κροατης και σερβος μαζι...ABALAEA2 έγραψε:Good Luck Tudor! Θέλω βοηθό προπονητή Ίβιτς...
Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
- buffalobill4
Το χαζεττα λεει οτι εβγαλε πρωτο το ονομα του τουντορ.Thanix έγραψε:Ελα ρε ΠΑΟΚτσακι ιγκορ!!!
Sent from my mind using boobs power

Να μαθεις να μη λες ονομα κ να σκαρωνεις γριφους

- WestBlock4
Μπραβο στο παοκ24.... φυσικα κ εγω αν με περνανε απο την παε κ μου λεγανε ποτε ερχετε ο ενας και ο αλλος.. μια χαρα θα ειμουν εκει στημενος κθα εβγαινα πρωτος μαγκας..... ολα γινονται για τα κλικ ρε πουστη μου..
-
δεν κανει "κλικ" στους περισσοτερους γιατι δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο και ξεχωριστο προπονητικα αν τον googlαρεις,
υποτιθεται ομως οτι γιαυτο πηραμε φρανκ αρνεσεν για να μας βρει λυσεις που δεν βγαινουν ουτε απο google ουτε απο FM,
οποτε στηριζουμε μεχρι τελους!
Ποιος Μουρινιο ρε?!?!?! ΕΧΩ ΤΟΥΝΤΟΡ ΛΑΙΜΑΙ!!!! ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

υποτιθεται ομως οτι γιαυτο πηραμε φρανκ αρνεσεν για να μας βρει λυσεις που δεν βγαινουν ουτε απο google ουτε απο FM,
οποτε στηριζουμε μεχρι τελους!
Ποιος Μουρινιο ρε?!?!?! ΕΧΩ ΤΟΥΝΤΟΡ ΛΑΙΜΑΙ!!!! ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Re: Πιθανός Νέος Προπονητήςα
Ήθελα αλλη σχολή αλλα να στηριχτεί μέχρις εσχάτων και καλο ειναι να ανοίξουμε και στην κροατική αγορά που χει σπουδαία ταλέντα
Αν ειναι αυτός και δεν ειναι αρδια
Αν το δώσανε απο την ΠΑΕ θα κλείσε το θεμα
Αν ειναι αυτός και δεν ειναι αρδια
Αν το δώσανε απο την ΠΑΕ θα κλείσε το θεμα
-
η μαλ@@κια βεβαια ειναι οτι τα "δικα μας" αρδ εχουν αρχισει τα μισολογα, τις αμφισβητησεις και τα καρφακια απο τη στιγμη που εσκακσε το ονομα του.
ενω βλεπεις τον θρηνο που περνει ουσιαστικα αντιστοιχης εμπειριας και επιτευγματων προπονητη και οι "δικοι τους" αρδ βγαζουν αρθρα του τυπου "κερδισε τον μουρινιο" "τον εκλεψε απο την πορτο" και αλλα τετοια.....
ενω βλεπεις τον θρηνο που περνει ουσιαστικα αντιστοιχης εμπειριας και επιτευγματων προπονητη και οι "δικοι τους" αρδ βγαζουν αρθρα του τυπου "κερδισε τον μουρινιο" "τον εκλεψε απο την πορτο" και αλλα τετοια.....
- sourmenetes
- Moderator
Αν ειναι οπιοσδηποτε στηριξη και μονο στηριξη...
η τελευταια ελπιδα ειναι με τον αρνεσεν..
η τελευταια ελπιδα ειναι με τον αρνεσεν..
-
Και ο πασιεντζας βέβαια είχε έρθει και συναντήθηκε με σαββιδη και τελικά πήραμε Στεφενς..ας περιμένουμε την ανακοίνωση. Πάντως προτιμώ τουντορ απο λαουντρουπ που με το ζόρι θα έμενε άλλη μια χρόνια στο καταρ για τα τελευταία ένσημα...
Μακάρι να πάει καλά.
Εμπειρίες ως παίκτης έχει πολλές.
Δυνατός χαρακτήρας δείχνει, αν έχει την έγκριση Φρανκ καλώς να ορίσει.
Οπωσδήποτε πρέπει να τρέξουν τα πράγματα και να γίνουν ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ. Φτάνει πια με τα ημίμετρα...
Εμπειρίες ως παίκτης έχει πολλές.
Δυνατός χαρακτήρας δείχνει, αν έχει την έγκριση Φρανκ καλώς να ορίσει.
Οπωσδήποτε πρέπει να τρέξουν τα πράγματα και να γίνουν ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ. Φτάνει πια με τα ημίμετρα...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ επιτέλους νέος προπονητής,νέες ιδέες! Τόπο στα νιάτα. Όρεξη για δουλειά να υπάρχει και θα δούμε όμορφα πράγματα! Μπράβο στην ΠΑΕ!