Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Τότε γράψε λάθος και σορρυ από εμένα που το πήρα έτσι!
Ο καθένας έχει την γνώμη του την λέει και μέσα από την διαφωνία κάνουμε κουβέντα!
Δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Μαλλον σημερα του Djalma

Εdit : Σε λιγη ωρα μαλιστα :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Το ΠΑΟΚ24 εγραψε στο twitter oτι θα ανακοινωθει σε λιγη ωρα.
Με προλαβες Κωστα! 8-)
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Aντε παμε για Ματεους και Βαρελα(?) τωρα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

ilovegame27 έγραψε:Τότε γράψε λάθος και σορρυ από εμένα που το πήρα έτσι!
Ο καθένας έχει την γνώμη του την λέει και μέσα από την διαφωνία κάνουμε κουβέντα!
Δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι
;)
Ετσι ειναι αδερφε...όποιος δε μπορει, μαζεύει τ κουβαδακια του κ ας παει στο γκαζετα να μαλωνει κ ν χαρακτηριζει..

Ωπ, ειδες τι βρωμοστομος ειμαι, με το που ειπα νεκρη μερ τσουπ εσκασε η υπογραφή :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Έτσι γιατί όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και θέλουμε το καλό της ομαδάρας μας!
Άντε να ανακοινώνονται και οι σίγουροι για να επικεντρωθούμε στα πιο σημαντικα!
Κεντρικός αμυντικός, Δεκάρι και σέντερ φορ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paokpantou έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Να εχεις τον Νεσιντ στο ροστερ σου εστω κι ως δανεικο να μην του δινεις πολλα και συνεχομενα λεπτα για να παρει ρυθμο παροτι ξερεις οτι ειναι παικταρα ο ανθρωπος και στην συνεχεια να μην σκεφτεσαι καν να προσπαθησεις να τον κρατησεις.

Τι ειναι;

Π.Α.Ο.Κ. κυριοι.
ΠΑΟΚ λέγεται..και οσο φίλε θα υπάρχει ο Κλάους μπροστά και θα θριαμβολογουν κάποιοι για τα 11γκολ κτλ κτλ μαζί και οι αρδ να σιγονταρουν αλλο σέντερ φορ δεν θα δεις..όλοι στον πάγκο..
Δεν καταλαβαινω γιατι παντα το ξενο ειναι η ηταν καλυτερο;;;ο νετσιντ οταν ηρθε ηταν σακατεμενος.το παιδι ηρθε να παρει χρονο και δεν εδειξε τιποτα.ο κλαους καλως κακως 15-20 γκολ θα τα κανει..

Η μαγκια δεν ειναι να λεμε τι κανει τωρα αλλα τι εκανε τοτε.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Το ξεχυλωσαμε το θεμα αλλα Σουρμε αυτο που ειπα και παραπανω. Θα λεγαμε τι εκανε τοτε, δηλαδη οταν επαιζε στον ΠΑΟΚ, αν και εφοσον επαιρνε καλα αγωνιστικα λεπτα.

Τελος παντων ας ειναι καλα εκει που ειναι το παιδι ετσι κι αλλιως τωρα και να τον θελουμε δεεεν τον παιρνεις.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ο κλαους πληρωνει φιλε σουρμενιτη δημοσιογραφους προπονητες συμπαικτες οπαδους ακομα και τον ιδιο το σαββιδη για να παιζει αυτος. Μεσες ακρες αυτο ακουμε. Οχι οτι οποιος κ να εχει ερθει δεν εχει φτασει τη στατιστικη της χειροτερης χρονιας του. Πληρωνει.

Φερε τον τζαλμα βασικα να εχουμε κατι φρεσκο να φαγωθουμε γιατι εδω σε λιγο θα ακουσουμε να πλεκουν το εγκωμιο ακομα και του σαλπι για να μας πεισουν οτι κ αυτος ειναι καλυτερος.

Ζουελα καλυτερος του τζαβελλα
Μαδουρο καλυτερος του τζιολη (νταξει αυτοι δεν ειχαν κ μεγαλη διαφορα σαν παικτες)
Στοχ καλυτερος του μακ
Κλπ.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Επισης ο Νετσιντ ηταν δανεικος οποτε μονο χαμενοι θα μπορουσαμε να βγουμε (οπως και εγινε). Αν δεν επαιζε μπαλα θα ηταν αποτυχια, αν επαιζε η Τσσκα θα μας ζητουσε απειρα για να τον δωσει ή δεν θα τον εδινε καν. Απο οπου και να το πιασει καποιος ηταν λαθος κινηση.

