Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Dimg4

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από Dimg4 »

nikolasf έγραψε:
alex ntepo έγραψε:Οπότε να ελπίζουμε σε ισοπαλία προς παύσιν των εχθροπραξιών;
Το Χ στην Τούμπα είναι αποτυχία!!!!!!!
ΠΑΟΚφύλαξ και όχι Χουμποφύλαξ !!!!
αλλά όταν θα καταλάβετε τί πάιζετε θα είναι ήδη αργά
Καληνύχτα!!!!
Ρε φιλε τελικα ειστε καποιοι που ξερετε τοσα πολλα και ειλικρινα εμεις οι υπολοιποι θα θελαμε να μαθουμε ολα αυτα τα μυστικα που καποιοι απο εσας γνωριζετε αλλα απλως πετατε teasers ετσι για το χαβαλε
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Έγραψα και χθες ότι με την έλευση του Huub το καλοκαίρι είχε ανοίξει ένα παραθυράκι ώστε σε βάθους χρόνου να χτιστεί μια ομάδα που θα κάνει επιτέλους την αγωνιστική υπέρβαση.

Σε εκείνο το σημείο εκκίνησης τι θεωρούσαμε ως το μεγαλύτερο εφόδιο μας;

1. Roster; = όχι
2. Διοίκηση = περιορισμένα
3. Μεγαλομέτοχος; = σε σχετικά μεγάλο βαθμό
4. Προπονητής Stevens; σε πολύ μεγάλο βαθμό

Τι έγινε από τότε;

Στο βαθμό που άρχισε να δρομολογείται η αλλαγή του roster κάτι άρχισε να ραγίζει με αποτέλεσμα να βλέπουμε:

- σειρά από άσχημα αποτελέσματα
- σταδιακή απώλεια εμπιστοσύνης στον προπονητή

Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι από αρχές Δεκέμβρη τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν.

Αφού είχαμε με το νέο έτος μεταγραφές που

- δημιούργησαν αναστάτωση στην ομάδα
- αύξησαν την πίεση καλών αποτελεσμάτων
- επέβαλλαν αναγκαστικά μια αναπροσαρμογή
αγωνιστικών ζητημάτων

Την πατήσαμε δηλ. ακριβώς στο σημείο εκείνο το οποιο όλοι μας θεωρούσαμε το καλοκαίρι ως την αχίλλειο πτέρνα μας λέγοντας ότι με τέτοιο roster είναι πολύ δύσκολο να πιάσουμε τους στόχους μας.

Εδώ λοιπόν κάτι στράβωσε.

Τι ακριβώς και με τη μερίδιο ευθύνης του προπονητή είναι μια άλλη κουβέντα - αλλα είναι η μονη κουβέντα που με ενδιαφέρει να συμμετάσχω.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Για την ιστορία Καρλ έφταιξε στο ότι δεν κράτησε ένα σταθερό σχηματισμό. Στα δικά μου τα μάτια με τους νέους παίχτες μπορούσε να παίξει το ίδιο που έπαιζε στον πρώτο γύρο...Λέγαμε ότι με Τζιώλη Λα΄ζαρ δεν μπορείς να παίξεις 4-4-2 και σωστά αλλά ρε γαμώτο πήρες Να΄τχο και Μαντούρο και γύρισε και ο Κάτσε. Αν επέμενε στο αρχικό του πλάνο και δεν άλλαζε κα΄θε Κυριακή το πλάνο ίσως να έγραφε αλλιώς η ιστορία...Κάπου μπερδεύτηκε και αυτός τη μια 4-4-2 την άλλη 4-3-3 την άλλη κατοχή και 4-2-3-1 την άλλη ψεύτικο 4-4-2 χωρίς ακραίους την άλλη ρόμβο Jesus!.Γίναμε κολέγιο προπονητικής ανάπτυξης!
Έβλεπε ότι κάτι δεν πάει καλά και άλλαζε την διάταξη αλλά στο ψυχολογικό ήταν το ζουμάκι...Θέλει ο Έλληνας κανάκεμα ειδικά αν έχει πάρει Euro και τίτλους και τα ρέστα, αυτός δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Με Στοχ Λούκας στις πτέρυγες και Νάτχο Κάτσε σαν δυο κεντρικά χαφ και μπροστά με Κλάους και Χούσεν μπορείς να τον ξεβρακώσεις τον ψεύτη πρωταθλητή στο Κύπελλο...Λίγο ψηλά το κεφάλι ΠΑΟΚ είσαι και όσα μου κλέψαν θα τα πάρω πίσω...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

@Sotos26

Λες ότι ο Ελληνας θέλει κανάκεμα.
Αν κ βρίσκω κάπως γενικόλογα τα οι Ελληνες είναι αυτό οι ξένοι εκείνο, οι Βαλκάνιοι έτσι οι Βόρειοι αλλιώς, ας δούμε το επιχείρημα.

