Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Έχει κάνει αυτή την ομάδα, σου πήρε και πρωτάθλημα

Θα την ξανακάνει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

rene τι συμβολαιο εχει στη Φορτουνα ο Khaled?
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

xrisitsapa έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ο ΠΑΟΚ επί Ζαγοράκη να φέρνει Γκαρσία, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς και το στοίχημα Βιερίνια και ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη να μήν μπορεί κάτι ανάλογο.
Δηλαδη τον γκαρσια που αναμφισβιτητα ηταν τεραστιο ονομα με πολυ μεγαλο βιογραφικο αλλα περιεργος χαρακτηρας και αγωνιστικα σε καθοδο τις τελευταιες σεζον,τον κοντρερας με ενα νορμαλ βιογραφικο,τον μουσλι που αν και προσωπικη καψουρα ε μονο παστελωτη δεν τον ελεγες (αν σου φερναν φορ με τετοια νουμερα τωρα μονο ξυλο δεν θα παιζοταν εδω μεσα) και βιερι στοιχημα οπως λες και εσυ..περα απ τον γκαρσια αμφιβαλω αν ηξεραν πολλοι ποιοι ειναι οι αλλοι...δεν προσπαθω να μειωσω καποιον απλα λεω οτι η συγκριση παιχτων που εκ του αποτελεσματος γραψαν ιστορια με παιχτες που ουτε καν τους εχουμε δει ειναι αδικη..
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Οι Κουαλιάτα , Ρικάρντο και Κοτάρσκι ναι είναι μεταγραφές στη λογική των στοιχημάτων. Το ίδιο και οι Σοάρες και Σάστρε.. Η ομάδα όμως έχει ανάγκη και από σταθερές και από άνοδο ποιότητας. Μόλις 5 παίκτες μπορούν να θεωρηθούν τέτοιοι στο υπάρχον ρόστερ: Ζίβκοβιτς Ίνγκασον Ολιβέιρα Κούρτιτς Ντάγκλας. Σε αυτούς μπορούμε να προσθέσουμε και τον Ράφα Σοάρες που φαίνεται να έχει το βιογραφικό. Τσιγγάρας, Λύρατζης, Μιχαηλίδης καλές μονάδες Ελλήνων και Βιειρίνια αρχηγός κυρίως στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Αυτή είναι η ομάδα που διαμορφώνεται έως τώρα. Χρειάζεται επειγόντως προσθήκη ποιότητας. Και οι Νάσμπεργκ, Ρέντε δε θαμπώνουν, το ίδιο και ο Νάρει. Αντιθέτως προσφάτως γράφονται ονόματα και υποθέσεις παικτών που όντως μπορούν να μας ανεβάσουν επίπεδο. Μπαλντέ, Μάρτινς, Μπαζούρ, Τζούρισιτς.. Περιμένουμε να δούμε πώς θα καταλήξει η ενίσχυση. Προς το παρόν φαίνεται να προστίθενται χαρακτηριστικά που έλειπαν αλλά από ποιότητα δε νομίζω ότι μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι η ομάδα ανεβαίνει..
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

xrisitsapa έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ο ΠΑΟΚ επί Ζαγοράκη να φέρνει Γκαρσία, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς και το στοίχημα Βιερίνια και ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη να μήν μπορεί κάτι ανάλογο.
Γιατί ποιους ήξερες από αυτούς που έφερνε ο Ζαγοράκης εκτός του Γκαρσία. Τον Σορλεν? Τον Μπιζερα?

Ηταν στην ίδια ομάδα με τον Κοντρέρας που ήταν στα αζήτητα ο Βρύζας και τον έφερε.

Αλλά για όλους αυτούς πηγαίναμε αεροδρόμιο τότε. Ο Γκαρσία είπε είδε τον κόσμο στο αεροδρόμιο και εκεί που ήταν να αποσυρθεί σιγά σιγά είπε για αυτόν τον κόσμο θα δώσω και την ψυχή μου.

