Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από DC »

:opaokara:
Sera4 έγραψε:[youtube]V96VT57szy8[/youtube]
Ξέρω, δεν αγαπιόμαστε και πολύ .... αλλά καμιά φορά συμφωνούμε ...... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αν και θα αλλοιώσουμε το τόπικ του Σαββίδη, εφόσον φαίνεται ότι είναι επιλογή του (με τη σύμφωνη λογικά πάντα γνώμη των υπολοίπων γραναζιών της διοίκησης του ΠΑΟΚ) καλό είναι να γίνει μια πρώτη κουβέντα εδώ.
Φοίνικας έγραψε:Νταξ, παρεξηγημένος κι ο Κάκος. Γελάνε κι οι τυφλοί.
[...]
Επειδή σλουρπ-σλουρπ στον σπασίμπα Ιβάν. Να βρούμε του κόσμου τα άκυρα επιχειρήματα/παραδείγματα για να καταπιεί ο κόσμος το απίθανο. Κι όχι δεν είναι κακό παιδί, παρασύρθηκε.
[...]
Τι σκατά θα είναι ο ρόλος του στην ομάδα ποιόν θα έχει πάνω του και κάτω του, κανείς δεν ξέρει τίποτα.
νομίζω ότι τα παραπάνω θα αποτελέσουν ένα φυσιολογικό δείγμα κάποιων πρώτων σκέψεων/αντιδράσεων. και πέρα απο το ότι το θεωρώ λογικό, συμφωνώ και μερικές είναι και δικές μου αντιδράσεις (πρώτες).

Φυσικά, πρώτα πρέπει να γίνει μια επεξήγηση. Δεν θεωρώ ότι κάποιος θα πεί "παρεξηγημένο" τον Κάκο. Ή έστω το θεωρώ σχεδόν απίθανο να συμβεί. Αλλά σίγουρα, απο τη στιγμή που -πλέον- θα είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να δούμε με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα και χωρίς να ανασύρουμε αλλά και να βασιζόμαστε αποκλειστικά στο οπαδικό μας θυμικό το τι όντως έπαιξε, παίζει και μπορεί να παίζει με τον Κάκο. Και αυτή είναι μια συζήτηση που μπορεί να γίνει μονο και όταν επισημοποιηθεί η σχέση του με την παε αλλά και ο ρόλος του σε αυτήν. Δεν το λέω για να προ διαθέσω μια άποψη, αλλά μια βάση στην οποία σίγουρα θα προτιμούσα να γίνει μια συζήτηση, ώστε τουλάχιστον να μην κάνουμε πάλι το ίδιο και ίδιο λάθος. αυτό της εσωστρέφειας. ναι, να δούμε το θέμα, να το συζητήσουμε, αλλά με μια λογική βάση που θα έχει πρώτο της μέλημα την ομάδα και την διατήρηση της ηρεμίας εντός αυτής.
Φοίνικας έγραψε: αλλά γιατί να υπάρχει διχόνοια;
μπορεί να μην υπάρχει. αυτό είναι στο χέρι μας. άλλωστε πλέον φαίνεται ότι και οι οργανωμένοι οπαδοί προσπαθούν αλλά και τους παροτρύνουν (από ότι φαίνεται) να συμμετέχουν πιο πολύ στα της ομάδας και σίγουρα θα θέλουν και αυτοί να διαπιστώσουν το ρόλο και τη λογική στην ύπαρξη του Κάκου ως στέλεχος της παε ΠΑΟΚ και είμαι σίγουρος ότι και σε αυτούς -όπως λογικά έχει γίνει με τον Γκαρσία πχ- θα μπορεί να εξηγήσει σφάλματα του παρελθόντος που πλήγωσαν την ομάδα μας. ή τουλάχιστον, ελπίζω να μπορεί. 8-)
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Προφανώς ο Σαββίδης ως μεγαλομέτοχος δε θα πάρει και την άδειά μας για την πρόσληψη του οποιουδήποτε και προφανώς έχει το δικαίωμα της επιλογής.
Αντίστοιχα κι εμείς ως οπαδοί έχουμε το δικαίωμα της άποψης.
Σε πρώτη ανάγνωση, χωρίς να ξέρουμε ποιο είναι το πόστο που θα αναλάβει ο Κάκος, εγώ δε βρίσκω κανένα πόστο αυτή τη στιγμή που θα μπορούσε να καλυφθεί από έναν πρώην διαιτητή με μηδενική εμπειρία σε επίπεδο συλλόγου.
Σε δεύτερη ανάγνωση, λαμβάνοντας υπόψιν το παραπάνω αλλά και τη μνήμη μας, η οποία μόνο κοντή δεν είναι και όταν μάλιστα έχει να κάνει με ανθρώπους που έβλαψαν την ομάδα μας, η μνήμη μας γίνεται μνήμη ελέφαντα και τους χωράει όλους (είναι και πολλοί), ε τότε ειλικρινά η πρόσληψη του συγκεκριμένου (εφόσον πραγματοποιηθεί πάντα) είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Στο 03:10 .. :twisted: :twisted:

