Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
μαζί σου. Αν πάρει η ΑΕΚ ευρωπαικό μετά είναι η σειρά μας
- navigator11
Μην τους υποτιμάτε, απέδειξαν απέναντι στη Βίντι ότι διαθέτουν ποιότητα και μέταλο.

Σε όποιο αγώνα φάνε κάτω από τρία θα πρέπει να θεωρείται επιτυχία
Στάλθηκε από το iQM960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαλακία όμιλος. Θα τη φάνε που θα τη φάνε την πούτσα, ας πέφτανε καλύτερα με 3 μεγαθήρια, τουλάχιστον να έχουν κάτι να θυμούνται από την τελευταία τους συμμετοχή στη διοργάνωση.
Από κανένα έως ένα γκολ βλέπω να βάζουν στα 6 παιχνίδια...
Όλα εδώ πληρώνονται πουτανες...
Όλα εδώ πληρώνονται πουτανες...
- keep_paokizein
Είναι τόσο πάτοι... που μπορει να παιξουν στο ΟΑΚΑ τελευταια αγωνιστική με τα δεύτερα μιας αδιάφορης Μπενφίκας να κάνουν κανένα 1-0 και να φρικαρουμε εντελώς!!!
το ιδιο σκεφτομουν κι εγω...
η ακομα χειροτερα.. να νικησουν τα τριτα καμιας αδιαφορης Μπαγερν και να μας τα κανουν μπαλονια για το χαρτινο μεγαλειο τους. Σημερα, site πολιτικων εφημεριδων της χαβουζας (και του πανελληνιου υποτιθεται), εγραφαν ολο ευχαριστηση για "διασυρμο του ΠΑΟΚ" και μιλουσαν χορταστικα για "τεσσαρα". Να δω τους τιτλος τους οταν θα τρωει τα ηρωικα ταληρα η κουλα.
η ακομα χειροτερα.. να νικησουν τα τριτα καμιας αδιαφορης Μπαγερν και να μας τα κανουν μπαλονια για το χαρτινο μεγαλειο τους. Σημερα, site πολιτικων εφημεριδων της χαβουζας (και του πανελληνιου υποτιθεται), εγραφαν ολο ευχαριστηση για "διασυρμο του ΠΑΟΚ" και μιλουσαν χορταστικα για "τεσσαρα". Να δω τους τιτλος τους οταν θα τρωει τα ηρωικα ταληρα η κουλα.
- GiorgosAtha
Με τους Γερμανούς η πούτσα θα πάει σύννεφο.
Με τους Πορτογάλους προβλέπω τρελό ταμπούρι... ο στόχος τους θα είναι όχι να κερδίσουν αλλά να χάσουν με λιγότερα από εμάς για να λένε μετά πως ήταν καλύτεροι. Θα χάνουν και θα παίζουν τακτική "πούλμαν μέσα στην περιοχή".
Με τους Ολλανδούς θα πέσει το τρελό γέλιο γιατί πολύ απλά θα θεωρήσουν πως μπορούν να τους κοντράρουν για την 3η θέση. Ο Αίαντας όμως είναι πολύ καλύτερος από τα προηγούμενα χρόνια... έκανε πλάκα στην Δυναμό (3-0) ενώ αδικείται με το 0-0 στο Κίεβο αφού ήταν καλύτερος, έχασε πέναλτι και είχε και δοκάρι (αν θυμάμαι καλά).
Με τους Πορτογάλους προβλέπω τρελό ταμπούρι... ο στόχος τους θα είναι όχι να κερδίσουν αλλά να χάσουν με λιγότερα από εμάς για να λένε μετά πως ήταν καλύτεροι. Θα χάνουν και θα παίζουν τακτική "πούλμαν μέσα στην περιοχή".
Με τους Ολλανδούς θα πέσει το τρελό γέλιο γιατί πολύ απλά θα θεωρήσουν πως μπορούν να τους κοντράρουν για την 3η θέση. Ο Αίαντας όμως είναι πολύ καλύτερος από τα προηγούμενα χρόνια... έκανε πλάκα στην Δυναμό (3-0) ενώ αδικείται με το 0-0 στο Κίεβο αφού ήταν καλύτερος, έχασε πέναλτι και είχε και δοκάρι (αν θυμάμαι καλά).
Μωρη π@@τ@ν@ τυχη ετσι βρηκες να μας χαμογελασεις!!! Ας ειναι.... παμε μωρη μπενφικα να σε δω...
- GiorgosAtha
Μόλις διάβασα το εξής...
"ΟΚ, η Bayern θα βγει πρώτη. Από εκεί και πέρα η Benfica δεν είναι και μεγαθήριο ενώ ο Ajax είναι στα "μέτρα" της κούλας"... WTF!!!!
Αυτοί νομίζουν πως η Vidi και η Celtic είναι επιπέδου 16 Ch.L... δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς...
"ΟΚ, η Bayern θα βγει πρώτη. Από εκεί και πέρα η Benfica δεν είναι και μεγαθήριο ενώ ο Ajax είναι στα "μέτρα" της κούλας"... WTF!!!!

Αυτοί νομίζουν πως η Vidi και η Celtic είναι επιπέδου 16 Ch.L... δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς...
Δεν πειράζει οι ξαφνικοι λούτσοι ειναι οι καλυτεροι
Να αγιασει το στομα σου αδερφε!!!! Η ευχη σου πραγματοποιήθηκε!!!! Τωρα ολοι ευχομαστε το ρεκορ του γκει να σπασει μεσα στο οακα απο την μπενφικα και να μην μπορουν να κρυφτουν....john4serres έγραψε:Εύχομαι Μπενφίκα αντίπαλος της αεκούλας στους ομιλους.
- Μπαρκαρούτσος
Απλά μείνετε αποδυτήρια. Μην βγείτε καν να παίξετε.
Εκεί βέβαια θα χάστε, μόνο εδώ Ελλάδα κερδίζεις αν δεν παίξεις.
Εκεί βέβαια θα χάστε, μόνο εδώ Ελλάδα κερδίζεις αν δεν παίξεις.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχααααα
Υ.Γ αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
Ρε αθεοβοφε την ωρα που παταω να το δω ετρωγα μακαρονια και μου βγηκε μακαρονι απ τη μυτη... ο γιος μου γελαει σαν τρελος και η γυναικα μου με κοιταει σαν τρελο.....