Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
van rooy

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από van rooy »

Ομάδα απλά σκληροτράχηλη αμυντικά...0-0 και να περιμένεις μια ευκαιρία για ένα γκολ...σιγά την τακτική ..

Ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη έγινε ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!!!

Η οικονομική σταθερότητα είναι το Α και το Ω.

Ο Ιβάν μας έκανε όλους μας μάγκες, καθόμαστε και συζητάμε για τίτλους ,για ποιος θα έρθει ....μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε Ευρώπη...ενώ πριν οι συζητήσεις μας επικεντρώνονταν στις υποχρεωτικές πωλήσεις προς τον νότο και τα ατελείωτα τρυπήματα.

Εγώ δεν λησμονω τίποτα απολύτως από εκείνη την επόχη.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Πιο "ρομαντική " εποχή εκείνη που μετά από πολύ καιρό είχαμε μια α σταθερότητα, με φοβερή συσπείρωση γύρω από την ομάδα. Ήρθαν και κάποιοι παίκτες που ήξεραν μπάλα.

Με τον Σαββιδη πολλοι γιναμε πρωταθλητες για πρώτη φορά. Πλέον είμαστε μια καλή Ευρωπαικη ομάδα που μαθαίνει και εξελίσσεται συνεχώς, με το προπονητικό και το γήπεδο να έρχονται.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Mīngus έγραψε: ...
Καλή ομάδα αλλά υπερβολικά υπερεκτιμημένη.
...
Ουσιαστικά μιλάμε για υλικό που έκανε μία σεζόν πρωταθλητισμού.
2 σεζόν έκανε πρωταθλητισμό και όχι μόνο πρωταθλητισμό.
2 πρωταθλήματα έκλεψαν από τον ΠΑΟΚ του Σάντος.
Εμείς θυμόμαστε μόνο τον Σπάθα.
Τη δεύτερη χρονιά του Σάντος, ο πρώτος γύρος ήταν βγαλμένος από τη δεκαετία '70.
Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είναι γύρω στους 10 βαθμούς πάνω από τον οσφπ την ώρα που σφύριξε λήξη ο διαιτητής σε εκείνο το οσφπ - θρασύβουλος με το αλήστου μνήμης πέναλτι πάνω στον Ντουντού.

ΠΑΟΚ - άεκ 1-1, οφσάιντ το γκολ της ισοφάρισης της άεκ και πέναλτι στον Μπακαγίοκο στις καθυστερήσεις
Εργοτέλης - ΠΑΟΚ 0-0, κανονικό γκολ του Μουσλίμοβιτς ακυρώνεται ως οφσάιντ
Ηρακλής - ΠΑΟΚ 1-1, πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - πάο 0-0, πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ το οποίο θα ήταν και κόκκινη στον παίκτη του πάο
Οσφπ - ΠΑΟΚ 2-0, κόκκινη στον Ντιόγκο για εν ψυχρώ αγκωνιά στον Γκαρσία
Θρασύβουλος - ΠΑΟΚ 1-2, κερδίσαμε αλλά έφαγε άδικη κόκκινη ο Γκαρσία και τον στερηθήκαμε από το επόμενο ματς με τον Αστέρα
ΠΑΟΚ -αστέρας 1-1, γκολ που δε μέτρησε υπέρ του ΠΑΟΚ καθώς θεωρήθηκε πως δεν πέρασε η μπάλα τη γραμμή
Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 1-1, οφσάιντ το γκολ ισοφάριστης του Πανσερραϊκού.

Θα θυμίσω ενδεικτικά μερικές εύνοιες του γαύρου στον πρώτο γύρο.
οσφπ - άρης 2-1, τραγική κόκκινη στον Βιτόλο, ανύπαρκτο πέναλτι και με τα 2 γκολ του οσφπ οφσάιντ. Ειδικά το ένα ήταν παγκόσμιο φαινόμενο καθώς ο παίκτης του οσφπ δεν καλυπτόταν ούτε από τον τερματοφύλακα.
οσφπ - ΠΑΟΚ, το αναφέραμε
οσφπ - θρασυβουλος 2-1, το νικητήριο γκολ με μυθική βουτιά του Ντουντού στο τέλος του αγώνα.

