Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
- Δημητρης17
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Mīngus, τι εστι Τρουά και Κάσπερ;;;
Ριχτα στεγνα, ωμη πραγματικοτητα θελω!!! 
Δεν είπε κανείς εδώ μέσα ότι θέλει τον Μπεργκ τον ίδιο. Δεν είμαστε κορόιδα να κάνουμε μάγκα τον Τουϊτι, να του σκάσουμε 5Μ και να τον γλυτώσουμε οικονομικά. Ο Μπέργκ μπήκε στα 30 και έχει ανανεώσει νομίζω. Τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν τέλεια στο βάζελο και στη διαιτητική ασυλία που του παρέχουν. Ο ΠΑΟΚ θέλει άλλα χαρακτηριστικά. Παίκτη σαν τον Σισέ, που θα έλεγα ότι είναι ο Μπάμπακαρ. Από πρώην βάζελους θα ήθελα Καρέλη, γιατί είναι στην κατάλληλη ηλικία. Πάντως η θέση δε θέλει εκτώσεις. Ή να πάρουμε κάποιον παικταρά να κάνει τη διαφορά ή μένουμε με Φανούρη, που είναι αξιόπιστος στο σκοράρισμα.Tolaros έγραψε:CCCP έγραψε:Ο Μπεργκ φερεται συνεχεια σαν παραδειγμα γιατι ειναι εδω μπροστα μας και οχι υποθετικο.
Παιδια συγνωμη αλλα αν σας ενοχλει που αναφερεται συνεχεια το ονομα του, και κανονικα δεν θα επρεπε να χρειαζεται, τα παραπονα σας σε αυτους που εχουν πει οτι "καλυτερος του κλαους δεν υπαρχει" "καλυτερος του κλαους δεν γινεται" "τι θελετε τον μεσσι?" και αλλα τετοια. Και ναι, αυτα εχουν γραφτει και εδω μεσα.
Εντάξει τραγικοί, είπε το παιδί ότι θέλουμε ένα ΣΑΝ το μπεργκ κ πέσαν όλοι να τον φάνε. Τρώγεστε για καυγά ή θολώνετε αμέσως κ δεν μπορείτε να διαβάσετε τι ακριβώς γράφει ο άλλος.
Κ ναι λένε σαν τον μπεργκ γτ είναι το καλύτερο φορ στο πρωτάθλημα, άμα ήταν άλλος θα λέγανε άλλο, τόσο απλά, όπως στο βαζελομάνια λένε έναν σαν τον Τζαλμα, στο χανουμομανια ένα σαν τον Τσιμι κ στο σκουλικομανια ένα σαν τον Κοκε γτ εκεί η βλακεια είναι ανίκητη.
Έτσι γίνετε παντού σε όλον τον κόσμο, ξεκολλάτε.
Φέρτε ένα Σισέ να πάρουμε το πρωτάθλημα (έτσι για μη θολώσετε πάλι).
Όπως και να εχει φέτος η ομάδα δε θέλει γκρίνιες. Μόνο στήριξη. Επειδή η ομάδα όπως είναι σήμερα μπορεί να πάρει πρωτάθλημα, μην αρχίσουμε στα άσχημα να κράζουμε τους παίκτες μας. Μόνο στήριξη. Με κερκίδα βγαλμένη από το 80, με διαιτησίες κοντά στο 60-40 μπορούμε να το σηκώσουμε, γιατί ο λαός αυτός έχει τη δυνατότητα να μας σπρώξει παραπάνω από το 60-40 (της αρνητικής διαιτησίας) αν παραμείνουμε συσπειρωμένοι. Αν έχουμε και φέτος ελεϊνές σφαγές, πρέπει να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο!!!
- Kostas_Peraia4
Tα νουμερα του αυτο δειχνουν.Περυσι σε καποια φαση ειχε ενα γκολ ανα 2,2 τελικες προσπαθιες.Αργοτερα νομιζω πηγε στο ενα γκολ ανα 3 προσπαθιες.Για μενα αυτο ειναι killerScientist@PAOK έγραψε:Συγνώμη αδερφέ κώστα αλλά είναι Killer πλεον o Κλαους? Εγω δεν τον θεωρώ πλέον κατι τέτοιο..Διαλογό θέλω να κάνω για να δώ την γνώμη σουKostas_Peraia4 έγραψε:Ρε σεις πλακα κανετε μερικοι?Ειπε ή δεν ειπε ο Ivic οτι ειμαστε κοντα σε φορ?
