Razvan Lucescu VI

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από aivas19 »

embuji έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 14:21 Εχετε αναρρωτηθει ποτε τι καναμε στην προηγουμενη ζωη μας για να μας αξιζει η ενημερωση μας να ερχεται απο τον Κολκα;
Κοίτα από κάτι φυντάνια άλλων ομάδων, χίλια χρόνια ανάλατος Τζόρμπα και ο κουμπάρος του. Σουντουλίδης επίσης
These users thanked the author aivas19 for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τελικά τι έγινε;
Είχαμε καμία οριστική εξέλιξη;
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
geobila
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Neiros4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 12:15
panpangr77 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 11:55 Εμένα μου αρέσει ο Ισπανός της Σπάρτακ δε έχει μεγάλη εμπειρια ως πρώτος προπονητης αλλα εχει δικό του team και σαν βοηθός έχει δει πολλά πράγματα.
Και ο Μπατσι εχει δικο του τιμ, δεν εχει μεγαλη εμπειρια αλλα σαν βοηθος εχει δει πολλα πραγματα γιατι δεν παιρνουμε αυτον;

Να φυγουμε απ τον Ραζβαν για να ερθουν ταχυδακτυλουργοι και ξυλοποδαροι.

Ο κοσμος αυτο φοβαται. Οτι θα διωξουν τον Ραζβαν και θα ερθει ο καθε Ταλαλαεφ Καρντενας απο μπαλαλαικες και στεπες. Δεν υπαρχει καμια εμπιστοσυνη και παλι καλα ειναι ο Λουτσεσκου που ριχνει φως στα μαυρα μεσανυχτα των υπολοιπων.

Αν υπηρχε καποιος νορμαλ εκει μεσα ο οποιος θα εφερνε εναν προπονητη κανονικο, ισως δεν θα μασταν αρνητικοι στην αλλαγη γιατι πιθανον υπαρχει κορεσμος και απο τη πλευρα του Ραζβαν. Τωρα ομως που οι συγκεκριμενοι ανυπαρκτοι μας εχουν δειξει προς τα που κινουνται (επισημα περσι με πουσιτς μουσιτς λουσιτς) δεν υπαρχει καν σαν σκεψη η αλλαγη προπονητη.
O συγκεκριμένος φίλε πέρα της εμπειρίας που εχει διπλα στον Εμερι εχει ανεβάσει μια ομαδουλα στην Ισπανια δυο κατηγορίες και πηγε στην Παφο πήρε πρωταθλημα και έβγαλε την ομαδα στο τσου λου. Με καλες εμφανίσεις.
https://www.transfermarkt.gr/juan-carlo ... ainer/5145
These users thanked the author panpangr77 for the post:
Polichni1926
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

embuji έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 14:22
john4serres έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 14:21
chrisg4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 10:10 Όνειρο το ρεπορτάζ για Besiktas αν ισχύει.
ΧΥΝΝΝ
ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑ!
εγω ειδα και ενα αρθρο του inpaok που λεει οτι σλοβενοι γραφουν σεναρια για ΠΑΟΚ και Ριερα . νομιζω οτι απο αυτα που εχουμε ακουσει και χωρις τρελες τυπου ερχεται ο μιτροβιτς στον ΠΑΟΚ ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσα να φανταστω απο το εργο που εχω δει στην τσελιε στην αιντραχτ ηταν 4 μηνες οποτε δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα . επισης και ο καρσεδο ειναι εξαιρετικη επιλογη και δεν θα αλλαξεις τοσο πολυ το gameplay γιατι ειναι κοντα σε αυτο που παιζει ο ρασβαν , ο ριερα απο την αλλη του αρεσει ενα ποδοσφαιρο πιο αμεσο αλλα και παλι με πολυ κατοχη και πρεσινκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Polichni1926 την Τετ 20 Μάιος 2026, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Polichni1926 for the post (total 3):
embuji, geobila, margas
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Polichni1926 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 14:46
embuji έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 14:22
john4serres έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 14:21

ΧΥΝΝΝ
ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑ!
εγω ειδα και ενα αρθρο του inpaok που λεει οτι σλοβενοι γραφουν σεναρια για ΠΑΟΚ και Ριερα . νομιζω οτι απο αυτα που εχουμε ακουσει και χωρις τρελες τυπου ερχεται ο μιτροβιτς στον ΠΑΟΚ ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσα να φανταστω απο το εργο που εχω δει στην τσελιε στην αιντραχτ ηταν 4 μηνες οποτε δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα . επισης και ο καρσεδο ειναι εξαιρετικη επιλογη
Το είδα και εγώ και μου έδωσαν ελπίδες οι αθεόφοβοι. Ντε και καλά να μου κάτσει χειρότερα η παραμονή Λούτσι. Πφφφφ
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 3):
embuji, geobila, Polichni1926
embuji

Δημοσίευση από embuji »

aivas19 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 14:38
embuji έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 14:21 Εχετε αναρρωτηθει ποτε τι καναμε στην προηγουμενη ζωη μας για να μας αξιζει η ενημερωση μας να ερχεται απο τον Κολκα;
Κοίτα από κάτι φυντάνια άλλων ομάδων, χίλια χρόνια ανάλατος Τζόρμπα και ο κουμπάρος του. Σουντουλίδης επίσης
κοιτα απο το να εχω πχ τον καζατζογλου ναι, αλλα και παλι, τι κακο καναμε για να αξιζουμε αυτους.
icue

Δημοσίευση από icue »

Αυτο πρεπει να το αναρωτηθουμε γενικα για την δημοσιογραφια της χωρας.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

aivas19 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 13:42 Ο Κολκας ειπε οτι ο Τσικνας και ο Σερα απο Γεναρη προσεγγίσαν παίκτες μετα απο συννενοηση με Λουτσε και ετοιμαζουν το ροστερ. Αυτο μπλοκαρει την οποια απομακρυνση του κοουτς (εγινε σχεδιασμος με αυτον στο πλανο)
@Sera4 βγες και μίλα ποιους προσέγγισες ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”