Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από Sera4 »

Περιπτερος έγραψε:8 Φεβρουαρίου πρέπει να σκίσουμε το γαύρο, άρα ... τώρα οι μεταγραφές.

Μην παραμυθιάζεστε με τον Βιερίνια. Ξέρει που είναι η Τούμπα και η Θεσσαλονίκη, εδώ τον πήραμε από τα αζήτητα και τον κάναμε παίκτη, εδώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Εάν ήθελε τον ήξερε τον δρόμο.
Δεν τον κατηγορώ, αλλά το παιδί που ήλθε, ήλθε με το χαμόγελο, χωρίς να έχει πολλές παραστάσεις από Τούμπα και ΠΑΟΚ. Μας προτίμησε και ας είναι μεγαλύτερης χρηματιστηριακής αξίας παίκτης από τον Αντελίνο.
Ο άλλος όμως ξέρει και η έλευση του Νομπόα ήταν ένας ακόμα λόγος, να σηκώσει μόνος του το τηλέφωνο και να πει : "Θέλω να γυρίσω στην ομάδα της καρδιάς μου. Με θέλετε ? και θα τα βρούμε στο οικονομικό."
Οπως φαίνεται δεν είναι ομάδα της καρδιάς του ο ΠΑΟΚ, αλλά απλώς ένα βήμα στην "καριέρα" του.
Αφήστε λοιπόν τις φαντασιώσεις και τα "παοκτσάκια" ... δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σαν και εμάς ή τον Αγγελο.
αδερφε μαλλον αναποδα ειναι τα πραγματα...

ο βιερινια δηλωσε τις προαλλες πως για να γυρισει πρεπει να του γινει και προταση...αρα μαλλον ο ΠΑΟΚ ξερει που θα βρει τον βιερινια και οχι το αντιθετο...

οσο για το ποσο ΠΑΟΚ κλπ ειναι δεν ειπε κανενας οτι γεννηθηκε ΠΑΟΚτσακι...απλα τιμησε τη φανελα, αγαπησε την ομαδα πραγματικα και δεθηκε με αυτη και τη σεβαστηκε μεχρι την τελευταια στιγμη...

υγ τη στιγμη που αλλες σου "σημαιες" "ΠΑΟΚτσακια" προσκυνουσαν τα τριφυλλια αυτος αν και απληρωτος αρνηθηκε προταση του γαυρου με πολλαπλασαια χρηματα...αυτα για να μαθαινουμε και λιγο ιστορια ;)
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Oι Lazovic και Rybus ειναι περιπτωσεις ''Μακ''.Σχετικα μικροι σε ηλικια,εξελιξιμοι με μεγαλη(παντα για τα ελληνικα δεδομενα)μεταπωλιτικη αξια,με καλυτερους αριθμους και στατιστικα απο τον Ρομπερτ,αλλα με παραστασεις απο κατωτερα πρωταθληματα.Και οι δυο ειναι παντως εξαιρετικες περιπτωσεις και θα προσεδιδαν μεγαλη ουσια στις πτερυγες μας.Μακαρι να ειναι ενας απο τους δυο το εξτρεμ που ψαχνουμε
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

θενκς Σερα, δεν ήξερα αν μπορούσε να καθαρίσει σε αγώνα κυπέλλου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και ο τζαβελλας στο κυπελλο καθαρισε. ;)
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

K_geo έγραψε:
obanebane έγραψε:Αν οντως υπηρχε τιμωρια εξετισε στον αγωνα κυπελου με την κερκυρα.
Αν και καπου πηρε το ματι μου οτι τα εγγραφα (ελευθερας) απο Σουηδια δεν ελεγαν πουθενα για τιμωρια του ποδοσφαιριστη.
α

δεν ελεγαν αλλα τελικα ειπανε οτι ελεγαν αν και δεν ελεγαν στην αρχη αλλα αφου ειπανε οτι αφου δεν λενε θα πουνε ειπαν τελικα να μην για να μην λενε.