Kαι οσο για τον Μπεργκ...Εγω δεν θελω τετοιου ειδους φορ.Τετοιος ειναι ο Κλαους ο οποιος ειναι killer.Εχω την εντυπωση πως ο ΠΑΟΚ χρειαζεται ενα φορ σαν τον Τζιοβαννι του γαυρου
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΠΌ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΈΣ ΤΟΥ ΚΛΆΟΥΣ
Πραγματικά δεν μπορώ να το διαβάζω. Έχει 1/2 τελικές γτ 9/10 τελικές είναι σερβίρισμα στα 3 μέτρα από την εστία ή ριμπάουντ. Δηλαδή τον ΠΑΟΚ δεν τον βλέπετε όταν παίζει, τα στατιστικά κοιτάτε?
Αυτό που θα έπρεπε να μας καίει για τις τελικές είναι ΠΟΣΕΣ κάνει γτ για βασικό σέντερ φορ ομάδας που παίζει 65% κατοχή είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ.
Με αυτη τη λογικη ο Κλάους είναι πιο πετυχημένο φορ από Ζλαταν Σουαρες κ Γκομεζ μαζί.
Πραγματικά δεν μπορώ να το διαβάζω. Έχει 1/2 τελικές γτ 9/10 τελικές είναι σερβίρισμα στα 3 μέτρα από την εστία ή ριμπάουντ. Δηλαδή τον ΠΑΟΚ δεν τον βλέπετε όταν παίζει, τα στατιστικά κοιτάτε?
Αυτό που θα έπρεπε να μας καίει για τις τελικές είναι ΠΟΣΕΣ κάνει γτ για βασικό σέντερ φορ ομάδας που παίζει 65% κατοχή είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ.
Με αυτη τη λογικη ο Κλάους είναι πιο πετυχημένο φορ από Ζλαταν Σουαρες κ Γκομεζ μαζί.
Σορυ Κωστα αλλα το συγκεκριμενο στατιστικο ειναι εντελως μουφα.Δεν αφορα τον Κλαους μονο η παρατηρηση αλλα πχ να βρασω το 1 στις 2,5 τελικες,αν εχω καταστρεψει ενα σκασμο φασεις με κακα κοντρολ,η φασεις που δεν εφτασαν ποτε σε τελικη γιατι δεν μπορει καποιος να κανει 2-3 μετρα με την μπαλα.@@ killer τον λες καποιον τετοιο.
- Kostas_Peraia4
Ρε παιδια δεν ειπα οτι ειναι ο Benzema.Απλα ειπα οτι το εχει το γκολ.Δεν υποστηριζω οτι μπορει να δημιουργησει μονος του φαση ή οτι εχει το τελειωμα απο μακρινη αποσταση.Οταν η μπαλα ομως παει μεσα στην περιοχ,ιδιαιτερα απο σεντρα,συνηθως το καρφωνει το γκολακι.Μην τον βγαλουμε και αχρηστο.Εννοειται πως θελω φορ και μαλιστα οχι τυπου ρατσιτσοΜπεργκ αλλα τυπου Τζιοβαννι.Αλλα μην πατε στο αλλο ακρο,το οτι δηλαδη ο Κλαους δεν κανει για τον ΠΑΟΚ
Όλα τα στατς χρήσιμα είναι, αλλά 1 από μόνο του δε σκιαγραφεί έναν ποσοσφαιριστή ως ποιοτικό. Η αποτελεσματικότητα του Κλάους είνα πολύ σημαντική. Αυτό της 1ης επαφής δεν το έχουν πολλοί, και επειδή το έχει, δε θα πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο ή αυτονόητο. Αν ένας παίκτης χάνει πολλά γκολ μετά τον λένε χασογκόλη. Θυμάμαι το άκουγε μερικές φορές ο Μακ αυτό, ενώ είχε αποδεκτό ratio γκολ/ευκαιρίες.
