Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Ναι, κατάλληλο και για φανέλα-έκπληξη της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας για.......................λίγους ευτυχώς... 

- john4serres
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο John...Ποδοσφαιρικά ρούχα και Adidas λέξεις συνώνυμες-ταυτόσημες!!!! 

Εκτός κάποιων εξαιρέσεων κόκκινα νούμερα είχαμε μέχρι και το '96.prist64 έγραψε:Κοκκινα νουμερα,ειχαν οι φανελες που φορουσε η ομαδα του '70.john4serres έγραψε:Και κοκκινα γραμματα δεν με χαλανε.
Εσεις οι μεγαλοι, πειτε μας ποια χρονια ηταν τα κοκκινα γραμματα και αν ηταν γουρικα.
Για γουρι δεν μπορω να πω,αλλά η μπαλα που βλεπαμε τοτε
ηταν η καλυτερη που που ειδε ολη η Ελλαδα
Δυστυχώς με τις νέες οδηγίες της βρωμο-ουεφα να είστε ευχαριστημένοι αν είναι μόνο μέσα σε τετράγωνο ο αριθμός και όχι ολόκληρη η πλάτη χωρίς ρίγες... Ιδίως σε ασπρόμαυρες ρίγες ότι χρώμα κι αν είναι ο αριθμός δύσκολα φαίνεται. Εδώ ακόμα και ο γάβρος θα έχει ολο κόκκινη πλάτη.
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... anela-pics
Φανελαρα Γμω το μποροβηλο τους μεσα
Μην ποστάρω και του γαύρου που ειναι αντιντας και ειναι τοπ
Δεν ξερω αν και εχω αγοράσει δε με πείθει η μακρον
Φανελαρα Γμω το μποροβηλο τους μεσα
Μην ποστάρω και του γαύρου που ειναι αντιντας και ειναι τοπ
Δεν ξερω αν και εχω αγοράσει δε με πείθει η μακρον
Σιγά τη φανέλα ρε che ΟΚ δηλαδή δεν σ΄άρεσαν οι φετινές μας ?
4 φανέλες + 1 πορτοκαλί για όλα τα γούστα είχες και ποιότητα καλύτερη απ'τη nike που είχες
4 φανέλες + 1 πορτοκαλί για όλα τα γούστα είχες και ποιότητα καλύτερη απ'τη nike που είχες

- Καπετάνιος
- john4serres
Φέτος υποσχεθηκαν στο πρώτο ευρωπαϊκό να είναι έτοιμες. Η μαύρη θα φορεθεί μέχρι τον Δεκέμβριο
Κάτι μου λέει ότι στην ριγέ που θα έχει κάποιες "παρεμβάσεις" όπως είπαν, θα είναι ολόκληρη η πλάτη μαύρη, όπως και τα δύο μανίκια επίσης...
Πιο όμορφη την φαντάζομαι ήδη έτσι...

Επίσης δεν θα ήθελα με τίποτα ξανά εκείνη την αριθμοσειρά με τα "ανάποδα τσιγκέλια"...Αμάν πια...

Πιο όμορφη την φαντάζομαι ήδη έτσι...

Επίσης δεν θα ήθελα με τίποτα ξανά εκείνη την αριθμοσειρά με τα "ανάποδα τσιγκέλια"...Αμάν πια...

- Chuck Norris
Εγώ θα γούσταρα καμιά φουλ μαύρη με μια άσπρη λωρίδα στην μέση , έτσι για την αλλαγή 

- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι η καινούρια φανέλα θα είναι μαύρη, αμάνικη, σε στυλ Travolta στην ταινία Grease.