Λες για Λούκας - Στοχ - Νάτχο - Κάτσε - Κλάους - Χούσσεν.
Απ τους 6 μόνον οι 2 έχουν ελληνική ποδοσφαιρική παιδεία.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Dimg4 έγραψε:
nikolasf έγραψε:
alex ntepo έγραψε:Οπότε να ελπίζουμε σε ισοπαλία προς παύσιν των εχθροπραξιών;
Το Χ στην Τούμπα είναι αποτυχία!!!!!!!
ΠΑΟΚφύλαξ και όχι Χουμποφύλαξ !!!!
αλλά όταν θα καταλάβετε τί πάιζετε θα είναι ήδη αργά
Καληνύχτα!!!!
Ρε φιλε τελικα ειστε καποιοι που ξερετε τοσα πολλα και ειλικρινα εμεις οι υπολοιποι θα θελαμε να μαθουμε ολα αυτα τα μυστικα που καποιοι απο εσας γνωριζετε αλλα απλως πετατε teasers ετσι για το χαβαλε
Διλαβασε 3-4 ποστ πριν εμένα και τον Αλαμανα και θα καταλάβεις !!! Αλλά μάλλον ποστάρεις για να ποστάρεις!!!
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Οι κύριοι Κατσουράνης Σαλπιγγίδης και Τζιώλης κυρίως προς εκείνους πήγαινε...Ας το δούμε αλλιώς, οι συγκεκκριμμένοι έχουν κάποια γνωστά άγνωστα χούγια και απόψεις στο ποδόσφαιρο και είναι και στη δύση της καριέρας τους και βλάπαν να χάνουν τη θέση τους και κυρίως την συμμετοχή στο μουντιάλ....Καλά και οι άλλοι θα μου πεις? Οι άλλοι οι καινούργιοι δηλαδή, ποτέ δεν γίναν ένα με το σύνολο και κυρίως απο τους έλληνες διεθνείς που τους έβλεπαν σαν φόβο για τη θεσούλα τους. Ας δώσω ένα παράδειγμα απ τη δουλειά μου... Έχω μια κοπέλα στη δουλειά απο ΗΠΑ, αυτή η κοπέλα δεν κάνει ρε παιδί μου όλοι της το χουν πει και δεν θέλει να αλλάξει δεν θέλει να προσπαθήσει δεν θέλει να ναι εδώ κτλ κτλ. Ξέρεις τι έκανε? Πήγε και είπε στον περιφεριακό ότι ο διευθυντής και όλοι οι υπόλοιποι της φέρονται άσχημα ότι δεν τηρούμαι τους τύπους κτλ κτλ. ¨Ολοι ξενέρωσαν απο ένα και μόνο άτομο και επειδή είναι εταιρία τώρα μετά την καταγγελεία της δεν μπορούμε να την διώξουμε...Το πιο πιθανό είναι να αρχίσουμε να φαγωνόμαστε αν δεν φύγει και αν πέσουν οι πωλήσεις θα φύγει ο διευθυντής μιας και δεν μπορείς να διώξεις 20 άτομα και απ την άλλη δεν μπορείς να διώξει το παλτό μη σε τρέχει στα δικαστήρια...Get my point?
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δλδ sotos, αν το έπιασα, η "εταιρεία" θα προτιμήσει κάποια στιγμή να φύγει τον "διευθυντή" , επειδή δεν μπορεί ούτε να διώξει 20 εργαζόμενους , αλλά ούτε το "παλτό".
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση , αλλά πάλι 2 ενστάσεις.
1. Μπορεί η δική σου εταιρεία να μην μπορεί να διώξει το "παλτό" , η παε ΠΑΟΚ όμως μπορεί να κάνει πολλά.
2. Δλδ λες ότι θα μετατρέψουν τον ΠΑΟΚ σε προπονητικό θίασο των διεθνών μέχρι να τελειώσει το μουντιάλ ; Για να έχουν κάπου να παίζουν τα παιδιά ;
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Θα πρότεινα στους μοδεράτορες ARMY, sourme, angel ή όποιος τέλος πάντων έχει την ευχέρεια

