδος άμεσα; Γιατί εγώ έμαθα τι έκανε...Athens έγραψε:ο Κρεσπο ειναι καλυτερος απο τον Ματος σαν φουλ δεξι μπακ?
θα τρελλαθουμε εντελως
To να παιξει ο Κρεσπο στα δεξια δεν ειναι αλχημια. Το εχετε κανει πολυ μεγαλυτερο προβλημα.
Σε σχηματα με τρεις πισω αλλα και οχι μονο, δεν ειναι περιεργο να παιζεις με ενα επιθετικο φουλμπακ και με ενα πιο αμυντικογενες.
Σε σχηματα με τρεις πισω αλλα και οχι μονο, δεν ειναι περιεργο να παιζεις με ενα επιθετικο φουλμπακ και με ενα πιο αμυντικογενες.
Μηπως το φορ ερθει οταν περασουμε στους ομιλους? τοτε με τοσα μυρια βρισκεις καλυτερο παικτη...(σεναριο λεω εγω)
Ε καλα τωρα, να μην βαφτιζουμε και το παξιμαδι κρεας για να τα δουμε ολα καλα!CCCP έγραψε:To να παιξει ο Κρεσπο στα δεξια δεν ειναι αλχημια. Το εχετε κανει πολυ μεγαλυτερο προβλημα.
Οταν εχεις κανει κινηση για δεξι μπακ χαφ και τον εχεις βγαλει και κλεισμενο, δειχνεις οτι δεν θεωρεις επαρκεις τον Κρεσπο και τον Μπισε. Ειδικα λοιπον μετα απο αυτο το φιασκο, θα πρεπε να ειναι ο αντικαταστατης εδω χθες!
- anekfrastos
Εμένα αυτή η άσχετη δήλωση του Ρέμπε (δεν είναι ότι το κάνει τακτικά) μου φαίνεται κάπως σαν ....ψυχολογική διαχείρισηpilotos έγραψε:Ρεμπε
Είναι αλήθεια ότι αρκετά ευρωπαϊκά clubs δείχνουν υψηλό ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη. Εκτιμούμε τις προσφορές, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ενδιαφερόμαστε να αφήσουμε τον ποδοσφαιριστή, πριν από μια τόσο ιστορική πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Ο Γιαννούλης έχει διαρκή πρόοδο με τη σκληρή του δουλειά και τον επαγγελματισμό του και είμαστε χαρούμενοι που του δίνουμε όλα τα εφόδια να αναπτυχθεί και να λάμψει πριν τελικά το μομέντουμ και οι προϋποθέσεις να είναι τα ιδανικά και για εκείνον και για τον ΠΑΟΚ για να κάνει το επόμενό του βήμα» ανέφερε στη δήλωση του ο Γερμανός
Sdna
Στάλθηκε από SM-N975F

Σου λέει, αυτοί όλοι τώρα καίγονται να μάθουν τι γίνεται με φορ και δεξί μπακ. Ε βγες και πες τους ...κάτι ... έτσι για να ηρεμήσουν. Τι να τους πω; Ε πες κάτι για το Γιαννούλη ξερωγώ...
Το κάνω κι εγώ καμιά φορά στη δουλειά...όταν πχ ενας συνεργάτης περιμένει κάποια πράγματα από εμένα αλλά ξέρω ότι δε θα προλάβω να είμαι στην ώρα μου, τον παίρνω ένα τηλέφωνο και του λέω κάτι άλλο για να ξέρει ότι τον σκέφτομαι και δουλεύω και δεν τον έχω γραμμένο στα @@ μου