boogeyman77 έγραψε:beyes4 έγραψε:Δεν υπάρχει καμία λογική στο να γίνουν κι άλλες μεταγραφές.Και από το πάνω ράφι...Γαλαντομοι με τα λεφτά άλλου...Δηλαδή έλεος!!!Λες και πρέπει να φέρουμε τον εμπαπε για να κερδισουμε τον Λεβαδειακό.Ο Πρόεδρος έχει ξοδέψει 10.000.000€, έχει φέρει παιχταραδες που οι περισσότεροι παίζουν σε 3 θέσεις.Η ομάδα είναι ποιοτικοτατη και υπερπληρης.Δεν υπάρχει κανένα κενο.Ο προπονητής θα αξιοποιήσει τους παίχτες όπως πρεπει.Το μοναδικό πρόβλημα είναι το υπεράριθμο ροστερ.Ειμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί η πιο συμφέρουσα οικονομική λύση και θα φύγουν όσοι περισσευουν.
Ωραίο τρολάρισμα σε παραδέχομαι! Κυρίως στο ποιοτικοτάτη & υπερπλήρης μου βγήκε ο καφές από την μύτη

Δεν τρολαρω καθόλου φιλε μου.Για πες,πού δεν είμαστε υπερπλήρεις;Σε ποιες θέσεις περιμένεις παίχτες;
Σεντερ μπακ,που έχουμε 6;(Ινγκασον, Μιχαηλίδης,Καργας,Νασμπεργκ Κουλιερακης,Μιχαι)
10αρι,που μπορούν να παίξουν 5 παίχτες;(Κουαλιατα,Καντουρι,Μπισεσβαρ,Κωσταντελιας,Ρικαρντο)
Σέντερ φορ,που έχουμε 3 παιχταραδες;(Ολιβέιρα,Τόμας,Κουτσιας)
Πόσους και ποιους θέλουμε να φερουν ακομα για να κερδιζουμε τη Λαμία και τη Λιβαδειά; Δηλαδή κάπου όπα με την απαξίωση του ροστερ!Συμπεριφερόμαστε σαν κακομαθημένα παιδάκια που δεν τους πήρε ο μπαμπάς το παιχνίδι που ηθελαν.Γκρινια για τα παντα.Σπασαμε το κοντέρ της αχαριστιας.
Η πραγματική ζωή δεν είναι φούτμπολ μανατζερ.Δεν υπάρχει καμία απολύτως λογική για περισσότερες μεταγραφές.Και αυτό πιστεύω ότι θα συμβει.