Υπάρχουν όμως και άλλα:
Δύναμη, Ταχύτητα, 1vs1/ντρίπλα, ψηλό παιχνίδι/γκολ από κεφαλιές, τεχνική, πάσες/ασιστ, συνεισφορά σε άμυνα, κ.α, εκ των οποίων σε πολλά υστερεί. Το τράσφερ έχει τον Κλάους 4Μ αξία. Δεν τον έχει 20Μ να τα ζητάμε όλα. Έχτισε την αξία που έχει από τα γκολ που βάζει. Το ιδανικό θα ήταν να βελτίωνε την ταχύτητά του που έχει πέσει μετά τη σεζόν 2013/14, χωρίς να είναι μεγάλος σε ηλικία.
Υπάρχουν όμως και άλλα:
Δύναμη, Ταχύτητα, 1vs1/ντρίπλα, ψηλό παιχνίδι/γκολ από κεφαλιές, τεχνική, πάσες/ασιστ, συνεισφορά σε άμυνα, κ.α, εκ των οποίων σε πολλά υστερεί. Το τράσφερ έχει τον Κλάους 4Μ αξία. Δεν τον έχει 20Μ να τα ζητάμε όλα. Έχτισε την αξία που έχει από τα γκολ που βάζει. Το ιδανικό θα ήταν να βελτίωνε την ταχύτητά του που έχει πέσει μετά τη σεζόν 2013/14, χωρίς να είναι μεγάλος σε ηλικία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 19 Αύγ 2016, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε ναι ρε Τζος. Έφτανε η μπάλα τόσες φορές έξω από την περιοχή, χάναμε τα κοντρόλ το ένα πίσω από το άλλο, βάζαμε ένα ριμπάουντ ή ένα πάρε βάλε, έληγε το ματς 1-1 κ μετά διάβαζαμε εδώ μέσα ο Κλάους δε φταίει την έκανε τη δουλειά του.joshua έγραψε:Σορυ Κωστα αλλα το συγκεκριμενο στατιστικο ειναι εντελως μουφα.Δεν αφορα τον Κλαους μονο η παρατηρηση αλλα πχ να βρασω το 1 στις 2,5 τελικες,αν εχω καταστρεψει ενα σκασμο φασεις με κακα κοντρολ,η φασεις που δεν εφτασαν ποτε σε τελικη γιατι δεν μπορει καποιος να κανει 2-3 μετρα με την μπαλα.@@ killer τον λες καποιον τετοιο.
Κώστα εξαρτάται για τι ΠΑΟΚ μιλάμε. Για ΠΑΟΚ τετράδας κ ομίλων γιουροπα ναι κάνει κ παρακάνει γτ πράγματι κ το πάρε βάλε να το βάζεις χάρισμα είναι.
Για ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού κ 32 γιουροπα δεν κάνει.
Ο Μουσλιμοβιτς ποσο καλυτερος ηταν απο τον Κλαους;
Εγω θελω να δω τον ΠΑΟΚ καποια στιγμη να αλλαζει τροπο παιχνιδιου και δεν αφορα τοσο την ποιοτητα του Κλαους οσο το οτι εχει κουρασει η ολη φαση, μοιαζει με σχεση που εχει βαλτωσει αλλα επιμενουν να την κρατουν ζωντανη λογω συναισθηματων.Ο τροπος πχ παιχνιδιου, οταν παιζει ο Κλαους καταστρεφει τα εξτρεμ, καθως με αυτον συνεχως να απειλει μονο απο το κουτι, αυτα βρισκουν συνεχως οργανωμενες αμυνες με αποτελεσμα να οδηγουνται στα ακρα και να ψαχνουν την σεντρα μηπως και τον βρουν και σπανια να συγκλινουν και να επιτεθενται με προσωπο στην εστια.Τετοιος τροπος παιχνιδιου για να ειναι αποτελεσματικος πρεπει το φορ να γραφει νουμερα πολυ μεγαλυτερα απο αυτα του Κλαους.
Υ.Γ Rizla δες τα νουμερα του Βιερινια με Μουσλι επιθετικο.
