Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Μακάρι για Carlos Eduardo. Πιστεύω είναι στην ηλικία που πρέπει να κινηθούμε (ώστε να υπάρχει η δυνατότητα χτισίματος), αλλά θα χρειαστούν αρκετά χρήματα.Σε σχέση με όσους ακούγονται είναι η καλύτερη περίπτωση για μένα. Vdv και Boussoufa με φοβιζουν σαν περιπτώσεις λόγω του ότι δεν είναι ιδιαίτερα ενεργοί στις ομάδες τους κι είναι μεγαλύτεροι ηλικιακά.
'Ένα μείον στις εκ Ρωσίας περιπτώσεις είναι ότι οι ομάδες από αρχές Δεκέμβρη εώς τέλη Φλεβάρη (εάν δεν κάνω λάθος για το διάστημα) δεν είναι ενεργές, οπότε θα μας έρθουν οι παίχτες σαν σε έναρξη προετοιμασιας. Σίγουρα πολύ καλοί παίχτες όλοι (στα χαρτιά), αλλά έχω τις ενστάσεις μου για VdV και Boussoufa, λόγω της τωρινής τους κατάστασης.
'Ένα μείον στις εκ Ρωσίας περιπτώσεις είναι ότι οι ομάδες από αρχές Δεκέμβρη εώς τέλη Φλεβάρη (εάν δεν κάνω λάθος για το διάστημα) δεν είναι ενεργές, οπότε θα μας έρθουν οι παίχτες σαν σε έναρξη προετοιμασιας. Σίγουρα πολύ καλοί παίχτες όλοι (στα χαρτιά), αλλά έχω τις ενστάσεις μου για VdV και Boussoufa, λόγω της τωρινής τους κατάστασης.
Φρέσκο για Σιρόκοφ:
5:57 Agent Shirokov: "Most likely, the future Roman defined in a week. Although it can happen at any moment "
5:57 Agent Shirokov: "Most likely, the future Roman defined in a week. Although it can happen at any moment "
-
Μπαρκαρούτσος
-
Libra
- Επικοινωνία:
κατι πηραντ α αυτια μου οτι διαπραγματευομαστε με τον χατζηισαια..
με κανα 400.000 να τον παρουμε απο τωρα η το καλοκαιρι..
για 10αρι τριτη αν πανε ολα καλα κ πειστει ο σαβιδης θα εχουμε 10αρι απο οτι πηραν τα αφτια μου θα νε απο ρωσσια μερια..
για 10αρι τριτη αν πανε ολα καλα κ πειστει ο σαβιδης θα εχουμε 10αρι απο οτι πηραν τα αφτια μου θα νε απο ρωσσια μερια..
- sourmenetes
- Moderator
simba έγραψε:@ sourmentetesΕφοσον μπαινεις στη διαδικασια μιας συζητησης και εφοσον αρχιζεις τις κατηγοριες και τα σακουλιασματα,sourmenetes έγραψε:Φιλε μου βλεπω κρατας απο καθε συνεντευξη οσα θες...simba έγραψε: Και η αληθεια ποια ειναι ρε σουρμε?
Ή ποια τα συμπερασματα οταν ο προπονητης εχει ζητησει απο νοεμβρη παικτη που αν υπηρχαν 700-800 χιλιαρικα διαθεσιμα και απολυτη στηριξη χωρις ανακαταταξεις, θα ηταν εφικτο να φερεις?
Ποια τα συμπερασματα απ'τη δημιουργια επιτροπων και την επαναποκτηση απο σαββιδη του τελευταιου λογου στις μεταγραφες μετα απο αναλυτικο ραπορτο απο τον ΑΔ? (και αντε ας ξεχασουμε βολικα τις δηλωσεις του ΝΒ, του αντιπροεδρου της ομαδας ε, οχι κανενος παρατρεχαμενου..)
Η δικια σου εκτιμηση της καταστασης?
Γινεται και να βαινουν ολα πριμα και να συμβαινουν τυχαια τα παραπανω και να ειμαστε χωρις παικτη 20 γεναρη τη στιγμη που εχει συμφωνηθει οτι δε χρειαζομαστε αλλους παικτες αλλα οκ θαμαστε και σε εγρηγορση αν προκυψει κατι? Απο κει που λεγαμε ασκ φρανκ, τωρα που ρωτηθηκε ο φρανκ και τα ειπε, ο πολκας εκρυψε τα υπολοιπα για το δεκαρι?
