Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Luigi Vampa

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ενώ με Μπρανταριτς κ Βούκτσεβιτς το χεις στο τσεπάκι το τσ λ
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

ace.79.gr έγραψε:Πιστευω οτι θα παρουμε μπρανταριτς και τζεφερσον
Αν καταφέρουν και πουλήσουν ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζουν (Τζέφερσον) παίρνοντας και χρήματα τους βάζω το καπέλο. Εμάς πως μας μένουν και τους πληρώνουμε εν μέρει και ως δανεικούς όσοι δεν υπολογίζονται...
Luigi Vampa

Αυτοί που ενδιαφέρονται για τους αχρείαστους της Σπόρτινγκ έχουν λεφτά, αυτοί που ενδιαφέρονται για τους δικούς μας αχρείαστους, συνήθως δεν έχουν μαντήλι να κλαψουν
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Luigi Vampa έγραψε:Ενώ με Μπρανταριτς κ Βούκτσεβιτς το χεις στο τσεπάκι το τσ λ
Όχι άλλα θα είσαι ήσυχος ότι έκανες ότι μπορούσες για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως δεν πιστευω οτι η διαφορα στη ποιοτητα των παικτων που ο ΠΑΟΚ μπορει να αποκτησει Ιουλιο,ειναι τοσο μεγαλη με αυτη των παικτων που μπορει να αποκτησει Αυγουστο, για να δικαιολογησω την οποια καθηστερηση.Αν επρεπε να πονταρω καπου θα ηταν στην γρηγορη ενσωματωση των παικτων σε σχεση με την καθηστερημενη ελεω και καλα αυξημενης ποιοτητας.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

εγω απορω γιατι ενα αρδοσαιτ δεν ανεβασε κατι για μπρανταριτς
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

laska4 έγραψε:εγω απορω γιατι ενα αρδοσαιτ δεν ανεβασε κατι για μπρανταριτς
Ανέβασε ντε...Το γαυρετα.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Πάντως ο Μπρανταριτς, ο Βουκσεβιτς και ο Παλίνια έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Όλοι ψηλοί με μεγάλο διασκελίσμο, μπαίνουν δυνατά στις μονομαχίες, και πολύ καλοί τεχνίτες για το ύψος και τον σωματότυπο τους. Και κανείς από αυτούς να μην αποκτηθεί, πάνω κάτω τα ίδια στοιχεία θα έχει το 6αρι που θέλει ο Φερέϊρα.
Luigi Vampa

Απλά καλή η συζήτηση παιδιά αλλά ας δούμε κ ποια είναι τα δεδομένα που μας παρουσιασε ο τεχνικός διευθυντής. Κ γω θέλω τους καλύτερους που μπορούμε φέρουμε τώρα, αλλά δε θέλω να πληρώσουμε κ υπεραξία. Η ισορροπία είναι δύσκολη. Αλλά νομίζω για να γίνει μια ουσιαστική κουβέντα πρέπει να μιλάμε με ρεαλιστικα δεδομένα, κ τα μόνα τέτοια είναι αυτά που λέει ο Μπρανκο κ ο Φερειρα. Τώρα το να γεμίζουμε σελίδες στο τοπικ χιλιοεπαναλαμβανοντας συζητήσεις για το πως ο Κάτσε θα είναι βασικός στον προκριματικό του Τσ Λ κ πόσο απαράδεκτοι είμαστε που δεν είναι το/τα χαφ εδω, δεν προσθέτουν κάτι στην όλη κουβέντα, το μόνο που προσδίδουν είναι εκνευρισμό. Μακάρι τοπικ που αφορούν το υπάρχον ροστερ κ τα αγωνιστικά της ομάδας να ήταν τόσο δημοφιλή όσο αυτο εδώ
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Οπως ειπε ο μπρανκο οι παιχτες που κοιταμε εχουν ηδη ξεκινησει προετοιμασια με τις ομαδες τους...αρα και δεκα μερες πριν τ πρωτο ματς να ερθουν μια χαρα μπαινουν κ παιζουν..η κομβικη ημερομηνια ειναι τοτε που δηλωνουμε τους παιχτες για τα προκριματικα..αν περασει χωρις να παρουμε χαφ τοτε δυσκολους μας βλεπω για τσου λου..κ οταν λεω τσου λου εννοω τν τωρινο προκριματικο..
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Χαίρομαι για την σύμπνοια που υπάρχει μεταξύ Μπρανκο και Φερρειρα, μου αρέσει που πλεον ένας τεχνικός Δντης στον ΠΑΟΚ μας ενημερώνει κ εξηγεί την φιλοσοφία του ΑΛΛΑ....

