Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
(απάντηση στον Θάνο από την Ξάνθη)
Έτσι πιστεύω κι εγώ. Θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει:
1. Garry
2. Serero
3. Toivonen ή άλλο ισοδύναμο
4. Αριστερό στόπερ
5. Αριστερό full back
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Πέμ 30 Ιούλ 2015, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν πάρεις ποιοτικούς στο εκ πρωταθλημα μονο το θεμα φυσικής κατάστασης θα ναι πρόβλημα....εμενα δεν με ανησυχεί το ποτε - σχετικά
- thanos-xanthi
απλα μανιακε, καποια στιγμη θα πλακωσουν ολες οι υποχρεωσεις μαζι
με πρωταθλημα ,κυπελλο, και ομιλους γιουροπα
και στην ουσια η ομαδα δε θα προλαβαινει να δουλεψει οπως τωρα το καλοκαιρι ολοι μαζι
εκει μια αποφορτιση θα κανουν, χαλαρα καμια προπονηση και μονο αγωνες
με πρωταθλημα ,κυπελλο, και ομιλους γιουροπα
και στην ουσια η ομαδα δε θα προλαβαινει να δουλεψει οπως τωρα το καλοκαιρι ολοι μαζι
εκει μια αποφορτιση θα κανουν, χαλαρα καμια προπονηση και μονο αγωνες
Εγω πιστευω ο ιδανικος παιχτης που επρεπε να παρουμε για τα μπακ ηταν ο σαντσεθ του βαζελου..κουβαλαει μπαλα,δυνατος,γρηγορος με υψος και στυλ παμπλο γκαρσια
Δεν αντιλέγω απλα δε γινεται αλλιως... Μαλλον
Και φετος το θεμα ειναι να τελειώσουμε καλα τη χρονια
Και φετος το θεμα ειναι να τελειώσουμε καλα τη χρονια
Ο ΠΑΟΚτσής θέλει:
1) παίκτες καλύτερους από τους προηγούμενους με χαμηλότερο κόστος και άμεσα.
2) να πουλήθούν παίκτες χωρίς καμιά αγοραστική αξία με κέρδος ή να μείνουν ελεύθεροι παίκτες με συμβόλαια επιπλέον 2 χρόνων μέσα σε ένα μήνα.
3) Ο ΠΑΟΚ να διεκδηκήσει πρωτάθλημα φέτος
4) να πληρωθούν άμεσα τα χρέη (που έγινε από ένα χαζό πόντιο)
5) να αρχίσουν αμέσως τα έργα για την νέα Τούμπα
6) να αλλάξουμε άμεσα προπονητικό κατασκευάζοντας το πιο υπερσύγχρονο όπου γουστάρουμε
7) να μην έχει κανένα στο κεφάλι του να τον πρήζει ότι δεν αγόρασε διαρκείας, δεν πήγε στο γήπεδο.
8) Να του εξηγούν όλοι ότι κάνουν και πώς το κάνουν, ώστε να τους κρίνει πίνοντας φραπέ και βγαίνοντας στα ραδιόφωνα.
Μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμή σου.....
Αγαπήστε ρε εσείς τον ΠΑΟΚ σαν γκόμενες κάνετε.
1) παίκτες καλύτερους από τους προηγούμενους με χαμηλότερο κόστος και άμεσα.
2) να πουλήθούν παίκτες χωρίς καμιά αγοραστική αξία με κέρδος ή να μείνουν ελεύθεροι παίκτες με συμβόλαια επιπλέον 2 χρόνων μέσα σε ένα μήνα.
3) Ο ΠΑΟΚ να διεκδηκήσει πρωτάθλημα φέτος
4) να πληρωθούν άμεσα τα χρέη (που έγινε από ένα χαζό πόντιο)
5) να αρχίσουν αμέσως τα έργα για την νέα Τούμπα
6) να αλλάξουμε άμεσα προπονητικό κατασκευάζοντας το πιο υπερσύγχρονο όπου γουστάρουμε
7) να μην έχει κανένα στο κεφάλι του να τον πρήζει ότι δεν αγόρασε διαρκείας, δεν πήγε στο γήπεδο.
8) Να του εξηγούν όλοι ότι κάνουν και πώς το κάνουν, ώστε να τους κρίνει πίνοντας φραπέ και βγαίνοντας στα ραδιόφωνα.
Μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμή σου.....
Αγαπήστε ρε εσείς τον ΠΑΟΚ σαν γκόμενες κάνετε.
- GiorgosAtha
Mpoz... ελπίζω να το λες για αστείο...
Στο τελευταίο παιχνίδι -όσο έπαιξε-... ήταν βαρύς (έστριβε λες και ήταν ferry), όχι καλός στο μαρκάρισμα χάνοντας πολλές προσωπικές μονομαχίες, όχι δυνατός στο αέρα και χωρίς καθαρό μυαλό... μόνο κουβάλημα μπάλας και αυτό λίγα πράγματα.
