αν και θα αλλοιώσουμε το τόπικ του Σαββίδη, εφόσον φαίνεται ότι είναι επιλογή του (με τη σύμφωνη λογικά πάντα γνώμη των υπολοίπων γραναζιών της διοίκησης του ΠΑΟΚ) καλό είναι να γίνει μια πρώτη κουβέντα εδώ.
Φοίνικας έγραψε:Νταξ, παρεξηγημένος κι ο Κάκος. Γελάνε κι οι τυφλοί.
[...]
Επειδή σλουρπ-σλουρπ στον σπασίμπα Ιβάν. Να βρούμε του κόσμου τα άκυρα επιχειρήματα/παραδείγματα για να καταπιεί ο κόσμος το απίθανο. Κι όχι δεν είναι κακό παιδί, παρασύρθηκε.
[...]
Τι σκατά θα είναι ο ρόλος του στην ομάδα ποιόν θα έχει πάνω του και κάτω του, κανείς δεν ξέρει τίποτα.
νομίζω ότι τα παραπάνω θα αποτελέσουν ένα φυσιολογικό δείγμα κάποιων πρώτων σκέψεων/αντιδράσεων. και πέρα απο το ότι το θεωρώ λογικό, συμφωνώ και μερικές είναι και δικές μου αντιδράσεις (πρώτες).
Φυσικά, πρώτα πρέπει να γίνει μια επεξήγηση. Δεν θεωρώ ότι κάποιος θα πεί "παρεξηγημένο" τον Κάκο. Ή έστω το θεωρώ σχεδόν απίθανο να συμβεί. Αλλά σίγουρα, απο τη στιγμή που -πλέον- θα είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να δούμε με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα και χωρίς να ανασύρουμε αλλά και να βασιζόμαστε αποκλειστικά στο οπαδικό μας θυμικό το τι όντως έπαιξε, παίζει και μπορεί να παίζει με τον Κάκο. Και αυτή είναι μια συζήτηση που μπορεί να γίνει μονο και όταν επισημοποιηθεί η σχέση του με την παε αλλά και ο ρόλος του σε αυτήν. Δεν το λέω για να προ διαθέσω μια άποψη, αλλά μια βάση στην οποία σίγουρα θα προτιμούσα να γίνει μια συζήτηση, ώστε τουλάχιστον να μην κάνουμε πάλι το ίδιο και ίδιο λάθος. αυτό της εσωστρέφειας. ναι, να δούμε το θέμα, να το συζητήσουμε, αλλά με μια λογική βάση που θα έχει πρώτο της μέλημα την ομάδα και την διατήρηση της ηρεμίας εντός αυτής.
Φοίνικας έγραψε: αλλά γιατί να υπάρχει διχόνοια;
μπορεί να μην υπάρχει. αυτό είναι στο χέρι μας. άλλωστε πλέον φαίνεται ότι και οι οργανωμένοι οπαδοί προσπαθούν αλλά και τους παροτρύνουν (από ότι φαίνεται) να συμμετέχουν πιο πολύ στα της ομάδας και σίγουρα θα θέλουν και αυτοί να διαπιστώσουν το ρόλο και τη λογική στην ύπαρξη του Κάκου ως στέλεχος της παε ΠΑΟΚ και είμαι σίγουρος ότι και σε αυτούς -όπως λογικά έχει γίνει με τον Γκαρσία πχ- θα μπορεί να εξηγήσει σφάλματα του παρελθόντος που πλήγωσαν την ομάδα μας. ή τουλάχιστον, ελπίζω να μπορεί.