Ο Βιερινια τότε δανικός ποιος τον ήξερε. Τον Λίνο τον είδαμε ως αντίπαλο στην προετοιμασία σε ενα φιλικό με την Πορτο.

Τι moneyball ? Για να γίνει κλήρωση στο καζίνο πρέπει να υπάρχει και δώρο . Θα έρθουν να κάνουμε το moneyball ? Moneyball μόνο με ειδήσεις. Φερε τους παιχτες τους 7-8 που υποσχέθηκες μέχρι τις 21. Αργούν.... Αργούν....10 μέρες μείνανε.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Επαναλαμβάνω την ανάρτηση μου και σε αυτό το thread, γιατί πικράθηκα πολύ.

Όγδοος ο ΠΑΟΚ στην πληρότητα των γηπέδων!

Την λίστα με την πληρότητα των γηπέδων των ομάδων της Super League στο φετινό πρωτάθλημα, δημοσιοποίησε η Λίγκα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Στην κορυφή αυτής, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με πληρότητα 63,52% και ακολουθούν Άρης και Ο.Φ.Η. με 56,54% και 51,59% αντίστοιχα, με τον ΠΑΟΚ από την πλευρά του να βρίσκεται στην 8η θέση με ποσοστό 26,01%.

Υπενθυμίζεται πως στο πρώτο κομμάτι της σεζόν η Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας ήταν κλειστή, ενώ ούτε φέτος ο ΠΑΟΚ “γλίτωσε” την τιμωρία έδρας… πηγή : PAOK24

Τηγανίτα, τηγανίτα και από μέλι. . .

Είναι δυνατόν βρε Αδέλφια να παίζει ο Π.Α.Ο.Κ. και να μην πηγαίνουμε στην Τούμπα.

Μου φαίνεται αδιανόητο !!!

Να πληρώσει παικταράδες στις μεταγραφές ο άνθρωπος (Ιβάν Σαββίδης), για να τους βλέπουν ποιοι, τα καρεκλάκια ?

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ !!! ΑΔΕΛΦΙΑ.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Στη λίστα αυτή έχει ληφθεί υπόψη ότι η ΘΥΡΑ4 ήταν κλειστή για πολύ καιρό , αλλά και η τιμωρία των 4 αγώνων?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Παρ 10 Ιουν 2022, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ο Νάρεϊ, όπως κι ο Ράφα φαίνονται τουλάχιστον κανονικοί παίκτες, με κανονικό βιογραφικό, πράγμα που δεν ισχύει με τους υπόλοιπους που είναι παίκτες - στοιχήματα.

Φέτος ήταν ο καλύτερος της ομάδας του.

https://www.whoscored.com/Teams/1150/Sh ... uesseldorf

Εγω λέω ότι μακάρι να φέρουμε τους καλύτερους από την Β΄ Γερμανίας, Β΄ Αγγλίας, Β΄ Ισπανίας και πάει λέγοντας.
Είναι πολύ καλύτερα πρωταθλήματα από το ελληνικό.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

makispaspartou έγραψε:Στη λίστα αυτή έχει ληφθεί υπόψη ότι η ΘΥΡΑ4 ήταν κλειστή για πολύ καιρό , αλλά και η τιμωρία των 4 αγώνων?
Ναι Αδελφέ μου, άλλωστε αναφέρεται στο κείμενο.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