Μακαρι οντως να μην υπαρχουν ποιοτικοι στην αγορα (εφοσον μας απερριψε και ο χαμαλαινεν και καποιος αλλος) και να ψαχνουμε το δεκαρι των επομενων χρονων (ο οποιος ηταν ο χαμαλαινεν?)..
Ομως δεν ειναι φυσικο να υπαρχει προβληματισμος?
Ο φρανκ δεν ειπε δε θα παρουμε παιχτη.αλλο πραγμα ειπε.επισης αν ο κολκας ειχε αποκλειστικο θα το εβγαζε ειδηση.επισης συμφωνω στο να υπαρχει προβληματισμος,αλλα δεν πρεπεο να υπαρχει καταστροφολογια.
Εδω ολοι τα ξερουμε ολα.πως κινειται ο φρανκ,τι κοβει τι ραβει ο βεζυρτζης,τα παντα...
Αν θα σας εφερνε ο φρανκ καποιο απιθανο δεκαρι αρχες του μηνα θα λεγατε ποιος ειναι αυτος;;;αν φερει κανενα ονομα τελευταια μερα θα πειτε τωρα τον εφερες;;;
Καταλαβετε οτι παιχτης για να ερθει σε ομαδα με στοχο το κυπελλι λογικα θα εχει ξεμεινει.κατα τ αλλα οι υποεπιτροπες και μενα δεν μου λενε πολλα αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα...
και ειδικα οταν λιγες ωρες μετα εδω κανεις λογο και για (κατι μου διεφυγε στην απαντηση που σουδωσα παρακατω)Εχεις απολυτο δικιο...αλλα καλοθελητες υπαρχουν πολλοι...και ειναι εδω μεσα..
Στο λεπτο βγηκαν για να κραξουν,στο λεπτο αρχισαν για τα ταχα λεφτα..
Στο κραξιμο στην υποψια και στη φιτιλια ειστε πρωτοι...
Διαβαστε πισω απο τα γραμματα κυριοι..Και αν δεν υπαρχει ευθιξια, τουλαχιστον θα μου κανεις τη χαρη, να κοψεις τους χαρακτηρισμους και ολα τα παραπανω που αλλα ειπες ευθεως αλλα πλαγιως..simba έγραψε: Αδερφε, οπως βλεπεις εδω
https://youtu.be/6Lv2gRCvpBA?t=137, αυτο που ανεφερα ειπωθηκε ξεκαθαρα και αυτοτελες, ασχετα αν για τα κλικ της επομενης μερας εμειναν εξω μια και δυο παραγραφοι σημαντικες για το δεκαρι()Κάθε μέρα έρχονται ονόματα και υπήρξαν μία δύο περιπτώσεις, οι οποίες ίσως και να επέλεξαν να πάνε αλλού αλλά παρ΄όλο αυτά δεν είμαι απαισιόδοξος και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να έρθουμε σε συμφωνία με ένα δεκάρι.
Τωρα απο που και ως που ειδες οτι κρατησα οσα θελω (?), λες και τραβαω κανα περιεργο νταλκα ή οτι εφερα την καταστροφολογια με τα παραπανω, δεν το ξερω..
Βλεπω μια αχρειαστη επιθετικοτητα/ειρωνια στα λογια σου, με διαθεση να σακουλιασεις (σας εφερνε,θα λεγατε,καταλαβετε), που ειναι λαθος..
Απλους προβληματισμους σε υπαρκτα θεματα κατεθεσα..Ξερεις, μια απολυτα φυσιολογικη διαδικασια για καποιον που δεν αρεσκεται να βλεπει ερμος τις εξελιξεις, χωρις να κανει εκτιμησεις ή να εχει ερωτηματα..