Αν ήμασταν εμείς στη θέση της ζέλας θα άκουγε τα εξαπτέρυγα από την εξέδρα και θα κράζαμε που μας φόρτωσαν αυτό το παλτό.
Στο τελευταίο παιχνίδι -όσο έπαιξε-... ήταν βαρύς (έστριβε λες και ήταν ferry), όχι καλός στο μαρκάρισμα χάνοντας πολλές προσωπικές μονομαχίες, όχι δυνατός στο αέρα και χωρίς καθαρό μυαλό... μόνο κουβάλημα μπάλας και αυτό λίγα πράγματα.
Αν ήμασταν εμείς στη θέση της ζέλας θα άκουγε τα εξαπτέρυγα από την εξέδρα και θα κράζαμε που μας φόρτωσαν αυτό το παλτό.
Ο ορισμός του δεστριβογλου.Mpoz έγραψε:Εγω πιστευω ο ιδανικος παιχτης που επρεπε να παρουμε για τα μπακ ηταν ο σαντσεθ του βαζελου..κουβαλαει μπαλα,δυνατος,γρηγορος με υψος και στυλ παμπλο γκαρσια
-
john4serres
αργο τσεκουρι φανηκε κοντρα στην ΜπριζMpoz έγραψε:Εγω πιστευω ο ιδανικος παιχτης που επρεπε να παρουμε για τα μπακ ηταν ο σαντσεθ του βαζελου..κουβαλαει μπαλα,δυνατος,γρηγορος με υψος και στυλ παμπλο γκαρσια
Φίλε είσαι τελείως λάθος σε όλα όσα κατάλαβες ότι λέω. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Άρνεσεν και είναι ο ΤΔ που λειτουργεί ακριβώς όπως είπα παραπάνω. Στην Ολλανδία είχε φέρει το wonderkid Ρονάλντο τότε. Σε ενοχλεί και έχεις παροπίδες γιατί χρησιμοποιώ τη γλώσσα του μάνατζερ και χάνεις την ουσία. Αν σε χαλάει το όνομα wonderkid, να το πω αλλοιώς? Τι να κάνουμε ο Ρονάλντο τέτοιος ήταν - φαινόμενο. Και ο Άρνεσεν τον έφερε στην ομάδα του. Δεν είναι ο μοναδικός. Ο άνθρωπος είπε όλα θα γίνουν: Πρώτα ασχολούμαστε με το αγωνιστικό και το βραχυπρόθεσμο ---> να φτιάξουμε και την ψυχολογία. Μετά θα ασχοληθούμε με το σκάουτινγκ και την περαιτέρω οργάνωση. Αυτά που λέω θα τα κάνει ο Άρνεσεν σε 2 χρόνια και έχω ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσύνη στις γνώσεις του. Για τον μέσο Έλληνα δεν ξέρω τι υπομονή θα δείξει στην πορεία. Δεν απαιτώ να πάρουμε τέτοιους παίκτες τώρα. Άσχετα αν θα ήθελα. Με ενδιαφέρει να μπει στο μυαλό μας ότι σταδιακά εκεί θα φτάσουμε για να φέρουμε διακρίσεις και ότι θα πρέπει να στηρίζονται τέτοιες κινήσεις - επενδύσεις. Στηρίξτε τον Άρνεσεν και την ομάδα και θα δούμε πολλά γούστα.GiorgosAtha έγραψε:vs40...
Τα "αποτυχημένα" wonderkids είναι πολύ περισσότερα απλά είπα το πρώτο που μου ήρθε από στο μυαλό. Άλλο ένα που μου ήρθε στο μυαλό είναι ο γνωστός σε όλους μας Costanzo που στο παιχνίδι ήταν "χταπόδι" και νέος Yashin και στην πραγματικότητα δεν μπορούσε να πιάσει ούτε βρεγμένη πετσέτα.
Από εκεί και πέρα... Όσο μιλάς για ρεαλιστικές καταστάσεις με ορολογίες, στατιστικά και βάση ένα παιχνίδι σόρρυ αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε σοβαρή κουβέντα.
Στην πραγματικότητα υπάρχουν χιλιάδες παράγοντες -μέχρι και το κλίμα μια χώρας- που μπορεί να επηρεάσει κάτι που το παιχνίδι θεωρεί ως "πιθανό" και "λογικό".