[youtube]oTHVvh5LGp0[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

@ K_geo τίμια η προσπάθειά σου να προσπαθείς να σώσεις τα άσωστα, αλλά αδερφέ εντάξει κάπου όλα έχουν κι ένα όριο. Τα πάντα μπορούν να εκλογικευτούν στην τελική δεν είναι θέμα κι ο Μπόγδανος και το ΣΚΑΪ μπορούν να επιχειρηματολογήσουν ότι είναι αντικειμενικοί.
Ξαναλέω τίμια η προσπάθειά σου και την επικροτώ, είσαι ο ενσαρκωτής του ''ο πνιγμένος απ τα μαλλιά του σώζεται''
και νομίζω ότι πρώτα προσπαθείς να δικαιολογηθείς στον εαυτό σου (αξιέπαινο)
αλλά κάποια γκολ είναι για να πάνε μέσα ότι και να κάνει ο τέρμας.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μα δεν ειναι προσπαθεια Φοίνικα.

προτροπή είναι με στόχο να το δούμε νηφάλια, είτε αρνητικά, είτε θετικά, είτε ουδέτερα, αλλά νηφάλια χωρίς τις γνωστές, ΠΑΟΚτσίδικες υπερβολές μας. Καλός ή...κάκος, ας είναι αυτή η μια... πρώτη αρχή, ε; ;) 8-)

κατα τα άλλα ναι, ίσως και εγώ προσπαθώ να δικαιολογηθώ λίγο στον εαυτό μου, δεν έχεις άδικο. :lol:
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

ή στραβος ειν ο γιαλος ή στραβα αρμενιζουμε

επιλογες κακου ειναι του στυλ γλυφω εκει που εφτυνα
Δε γουσταρω ο μεγαλος ΠΑΟΚ (Περηφανια, Αντισταση, Κατακτηση, Ονειρο) να θελει να προοδευει (λεμε τωρα, ειδαμε και με γκαγκατση) με γκαγκατσηδες, τεβεκεληδηδες, κακους, γεροντιδηδες και λοιπα λιμα τετοιου ειδους

Υ.Γ. ποιος ειμαι εγω να τολμαω να λεω τι γουσταρω.....

Υ.Γ. ποιος διαολος σε συμβουλευει ρε μεγαλε ΙΒΑΝ, να του κοπει η γλωσσα...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Βάζοντας ψύχραιμα κάτω τα πράγματα, ως οπαδός του ΠΑΟΚ, δεν θέλω τον κακο.
Αλλά δεν βάζω εγώ τα λεφτά, ούτε αυτό από μόνο του είναι λόγος, να μην πάω γήπεδο.

Φαντάζομαι να ξέρει ο ίδιος πόσο σκληρά θα κριθεί... Και που έρχεται να μπλέξει. Στο πρώτο φάουλ θα είναι σάκος του μποξ, και η μπουνιά του Γκαρσία, θα θαυμάζει φιλική καρπαζιά

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

PAOKpanta έγραψε:ή στραβος ειν ο γιαλος ή στραβα αρμενιζουμε

επιλογες κακου ειναι του στυλ γλυφω εκει που εφτυνα
Δε γουσταρω ο μεγαλος ΠΑΟΚ (Περηφανια, Αντισταση, Κατακτηση, Ονειρο) να θελει να προοδευει (λεμε τωρα, ειδαμε και με γκαγκατση) με γκαγκατσηδες, τεβεκεληδηδες, κακους, γεροντιδηδες και λοιπα λιμα τετοιου ειδους

Υ.Γ. ποιος ειμαι εγω να τολμαω να λεω τι γουσταρω.....