Τωρα αν εσυ επιλεγεις απο ολα τα παραπανω που ρωτησα, ειδικα απ'τη δημιουργια επιτροπων και την επαναποκτηση απο σαββιδη του τελευταιου λογου στις μεταγραφεςνα εχεις μια μακαρια σταση και τπτ να μη σου λεει τπτγια να δώσω να καταλάβει ο κ.Σαββίδης τι είναι αυτό που του προτείνω και τότε είτε θα πει "ναι, Φρανκ το κάνουμε αυτό" ή θα μου πει "όχι, μέχρι τόσα μπορώ να δαπανήσω".
και το μοναδικο προβλημα για σενα ναναι οι αρδ και κατα προεκταση οι καταστροφολογοι (τους οποιους εχεις ταυτισει και με τους προβληματισμενους), ΟΚ, δε θα χαλασω το happy bubble που εχεις κατασκευασει...
- sourmenetes
- Moderator
Αλλαξε το προτζεκτ για 10ρι Libra;;;Libra έγραψε:κατι πηραντ α αυτια μου οτι διαπραγματευομαστε με τον χατζηισαια..
1.67 ύψος????Libra έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/guelor-kanga/profil/spieler/231306
όταν κερδίζουν οι άλλοι κόρνερ, να πηγαίνουμε κατευθείαν στη σέντρα, μη χάνουμε πολύτιμο χρόνο
@simba, δεν ξερω τι συμβαίνει ρε συ παλικάρι, αλλά μπαίνεις μέσα και αρχίζεις να αντιπαρέρχεσαι με όλους με ένα υφος πολύ λάθος, πέρα απο εριστικό. φυσικά, όταν κάποιος τολμήσει να σου απαντήσει είτε με χιούμορ είτε με το ίδιο σου το ύφος τότε μιλάς με διάφορα επίθετα. Αν και πάλι κάνεις κάνει το ίδιο απέναντι σου αρχίζεις και μιλάς για άδικη συμπεριφορά και μη προστασία σου κτλ όπως στο παρελθόν. Λίγο ήρεμα παλικάρι, παρακαλώ. Δεν γίνεται να μπαίνεις στο φόρουμ και να..πλακώνεσαι με όλους. και όταν λέμε όλους το λέμε όπως η διαφήμιση της wind. 
Κατα τα άλλα, σόρρυ που δεν θυμόμουν που πήγε ο Καρέλης, σόρρυ που δεν προσέχω τόσο πολύ τα των αντιπάλων, αλλά μονο μια ερώτηση. μήπως στην προσπάθεια σου, εξυψώνεις συνεχώς περισσότερο τον αντίπαλο και μειώνεις εμάς; το εκ διαμέτρου αντίθετο δλδ απο όσα μας προτρέπεις;
τώρα, αν και όταν ο μακ φύγει, θα δουμε που θα παει και τι εξέλιξη ειχε ο ενας και ο άλλος στην καριέρα του ώστε να δούμε ποιος ήταν ο παιχταράς και ποιος οχι. Πάντως για την ώρα, ακόμα και η Γαλατά που ήταν η "χειρότερη" απο όσες ακούστηκαν, ή η Αταλάντα, είναι πολλά κλικ πάνω απο την γκεντ(κ). Επίσης δεν μου αρέσει (προσωπικά) καθόλου να βλέπω βίντεο και αναλύσεις για το πόσο παιχταράς είναι ο καρέλης και απο την άλλη μηδενιστικά βίντεο για τον μακ...
αυτά τα παραπάνω εντελώς φιλικά και δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης. Ξέρω ότι κάθεσαι και ψάχνεις για να δώσεις κάπου, κάποια απάντηση με στοιχεία ή τελοσπάντων να αποδείξεις ότι έχεις στο μυαλό σου, αλλά δεν καταννοώ το νεύρο έναντι όλων όταν διαφωνούν με τα λεγόμενα σου και απλά το διατυπώνουν.
εδιτ: και για να...προλάβω πιθανή..αντίδραση. αυτά δεν τα λέω σε καμία περίπτωση σαν μοντ ή οτιδήποτε παρεμφερές. αλλά σαν χρόνιο μέλος εδω μέσα που δόξα το Θεό σε ένα αρκετά μεγάλο βαθμό έχω δει και καταλάβει και το τι πιστεύουν και το πως το εκφράζουν (ενίοτε) τα άλλα μέλη. Για αυτό και πχ αρνήθηκα να προβώ σε κινήσεις που με προέτρεψε συγκεκριμένο μέλος να κάνω για οριστική κατάργηση του λογαριασμού του, απλά γιατί ήξερα/ξέρω ότι παρά τις διαφωνίες μας, έχει να προσφέρει εδω μέσα.