αααυτα. :mrgreen:
βασικά, αυτό ακριβώς έγινε με τα έγγραφα!Πλάκα πλάκα, θα μπορούσε πολύ άνετα να γίνει λαλακια και αντε να βρεις μετα να κατηγορήσεις κάποιον!Ευτυχώς αλλάξαμε το φαξ! :lol: :lol:
Rolson

Δημοσίευση από Rolson »

@περίπτερος

Απο πού δικαιώνεσαι και για ποιό πράγμα δικαιώνεσαι?
Ο γκαρσία ήρθε για το εφάπαξ στον ΠΑΟΚ?
Δεν παρακαλάω προσωπικά κανέναν και εναντιώνομαι σε αυτούς που το κάνουν. Δεν μου αρέσουν οι μεγάλες, βιαστικές κουβέντες..
Ο στογιάκοβιτς δηλαδή δεν αγάπησε τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Σαλπι τον λατρεύει..
Δηλαδή εσύ είσαι ο "νόμος" και οι "παραβάτες" δεν αγαπάνε τον ΠΑΟΚ...
Έχει σπιτι και οικογένεια και θέλει να έρθει να ζήσει τις προσωπικές του στιγμές εδώ... Για ένα περίεργο λόγο νομίζουμε ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω μας και γύρω από το ποδόσφαιρο..
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

paoktzis, κανένα νέο φίλε;
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

paoktzh που χαθηκες βρε 8-)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μην το φιστικωνυμε το τοπικ κυριοι για το ποιος αγαπαει αγαπησε κτλ κτλ...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Εικόνα

Ε ρε να ζησουμε το ιδιο σκηνικο μες την Τουμπα φετος

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΝΤΙΡΛΑΝΤΑΝΤΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Παρ 09 Ιαν 2015, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Σύμφωνα με το inpaok, προσφέρουμε 1 μύριο ετησίως για Σίβοκ. Πολλά δεν είναι;
Δεν νομίζω να ισχύει...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Χαίρομαι που με τη μεταγραφή του Νομπόα ουσιαστικά δικαιώθηκα όταν είχα γράψει οτι οι μεταγραφές μας δε θα είναι τόσο ηχηρές και να περιμένουμε λίγα πράγματα :roll: :roll: :roll: Μέσα έπεσα :lol: :lol:

Το παίκτη δε τον ήξερα , αλλά είναι φυσιολογικό γιατί γενικά δε πολυπαρακολουθώ διεθνές ποδόσφαιρο και δεν είμαι ενημερωμένος. Το βιογραφικό του, η χρηματιστηριακή του αξία και τα λεφτά της αμοιβής του είναι υπερ αρκετά για να καταλάβω ακόμα κι εγώ τί παίκτη έχουμε φερει. Δε το πίστευα ότι μπορεί να γίνει αυτό , ακόμα και τώρα δε βλέπω λογική και δε καταλαβαίνω γιατί ο Σαββίδης δίνει αυτά τα λεφτά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είναι μυστήριο για μένα , πραγματικά δε βλέπω λογική εξήγηση για τέτοιου είδους στροφή στη λογική της ομάδας.

Το καλό είναι πως η ομάδα ισχυροποιείται σε μια σειρά από επιμέρους τομείς. Το κακό είναι πως ο πήχης μπήκε ψηλά χωρίς να είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσει να βρίσκεται εκεί.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Mīngus έγραψε:Σύμφωνα με το inpaok, προσφέρουμε 1 μύριο ετησίως για Σίβοκ. Πολλά δεν είναι;
Δεν νομίζω να ισχύει...

Δεν ξέρω αν εννοεί μεικτά η οχι αλλά γενικά τέτοιους παίκτες κπ εκεί τους κλείνεις
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Μάλλον μόνο εγώ είμαι ο "αιρετικός", που θέλω ποιοτικό CB, και εξτρεμ ας είναι ένα ταλέντο-λαχείο.

Και εξηγούμαι..

Η ομάδα έχει την καλύτερη επίθεση με 37 γκολ σε 16 παιχνίδια.
Ενώ έχει την 10η καλύτερη άμυνα με 19 γκολ παθητικό σε 16 παιχνίδια.

Το 1,18 γκολ/αγώνα παθητικο είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ για ομάδα που πάει για πρωτάθλημα..

Προτεραιοτητα ποιοτικό CB-ορχήστρα, να κρατάμε στο 0 τα χωριά. Εκεί να γίνει η υπέρβαση..
Δε γίνεται σε κάθε αντεπίθεση να είμαστε τρικυμία.

Στα της επίθεσης και με Μακ-Περειρα-Κλαους καλά είμαστε για 1 ματς τη βδομάδα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

εγω πιστευω παντως πως αν διναμε 1 εκ θα ειχε ηδη παρουσιαστει...
απο οτι ακουσα και ειναι λογικο ,δινουμε 700.000 το χρονο και αρκετα μπονους κατακτησεις πρωταθληματος(πανω απο 200.000)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”