Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από john4serres »

seaman έγραψε:Abel alert. Χάθηκε εντός αγωνιστικών χώρων. Όποιος ή όποια τον βρει παρακαλείται να τον γυρίσει στη χώρα του. Εδώ θα ξαναχαθεί. Είναι το μόνο σίγουρο
Εύστοχο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

barlow4 έγραψε:να μιλησει για την ομαδα του.Δεν τον πηραμε να κανει την κριτικη επιτροπη του πρωταθληματος.Ουτε για να ακουμε να μιλαει για τους μπασταρδους του πειραια μετα απο οσα εχουν κανει.
Να σηκωθει να φυγει ο σκατογαυρος.
+1926+

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

pavire έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Όντως αυτοί είναι
Αήττητοι νταμπλούχοι
Πέρυσι
Τώρα μιλάς σοβαρά;;;

Ότι έχει διαλύσει τα πάντα δεν το βλέπεις;;

Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ρε δε με νοιαζει καν η αποδοση της ομαδας.Ενας προπονητης μπορει να παει καλα μπορει και οχι.Μπορει να παει σκατα και να μη φταιει.Ολα τα ελαφρυντικα μπορει να εχει.
ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.
που νομιζει πως βρισκεται ο ηλιθιος.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

pavire έγραψε:Κάποτε ο Σάντος είχε χαρακτηρίσει τους παίκτες σαρδέλες και ακούγαμε όλους τους ευσυνείδητους να λένε ότι ο προπονητής πρέπει να είναι ασπίδα στους παίκτες του και τέτοια γλυκαναλατα...Στα αυτιά μου δεν είπε κάτι διαφορετικό σήμερα ο Φερέιρα...είπε το αυτονόητο,αυτό που βλέπουμε όσοι πάμε στο γήπεδο για να δούμε λίγο μπάλα και να ξεχάσουμε τα προβλήματα μας...Οι παίκτες μας είναι στην χειρότερη δυνατή κατάσταση την πιο κρίσιμη στιγμή,οι τραυματισμοί μας έχουν γονατίσει,τα βαριά συμβόλαια μας έχουν δέσει τα χέρια και μέσα σε όλα αυτά ο γαύρος έχει ποιότητα και ψυχολογία όλα υπέρ του...Προσωπικά τον κατηγορούσα για πολλά...γιατί δεν βάζει τον Λάμπρου;;(τον είδε κανείς σήμερα?),γιατί δεν βάζει τον Πασχαλάκη;;;(μια φάση έπρεπε να καθαρίσει σε όλο το παιχνίδι)γιατί βάζει Μαουρίτσιο;;;(έχουμε κανένα καλύτερο;)...άλλαξε συστήματα άλλαξε πρόσωπα αλλά η διάθεση τους τα λέει όλα...αρκεί κάποιος να δει τον μπισεσβαρ... Παίδες...Αυτοί είναι...Σήμερα τους λυπομουνα που τους έβλεπα δυστυχώς...

Ναι μόνο που ξεχνάς κάτι.. οι σαρδέλες τότε κόντεψαν να σε ρίξουνε, ενώ οι παίκτες του Αμπέλ φέρανε αήττητο πρωτάθλημα , νταμπλ και συνολικά 4 τίτλους.
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Δημοσίευση από cambiaso »

pavire έγραψε:Κάποτε ο Σάντος είχε χαρακτηρίσει τους παίκτες σαρδέλες και ακούγαμε όλους τους ευσυνείδητους να λένε ότι ο προπονητής πρέπει να είναι ασπίδα στους παίκτες του και τέτοια γλυκαναλατα...Στα αυτιά μου δεν είπε κάτι διαφορετικό σήμερα ο Φερέιρα...είπε το αυτονόητο,αυτό που βλέπουμε όσοι πάμε στο γήπεδο για να δούμε λίγο μπάλα και να ξεχάσουμε τα προβλήματα μας...Οι παίκτες μας είναι στην χειρότερη δυνατή κατάσταση την πιο κρίσιμη στιγμή,οι τραυματισμοί μας έχουν γονατίσει,τα βαριά συμβόλαια μας έχουν δέσει τα χέρια και μέσα σε όλα αυτά ο γαύρος έχει ποιότητα και ψυχολογία όλα υπέρ του...Προσωπικά τον κατηγορούσα για πολλά...γιατί δεν βάζει τον Λάμπρου;;(τον είδε κανείς σήμερα?),γιατί δεν βάζει τον Πασχαλάκη;;;(μια φάση έπρεπε να καθαρίσει σε όλο το παιχνίδι)γιατί βάζει Μαουρίτσιο;;;(έχουμε κανένα καλύτερο;)...άλλαξε συστήματα άλλαξε πρόσωπα αλλά η διάθεση τους τα λέει όλα...αρκεί κάποιος να δει τον μπισεσβαρ... Παίδες...Αυτοί είναι...Σήμερα τους λυπομουνα που τους έβλεπα δυστυχώς...
Καμία σχέση το ρόστερ που είχε ο Σάντος και αυτά που του ζητούσαμε τότε με αυτό που έχει ο αμπελ...πήρες πρωτάθλημα με αυτό πάνω κάτω...η εικόνα της ομάδας τόσους μήνες είναι που μας δείχνει ότι δεν μπορει, δεν είναι τωρινό ...αργά η γρήγορα θα φύγει
pavire