joshua έγραψε:Αυτα περι θαψιματος και αχρηστων ειναι μονο στο μυαλο καποιων...Κανεις δεν εβγαλε αχρηστο τον Κουαλιατα, η τον Κοταρσκι.Καποια παιδια εγραψαν οτι ο Σοαρες απλα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα σε γενικες γραμμες ενας κανονικος ποδοσφαιριστης.Καλα λογια γραφτηκαν για τον Ρεντε ενω μαλιστα εχει φτωχο βιογραφικο.Ο Ρικαρντο ειναι απλα αγνωστος.Ναι δεν γραφτηκαν καλα λογια για τον Νασμπεργκ και τωρα καποιοι εκφραζουμε αμφιβολιες για τον Γερμανο.Εγω ολα αυτα τα βρισκω μια φυσιολογικοτατη συζητηση.Τωρα αν καποιοι θελουν να μπαινουν και να διαβαζουν ''πωωωωω ρε λαλακα τι παικτουρα αυτος ο Νασμπεργκ θα τους μαμησουμε ολους '' μαλλον δικο τους ειναι το θεμα.
Συμφωνώ μαζί σου. Σε γενικές γραμμές γίνεται μία ωραία συζήτηση εδώ στο forum και δεν βρίσκω και εγώ το λόγο να κάνουμε επίθεση σε συνοπαδούς επειδή έχουν διαφορετική άποψη, έστω και αν αυτή μας φαντάζει μερικές φορές υπερβολική. Τώρα, όσον αφορά στους παίκτες που ήρθαν και αυτούς που ακούγεται ότι θα έρθουν, προσωπικά δεν με εντυπωσίασε κανένας τους, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Θα κριθούν όλοι στο χόρτο και μακάρι να μας βγουν, αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι. Ούτε μεγάλα καλάθια κρατάω, ούτε μικρά, ούτε κερασάκια στην τούρτα περιμένω, ούτε φράουλες και σαντιγί. Εκεί όμως που έχω κουραστεί και έχω βαρεθεί σαν οπαδός τη μέρα της μαρμότας, είναι οι δικαιολογίες από οποιονδήποτε στην ομάδα όσον αφορά στον σχεδιασμό της ομάδας και το τι ενδεχομένως θα έχει φταίξει (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ) σε μια μη επιτυχημένη πορεία της. Υπάρχουν καταξιωμένοι ποδοσφαιράνθρωποι στο τιμόνι της ομάδας. Ειπώθηκε από κάποιος ότι έχουν και προσδιορισμένο μπάτζετ από τον ιδιοκτήτη. Ας κάνουν λοιπόν σωστά τη δουλειά τους και ας κριθούν από το αποτέλεσμα. Ας πάρουν τους παίκτες που κρίνουν ότι καλύπτουν τα θέλω τους στο οικονομικό πλαίσιο που έχει οριστεί, χωρίς αλχημείες, χωρίς ανισορροπίες και ας τους κάνουν ομάδα που θα τα δίνει όλα στο γήπεδο. Άλλωστε, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

Γέρος έγραψε:Επαναλαμβάνω την ανάρτηση μου και σε αυτό το thread, γιατί πικράθηκα πολύ.

Όγδοος ο ΠΑΟΚ στην πληρότητα των γηπέδων!

Την λίστα με την πληρότητα των γηπέδων των ομάδων της Super League στο φετινό πρωτάθλημα, δημοσιοποίησε η Λίγκα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Στην κορυφή αυτής, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με πληρότητα 63,52% και ακολουθούν Άρης και Ο.Φ.Η. με 56,54% και 51,59% αντίστοιχα, με τον ΠΑΟΚ από την πλευρά του να βρίσκεται στην 8η θέση με ποσοστό 26,01%.

Υπενθυμίζεται πως στο πρώτο κομμάτι της σεζόν η Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας ήταν κλειστή, ενώ ούτε φέτος ο ΠΑΟΚ “γλίτωσε” την τιμωρία έδρας… πηγή : PAOK24

Τηγανίτα, τηγανίτα και από μέλι. . .

Είναι δυνατόν βρε Αδέλφια να παίζει ο Π.Α.Ο.Κ. και να μην πηγαίνουμε στην Τούμπα.

Μου φαίνεται αδιανόητο !!!

Να πληρώσει παικταράδες στις μεταγραφές ο άνθρωπος (Ιβάν Σαββίδης), για να τους βλέπουν ποιοι, τα καρεκλάκια ?

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ !!! ΑΔΕΛΦΙΑ.