Κατα τα άλλα, σόρρυ που δεν θυμόμουν που πήγε ο Καρέλης, σόρρυ που δεν προσέχω τόσο πολύ τα των αντιπάλων, αλλά μονο μια ερώτηση. μήπως στην προσπάθεια σου, εξυψώνεις συνεχώς περισσότερο τον αντίπαλο και μειώνεις εμάς; το εκ διαμέτρου αντίθετο δλδ απο όσα μας προτρέπεις;
τώρα, αν και όταν ο μακ φύγει, θα δουμε που θα παει και τι εξέλιξη ειχε ο ενας και ο άλλος στην καριέρα του ώστε να δούμε ποιος ήταν ο παιχταράς και ποιος οχι. Πάντως για την ώρα, ακόμα και η Γαλατά που ήταν η "χειρότερη" απο όσες ακούστηκαν, ή η Αταλάντα, είναι πολλά κλικ πάνω απο την γκεντ(κ). Επίσης δεν μου αρέσει (προσωπικά) καθόλου να βλέπω βίντεο και αναλύσεις για το πόσο παιχταράς είναι ο καρέλης και απο την άλλη μηδενιστικά βίντεο για τον μακ...
αυτά τα παραπάνω εντελώς φιλικά και δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης. Ξέρω ότι κάθεσαι και ψάχνεις για να δώσεις κάπου, κάποια απάντηση με στοιχεία ή τελοσπάντων να αποδείξεις ότι έχεις στο μυαλό σου, αλλά δεν καταννοώ το νεύρο έναντι όλων όταν διαφωνούν με τα λεγόμενα σου και απλά το διατυπώνουν.
εδιτ: και για να...προλάβω πιθανή..αντίδραση. αυτά δεν τα λέω σε καμία περίπτωση σαν μοντ ή οτιδήποτε παρεμφερές. αλλά σαν χρόνιο μέλος εδω μέσα που δόξα το Θεό σε ένα αρκετά μεγάλο βαθμό έχω δει και καταλάβει και το τι πιστεύουν και το πως το εκφράζουν (ενίοτε) τα άλλα μέλη. Για αυτό και πχ αρνήθηκα να προβώ σε κινήσεις που με προέτρεψε συγκεκριμένο μέλος να κάνω για οριστική κατάργηση του λογαριασμού του, απλά γιατί ήξερα/ξέρω ότι παρά τις διαφωνίες μας, έχει να προσφέρει εδω μέσα.
- GiorgosAtha
Τα είπε ο kgeo... Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω...
K_geo έγραψε:σόρρυ που δεν προσέχω τόσο πολύ τα των αντιπάλων, αλλά μονο μια ερώτηση. μήπως στην προσπάθεια σου, εξυψώνεις συνεχώς περισσότερο τον αντίπαλο και μειώνεις εμάς; το εκ διαμέτρου αντίθετο δλδ απο όσα μας προτρέπεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Κυρ 24 Ιαν 2016, 10:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- efthimis_paok
danirifle έγραψε:1.67 ύψος????Libra έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/guelor-kanga/profil/spieler/231306
όταν κερδίζουν οι άλλοι κόρνερ, να πηγαίνουμε κατευθείαν στη σέντρα, μη χάνουμε πολύτιμο χρόνο
2-1-2016
efthimis_paok έγραψε:https://vimeo.com/136090978
- john4serres
Εχω ακούσει οτι αυτόν τον κλείσαμε για καλοκαίρι και απλά την ψάχνουμε και για ΜπακασεταLibra έγραψε:κατι πηραντ α αυτια μου οτι διαπραγματευομαστε με τον χατζηισαια..