Τερματίσαμε 6 πόντους διαφορά από τον οσφπ στον πρώτο γύρο. Όποιος θέλει κάνει τις προσθαφαιρέσεις. Θα δει ότι η διαφορά με τον δεύτερο έπρεπε να ήταν διψήφια.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Να προσθέσω πως την ίδια σεζόν (2008-2009) στην οποία αναφέρεται ο marsantos, στο κύπελλο αποκλειστήκαμε στα προημιτελικά από το γαύρο με μεγάλη σφαγή στη ρεβάνς στην έδρα του γαύρου (πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα 1-0 με το γκολ-ποίημα του Κονσεϊσάο, 2-0 στον επαναληπτικό με διαιτησία παράγκας).
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

van rooy έγραψε:Ομάδα απλά σκληροτράχηλη αμυντικά...0-0 και να περιμένεις μια ευκαιρία για ένα γκολ...σιγά την τακτική ..

Ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη έγινε ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!!!

Η οικονομική σταθερότητα είναι το Α και το Ω.

Ο Ιβάν μας έκανε όλους μας μάγκες, καθόμαστε και συζητάμε για τίτλους ,για ποιος θα έρθει ....μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε Ευρώπη...ενώ πριν οι συζητήσεις μας επικεντρώνονταν στις υποχρεωτικές πωλήσεις προς τον νότο και τα ατελείωτα τρυπήματα.

Εγώ δεν λησμονω τίποτα απολύτως από εκείνη την επόχη.
Τι ευκολα ξεχνατε. Μια ομαδαρα που εφαγε τρομερες σφαγες, χωρις βαρ, με κλεμμενο πρωταθλημα (η μηπως μονο του 18 μετρατε)?
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ρε αδερφέ μήπως είσαι όντως ο σαντος και τα θυμάσαι όλα αυτά;
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Εσυ δε θυμασαι τιποτα πριν τον Λουτσεσκου? Υπηρχε ΠΑΟΚ και πριν να ξερεις.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Οχι Ξάνθη έβλεπα. Τελικό κυπέλλου κλπ .
Εσύ πάλι ποιον μου θυμίζεις….
marsantos