Επίσης το ότι ζητάς να γίνουν στην πραγματικότητα πράγματα βάση ενός παιχνιδιού και μια εικονικής πραγματικότητας χωρίς να συμπεριλαμβάνεις -ίσως γιατί δεν τις θεωρείς σοβαρές ή γιατί δεν γνωρίζεις- γεγονότα/καταστάσεις/νόρμες/πιθανότητες που υπάρχουνε στον πραγματικό κόσμο και επηρεάζουν άμεσα πολλά από αυτά που λες αυτόματα σε κάνει και είσαι λάθος σε ένα μεγάλο ποσοστό αυτού που θεωρείς σωστό και λειτουργικό.
Το να κάνεις κριτική είναι normal... το να θεωρείς όμως ότι αυτοί που είναι μέσα στο κουρμπέτι και μάλιστα θεωρούνται από τους πιο πετυχημένους/κορυφαίους στον κόσμο κάνουν/λειτουργούν λάθος και εσύ μπροστά από μια οθόνη του PC και ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας είσαι σωστός και ικανός να τους κρίνεις και να τους βγάλεις αποτυχημένους... εεεε... σόρρυ αλλά έχεις θέμα. Οι όροι "μπακαλίστικες λογικές" ή "καφενειακές θεωρίες" για κάτι τέτοια βγήκαν.
Για να το λήγω...
Πριν μερικά χρόνια κυκλοφορούσε η φήμη ότι ένας πρόεδρος ομάδας Α' Εθνικής -Ιωνικός και Κανελλάκης λέγανε κάποιοι- έκανε μεταγραφές μέσω manager...
Και μια ομάδα από το Αζερμπαιτζαν -Neftsi Baku Νομίζω- είχε προσλάβει έναν "footballmanagerικό" νεαρό ως ΤΔ και τότε θεωρήθηκε από τα ΜΜΕ τεράστια καινοτομία...
Βάση της λογικής σου λοιπόν ο Ιωνικός και η Neftsi θα έπρεπε να κυριαρχούν στην Ευρώπη και Ασία... να έχουν από 5-6 διασυλλογικές κούπες ο καθένας και ο ΤΔ της Baku να έχει προτάσεις από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη.
Στην πραγματικότητα ο Ιωνικός είναι στα ερασιτεχνικά και ο "καινοτόμος ΤΔ" άφαντος...
Φιλικά λοιπόν... άσε τις managerικές θεωρίες και μη τις συγχέεις με την πραγματικότητα και στήριξε -και- σήμερα την ομάδα από τη θέση που μας ταιριάζει καλύτερα... αυτή του ΟΠΑΔΟΥ!
Το τελευταίο είμαι σίγουρος ότι θα το κάνεις και χωρίς να στο πω
Το μάνατζερ εξιολογεί με άριστο το 200, στο σχολείο με άριστα το 20 στο πανεπιστήμιο με άριστα το 10 κ.ο.κ. Η ουσία είναι ότι το τμήμα σκάουτινγκ αξιολογεί και βαθμολογεί και εντάσσει το ταλέντο του παίκτη σε μία λίστα αξιολόγησης. Εγώ πρότεινα ένα παίκτη όχι από το μάνατζερ. Δεν ξέρω εκεί αν τον έχει καλό γιατί δεν έχω πάρει τα 2 τελευταία χρόνια το μάνατζερ για να ξέρω. Είδα στο τράνσφερ τα στατιστικά του την αξία του, την ηλικία του (17), του ύψος του, είδα βίντεο να παίζει μπάλα. Διέκρυνα δύναμη καλή για τα 17 του, τεχνική αποτελεσματικότητα. Δεν παίρνει το τμήμα σκάουτινγκ παίκτη από τα βίντεο του Ίντερνετ ούτε από το μάνατζερ. Εμείς έχουμε αυτά τα φθηνά εργαλεία και κάνουμε καφενειακή συζήτηση. Το τμήμα σκάουτινγκ είναι υπεύθυνο να εξετάσει τα ταλέντα αυτά που με μια πρώτη ματιά δείχνουν ότι πρέπει να εξετάσεις. Τους παρακολουθείς εκτενώς σε ολόκληρα παιχνίδια με αποστολές σκάουτινγκ και αν σου κάνει ο παίκτης προχωράς. Το μάνατζερ έχει μια μικρή αξιοπιστία από το 2008 και μετά σε ταλέντα - παλιότερα ήταν για τα πανηγύρια. Από το 2008 και μετά έχει πέσει σε περισσότερα μέσα από ότι έξω όσον αφορά τους εξαιρετικούς νέους παίκτες - όχι τους απλά καλούς . πχ Λουκάκου, Εντεν Χάζαρντ, Zakaria Bakali, Neymar, Paulo Henrique Chagas, και πολλοί άλλοι. Όλοι αυτοί οι εξαιρετικοί νέοι παίκτες γίνανε είτε απλά καλοί παίκτες (όπως ο Μίρο Στοχ) είτε θεοί όπως ο Neymar. Κάποιοι φυσικά βγήκαν παλτά για ερασιτεχνικό. Για αυτό ΠΑΛΙ ΤΟΝΙΖΩ ότι δεν παίρνεις παίκτες από το ΜΑΝΑΤΖΕΡ. Το να στείλεις σκάουτερ να τον αξιολογήσεις δε χάνεις τίποτα. Άσε που μπορείς να δεις πρώτα παιχνίδια της ομάδας που αγωνίζεται και μετά να αποφασίσεις αν αξίζει να πληρώσεις τα ναύλα για να τον δεις και από κοντά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 30 Ιούλ 2015, 15:15, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- ilovegame27
Ο Σουλειμάνι της Μπενφίκα που παίζει φέτος στην Γιουνγκ Μπόις δεν μας έκανε?