1ον) αν και αυτοί συμφωνούν, οσονούπω για να μην υπάρχουν οφφτοπικ σχόλια,

να δημιουργηθεί ένα Τόπικ ως εξής:

Επωνυμία Τόπικ: «Επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ ( Περιόδου 2014 -2015...)»

Θα ήταν χρήσιμο η κάθε πρόταση να συνοδεύεται από μια αιτιολόγηση καθώς κι ένα μίνι βιογραφικό αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αν όχι δεν χάλασε ο κόσμος.

2ον) να δημιουργηθεί στα πλαίσια του ίδιου Τόπικ κι ένα δημοψήφισμα του τύπου:

Ο νέος προπονητής πρέπει να στηριχθεί από ΔΣ και μεγαλομέτοχο ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην βάση ενός πλάνου:

• εξάμηνου δοκιμαστικού
• μονοετούς
• διετούς
• τριετούς
• τετραετούς και άνω..;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

desperando έγραψε:
joshua έγραψε:Και τωρα επιστρεφει ο Σαντος,επιστρεφει ο Τζιολης,επιστρεφει ο Λοπεζ,αγοραζουμε τον Νινη,φερνουμε τον Βυντρα...Ανατριχιασα...Μας μαμησες Χουμπ... :D
εσυ κοροιδευεις αλα δεν εισαι μακρια απο την πραγματικοτητα.βαλε και τον στελουκο μεσα
Ποιος σου ειπε πως κοροιδευω;Μια χαρα πιθανο σεναριο το βρισκω,οπως μια χαρα ανικανους θεωρω καποιους που περιφερονται μεςα στην παε,χαρακτηριστικα εχω αναφερθει σε αυτους πολλακις ως επικυνδινους,αλλα αυτο δεν θα με κανει να βλεπω παντου συνομωσιες,η να αρνουμαι να δω την πραγματικοτητα μεταξυ των τεσσαρων γραμμων του γηπεδου,για χαρη μονο ενος μεγαλου ονοματος.Πιστεψε με στενοχωρηθηκα περισσοτερο απο πολλους υποστηρικτες του Χουμπ για την αποτυχια του.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

joshua έγραψε:Πιστεψε με στενοχωρηθηκα περισσοτερο απο πολλους υποστηρικτες του Χουμπ για την αποτυχια του.
Eτσι ακριβώς, προκυτε για αποτυχία, που κανείς μας δεν την περίμενε.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

δεν εχω κανα κολλητιλικη με κανενα εκει μεσα ουτε ξερω πραγματα "απο μεσα".μπορει καποιος να μου εξηγησει για αυτην (τουλαχιστον πιστευω το αναγνωριζουμε ολοι αν όχι αποτυχία τουλαχιστον δεν ειδαμε κατι να αλλαζει στην ομαδα τους 8 μηνες του χουμπ) που φταιει ο βρυζας και οι λοιποι εκει μεσα και που φταινε οι αρδ. γιατι εγω πιστευω οτι μονος υπευθυνος ειναι ο προπονητης και μετα οι παιχτες, γιατί και οι παιχτες να θελουν να φανε τον προπονητη κατι δεν κανει καλα ο προπονητης. δουλεια του ειναι να τους πεισει να δινουν το 100% και απο το συνολο που εχει να παρει το καλυτερο δυνατο, και αυτος δεν το καταφερε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

nikolasf έγραψε:
Διλαβασε 3-4 ποστ πριν εμένα και τον Αλαμανα και θα καταλάβεις !!! Αλλά μάλλον ποστάρεις για να ποστάρεις!!![/quote]