Εγω ειμαι υπερ του να παρεις καποιον που ηταν παιχταρας και να προσπαθησεις να τον επαναφερεις, εφοσον ομως σου ανηκει ο παιχτης και αρα θα καρπωθεις αγωνιστικα και οικονομικα την αναγεννηση του. Οπως εκανε ο βαζελος με τον Μπεργκ ή οπως καναμε εμεις με τον Γκαρσια (που κι ο ιδιος ειπε οτι σκεφτοταν σε 1-2 χρονια να σταματησει το ποδοσφαιρο).
Άβαταρ μέλους
PaokP

Δημοσίευση από PaokP »

Necid φέτος :33 συμ 16 γκολ 3 ασίστ

Στάλθηκε από το iQ8123C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Ρε συ Che,τι εγινε εδω?Στο αρθρο λεει οτι εκλεισε ο Βοσνιος

https://translate.google.com/translate? ... t=&act=url
Toni Sunjic the step of PAOK

This 27-year-old center-back has agreed to almost all usluve contract with the team PAOK, and would in the coming days should complete the transfer in the ranks of the team from Thessaloniki. Stuttgart will service bh. players earn two and a half million, and the Greek team Sunjic will join former midfielder FK Sarajevo Gojko Cimiroti. Transfer should be officially confirmed in the coming days, and will Sunjic after just a year to leave Stuttgart, who dropped out of the Bundesliga. Last season, the BH. defender played 19 games for the Swabians, and scored one goal.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

DimitrisS έγραψε:Το ξεχυλωσαμε το θεμα αλλα Σουρμε αυτο που ειπα και παραπανω. Θα λεγαμε τι εκανε τοτε, δηλαδη οταν επαιζε στον ΠΑΟΚ, αν και εφοσον επαιρνε καλα αγωνιστικα λεπτα.

Τελος παντων ας ειναι καλα εκει που ειναι το παιδι ετσι κι αλλιως τωρα και να τον θελουμε δεεεν τον παιρνεις.
Πως να παρει χρονο αφου δεν απεδιδε;;;
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Ρε συ Che,τι εγινε εδω?Στο αρθρο λεει οτι εκλεισε ο Βοσνιος

https://translate.google.com/translate? ... t=&act=url
Toni Sunjic the step of PAOK

This 27-year-old center-back has agreed to almost all usluve contract with the team PAOK, and would in the coming days should complete the transfer in the ranks of the team from Thessaloniki. Stuttgart will service bh. players earn two and a half million, and the Greek team Sunjic will join former midfielder FK Sarajevo Gojko Cimiroti. Transfer should be officially confirmed in the coming days, and will Sunjic after just a year to leave Stuttgart, who dropped out of the Bundesliga. Last season, the BH. defender played 19 games for the Swabians, and scored one goal.
Δεν με τρελένει τόσο σαν επιλογή ο Βόσνιος , πιο πολύ θα ταίριαζε κατα την γνώμη μου ένας απο τους Βαρελα, Μπιγικ
Άβαταρ μέλους
Vasilis pap

Δημοσίευση από Vasilis pap »

makispaspartou έγραψε:
Vasilis pap έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Άντε να κλείσει ο Djalma και ο Matheus για να παίρνουν σειρά Varela και Boyko.. :opaokara: :opaokara:
Και αφού πάμε σε ελεύθερους ας κλείσουμε και Veloso,Scarione,Devic να τελειώνουμε με το roster από Ιούνιο!!!

Εκτός κι αν περιμένουμε τις πωλήσεις για το 10 και το 9 μήπως και χτυπήσουμε παίκτες πιο ποιοτικούς π.χ. Lucas Lima ή Ganso ή Romero για το 10 και Bou ή Calleri για το 9...Ενδεικτικά τα ονόματα.
Φιλαράκι άμα φέρουν όλους αυτούς που λες τους πάνω έστω. Πάρτι θα κάνουμε! Θα περάσεις άνετα τον 3ο γύρο. Αλλά από ότι έχω μάθει αυτά ειναι όνειρα θερινής νυκτός δυστυχώς θα πάμε σε πιο φθηνές λύσεις... Θα δείξει βέβαια

Κοίτα στο πρώτο σενάριο πληρώνεις μόνο συμβόλαια εκτός από Boyko-Varela..Βέβαια ποντάρω και στο ότι και αυτοί οι δύο θα θέλουν να φύγουν.Νομίζω ότι πιο ανέφικτη περίπτωση ειναι του Veloso.Ας έρθουν οι υπόλοιποι και πάλι ευχαριστημένος θα είμαι!!!
Μακάρι να γίνουν πάντως. Εγώ σου λέω θα είμαι υπέρ ευχαριστημένος! Φαντάσου και μόνο την ενδεκάδα!
Boyko
Matos-varela-tzavellas-leovac
Cimirot-veloso
Matheus -scarione-djalma
Bouy (klaous)
Πολύ απλά θα πηγαίνεις για πρωτάθλημα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”