Υ.Γ. ποιος διαολος σε συμβουλευει ρε μεγαλε ΙΒΑΝ, να του κοπει η γλωσσα...
Ενα ευχαριστο διάλειμμα..:
Αυτο ρε δεν ειναι ΠΑΟΚ αλλα πακο :lol: :opaokara:

Συνεχιστε το προγραμμα σας ελευθερα :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ZamanFou την Δευ 09 Νοέμ 2015, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

pilotos έγραψε:Βάζοντας ψύχραιμα κάτω τα πράγματα, ως οπαδός του ΠΑΟΚ, δεν θέλω τον κακο.
Αλλά δεν βάζω εγώ τα λεφτά, ούτε αυτό από μόνο του είναι λόγος, να μην πάω γήπεδο.

Φαντάζομαι να ξέρει ο ίδιος πόσο σκληρά θα κριθεί... Και που έρχεται να μπλέξει. Στο πρώτο φάουλ θα είναι σάκος του μποξ, και η μπουνιά του Γκαρσία, θα θαυμάζει φιλική καρπαζιά
να μια ωραία προσέγγιση κατα την άποψη μου που με βρίσκει πολύ κοντά της. Πάντως σίγουρα θα ήθελα να έχει μια ήρεμη συζήτηση και με τους οργανωμένους ώστε και αυτοί με τη σειρά τους να μπορέσουν να επικοινωνήσουν στον κόσμο τις όποιες εντυπώσεις και συμπεράσματα που θα έχουν.

τα τονισμένα θεωρώ ότι είναι και το κλού στην όλη ιστορία και θα καθορίσουν και το έργο που θα επωμιστεί να φέρει εις πέρας.

Πάντως, για να θέσω και ένα θετικό αντίβαρο :roll: :roll: , θεωρώ ότι είναι ένας τύπος που ξέρει πολύ καλύτερα απο πολλούς, πρόσωπα, λογικές και καταστάσεις για το πως κινούνται μερικά πράγματα σε δομείς του ποδοσφαίρου. Και δεν είχαμε/έχουμε πολλούς απο δαύτους. Άσχετα αν αυτό ακούγεται..."κάπως"... :roll:

ίσως και ο Ιβάν κουράστηκε να πηγαίνει με τον σταυρό στο χέρι... :roll:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Οφ τοπικ, εγώ δηλαδή που τον ευχήθηκα ουκ ολίγες φορές την σφυρίχτρα και τις καρτουλες του στον πρωκτό του τώρα τι να τον πω; Βγαλτα κι έλα;

Τι να πω δε ξέρω, είναι πολύ εμφανής η κίνηση με τον Κακό να σουλατσάρει στο χορτάρι
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μαμησε τα... εγώ έχω πληρώσει 300 ευρώ για σπασμένη τηλεόραση για πάρτυ του.. τι να λέμε τώρα..

να πώ την αλήθεια νιώθω κάπως.. θα το βάλω σε άλλο τόπικ... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω θελω τον κακο

Καλος διαιτητής γενικα απλα ήθελε να γινεται θεμα γιατι ειναι ψωνάρα

Αλλα πουλημένο δεν τον λες

Βεβαια τι ακριβώς ρολο θα χει δεν ξερω
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν τον θέλω, δεν τον θέλω, δεν τον θέλω!

Το καλός διαιτητής δε με λέει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.
Ένας κομπλεξικός παπάρας ήταν, που ήθελε να τραβάει τα βλέμματα και τις ροχάλες των αλλονών πάνω του.
Ομολογώ ότι δεν αντιλαμβάνομαι την χρησιμότητά του στην ομάδα. Ίσως κάτι μεταξύ καζναφέρη και μπροβήλου; Δε ξέρω.
Όμως δεν ξεχνώ τις διαιτησίες του. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Έξαλλος με τον χλοοτάπητα ο Σαββίδης!

Από σήμερα έγινε γνωστό πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έλυσε την συνεργασία της με την εταιρία που έβαλε τον καινούργιο χλοοτάπητα και μάλιστα ήδη αναζητείται εταιρία από το εξωτερικό για να αναλάβει την τοποθέτηση καινούργιου και στη Τούμπα και στη Νέα Μεσημβρία.

Επίσης, έγινε γνωστό πως η ΠΑΕ δεν πλήρωσε τίποτα, καθώς υπήρχε σχετική ρήτρα στην συμφωνία με την συγκεκριμένη εταιρία.
Αυτό είναι που λέμε δεν παράγει τίποτα η χώρα. Ούτε χλοοτάπητα :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”