Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
dimbar

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από dimbar »

Olorin έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:
dimbar έγραψε:Ποιάς διοίκησης? Ποιά στρατηγική?
Στρατηγική και πλάνο είχε ο Μπόλονι και ήξερε τι έλεγε όπως αποδεικνύεται.
Η τωρινή στρατηγική αφορά την ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ συρρείκνωση του ΠΑΟΚ. Βολεύει και τον όποιον επενδυτή!
Ο Μπόλονι γούσταρε τα νέα παιδιά. Καμιά αμφισβήτηση επάνω σε αυτό. Τον Σταφ όμως δεν τον ανακάλυψε κανένας Μπόλονι. Το παιδί ξεχώρισε εδώ και χρόνια. Εαν δεν ήταν ένας τραυματισμός, το παιδί θα είχε ακολουθήσει ήδη την προετοιμασία του 2009 επί Σάντος.

Πλάνο, ο Μπόλονι, είχε μοναχά για τις συνεντεύξεις τύπου.
+1 :lol:

Σορρυ, dimbar, αλλά με το που διάβασα ότι ο Μπόλονι είχε πλάνο λύθηκα στα γέλια. Πραγματικά μου έφτιαξες τη μέρα.

Επίσης, το ότι ο μπόλονι ανακάλυψε το σταφυλίδη είναι καταφανέστατα λάθος. Όλοι στην ομάδα τον ήξεραν εδω και πολλά χρόνια. Του δόθηκαν ευκαιρίες πέρσι και αυτό θα γινόταν είτε με τον Μπόλονι είτε με τον Αλέφαντο, γιατί αυτό ήθελε η διοίκηση. Αναγνωρίζω όμως ότι η διαχείρηση του παίκτη από τον Μπόλονι ήταν η ενδεδειγμένη και έχει κι αυτός το μερίδιο του για την άκρως επιτυχημένη (όπως την θεωρώ εγώ) πώληση.
Πουθενά δεν είπα ότι ο Μπόλονι έφτιαξε τον Στάφυ.
Ναι ο Μπόλονι πρότεινε 3-4 φθηνές μεταγραφές (στη λογική Νιμανί που μας έφερε τσάμπα) με εγγυημένη μεταπώληση 1-2 απ αυτούς, για να μην μπαίνω σε λεπτομέρειες.Ακόμη κι αν το άκουσες δεν είμαι σίγουρος ότι το κατάλαβες αλλά δεν είναι κακό.
Αν εννοείς στρατηγική και πλάνο αγωνιστικό, συμφωνώ δεν είχε μετά τις περήφανες πωλήσεις Κοντρέρας-Βιερίνια εκτός αν και γι αυτές έφταιγε ο Μπόλονι εξ άλλου όπως λες κι εσύ ποιός μαμεί τον προπονητή ¨γιατί αυτό ήθελε η διοίκηση¨ .
Φαντάζομαι αναμένεις και άλλες επιτυχημένες πωλήσεις τις επόμενες μέρες για να στήσουμε ΠΑΟΚ αντάξιο της ιστορίας του.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Οι μεταγραφάρες που είχε προτείνει ο Λάζλο "λέω εξυπνάδες στη συνέντευξη τύπου" Μπόλονι ήταν αγορές παικτών των 500.000 και όχι δανεικοι. Υπάρχουν δηλώσεις του περι αυτού. Μάλλον το άκουσες αλλά δεν το κατάλαβες, δεν πειράζει.

Πουθενά δεν είπα ότι είπες ότι ο Μπόλονι έφτιαξε τον Σταφ. Το είπαν άλλοι όμως σε αυτό το τόπικ.

Για το περίφημο προπονητικό πλάνο, δεν υπήρξε ποτέ στη μετά-Σάντος εποχή, ούτε πριν ούτε και μετά τις πωλήσεις. Μόνο τώρα κάτι πάει να γίνει.

Και ναι περιμένω κι άλλες πωλήσεις στο ίδιο στυλ. Πχ αν πωληθεί ο Αθανασιάδης 2 χαρτιά θα πετάω από τη χαρά μου. Αν αποδεσμευτεί ο θερμοσίφωνας επίσης.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Που αναφέρω ότι μίλησε για δανεικούς και όχι αγορές?
Το ποιός δεν κατάλαβε τι, θα ταν καλλίτερο να το χες πει με δικά σου λόγια.
Εχεις τις απόψεις σου (σεβαστές) κι εγώ τις δικές μου αλλα τόση απαξίωση για την ομάδα πραγματικά απορώ απο που προκύπτει.

Εγώ το κλέινω εδώ εσύ μπορείς να συνεχίσεις.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ολοριν μην ξεχνας και τον Λαζαρ....επιλογη Μπολονι επισης...τον Νιμανι που φερε με λιγα λεφτα...εχει βγαλει τοσους και τοσους παικτες,,ας μην μειωνουμε..
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

dimbar έγραψε:Που αναφέρω ότι μίλησε για δανεικούς και όχι αγορές?
Το ποιός δεν κατάλαβε τι, θα ταν καλλίτερο να το χες πει με δικά σου λόγια.
Εχεις τις απόψεις σου (σεβαστές) κι εγώ τις δικές μου αλλα τόση απαξίωση για την ομάδα πραγματικά απορώ απο που προκύπτει.