Το θεμα ειναι μεγαλυτερο. Υπαρχουν "ΠΑΟΚτσηδες" στο γηπεδο που νομιζω οτι ειναι τσιφλικι τους διωχνοντας ολους τους υγειης φιλαθλους της ομαδας. Και τους ανθρωπους που ειναι αιματοδοτες του συλλογου με το διαρκειας τους. Φευγουν αυτοι που πληρωνουν για να κανουν κουμμαντο οι τζαμπατζηδες που μπουκαρουν μεσα και κλεινουν το γηπεδο. Εγω βλεποντας αυτα δεν θα εκανα οχι μεταγραφες αλλα θα σκεφτομουν και σοβαρα για την ανεγερση του γηπεδου αν ημουν ο Σαββιδης. Εχουμε πολυ δουλεια στις κερκιδες και πρεπει να απομονωθουν αρκετοι.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Το γεγονός ότι ο μεγαλομετοχος ζει και δραστηριοποιείται σε μια χώρα που είναι οικονομικά σχεδόν σε παγκόσμιο αποκλεισμό, το γεγονός ότι η παγκόσμια οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο, το ότι υπάρχει μια κυβέρνηση η οποία είναι απροκάλυπτα αρνητική απέναντι στον ΠΑΟΚ κάποιους τους αφήνει παγερά αδιάφορους.
Πρέπει ο Ιβάν να χώσει καμία 50 εκατομμύρια σε μεταγραφές γιατί σ αυτούς μόνο αυτό αρμόζει.

Θα ήθελα να ήξερα αν είστε έτσι χουβαρνταδες και με τα δικά σας λεφτά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:rene τι συμβολαιο εχει στη Φορτουνα ο Khaled?
Δυστυχώς το capology έχει κλειδωμένη την zweite Liga.
Το salary sport το οποίο δεν είναι όμως το ίδιο αξιόπιστο, τον δίνεις τα χρήματά του λημνιου
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

NikLiverpool έγραψε:Το γεγονός ότι ο μεγαλομετοχος ζει και δραστηριοποιείται σε μια χώρα που είναι οικονομικά σχεδόν σε παγκόσμιο αποκλεισμό, το γεγονός ότι η παγκόσμια οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο, το ότι υπάρχει μια κυβέρνηση η οποία είναι απροκάλυπτα αρνητική απέναντι στον ΠΑΟΚ κάποιους τους αφήνει παγερά αδιάφορους.
Πρέπει ο Ιβάν να χώσει καμία 50 εκατομμύρια σε μεταγραφές γιατί σ αυτούς μόνο αυτό αρμόζει.

Θα ήθελα να ήξερα αν είστε έτσι χουβαρνταδες και με τα δικά σας λεφτά.
Ρε αδερφε το προβλημα μας δεν ειναι τα λεφτα.Καταλαβαινετε οτι φετος η ομαδα θα φορτωθει καμια 10ρια νεα τριετη και τετραετη συμβολαια? Καταλαβαινετε ποσο σημαντικη ειναι αυτη η περιοδος? Το τριετες του Γερμανου σου μοιαζει οικονομικη λυση? Εγω εχω πει αν ειναι να φερεις Κουαλιατα και Khaled, 1000 φορες φερε εναν Κουαλιατα ακομα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σουριναμέζος έγραψε:
joshua έγραψε:Αντε λεγαμε θα παρουμε νεαρους στοιχηματα και μεγαλυτερους ποιοτικους εμπειρους. Αυτο τι ακριβως ειναι;
Το όλο concept του moneyball δεν είναι να φέρεις παίκτες 19 χρονών στοιχήματα αλλά να βρεις παίκτες που για τον Χ Ψ λόγο έχουν μείνει κάτω από τα ραντάρ, παίκτες που θεωρείς ότι η αγορά τους έχει αξιολογήσει λανθασμένα και κοιτάς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία. Αυτό φυσικά προϋποθέτει τεχνογνωσία αλλιώς θα φέρνεις Τέιλορ πιστεύοντας ότι βρήκες τον νέο Καφού.