Αλλα θα ήθελα να δω την αντίδραση ΑΡΔ κ κόσμου αν αποκλειστούμε απο καμία Κοπεγχάγη στα προκριματικά κ παίζω με Κάτσε κ Καντουρι στο κέντρο, χωρίς μεταγραφές. Γιατι να τύχω με τον Άγιαξ ολα ειναι εύκολα αν αποκλείσω, αν αποκλειστεί απο άλλον ομως...
Τελος πάντων, πάμε όπως ειμαστε κ βλεπουμε κ ελπίζουμε στην τρελα των Σαββιδαιων...
fatsapaok

Δημοσίευση από fatsapaok »

Ο Φερειρα σημερα στην συνεντευξη ειπε δυο μεγαλες παγκοσμιες αληθειες.
1. Το ποδοσφαιρο ειναι απλο και θελω οι παιχτες μου και θα αγωνιστω γι αυτο , να κανουν σωστα τα απλα πραγματα.
2 . Ειναι ευκολο να νικησεις μια δυο φορες , το δυσκολο ειναι να νικας συνεχεια ( σχεδον συνεχεια ) .
Το ιδιο απλο ειναι και οι μεταγραφες.
Το σωστο και απλο στις μεταγραφες ειναι ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ , για τα δεδομενα του ΠΑΟΚ 5-6 μιλιον( τωρα ομως σημερα) περισσοτερα απο τον αρχικο σχεδιασμο.Διοτι ετσι αυξανεις κατα πολυ τις πιθανοτητες να μπεις ομιλους =αλλαζουν τα παντα και για παντα, η δεν θα μπεις αλλα θα χτυπησεις δυνατα ξανα το πρωταθλημα και europa leage. Εξ αλλου αν δεν μπεις ομιλους δεν θα παρεις τελη αυγουστου αυτους τους πολυ καλους που ΘΑ επαιρνες.Ετσι παλι του χρονου θα λεμε παλι τα ιδια οτι οι καλοι παιχτες δεν ερχονται κλπ κλπ κλπ. Ρισκο εξ αλλου δεν ειναι αυτο που ειπωθηκε στην συνεντευξη οτι στον σχεδιασμο των μεταγραφων πρεπει να εχουμε υπ οψιν και την ενταξη των τραυματιων και στην ηλικια που ειναι; Και αν δεν επανελθουν οπως πρεπει και εγκαιρα;
Βουκσεκιβτς τουλαχιστον οποσδηποτε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Επειδή κάποιοι αγχώνονται για τις μεταγραφές,η απάντηση του προπονητή στην αντίστοιχη ανησυχία του τζορμπατζογλου ήταν .... Calma
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Παραμύθια της χαλιμάς!

Ο γαυρός που δεν έχει και μεγάλο μπατζετ πλέον, έφερε Καμαρα, Ποτένσε.
Ο βαζελος στα καλά του έφερνε Ζιλμπέρτο, Σισσε.
Ακομα και η κουλα έφερε Αραουχο, Πονσε.

Αλλά εμείς που έχουμε ήδη παίκτες κλάσης Βιερίνια, Ματος, Μπίσεσβαρ δεν μπορούμε να βρούμε αμυντικό χαφ καλύτερο απο τον Κατσε και τον κουτσό Βερνμπλουμ;

Ρητορικό το ερώτημα.

Καλά μας τα είπαν οι Μπράνκο και Φερειρα και φαίνονται σοβαροί αλλά στο συγκεκριμένο δεν μας εκαναν σοφοτερους.

Δεν με ενδιαφερει αν είναι δύσκολο να πείσουν παίκτες και δεν είναι δικό μου πρόβλημα που δεν τα καταφεραν ως τώρα. Έχουν μπάτζετ για να βρούνε παικτες. Να κόψουν το λαιμό τους και να βρουν.

Εγώ αν παίξουμε με Κατσε και τον μισοπνεύμονο Καντουρί στα χαφ και αποκλειστούμε ΘΑ ΚΡΑΞΩ.

Οι υπόλοιποι κάντε τουμπεκί και βελάξτε "ξέρειιιιι οοοοο Μπράνκοοοοοο"
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Και έλεγα ποιον μου θύμισε το σουλούπι και το στήσιμο του Μπράνκο...... :). Θα διαπρέψει.....!
https://imgur.com/a/aqs9vG4
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cellophan την Τετ 17 Ιούλ 2019, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”