Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Με μια πρώτη ματιά λες ξανθομπαμπουρας γαλανομάτης φλώρος,αν δεις το βλέμμα του,τρομάζεις,σαν γκεσταπιτης είναι ο φουστης.
Το σίγουρο είναι ότι δεν αστειεύεται.
Το σίγουρο είναι ότι δεν αστειεύεται.
[youtube]vuDMHSeaPtg[/youtube]
[youtube]5pQuacL2_cA[/youtube]
[youtube]QYNzO7X5mIQ[/youtube]
[youtube]RhQnHHw53pc[/youtube]
[youtube]5pQuacL2_cA[/youtube]
[youtube]QYNzO7X5mIQ[/youtube]
[youtube]RhQnHHw53pc[/youtube]
ειδα ολα τα βιντεο .. ο τυπος ειναι τρελος κανονικος.. καλως ηρθες..
Salt λέει μέσα, αλμυρό εννοειTolaros έγραψε:Κατά λέξη σημαίνει "παρακαλετό μπιπ, ξινό μπιπ"MANIAKOS έγραψε:Vatten och salt
Τι άρμα μάχης είναι αυτό ρε σεις; Πάντως έχω ένα κακό προαίσθημα ότι μετά το ματς στο βοθρολίμανο, αφού πιάσει γκόμενα τον Πεφτούνη, μπορεί να έχουμε τίποτα προβλήματα, με σκηνές ζήλιας από τη Νίνα!!!

και ο παλιοχαρακτήραςrainmaker έγραψε:Επίσης έχω να πω το εξής :
Ήρθε το καδρονι, ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
καλώς ήρθες παιξτουρα βάλτους οκους τα γυαλιά
- falconakis
Λοιπόν έχουμε και λέμε...
Ηρθε ένας Ρωσοπόντιος, ένας Πόντους μήπως ήρθε η ωρα και ενος κανονικου πόντιου;;;

ΥΓ στο άσχετο
Κοιτώντας τα περσινά παιχνίδια του Πόντους
Matches as Games Goal Ass
Defensive Midfield 22 2 2
Centre-Forward 13 6 2
Centre-Back 2 - -
Attacking Midfield 1 - -
Δηλαδη ο τύπος τερματας δεν παίζει;
Πώκηση μετά την υπογραφή! Αχρηστος είναι!!!
Ηρθε ένας Ρωσοπόντιος, ένας Πόντους μήπως ήρθε η ωρα και ενος κανονικου πόντιου;;;

ΥΓ στο άσχετο
Κοιτώντας τα περσινά παιχνίδια του Πόντους
Matches as Games Goal Ass
Defensive Midfield 22 2 2
Centre-Forward 13 6 2
Centre-Back 2 - -
Attacking Midfield 1 - -
Δηλαδη ο τύπος τερματας δεν παίζει;
Πώκηση μετά την υπογραφή! Αχρηστος είναι!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος falconakis την Τετ 15 Αύγ 2018, 23:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- kataramenos5
-Ναι ναι κυριε Γιωργο, ολα καλα, και το σπιτι καλο.. Της αρεσει και της Νινας. Μονο που..
-Μονο που.. τι παλικαρι μου πες μου και θα το λυσω.
-Να... ειναι αυτος ο περιεργος τυπος απ εξω με το μαλι αφανα και τα μαυρα γυαλια που τραγουδαει εδω και μιση ωρα "Ντιμπιντιμπι ντιμπι νταει ντιμπινταει....". Ανησυχω λιγο...
-Να... ειναι αυτος ο περιεργος τυπος απ εξω με το μαλι αφανα και τα μαυρα γυαλια που τραγουδαει εδω και μιση ωρα "Ντιμπιντιμπι ντιμπι νταει ντιμπινταει....". Ανησυχω λιγο...
- falconakis
ελιωσα έχω ένα πεντάλεπτο που γελάω!!!!!kataramenos5 έγραψε:-Ναι ναι κυριε Γιωργο, ολα καλα, και το σπιτι καλο.. Της αρεσει και της Νινας. Μονο που..
- navigator11
Έναν παίχτη σαφώς πιο σκληροτράχηλο και επίμονο σε σχέση με τον Κάνιας βλέπω. Δεν ξέρω τι ρόλο θα του αναθέσει ο Λουτσέσκου, αν δηλαδή θα θέλει να συμμετέχει κι αυτός σε μεγαλό βαθμό στο κομμάτι της ανάπτυξης. Θεωρώ ότι μπορεί να το προσφέρει κατά ... παθητικό τρόπο, ελευθερώνοντας με την παρουσία του τον Μαουρίσιο. Από όσο είδα, δεν πολυγουστάρει να μένει η μπάλα στα πόδια του ... αχρείαστα δευτερόλεπτα. Γεμίζει το χώρο του κέντρου. Έτσι μου φάνηκε. Ενίοτε και με τραχύτητα, που σε κάποιες ... ειδικές περιπτώσεις θεωρώ πως δε θα μείνει απαρατήρητη από εντεταλμένα κοράκια! Δεν είναι ο παίχτης για τον οποίο θα πλήρωνα εισιτήριο για παρακολουθήσω. Τέτοιον παίχτη όμως δεν έχουμε. Και χρειαζόμαστε τσαμπουκά και δύναμη στο πλέον κομβικό χώρο του σύγχρονου ποδοσφαίρου.
kataramenos5 έγραψε:-Ναι ναι κυριε Γιωργο, ολα καλα, και το σπιτι καλο.. Της αρεσει και της Νινας. Μονο που..
+++++++++
Είσαι θεός!!!!!
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 IIσ
Το κάνω παράθεση για να το έχω. Μια ολόκληρη φράση χωρίς λάθος! Αν έβαζες και τελεια θα έκανα παρτι.MANIAKOS έγραψε:Είναι θεός τον έχω δει από κοντα
Το έκανε το θαύμα της η Παναγία!!!
Ωχ ωχ ωχ....MANIAKOS έγραψε:Είναι θεός τον έχω δει από κοντα
Έχεις και οράματα τώρα?