Αυτή την στιγμή εγώ μπορώ να κρίνω αυτόν τον Khaled μόνο από την καριέρα του και από το τι έχει πετύχει, δηλαδή το απόλυτο τίποτα στα 27 του. Δεν έχω πρόσβαση σε δεδομένα και δείκτες που να μου λένε το αντίθετο. Ελπίζω αυτοί που τον φέρνουν να έχουν, και να έχουν εντοπίσει ανωμαλίες που τους δείχνουν ότι αυτός ο παίκτης είναι undervalued, ίσως να έχουν δει ότι έχει κάποια χαρακτηριστικά που μαρτυρούν ότι άμα τον χρησιμοποιήσεις με διαφορετικό τρόπο από ότι έχει συμβεί μέχρι τώρα στην καριέρα του θα μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα.

Τα τελευταία χρόνια είδαμε τέτοια success stories στην Λίβερπουλ για παράδειγμα. Όταν επέλεξε τον Σαλάχ, ο Αιγύπτιος σίγουρα δεν ήταν στην αφρόκρεμα του ποδοσφαίρου. Είχε φύγει σαν αποτυχημένος από την Τσέλσι και την Πρέμιερ Λιγκ και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης είχε την πεποίθηση ότι πρόκειται για έναν γρήγορο πλαϊνό, χασογκόλη όμως που είναι μεν καλός παίκτης και μπορεί να σταθεί και να διαπρέψει σε ομάδες όπως η Ρόμα, η Βαλένθια, η Λυών και η Σάλκε αλλά όχι στο κορυφαίο επίπεδο. Δεν ήταν στόχος καμίας ελίτ ομάδας τα δεδομένα όμως δείχνανε άλλες αλήθειες γιαυτο και επιλέχθηκε από την Λίβερπουλ και τον έφεραν πολύ πιο κοντά στην περιοχή. Για αρκετούς μήνες δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπουμε όλοι μας θεωρούσαμε ότι έχει απλά απίστευτη ρέντα και ότι γεννάνε και τα κοκόρια του στην πρώτη του σεζόν, αποδείχθηκε όμως ότι αυτό που έκανε τότε μπορούσε να το κάνει με συνέπεια και συνεχίζει να το κάνει ακόμα και τώρα που οι άμυνες προσαρμόζονται πάνω του.

Δεν ξέρω πως δουλεύει ο Μπότο, ούτε του έχω τυφλή εμπιστοσύνη, σε κανέναν δεν έχω τυφλή εμπιστοσύνη όταν αφορά τον ΠΑΟΚ, την ομάδα που μπορεί να επηρεάζει την ψυχολογία μου όσο λίγα πράγματα στην ζωή μου. Το σίγουρο όμως είναι ότι η ομάδα τον έφερε εδώ για αυτό τον λόγο, για να βρει παίκτες που δεν θα κάνουν γκελ, δεν θα κοστίσουν ακριβά αλλά θα αποδειχθούν πολύ καλύτεροι από ό,τι μαρτυρά η καριέρα τους.

Ελπίζω οι Νάρεϊ, Ρέντε, Νεσμπεργκ, Κουαλιάτα, Κοτάρσκι να είναι τέτοιοι. Μέχρι τώρα είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα για τους Φιλίπε Σοάρες και Σαστρε αλλά δεν είναι ότι μας έχουν πείσει κιόλας. Αυτό το πλάνο θέλανε να ακολουθήσουν από την διοίκηση, σε αυτόν τον τύπο το εμπιστεύτηκαν, αν αποτύχει θα φύγει κι αυτός όπως οι προκάτοχοι του
Ν αγιασει το πληκτρολογιο σου

Ωσ συνηθως βιαζομαστενα κρινουμε χωρις να δουμε ολοκληρωμενο το πλανο. Βλεπουμε κομματια του παζλ,
αλλα η πληρης εικόνα θα εμφανιστεί καπου το Νοεμβριο, οταν θα κουμπωσουν αρμονικα ολα τα κομματια

Υγ Ευτυχως επέστρεψε ο παλιος καλος joshua. Ειχα αρχίσει να ανησυχω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”