οποιος πει κατι δεν συμφωνει με τα λεγομενα σου .....δεν καταλαβαινει ,δεν εχει την δυνατοτητα να σε καταλαβει ,δεν καταλαβαινουμε το νόημα αυτων που γραφεις κλπ κλπ και δεν το λες μονο σε μενα αλλα σε οποιον διαφωνει με σενα ......λιγο σνομπιστικο η μαλλον πολυ σνομπιστικο ειναι αυτο ,ο ναρκισισμος δεν ειναι και οτι καλλιτερο ......simba έγραψε:Οταν δεν εχεις τη δυνατοτητα να καταλαβεις τι λεω, NAI εχω την απαιτηση να μη σχολιαζεις, ποσο μαλλον να ειρωνευεσαι...eorptol έγραψε:Εντάξει δεν ποιανουμε το πνεύμα σου άσε όμως να σχολιάζουμε εμείς οι κοινοί θνητοί. ....τους λες γάμωαρδ αλλά και εξιλαστηρια θύματα σε μια πρόταση μέσα. .....κατά τα άλλα δεν σε καταλαβαινουμε. ....Οι ΑΡΔ δεν ποτέ εξιλαστηρια θύματα ΠΌΤΕ. ....και δεν κατάλαβα γιατί να μην σχολιάζω τι είσαι η ιερή αγελάδα του φόρουμ και δεν πρέπει να σε σχολιάζει κάποιος;simba έγραψε:εορπτολ, σου χω ξαναπει και στο παρελθον, εφοσον δν καταλαβαινεις χριστο απ'αυτα που λεει ο αλλος (οπως κ τωρα π καταλαβες οτι μιλαω για αδικημενους αρδ), καλυτερα θαταν να μη σχολιαζεις, ποσο μαλλον οταν το κανεις μονο ειρωνικα..
Ακομα περισσοτερο, οταν δεν εχεις καποια αποψη για κατι παρα μονο το διπτυχο "ολα καλα σε ολους τους τομεις-μαμιουνται οι αρδ".Τα ιδια επι ζαγορ, τα ιδια τοσα χρονια, τα ιδια μια ζωη..
Εννοειται φταινε οι αρδ για τοσα πραγματα με τοσο αερα που τους εχουν δωσει αλλα η ευθυνη που εχουν δε γινεται να καλυπτει παντα και τις εκαστοτε ευθυνες εκ των εσω..
Να σου πω και κατι, ακομα και για την ασυδοσια τους που ξεσκιζουν συνεχεια τα παντα, ποιος φταιει?? Ποιος δεν προστατευει την εταιρια και το προσωπικο του, με μηνυσεις και κυνηγι??
Τελευταια φορα λοιπον (και ελπιζω/απαιτω να σεβαστεις αυτο που σου ζητησα), επειδη βλεπεις μονο λεξεις (γάμωαρδ και εξιλαστηρια θύματα) και δεν καταλαβαινεις το γενικοτερο νοημα...
Οταν οι πρακτικες και τα λαθη του Ιβαν, δινουν πατημα στους γαμωαρδ και στον αμπαλο λαο να στοχοποιουν (αδικα αν δν το καταλαβαινεις) τον φρανκ που δεν εφερε παικτες και τον ιγκορ που δεν κερδιζει ενω εχει ζητησει 2 παικτες,
τοτε αυτοι που τα βλεπουν ολα καλα, για να μη χαλασει παλι το happy bubble ("δε θα υπηρχαν ποιοτικες λυσεις το χειμωνα μαλλον"), θα ριχνουν ολη την ευθυνη στους αρδ επειδη θα στοχοποιουν φρανκ-ιγκορ και καμια στον Ιβαν...
Και θα συνεχιζεται ο αεναος κυκλος!!
Capiche?
Υ.Γ. φιλε αορατε κανενα γλεντι κατα ιβαν οσο με φρανκ, ζηση κ εκαστοτε προπονητη..
Ισα ισα, τα γραφικα "σκουπες" και "καθαρισε τα ολα", λιβανισμα ειναι..
Τωρα αν αρνεισαι οτι υπαρχει συγκεντρωτισμος και οτι εχουν γινει λαθη αυτα τα χρονια
ή αν αναφερεσαι ως αρδ σε εγκριτους δημοσιογραφους οπως σπυροπουλοι-σαμπρακοι που τα εχουν σημειωσει, οκ, νταξ, δε θα σου αλλαξω την αποψη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 24 Ιαν 2016, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.