Υ.Γ Rizla δες τα νουμερα του Βιερινια με Μουσλι επιθετικο.
Σε τι πράμα? Εξαρτάται τι θες να παίξεις. Στο ποδόσφαιρο που ήθελε να παίξει ο Σάντος ο Μουσλι κούμπωνε δέκα φορές καλύτερα, σε αυτό του Μπολονι ο Κλάους φαντάζεσαι πράγματι κιλερ.
Τώρα σας έπρηξα στα ποστ αλλά πράγματι θεωρώ μετά από πολλά χρόνια τη φετινή χρονιά ευκαιρία, θα σκάσω άμα δεν πάρουμε ένα παιχταρά μπροστά. Παιχταρά όμως. Με αυτούς που πλαισιώνουν τη θέση του φορ δε θα γράφει η ταριφα κάτω από 3 εντός κ 2 εκτός. Αμαρτία είναι ρε γαμώτο
Τώρα σας έπρηξα στα ποστ αλλά πράγματι θεωρώ μετά από πολλά χρόνια τη φετινή χρονιά ευκαιρία, θα σκάσω άμα δεν πάρουμε ένα παιχταρά μπροστά. Παιχταρά όμως. Με αυτούς που πλαισιώνουν τη θέση του φορ δε θα γράφει η ταριφα κάτω από 3 εντός κ 2 εκτός. Αμαρτία είναι ρε γαμώτο
Τζος θα σου πω κι εγω δες τα νουμερα του Μακ με Κλαους,δεν παει ετσι. Απλα δεν θεωρω απαραιτητη προυποθεση την αποκτηση φορ φετος για πρωταθλητισμο.
Προφανως και θελουμε φορ με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τον Κλαους χωρις να σημαινει ομως,οτι η απουσια των χαρακτηριστικων αυτων θα μας αφησει 20β πισω απο τον πρωτο.
Τολη εγω παντως ευκαιρια δεν βλεπω ακομα.
Προφανως και θελουμε φορ με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τον Κλαους χωρις να σημαινει ομως,οτι η απουσια των χαρακτηριστικων αυτων θα μας αφησει 20β πισω απο τον πρωτο.
Τολη εγω παντως ευκαιρια δεν βλεπω ακομα.
Ο πατέρας μου λαικατζης είναι.ace79grpaok έγραψε:Ο μπαμπάς μου 35 χρονια στα παζάρια ήταν κ;ι εγώ απο 7 χρονων,2 η ώρα σαβούρα θα αγοράσεις ,δεν το λέω για εσένα μην παρεξηγηθώ.Ότι μεινει στον πάγκο πρέπει να πας πρωί για να διαλέξεις τα καλύτερα.
3 και μετά τα απομυναρια που τα χτυπάνε φτηνά
9-12 οι καλύτερες ώρες για να αγορασεις
Σορρυ για το οφ τοπικ
Τα νουμερα ο Μακ τα εκανε κυριως αγωνιζομενος ως επιθετικος,οχι ως εξτρεμ.Παρεπιπτοντως μας βλεπω να κινουμαστε για αμυντικο χαφ γιατι ο Τζιολης μαλλον δεν και με τον Κατσε επισης να μην υπολογιζεται ξαφνικα εχουμε θεμα στην θεση.
Σε καποια καλυτερος, στο φινισινγκ,στην αντοχη σε τραυματισμους κ στο πλασαρισμα στην περιοχη χειροτερος..Rizla έγραψε:Ο Μουσλιμοβιτς ποσο καλυτερος ηταν απο τον Κλαους;
Και οι δυο σε τεχνικη, τριπλα, σουτ υστερουν.
Αλλα με το συμπαθειο, χεστηκαμε
Ενα συνδυασμο δε μπορουμε να'χουμε?
Πηγα να γραψω πριν μερες, οτι θαμουν ευχαριστημενος αν ειχα ενα κραμα Ανσαριφαρντ-Κλαους με κατι ψηλα απ'την τεχνικη του Φακου
Btw, o Κουλου μπορει να εξελιχθει ανετα σε φαση οπως ο ιρανος, απλα πασχει λιγο σε ταχυτητα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 19 Αύγ 2016, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.