DamoN έγραψε:Ρε αδερφέ μήπως είσαι όντως ο σαντος και τα θυμάσαι όλα αυτά;
:mrgreen: 8-)
Φίλε DamoN με έχει σημαδέψει εκείνη η περίοδος. Την έζησα έντονα συναισθηματικά τόσο σε οπαδικο όσο και σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο. Ο Φερνάντο Σάντος ήταν αυτός που μου άλλαξε όλη την οπτική απέναντι στο άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο. Του έχω απεριόριστη εκτίμηση γιατί αυτός έθεσε τις βάσεις για όσα βλέπουμε σήμερα. Αυτός πέρασε στον οργανισμό ΠΑΟΚ την κουλτούρα του τι σημαίνει ομάδα - νικητής και ομάδα - διεκδικητής μακροπροθεσμων στόχων.
Το σταδιακό χτίσιμο ομάδας με ποδοσφαιρικες αρετές και προσωπικότητα συμβαδιζε με το λυσσαλεο και διαρκή πόλεμο που δεχόταν όλος ο οργανισμός από ολόκληρο το ποδοσφαιρικό σύστημα. Αυτή η συνθήκη αποτέλεσε ένα βιωματικό μείγμα που έμεινε ανεξιτηλο μέσα μου.
Η στενοχώρια μου ξέρεις ποια είναι;
Όταν ακούω απόψεις του στυλ, εντάξει μωρέ, δεν κατέκτησε τίποτα εκείνη η ομάδα, γιατι την μνημονεύουμε, τι έκανε ο Σαντος;
Κανείς δε θυμάται ότι λιγο καιρό πριν αναλάβει ο Σαντος, ο Ψωμας από το Αιγάλεω ρωτήθηκε αν ξέρει τίποτα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Εκείνος ξέρετε τι απάντησε; Δεν κόβω καλύτερα το ποδόσφαιρο από το να πάω στον ΠΑΟΚ;
Αυτόν τον ΠΑΟΚ ανέλαβε ο Σαντος. Έναν ΠΑΟΚ που παίκτης από το Αιγάλεω θεωρούσε υποτιμητικό να παίξει στην ομάδα μας. Έναν ΠΑΟΚ κλινικά νεκρό.
Κι ο προπονητής αυτός μέσα σε ένα χρόνο παίζει φιλικό με την Πόρτο και έχει έτοιμη ομάδα για πρωτάθλημα κάτι που φάνηκε από το πρώτο ματς με τον οφη στο Παγκρητιο.
2 πρωταθλήματα μας έκλεψαν τότε. Όλοι θυμούνται το Σπάθα και καλά κάνουν. Λίγοι θυμούνται τι έγινε όλη τη χρονιά πριν το Σπάθα, λιγότεροι τι έγινε την προηγούμενη χρονιά και ελάχιστοι θυμούνται ότι αφετηρία ήταν ο Ψωμας.
Όσο για το Σάντος, είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Αποτέλεσε τη βάση και την έμπνευση όλης της προπονητικής πορτογαλικης σχολής που χάραξε τα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά γεγονότα μέχρι τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας.
Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε, για διάφορους λόγους, το πλήθος των τίτλων που κατέκτησε να αναλογεί στις γνώσεις, στη δουλειά και στις ικανότητες που διέθετε. Γι' αυτό δεν βρίσκεται στη συνείδηση του κόσμου τόσο ψηλά όσο του αξίζει.
Και ναι, τον θεωρώ με διαφορά από τον δεύτερο τον καλύτερο προπονητή που κάθισε στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Είπαμε όμως, άλλο ο καλύτερος, άλλο ο καταλληλοτερος και άλλο ο πιο επιτυχημένος.
Ο καλύτερος είναι ο Σαντος.
Ο καταλληλοτερος είναι ο Ράσβαν.
Ο πιο επιτυχημένος είναι ο Λουτσεσκου.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ποια είναι τα κριτήρια για σένα για να πεις ότι ένας προπονητής είναι καλύτερος από έναν άλλον, ιδίως αν είναι ίδιου επιπέδου ή αν παρουσιάζουν και οι δυο αποτελέσματα/τίτλους; Θέλω να πω ότι τα κριτήρια θα είναι κυρίως υποκειμενικά και όχι αντικειμενικά, συνεπώς δεν ξέρω αν έχει νόημα και η κουβέντα. Για παράδειγμα, ο Πεπ είναι καλύτερος από τον Φέργκιουσον;
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

DamoN έγραψε:Οχι Ξάνθη έβλεπα. Τελικό κυπέλλου κλπ .
Εσύ πάλι ποιον μου θυμίζεις….
Το οτι σου θυμιζω καποιον απο γραπτα το λες και εμμονη.
Εγω εβλεπα ΠΑΟΚ και πριν τον Λουτσεσκου οποτε παω πασο.
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Miles έγραψε:Ποια είναι τα κριτήρια για σένα για να πεις ότι ένας προπονητής είναι καλύτερος από έναν άλλον, ιδίως αν είναι ίδιου επιπέδου ή αν παρουσιάζουν και οι δυο αποτελέσματα/τίτλους; Θέλω να πω ότι τα κριτήρια θα είναι κυρίως υποκειμενικά και όχι αντικειμενικά, συνεπώς δεν ξέρω αν έχει νόημα και η κουβέντα. Για παράδειγμα, ο Πεπ είναι καλύτερος από τον Φέργκιουσον;
Αυτος που φερνει τιτλους αλλα και εξελισσει τον συλλογο.
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