Μαλλον
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

lefis έγραψε:δεν εχω κανα κολλητιλικη με κανενα εκει μεσα ουτε ξερω πραγματα "απο μεσα".μπορει καποιος να μου εξηγησει για αυτην (τουλαχιστον πιστευω το αναγνωριζουμε ολοι αν όχι αποτυχία τουλαχιστον δεν ειδαμε κατι να αλλαζει στην ομαδα τους 8 μηνες του χουμπ) που φταιει ο βρυζας και οι λοιποι εκει μεσα και που φταινε οι αρδ. γιατι εγω πιστευω οτι μονος υπευθυνος ειναι ο προπονητης και μετα οι παιχτες, γιατί και οι παιχτες να θελουν να φανε τον προπονητη κατι δεν κανει καλα ο προπονητης. δουλεια του ειναι να τους πεισει να δινουν το 100% και απο το συνολο που εχει να παρει το καλυτερο δυνατο, και αυτος δεν το καταφερε.
Αδελφέ ξεκίνησα το πρωι να γράψω καποια πράγματα και τα έσβησα σεβόμενος το οτι αποχώρησε απο την ομάδα και δεν ήθελα να τον κρίνω για το οποιο εργο του (εγω παντος δεν εχω να θυμάμαι κανενα εργο).

Οταν υπάρχει διοικητική-οικονομική σταθερότητα, απο κει και μετα 1000% ειναι υπεύθυνος ο προπονητής και μονο για την οποια εικόνα της ομάδος, ολα τα άλλα ειναι δικαιολογίες και να είχαμε να λέγαμε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Dimg4 έγραψε:
nikolasf έγραψε:
Διλαβασε 3-4 ποστ πριν εμένα και τον Αλαμανα και θα καταλάβεις !!! Αλλά μάλλον ποστάρεις για να ποστάρεις!!!

Μαλλον[/quote]
Απο αυτα που λεει ο αλαμανας θα συμφωνησω οτι οι ζζ πρεπει να φυγουν.οχι για ολες αυτες τις ανοητες κατα τη γνωμη μου θεωριες συνομωσιας αλλα γιατι ειναι πηγες φαγουρας κ πρεπει να ηρεμησει καποτε η ομαδα.αλλα το οτι εχουν στησει παραμαγαζο για να διαλυσουν τον ΠΑΟΚ συγνωμη αλλα το θεωρω ηλιθιοτητα.πρωτον γιατι αν ισχυει κατι τετοιο κ καταφερουν να διωξουν τον ιβαν θα πρεπει να αλλαξουν πλανητη και δευτερον γιατι εγω αρνουμαι να δεχτω οτι το εχει καταλαβει ο καθε πικραμενος κ ειναι κ απολυτα σιγουρος κ ο ιβαν ειναι καθυστερημενος κ δεν καταλαβαινει.
Αυτα τα ολιγα.αυτα ειναι σεναρια που διαρρεουν αρδοψωμολυσσες γιατι ζουν απο αυτο κ γιατι τους συμφερει ο ΠΑΟΚ να ειναι μπουρδελο τα κλικ ειναι τριπλασια κ οι ταβερνες κ τα γυραδικα που τους διαφημιζουν αυξανονται.
Αν κατι μπορει να διαλυσει τα παντα κ να ξενερωσει τον ιβαν ειναι η συνειδητοποιηση πως οτι κ να κανει εμεις οχι ισχυ δεν θα του δωσουμε αλλα θα τρωγομαστε παντα μεταξυ μας για το ποιος ειναι πιο εξυπνος κ στο τελος θα του τα φορτωσουμε κιολας.
Κανενας αγραμνατος βρυζας δεν μπορει να τυλιξει εναν σαββιδη σε μια κολλα χαρτι που εγιβε απο εργατης κροισος στη μετασοβιετικη ρωσσια.
Υγ.κ δηλαδη εσυ ρε dimg θεωρεις οτι ο κοντος εκανε νερα για να φαει το στεφενς.θα τρελαθω.
Άβαταρ μέλους
tyrope

Δημοσίευση από tyrope »

Εδώ μέσα πολλοί μιλάτε για αποτυχία,δεν είδατε έργο κλπ κλπ.

Σε 8 μήνες????Έτσι χτίζονται οι ομάδες?Και μεσούσης της περιόδου με ερχομό 5 νέων παικτών κι αλλαγή σχεδόν του μισού της 11άδας?
Κι επίσης μιλάμε για έναν άνθρωπο που ήρθε σε ένα πρωτάθλημα που δεν γνώριζε.

Όσοι έχετε παίξει μπάλα,ξέρετε.ΌΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ,ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”