Πουθενά δεν είπα ότι ο Μπόλονι έφτιαξε τον Στάφυ.Olorin έγραψε:+1GI4NNEN4 έγραψε:Ο Μπόλονι γούσταρε τα νέα παιδιά. Καμιά αμφισβήτηση επάνω σε αυτό. Τον Σταφ όμως δεν τον ανακάλυψε κανένας Μπόλονι. Το παιδί ξεχώρισε εδώ και χρόνια. Εαν δεν ήταν ένας τραυματισμός, το παιδί θα είχε ακολουθήσει ήδη την προετοιμασία του 2009 επί Σάντος.dimbar έγραψε:Ποιάς διοίκησης? Ποιά στρατηγική?
Στρατηγική και πλάνο είχε ο Μπόλονι και ήξερε τι έλεγε όπως αποδεικνύεται.
Η τωρινή στρατηγική αφορά την ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ συρρείκνωση του ΠΑΟΚ. Βολεύει και τον όποιον επενδυτή!
Πλάνο, ο Μπόλονι, είχε μοναχά για τις συνεντεύξεις τύπου.![]()
Σορρυ, dimbar, αλλά με το που διάβασα ότι ο Μπόλονι είχε πλάνο λύθηκα στα γέλια. Πραγματικά μου έφτιαξες τη μέρα.
Επίσης, το ότι ο μπόλονι ανακάλυψε το σταφυλίδη είναι καταφανέστατα λάθος. Όλοι στην ομάδα τον ήξεραν εδω και πολλά χρόνια. Του δόθηκαν ευκαιρίες πέρσι και αυτό θα γινόταν είτε με τον Μπόλονι είτε με τον Αλέφαντο, γιατί αυτό ήθελε η διοίκηση. Αναγνωρίζω όμως ότι η διαχείρηση του παίκτη από τον Μπόλονι ήταν η ενδεδειγμένη και έχει κι αυτός το μερίδιο του για την άκρως επιτυχημένη (όπως την θεωρώ εγώ) πώληση.
Ναι ο Μπόλονι πρότεινε 3-4 φθηνές μεταγραφές (στη λογική Νιμανί που μας έφερε τσάμπα) με εγγυημένη μεταπώληση 1-2 απ αυτούς, για να μην μπαίνω σε λεπτομέρειες.Ακόμη κι αν το άκουσες δεν είμαι σίγουρος ότι το κατάλαβες αλλά δεν είναι κακό.
Αν εννοείς στρατηγική και πλάνο αγωνιστικό, συμφωνώ δεν είχε μετά τις περήφανες πωλήσεις Κοντρέρας-Βιερίνια εκτός αν και γι αυτές έφταιγε ο Μπόλονι εξ άλλου όπως λες κι εσύ ποιός μαμεί τον προπονητή ¨γιατί αυτό ήθελε η διοίκηση¨ .
Φαντάζομαι αναμένεις και άλλες επιτυχημένες πωλήσεις τις επόμενες μέρες για να στήσουμε ΠΑΟΚ αντάξιο της ιστορίας του.