marsantos έγραψε:
DamoN έγραψε:Ρε αδερφέ μήπως είσαι όντως ο σαντος και τα θυμάσαι όλα αυτά;
:mrgreen: 8-)
Φίλε DamoN με έχει σημαδέψει εκείνη η περίοδος. Την έζησα έντονα συναισθηματικά τόσο σε οπαδικο όσο και σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο. Ο Φερνάντο Σάντος ήταν αυτός που μου άλλαξε όλη την οπτική απέναντι στο άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο. Του έχω απεριόριστη εκτίμηση γιατί αυτός έθεσε τις βάσεις για όσα βλέπουμε σήμερα. Αυτός πέρασε στον οργανισμό ΠΑΟΚ την κουλτούρα του τι σημαίνει ομάδα - νικητής και ομάδα - διεκδικητής μακροπροθεσμων στόχων.
Το σταδιακό χτίσιμο ομάδας με ποδοσφαιρικες αρετές και προσωπικότητα συμβαδιζε με το λυσσαλεο και διαρκή πόλεμο που δεχόταν όλος ο οργανισμός από ολόκληρο το ποδοσφαιρικό σύστημα. Αυτή η συνθήκη αποτέλεσε ένα βιωματικό μείγμα που έμεινε ανεξιτηλο μέσα μου.
Η στενοχώρια μου ξέρεις ποια είναι;
Όταν ακούω απόψεις του στυλ, εντάξει μωρέ, δεν κατέκτησε τίποτα εκείνη η ομάδα, γιατι την μνημονεύουμε, τι έκανε ο Σαντος;
Κανείς δε θυμάται ότι λιγο καιρό πριν αναλάβει ο Σαντος, ο Ψωμας από το Αιγάλεω ρωτήθηκε αν ξέρει τίποτα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Εκείνος ξέρετε τι απάντησε; Δεν κόβω καλύτερα το ποδόσφαιρο από το να πάω στον ΠΑΟΚ;
Αυτόν τον ΠΑΟΚ ανέλαβε ο Σαντος. Έναν ΠΑΟΚ που παίκτης από το Αιγάλεω θεωρούσε υποτιμητικό να παίξει στην ομάδα μας. Έναν ΠΑΟΚ κλινικά νεκρό.
Κι ο προπονητής αυτός μέσα σε ένα χρόνο παίζει φιλικό με την Πόρτο και έχει έτοιμη ομάδα για πρωτάθλημα κάτι που φάνηκε από το πρώτο ματς με τον οφη στο Παγκρητιο.
2 πρωταθλήματα μας έκλεψαν τότε. Όλοι θυμούνται το Σπάθα και καλά κάνουν. Λίγοι θυμούνται τι έγινε όλη τη χρονιά πριν το Σπάθα, λιγότεροι τι έγινε την προηγούμενη χρονιά και ελάχιστοι θυμούνται ότι αφετηρία ήταν ο Ψωμας.
Όσο για το Σάντος, είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Αποτέλεσε τη βάση και την έμπνευση όλης της προπονητικής πορτογαλικης σχολής που χάραξε τα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά γεγονότα μέχρι τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας.
Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε, για διάφορους λόγους, το πλήθος των τίτλων που κατέκτησε να αναλογεί στις γνώσεις, στη δουλειά και στις ικανότητες που διέθετε. Γι' αυτό δεν βρίσκεται στη συνείδηση του κόσμου τόσο ψηλά όσο του αξίζει.
Και ναι, τον θεωρώ με διαφορά από τον δεύτερο τον καλύτερο προπονητή που κάθισε στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Είπαμε όμως, άλλο ο καλύτερος, άλλο ο καταλληλοτερος και άλλο ο πιο επιτυχημένος.
Ο καλύτερος είναι ο Σαντος.
Ο καταλληλοτερος είναι ο Ράσβαν.
Ο πιο επιτυχημένος είναι ο Λουτσεσκου.
Ok ασχετο αυτο που θα πω με το τοπικ.