Δημοσίευση από pavire »

sourmenetes έγραψε:
pavire έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Όντως αυτοί είναι
Αήττητοι νταμπλούχοι
Πέρυσι
Τώρα μιλάς σοβαρά;;;

Ήμουνα από τους βλαμμενους που ούρλιαζα να φύγει ο λουτσεσκου...από τότε έχω βάλει μυαλό...ο προπονητής θέλει στήριξη και από την στιγμή που του την δίνει η διοίκηση που τον πληρώνει εμένα μου φτάνει...θα κριθεί του χρόνου με την δική του προετοιμασία,το δικό του ρόστερ,και την δική του νοοτροπία
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μετα τις μαλακιες που ειπε, καθε δευτερολεπτο που παραμενει στη χωρα ειναι εγκλημα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

pavire έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
pavire έγραψε: Πέρυσι
Τώρα μιλάς σοβαρά;;;

Ήμουνα από τους βλαμμενους που ούρλιαζα να φύγει ο λουτσεσκου...από τότε έχω βάλει μυαλό...ο προπονητής θέλει στήριξη και από την στιγμή που του την δίνει η διοίκηση που τον πληρώνει εμένα μου φτάνει...θα κριθεί του χρόνου με την δική του προετοιμασία,το δικό του ρόστερ,και την δική του νοοτροπία
Να βλέπεις όμως και κάτι και. Να μην ακούω πιπες!!!

Παίζεις σε 3 μέρες ντερμπυ και εξυμνείς τον αντίπαλο;; έτσι θα πείσεις τους παίκτες για τη νίκη;;

Είναι σα να τους λες ελάτε να μας. Πηδηξετε!!

Ποιο ροστερ ανώτερο και μαλακιες;;; πάμε καλά;;

Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

sporting buy abel very good best top
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Δεν υπάρχει '' του χρονου''!!!
Τωρα, σήμερα, το αργότερο αύριο 06:00 να έχει βγάλει αεροπορικό για το σπίτι του!
Είναι επικίνδυνος! Πάρτε το χαμπάρι όσοι δεν το καταλαβαίνετε! ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΗΤΤΕΣ! ΤΟ ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Εύχομαι να δείξουμε μια φορά "αντανακλαστικά " μεγάλης ομάδας και το ξημέρωμα να σε βρει οπουδήποτε αλλού εκτός από την ομάδα μας.Οτι ήταν να καταστρέψεις, το κατεστρεψες! Δρομοοοοοοο
kos

Δημοσίευση από kos »

Συμφωνώ αλλά επειδή μας ενδιαφέρει το μέλλον της ομάδας να πούμε ότι ο Σάντος μίλησε για σαρδέλες και μετά ήρθαν οι παικταραδες που ήρθαν.
Τώρα ο Μπράνκο που έφερε τον Εσιτι είναι ακόμη εδώ και ο Γιώργης έχει ακόμη δίπλα του τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου κάτσε.

Άσχετα με το αν μείνει η φύγει ο αμπελ η ομάδα είναι καμμένη και ακόμη αναφερόμαστε σε αυτήν ως η αήττητη νταμπλούχος.

Το καλοκαίρι θέλει σκούπα και αλλαγή του τρόπου επιλογής παικτών.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Άρα ποιος φταίει περισσοτερο,αυτός που τα λέει ή η διοίκηση που τον κρατάει δύο μέρες πριν το ντέρμπι με τον γαύρο;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δεν ειπε τιποτα περιεργο ο ανθρωπος. Διαβαζει το φορουμ απλα. Οι περισσοτεροι δε κανουν για τον ΠΑΟΚ ετσι δε λεγαμε?

Ανεξηγητο γιατι πηρε 2 μπακ κι οχι στοπερ. Πανως του βγηκε το πειραμα με Βιερι.Δε σε ζορισανε

Στηριξη αφου το λεει ο γιωργης(αν το λεει ακομα). Οτι πει ο Γιωργης αφου αυτος πληρωνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”