Εγώ το κλέινω εδώ εσύ μπορείς να συνεχίσεις.
Ένα τελευταίο σχόλιο, γιατί πραγματικά με έχεις παρεξηγήσει. Πουθενά δεν απαξίωσα την ομάδ. Τον περσινό προπονητή απαξίωσα και τους προκατόχους του, εκτός του Σάντος εννοείται.
MANIAKOS έγραψε:Ολοριν μην ξεχνας και τον Λαζαρ....επιλογη Μπολονι επισης...τον Νιμανι που φερε με λιγα λεφτα...εχει βγαλει τοσους και τοσους παικτες,,ας μην μειωνουμε..
Ο Λαζάρ είναι καλός παίκτης. Τον Νιμανί τον αναφέρεις ως θετικό? Τι προσέφερε? Θυμάσαι κάποια ασσίστ του? Κάποιο γκολ? Το απόλυτο μηδενικό ήταν, για να μην πω μείον. Θυσιάσαμε μια θέση για μισή χρονιά για να του δώσουμε παιχνίδια μπας και γίνει παίκτης.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο νιμανι ειχε πολλες προοπτικες πιστευω....το δειξε στα τελευταια παιχνιδαι μολις λυθηκε..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

navigator11 έγραψε:και 20 εκατ. να παίρναμε από σταφυλίδη,γιατρειά δεν υπάρχει.και δυστυχώς το σακατιλίκι περισσεύει.αυτός ο γ@μημένος ο ισοπεδωτισμός,μη λαμβανομένης υπ'όψιν οποιασδήποτε παραμέτρου,είναι ανίατο σακατιλίκι.όλων μας ο χειρισμός της υπόθεσης σταφυλίδη θα απείχε πόρρω,πρός το επωφελέστερο εννοείται για τον ΠΑΟΚ,αυτού του βρύζα.και μπλά,μπλά,μπλά και etc,etc,etc :!: :!: :!:αυτοί οι μικρομεγαλισμοί,κρίνοντας άλλους πράττοντες με το αυγό στην τρύπα,και μεγαλοϊδεατισμοί αναφορικά με τις απίστευτες ικανότητες του εαυτούλη μας και τα δυνητικά σούπερ ουάου αποτελέσματα,που βάσει των ικανοτήτων του μπορεί να φέρει ο καθένας μας σε σχέση με τον όποιον άλλον,απόρροια των οποίων η πλήρης απαξίωση κι ο παθολογικός αρνητισμός,έχουν συμβάλλει στη δημιουργία και διατήρηση μιάς καρκινιάρικης νοοτροπίας,που έχει εξαπλωθεί σε κάθε ιστό της χώρας εδώ και χρόνια.

υγ η εκδήλωση γκρίνιας και η ασυνείδητη πιστεύω προσπάθεια για δημιουργία τελείως απογοητευτικού κλίματος για το ό,τι σχετικά με την ομάδα εδώ μέσα έχει υπερβεί τα όρια του ψυχαναγκασμού.
Συμφωνώ μέχρι τελευταίας τελείας. Ειδικά στα bold.
Χωρικός έγραψε:.... Το καλύτερο για ολους ηταν η πωληση παίχτη που δεν κόστισε τίποτα, και έφερε 1.5 μύριο καθαρο. Μακάρι να έχουμε κι'αλλα τέτοια.. και μάλιστα θα τον έχουμε για ένα χρονο ακόμα ως που να ψηθεί αντικαταστάτης. Να μήν τα βλέπουμε όλα μαύρα ναι;
Σαν να το έγραφα εγώ.
+1926
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/adianohto_o_paok_na_paizei_mprosta_se_3_000_filathloys.1864741.html
Για τη σημασία που έχει για τον ΠΑΟΚ η πώληση Σταφυλίδη: "Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε για την πώληση, η οποία φέρνει επιπλέον χρήματα στα ταμεία και βοηθάει την ΠΑΕ να σταθεί στα πόδια της, βάσει της μειωμένης κίνησης στα διαρκείας και τα μειωμένα έσοδα γενικότερα.

Για τη σχέση του με τον Ζαγοράκη το τελευταίο διάστημα: "Έχουμε να μιλήσουμε πολύ καιρό. Δεν ξέρω, καμιά φορά η ζωή τα φέρνει έτσι, όπου κάποιες αρχές που έχεις ίσως να είναι και πάνω από φιλίες"

ΖΖ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Argonaut4 την Δευ 23 Ιούλ 2012, 07:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: τα λινκ παντα σε code
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

"Αποφάσεις με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ"