Εχουν αλλαξει παρα πολλα απο εκεινη την περιοδο ευτυχως..
Αυτο που μενει ιδιο ειναι ο επιφανειακος τροπος που βλεπουν τα πραγματα οι οπαδοι και το κραξιμο που ριχνουν παντα στον προπονητη.
Ειχε φαει τρελο βρισιδι ο Σαντος και ολοι ηθελαν το κεφαλι του το 2008. Ολοι ζητουσαν να φυγει.

Επειδη παλι οι αμπαλοι οπαδοι μας, δεν ειχαν ματια να δουν το γηπεδο που ειναι ο καθρεφτης του καθε παιχτη
αλλα ετρωγαν τον παπα για το υπερταλεντο Αραμπατζη, τον υπερταλαντουχο Ηλιαδη που ειχε ψηφιστει στα καλυτερα ταλεντα παγκοσμιως, στο 6αρο8αρι που οργωνει Μπαλαφα, στον ανερχομενο Βαγγελη Γεωργιου, στο 10αρι ολκης Λαμπρο Βαγγελη...

Δε μπορουσε να διανοηθει ο οπαδος οτι το ροστερ ηταν απο τα χειροτερα και εφταγε μονιμως ο προπονητης.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΓΙΑ ΣΑΡΔΕΛΕΣ και αν δεν ειχε την στηριξη απο τον Ζαγορακη που τον ηξερε, δε θα φταναμε να διεκδικουμε πρωταθλημα το 2010.

Ολα τα "υπερταλεντα" βρηκαν στεγη σε ομαδες Β-Γ εθνικης μεσα στην επομενη 2ετια.

Η ομαδα για να μπορεσει να κανει πρωταθλητισμο στηθηκε πανω στους Ιβιτς, Γκαρσια, Κονσεισαο, Κοντρερας, Τσιριλο, Σορλεν, Λινο, Μουσλιμοβιτς (+ Βιερινια)

Ολοι σχεδον ανω των 30...
Αλλα τον μεσο Παοκτζη που ειχε φαει τοσα χρονια το σκατο, με τα ματια του να υποφερουν απο το θεαμα που προσεφεραν τα "ταλεντα", δεν τον ειδα να διαμαρτυρεται οτι ο Σαντος παιζει με 30αρηδες και δε δινει ευκαιριες στους νεους...

Δυστυχως ευκολα ξεχναμε...
Και δυστυχως πολλοι βλεπουν μπαλα,λιγοι καταλαβαινουν ποδοσφαιρο και ακομα λιγοτεροι εχουν την αρετη που λεγεται "υπομονη".

Προπονηταρας ο Σαντος, προπονηταρας και ο Λουτσεσκου, τελειως διαφορετικες σχολες αλλα και οι 2 λατρεις της πειθαρχιας και της τακτικης.

Ο προπονητης παντα ξερει καλυτερα απο εσενα φιλε συνοπαδε που κραζεις για τις επιλογες του...
(γενικο σχολιο, δεν αναφερομαι σε εσενα :P )

Δεν αδικηθηκε ουτε ο Λυρατζης που ειναι στην εξεδρα του Ναιμεγκεν, ουτε ο Τσιγγαρας, ουτε ο Νταντας, ουτε ο Φελιπε Σοαρες, ουτε ο Κουαλιατα.
Φαινεται απο την πορεια τους.

Το ροστερ μας σημερα εχει περισσοτερες "σαρδελες" δυστυχως απο τους διεκδικητες του φετινου πρωταθληματος.Οι ισορροπιες το καλοκαιρι αλλαξαν και ο ανταγωνισμος εριξε χρημα...

Αν δεν εκλειψουν Σαματες, Μπακαγιοκοι κτλ και δεν ερθουν ποδοσφαιριστες που θα κανουν την διαφορα, δε θα εχει ο προπονητης τα εργαλεια να χτισει την ομαδα που θα κερδισει το πρωταθλημα.
marsantos

Κι εμένα με λένε George αλλά εσύ είσαι ο Best..
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Σαν πολλοι Γιωργηδες δεν μαζευτηκαμε εδω περα;; :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”