-
john4serres
- buffalobill4
Ρε παιδια ελεος. Τα εχουμε δοκιμασει ολα. Ομαδες μιας χρησεως με ποιοτικους δανεικους. Ομαδες με πολυ υψηλα συμβολαια. Ομαδες με παληκαρια. Ε ας κανουμε και μια χρονια υπομονη να δουμε που το παει ο Αρνεσεν και ο Τουντορ και αν με το καλο του χρονου τετοιο καιρο εχουμε παλι καθυστερησεις και ξηλωματα τετοιου βαθμου αρχιζουμε ολοι το κραξιμο. Λιγη υπομονη ρε παιδια
edit: το "με το καλο του χρονου τετοιο καιρο", πηγαινει στο να ειναι και οι δυο εδω και οχι με το καλο να εχουμε καθυστερησεις και ξηλωματα
edit: το "με το καλο του χρονου τετοιο καιρο", πηγαινει στο να ειναι και οι δυο εδω και οχι με το καλο να εχουμε καθυστερησεις και ξηλωματα
Αυτό το τόπικ είναι μόνο για τον χαβαλέ πλέον.
Η Κέρκυρα αθωώθηκε, ο μπουχέσας αθωώθηκε για το 2011, η ουέφα μάλλον σπούδαζε τόσα χρόνια, όπως ο Χριστόδουλος επί χούντας.
Κατά την άποψή μου το επόμενο μεγάλο βήμα για τον ΠΑΟΚ μετά την αποληρωμή των χρεών στο δημόσιο, είναι η δημιουργία μίας οικονομικά βιώσιμης ομάδας και η επαναφορά της αγάπης μας για τον ΠΑΟΚ.
Στα παπάρια μας αν γίνουν μεταγραφάρες, ή όχι.
Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και με τον Τασιόπουλο.
Η Κέρκυρα αθωώθηκε, ο μπουχέσας αθωώθηκε για το 2011, η ουέφα μάλλον σπούδαζε τόσα χρόνια, όπως ο Χριστόδουλος επί χούντας.
Κατά την άποψή μου το επόμενο μεγάλο βήμα για τον ΠΑΟΚ μετά την αποληρωμή των χρεών στο δημόσιο, είναι η δημιουργία μίας οικονομικά βιώσιμης ομάδας και η επαναφορά της αγάπης μας για τον ΠΑΟΚ.
Στα παπάρια μας αν γίνουν μεταγραφάρες, ή όχι.
Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και με τον Τασιόπουλο.
- zarathustra79
@vs40: H διαφορά είναι οτι ο ρονάλντο και ο Χ ρονάλντο (πχ ο ζίφκοβιτς της παρτιζάν ή ο πάβελ σαβίτσκυ για τους πιο μυημένους) θα πάνε στην psv ή στην μπενφίκα, γιατί εκεί ξέρουν οτι τους βλέπουν μάτια σκάουτερ κ οτι με δυο καλές σαιζόν θα μοσχοπουληθούν και θα κάνουν συμβόλαιο εκατομμυρίων. Εδώ στην ελλάδα, μόνο ο ολυμπιακός θα μπορούσε να πείσει έναν τέτοιο παίκτη κι αυτό λόγω τσάμπιονς λήγκ.
Από την άλλη για να κάνεις τέτοιες κινήσεις πρέπει να έχεις χτίσει ομάδα. Δε γίνεται να είσαι σε κατάσταση που χρειάζεσαι 5-6 παίκτες για την εντεκάδα και την ιδια ωρα να δαπανας χρήματα σε ταλέντα. Θες οι κινήσεις σου να έχουν το μίνιμουμ ρίσκο.
Ale ++++++++++++++++
Από την άλλη για να κάνεις τέτοιες κινήσεις πρέπει να έχεις χτίσει ομάδα. Δε γίνεται να είσαι σε κατάσταση που χρειάζεσαι 5-6 παίκτες για την εντεκάδα και την ιδια ωρα να δαπανας χρήματα σε ταλέντα. Θες οι κινήσεις σου να έχουν το μίνιμουμ ρίσκο.
Ale ++++++++++++++++