Εδώ η συνεντευξη

http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%BF%CE%BA
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

marley 4 έγραψε:
Για τη σχέση του με τον Ζαγοράκη το τελευταίο διάστημα: "Έχουμε να μιλήσουμε πολύ καιρό. Δεν ξέρω, καμιά φορά η ζωή τα φέρνει έτσι, όπου κάποιες αρχές που έχεις ίσως να είναι και πάνω από φιλίες"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Στην σχέση σου με Σάπχα τι υπερισχύει, το "φιλίες" ή το "αρχές";;;; :? :twisted:
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Για την επιλογή του Γιώργου Δώνη ως αντικαταστάτη του Μπόλονι: "Νομίζω πως ναι, αισθάνομαι δικαιωμένος. Για την επιλογή του Γιώργου Δώνη το βασικό κριτήριο ήταν πως γνωρίζαμε ότι θα προωθούνταν πολλά νεαρά παιδιά. Συνεπώς, ήταν απαραίτητο να υπάρχει στον πάγκο ένας άνθρωπος που να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί του και να καταλαβαίνει την κουλτούρα μας. Μέχρι στιγμής, θεωρώ πως βαδίζουμε πάνω σε αυτή την κατεύθυνση".
Τί λέει? Ο Μπόλονι δεν πρωώθησε παίκτες. Όχι μόνο πρωώθησε, αλλά και η επιλογή του και οι χρονικές στιγμές ήταν απίστευτα σωστές. Με τον τρόπο που χειρίστηκε ο Μπολόνι τον Σταφυλίδη, Γιάννου, Αποστολόπουλο, Παναγιοτούδη έδειξε σε όλους σε τι επίπεδο ήταν οι παίκτες αυτοί. Απλά κ. Βρύζα να λέτε ότι ήταν επιλογή Ζαγοράκη και πρέπει τώρα να βάλεις τη σφραγίδα σου. Συν της άλλης η Ελληνική κουλτούρα είναι ότι να ναι και δεν περιέχει και πολύ δουλειά. Προσωπικά νομίζω ότι οι λόγοι είναι:

1) Τα λεφτά
2) Επιλογή Ζαγοράκη
3) Ο Μπόλονι δε θα επέτρεπε την μεταγραφή Σταφυλιδή, γιατί ήξερε πως να τον δουλέψει μετέπειτα
4) Ήθελε 3,4 παίκτες για να κάνει ΠΑΟΚ Ευρώπης, έχοντας σε δεύτερη μοίρα στην Ελλάδα
5) Δε μπορεί να τον ελέχει τον Μπόλονι σε σχέση με τον Δώνη
6) Μέσα στην ΠΑΕ έχει πέσει αρκετή αμορφωσιά
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ποιός Μπόλονι μωρε ?Τι ήξερε ο Μπόλονι απο δουλειά με τα πιτσιρίκια?Μήπως έβγαλε και κανένα σοβαρό παίκτη τόσα χρόνια στις ομάδες που δούλευε?Και φυσικά το βασικότερο "δεν ήξερε την ελληνική πραγματικότητα" (άν και όταν φύγει ο "σημαδεμένος" θα πουν "δεν είχε ευρωπαική νοοτροπία") :yellowcard:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

+1000 στους 2 αποπάνω, Iakovidis το 6 σου δυστυχώς προδιαγράφει και το μέλλον της ΠΑΕ για τα επόμενα χρόνια.

Χάσαμε και τους οργανωμένους εδώ και κάνα 3μηνο ρε γαμώτο!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Για τον Μπόλονι είναι γνωστά, μην λέμε τα ίδια..
Σε όσα ειπώθηκαν έχω πολλές ενστάσεις, μία όμως μου χτύπησε πολύ ...
... η ομάδα να λειτουργήσει όπως της αρμόζει, με το λιγότερο δυνατό κόστος».
Και επειδή από τους ΠΑΟΚαρχες -κόλακες δεν περιμένω τίποτα περισσότερο, μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος γιατί το μισό Δ.Σ της ΠΑΕ ήταν 17 ημέρες στην Ολλανδία και ποιος ο λόγος της παρουσίας τους εκεί?

Άντε ο Γ.Χ είναι τεχνικός διευθυντής, ο Βρύζας Πρόεδρος..
Ως εδώ καλά, οι υπόλοιποι τι έκαναν, γιατί έγινε κουβέντα περί δυνατού λιγότερου κόστους...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

έλεος με το μπολονι.έλεος.
ο γκαρσια είπε πως με το δώνη κάνει την καλύτερη προετοιμασία μετά το σάντος.δεν σας φτανει?όταν ήρθε ο μπολονι του είπαν πως έχουμε σπουδαία ταλέντα στις ακαδημίες κ αυτός διαφώνησε.υπήρχε εικονα κ από πριν για τα ταλέντα.λες κ ως τότε θαμμενους τους είχαμε.
μια ζωη το μόνο που τον εννοιαζε ήταν η λεζαντα.και το επικοινωνιακό σουσελ.από παντού διωγμενος φεύγει.το μόνο που τον νοιάζει είναι να λέει ότι έβγαλε αυτός τον παίκτη.κατόρθωμα δεν είναι να βάλεις τον ρονάλντο μέσα.κλινικά νεκρός θα πρέπει να είσαι για να μην το κανείς.κατόρθωμα είναι να πάρεις έναν καταδικασμένο η έναν υποτιμημενο κ να τον αναδειξεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”